Reklama

Cuckold

Jenda (Út, 24. 2. 2015 - 17:02)

Cuckold nesmí mít nikdy sex...Přítel mé ženy říká že cuckold nemá mít semeno.Včera mi manželka řekla,že už je to domluvené a budu modifikován abych ho neměl.Dala mi ráno podepsat nějaké papíry a že to bude do konce února hotové.

adolfus (Po, 23. 2. 2015 - 21:02)

Jirka by se měl léčit. Měl bys na Velikonoce obejít dámy a vyšlehat je pořádně.

Dr. Frank Enste (Po, 23. 2. 2015 - 19:02)

Kalcifikace je nasycení...A jak si 'Berta' představuje to nasycení? Četla jsi vůbec ten článek?

jirka (Po, 23. 2. 2015 - 17:02)

Kalcifikace je nasycení...A nestaci Madam cuckolda vycvicit k poslusnosti, aby mu strach nedovolil onanovat bez jejiho dovoleni ci pouzivat CB ?

Berta (Po, 23. 2. 2015 - 16:02)

Jedna se o vstriknuti roztoku...Kalcifikace je nasycení tkáně kalciem Ca,nikoliv chloridem vápenatým a lihem.Je to pochopitelně nevratné,ale kalciovky nikoho nezabijí.

Dr. Frank Enste (Út, 17. 2. 2015 - 15:02)

jak se dela ta kalcifikace?a...Jedna se o vstriknuti roztoku CaCl2
a cisteho lihu to varlat. Je to samozrejme nevratne.
Zde je odkaz na navod, jak se to dela zviratum.

http://www.spayfirst.org/wp-content/uploads/2014/10/CaCl-formulation-and-dosing-chart-with-photos-for-website-English.pdf

Upozorneni: Jedna se pouze o informativni material. Provadeni takoveho zakroku na zviratech nebo lidech je nelegalni a v pripade komplikaci zdravi nebezpecne nebo na zivotu ohrozujici.

excucky (Čt, 27. 6. 2013 - 10:06)

Muži se v zásadě dělí na alfasamce a betasamce. To je dáno množstvím testosteronu a to se utváří v době těhotenství matky. Betasamci mají bujnější fantazii, alfasamci ji tolik nepotřebují. Bull-ové se budou rekrutovat z řad alfasamců, cuckoldi z řad betasamců. Dožadovat se toho, aby všichni byli alfasamci je totéž, jako se dožadovat, aby si partneři byli neustále věrní. A kdejaká žena touží po tom, mít doma hodného betasamce, ale pořádně "ujet" na nějakém alfasamci. Pokud bull vycítí, že je žena k mání za podmínky existence manžela-cuckolda, může ze situace vytěžit docela hodně. A nejen on.

fanouš (Čt, 27. 6. 2013 - 08:06)

Bože, hoši vy ste z jiné planety. To jinak není možné. Chlap má být chlap a né nějaký zmrd,cuckold nebo kastrát.

excucky (St, 26. 6. 2013 - 22:06)

Rito, napsala bys nám, kolik Ti je a kolik tvému manželovi? A kam by ses zařadila ve společneském žebříčku (smetánka, střední třída,) apod?

Moje manželka se zrovna vrátila z nějaké oslavy. Ještě ráno, než vstala, jsem ji probouzel jemným lízáním análku. Na večer jsem nachystal pár rekvizit, ale byla ospalá, hned šupla do postele. Popřál jsem ji dobrou noc a šel jinam. Cuckold se nesmí ničeho domáhat, dožadovat, příliš čast tématem ženu obtěžovat, pokud žena takovou věc byť jen trochu zvažuje. Žena dává muži slib věrnosti a rovněž má pudy sebezáchovy. Toužit po naplnění vlastních fantazií skrze manželku je ošemetné a může to přinášet velké frustrace a z toho pramenící nespokojenost ve vztahu. Žena to vycítí a do ničeho dalšího se nepustí, protože ví, že by se to zvrhlo. Proto je potřeba na vše, co se sexu týče, pohlížet velmi opatrně a raději se fantazií zříct a jít dělat něco užitečného.

Rita (St, 26. 6. 2013 - 14:06)

Ono to může mít několik...Tony a excucky na co si vlastně stěžujete?Paroháčovou povinností přece je sledovat sex manželky s milencem,milenci a asistovat.Pokud zábava skončí milenci rozevřou prsty pochvu manželky a ukážou mu že je naplněná cuckold je povinen ji vylízat minimálně do orgasmu.To že Vás to ponižuje je snad samozřejmé.Jste špatně vychovaní,ten můj o tom vůbec nepochybuje.

petr (Pá, 17. 3. 2023 - 02:03)

madam mate uplne pravdu.otrok se snazi at je zena spokojena.a lize

Tony (St, 26. 6. 2013 - 14:06)

vždyť vy byste si mohli...To už by nebyl cuckold,ale kandaulismus.

Hele Tony (St, 26. 6. 2013 - 13:06)

vždyť vy byste si mohli vzájemně s excuckem šoustat a plnit manželky a jeden na druhého se dívat. Byly byste v jiné pohodě,co?

Tony (St, 26. 6. 2013 - 12:06)

Ono to může mít několik...Pokud je to po večírku a naplní ji dva,nebo tři roztáhnou ji abych to viděl a zavelí dělej paroháči dokud to máš čerstvé.Tak je to opravdu síla,ale lížu až do orgasmu manželky,pak mohu přestat.

excucky (St, 26. 6. 2013 - 09:06)

Ono to může mít několik prozaických příčin. Třeba je manžel typ člověka, který nemá dostatečnou výšku, váhu, sebevědomí, má kratší penis a nikdy "nedosáhne" na dno pochvy své ženy, kratší výdrž apod. A v případě, že je žena pěkná, ve svých letech a po dětech zachovalá, může jít o touhu vidět ji jako herečku živého porna, se vším všudy. A fetiš být donucen vylizovat sperma dobyvatele své ženy? Co jiného je důkazem toho, že je cuckold tím, kým je. Musí akceptovat to, že tělo jeho ženy, její prsa, zadeček i kundička patří jinému muži a přesto žena setrvává ve vztahu s manželem. Milence si plně užívá, aniž riskuje odhalení, protože není co odhalovat. A pokud chce být manžel ponižován, využíván a degradován, vylizování spermatu z pochvy nebo análu vlastní ženy je nesilnější ponížení ze všech. protože chuť spermatu je hrozná, obzvláště pokud je ho opravdu hodně...

Mirek (Út, 10. 2. 2015 - 14:02)

Nemyslím si,že je muže...Po této nadmíru bolestivé úpravě si opravdu na sex nikdo nevzpomene.

jirka (Po, 9. 2. 2015 - 17:02)

Nemyslím si,že je muže...Co je to Madam kalcifikace ?

Iveta (Po, 9. 2. 2015 - 17:02)

Cuckold nesmí mít nikdy sex...Nemyslím si,že je muže nutné tak zbavovat mužství,stejného efektu dosáhneme např.tkzv.kalcifikací varlat a je to lehce proveditelné.

Tony (Út, 25. 6. 2013 - 09:06)

Ano jsou to submisivni...Ivane máš naprostou pravdu,nejsme díky své submisivitě normální.Sledovat cizího muže jak vykonává soulož na manželce,nic proti tomu neudělat a post koitum se dívat mezi prsty muže roztahujícího vaginu manželky a sledovat jak při doznívajícím orgasmu v ní pulzuje sperma jiného muže opravdu není normální.Mám rozporné pocity cítím obrovskou nenávist a zároveň nepopsatelné vzrušení.

Karel (Út, 15. 10. 2019 - 09:10)

S tím nemohu souhlasit, těžko se dnes pozná nebo dá říct co je normální, nebo ukamenovani nevěrné ženy je Ok. A co mnohozenstvi nebo to že jsou muži kteří mají zájem jen o vdaná a svobodne jim nic nerika, a co nasilnici prepadavajici v parku, vsadím se že každá by raději doma subika

Reklama

Přidat komentář