Reklama

Co se stane po smrti?

to (Čt, 2. 2. 2012 - 16:02)

tydle pošahaný fanatický...je zajímavý, já to slovo nepoužil :-))

nesnášim (Čt, 2. 2. 2012 - 16:02)

není jisté, jestli ti to...tydle pošahaný fanatický šiřitele křesťanství.
Od začátku sem byl zvědavej, ve který větě přijde slovo Bible. Nebylo to dlouhý čekání...

to (Čt, 2. 2. 2012 - 15:02)

Co bude po smrti ti hlavně...není jisté, jestli ti to může být jedno.

Yarda (Čt, 2. 2. 2012 - 14:02)

Co bude po smrti ti hlavně může bejt úplně jedno, nemyslíš?

Eliška Trantová (Po, 25. 2. 2019 - 23:02)

Né všem je to jedno , někteří lidé o tom hodně uvažují , ale každý na to má jiný názor .

Pro zakladatele (Čt, 2. 2. 2012 - 13:02)

Jak někdo může věřit bibli. Napsal jí snad bůch,nebo Ježíž. A snad záleží v první řadě,jak se člověk chová. Myslim,že tolik nezáleží,jestli věří,modlí se a chodí do kostela,ale hlavně jak se chová. Co je lepší? Deně porušovat všechny přikázání a každou neděli se z toho vyzpovídat? Nebo se snažit být co nejhodnější jen proto,že prostě nechci nikomu ubližovat a nevěřit?

Zvědavec (Čt, 2. 2. 2012 - 11:02)

Odpověď: Otázka, co bude...Svý dedukce dokazuješ citáty z bible, ale důkaz toho, že by bible měla být nějaké boží slovo dosud neexistuje.
Takže je to od tebe jen takový jalový plácání.
Protože celá ta tvá slavná bible je asi tak stejně věrohodná, jako Starý pověsti český.

! (Čt, 2. 2. 2012 - 01:02)

To vše jsou jen fantazie a výmysly ale co určitě jako první přijde, že přestanou učinkovat svěrače a určitě dojde k tomu, že se Po....š !!

brotherrr (Po, 30. 1. 2012 - 19:01)

Odpověď: Otázka, co bude po smrti, může být matoucí. Bible neobjasňuje přesně, kdy člověk dosáhne svůj věčný cíl. Bible říká, že ve chvíli smrti člověk přechází do nebe, anebo do pekla podle toho, zda přijal Krista jako svého Spasitele. Pro věřící smrt znamená odchod z těla a příchod do přítomnosti Páně. Pro nevěřící po smrti začíná věčný trest v pekle.

Tady se začíná otázka bytí po smrti komplikovat. Zjevení říká o všech, kteří skončí v pekle, že budou vhozeni do ohnivého jezera. Zjevení popisují nová nebesa a novou zem. Zdá se, že do chvíle posledního vzkříšení, je člověk po své smrti v „dočasném” nebi a pekle. Věčný osud člověka se nezmění, ale přesné „místo”, kde člověk stráví věčnost, se změní. V určitém momentu po smrti budou věřící posláni do nových nebes a nové země. V určitém okamžiku po smrti zase nevěřící budou hozeni do ohnivého jezera. Toto jsou konečné věčné destinace pro všechny lidi – určené podle toho, zda člověk uvěřil v Ježíše Krista jako jediného Spasitele, který jej zachránil od hříchu.

Reklama

Přidat komentář