Reklama

Cuckold

excucky (St, 26. 6. 2013 - 22:06)

Rito, napsala bys nám, kolik Ti je a kolik tvému manželovi? A kam by ses zařadila ve společneském žebříčku (smetánka, střední třída,) apod?

Moje manželka se zrovna vrátila z nějaké oslavy. Ještě ráno, než vstala, jsem ji probouzel jemným lízáním análku. Na večer jsem nachystal pár rekvizit, ale byla ospalá, hned šupla do postele. Popřál jsem ji dobrou noc a šel jinam. Cuckold se nesmí ničeho domáhat, dožadovat, příliš čast tématem ženu obtěžovat, pokud žena takovou věc byť jen trochu zvažuje. Žena dává muži slib věrnosti a rovněž má pudy sebezáchovy. Toužit po naplnění vlastních fantazií skrze manželku je ošemetné a může to přinášet velké frustrace a z toho pramenící nespokojenost ve vztahu. Žena to vycítí a do ničeho dalšího se nepustí, protože ví, že by se to zvrhlo. Proto je potřeba na vše, co se sexu týče, pohlížet velmi opatrně a raději se fantazií zříct a jít dělat něco užitečného.

Rita (St, 26. 6. 2013 - 14:06)

Ono to může mít několik...Tony a excucky na co si vlastně stěžujete?Paroháčovou povinností přece je sledovat sex manželky s milencem,milenci a asistovat.Pokud zábava skončí milenci rozevřou prsty pochvu manželky a ukážou mu že je naplněná cuckold je povinen ji vylízat minimálně do orgasmu.To že Vás to ponižuje je snad samozřejmé.Jste špatně vychovaní,ten můj o tom vůbec nepochybuje.

petr (Pá, 17. 3. 2023 - 02:03)

madam mate uplne pravdu.otrok se snazi at je zena spokojena.a lize

Tony (St, 26. 6. 2013 - 14:06)

vždyť vy byste si mohli...To už by nebyl cuckold,ale kandaulismus.

Hele Tony (St, 26. 6. 2013 - 13:06)

vždyť vy byste si mohli vzájemně s excuckem šoustat a plnit manželky a jeden na druhého se dívat. Byly byste v jiné pohodě,co?

Tony (St, 26. 6. 2013 - 12:06)

Ono to může mít několik...Pokud je to po večírku a naplní ji dva,nebo tři roztáhnou ji abych to viděl a zavelí dělej paroháči dokud to máš čerstvé.Tak je to opravdu síla,ale lížu až do orgasmu manželky,pak mohu přestat.

excucky (St, 26. 6. 2013 - 09:06)

Ono to může mít několik prozaických příčin. Třeba je manžel typ člověka, který nemá dostatečnou výšku, váhu, sebevědomí, má kratší penis a nikdy "nedosáhne" na dno pochvy své ženy, kratší výdrž apod. A v případě, že je žena pěkná, ve svých letech a po dětech zachovalá, může jít o touhu vidět ji jako herečku živého porna, se vším všudy. A fetiš být donucen vylizovat sperma dobyvatele své ženy? Co jiného je důkazem toho, že je cuckold tím, kým je. Musí akceptovat to, že tělo jeho ženy, její prsa, zadeček i kundička patří jinému muži a přesto žena setrvává ve vztahu s manželem. Milence si plně užívá, aniž riskuje odhalení, protože není co odhalovat. A pokud chce být manžel ponižován, využíván a degradován, vylizování spermatu z pochvy nebo análu vlastní ženy je nesilnější ponížení ze všech. protože chuť spermatu je hrozná, obzvláště pokud je ho opravdu hodně...

Mirek (Út, 10. 2. 2015 - 14:02)

Nemyslím si,že je muže...Po této nadmíru bolestivé úpravě si opravdu na sex nikdo nevzpomene.

jirka (Po, 9. 2. 2015 - 17:02)

Nemyslím si,že je muže...Co je to Madam kalcifikace ?

Iveta (Po, 9. 2. 2015 - 17:02)

Cuckold nesmí mít nikdy sex...Nemyslím si,že je muže nutné tak zbavovat mužství,stejného efektu dosáhneme např.tkzv.kalcifikací varlat a je to lehce proveditelné.

Tony (Út, 25. 6. 2013 - 09:06)

Ano jsou to submisivni...Ivane máš naprostou pravdu,nejsme díky své submisivitě normální.Sledovat cizího muže jak vykonává soulož na manželce,nic proti tomu neudělat a post koitum se dívat mezi prsty muže roztahujícího vaginu manželky a sledovat jak při doznívajícím orgasmu v ní pulzuje sperma jiného muže opravdu není normální.Mám rozporné pocity cítím obrovskou nenávist a zároveň nepopsatelné vzrušení.

Karel (Út, 15. 10. 2019 - 09:10)

S tím nemohu souhlasit, těžko se dnes pozná nebo dá říct co je normální, nebo ukamenovani nevěrné ženy je Ok. A co mnohozenstvi nebo to že jsou muži kteří mají zájem jen o vdaná a svobodne jim nic nerika, a co nasilnici prepadavajici v parku, vsadím se že každá by raději doma subika

... (Po, 9. 2. 2015 - 14:02)

Madam ja prave myslel, ze...Kreténismus.

jirka (Po, 9. 2. 2015 - 14:02)

Cuckold nesmí mít nikdy sex...Madam ja prave myslel, ze nadrzeny s omezezeni orgasmu je ke sve pani nejpokornejsi a to , ze smi jednou za cas pred ni onanovat bez moznosti do ni vstoupit, ze tim pokorne sve Pani poukazuje jak je pro nej krasna a sexy I kdyz ona si uziva solouz uziva a doprava ji jinemu muzi a manzilkovi musi stacit, ze na ni muze hledet pri svem honeni.

Klára (Po, 9. 2. 2015 - 13:02)

Madam a nestacilo by svemu...Cuckold nesmí mít nikdy sex se svou paní a ani si to před ní dělat!Kastráta by to nikdy nenapadlo!

bukvatier (Ne, 8. 2. 2015 - 22:02)

Kastrace není tak hrozná...jsem cuckold aa hledame nekoho kdo mi provede kastraci. rikal jsi ze jsito videla, je možno přes tebe sehnat odborníka ?

excucky (Po, 24. 6. 2013 - 16:06)

Cuckold je v jistém slova smyslu bezesporu hadr. A celá ta tématika je zejména v říši fantazií a snů, raději v praxi nerealizovatelných. Jak již píši výše, je to velmi nebezpečná praktika, která se může stát spouštěčem globální pandemie nedozírného rozsahu. Něco mně říká, že středověk a doba temna následovala po nezřízeném sexuálním chování lidí. Přeživší se snaží samozřejmě takové katastrofě zabránit, i za cenu trestu smrti cizoložníkům. Po čase však opatrnost mizí a lidé opět pokouší ďábla. A ten pak sklízí svou strašnou daň. Cuckold lifestyle by měl být především hrou, manželka přece může přijít domů později a může mít v kabelce kalhotky, které jsou mokré od spermatu. Může to sehrát, že si někde užila. Nebo může ležet doma v posteli a čekat, až se manžel vrátí. Opatřit si předem manželovo sperma a to pak použít přece není pro ženu až takový problém. Jiný případ je stálý, jinak věrný externista, třeba ženatý muž, jehož žena např. kvůli dětem nemá šanci držet manželovo tempo.
Globálně vzato, odsuzovat tuto "úchylku" v době, kdy homosexuální páry mohou vychovávat děti, v době, kdy přibývá singles, kdy rodiče mívají děti z různých manželství a děti mají několik maminek a tatínků (a násobně babiček a dědečků) je přehnané a pokrytecké...

Ivan (Po, 24. 6. 2013 - 16:06)

Muži jako ty jsou hadry.Ano jsou to submisivni muži.Kdyby normálnímu chlapovi jiný muž roztažením pochvy jeho ženy ukazoval svoje sperma a chlubil se jak mu ji dobře naplnil zřejmě by dotyčného prasáka zabil.Tito "subíci" si nechávají naplnit ženy cizím spermatem a pak ho vylizují.Je to prostě úchylka,není to na diskuzi normálních mužů.Jeto cuckold.

Ivan (Po, 24. 6. 2013 - 16:06)

Muži jako ty jsou hadry.Ano jsou to submisivni muži.Kdyby normálnímu chlapovi jiný muž roztažením pochvy jeho ženy ukazoval svoje sperma a chlubil se jak mu ji dobře naplnil zřejmě by dotyčného prasáka zabil.Tito "subíci" si nechávají naplnit ženy cizím spermatem a pak ho vylizují.Je to prostě úchylka,není to na diskuzi normálních mužů.Jeto cuckold.

Leoš (Po, 24. 6. 2013 - 15:06)

Hezký příběh, díky za...Muži jako ty jsou hadry.

Reklama

Přidat komentář