Reklama

na holou nebo ne ?

Taky Máma! (Čt, 4. 8. 2016 - 14:08)

Stále je lepší mít červený zadek než mít poškozenou páteř od přeražené dědovi hole a několik let trpět nepříjemnými bolestmi. To také dokázala také Milující matka! Doufám, že se za vše co jsem v životě od ní vytrpěl aspoň dodnes smaží v pekle!

Mirka (Čt, 4. 8. 2016 - 11:08)

ahojky, na u nás to bylo...U nás to bylo to samé já i brácha. Spoďáry dolů ohnout a vařecha tancovala po holém zadku. Mamka to ani nepočítala až byl zadek dost červený přestala. Pak na chvilku kleknout do kouta. Mamka nás takto trestala asi do 16 let

pavel (So, 30. 7. 2016 - 07:07)

Dobrý den, je mi 12 a...Ahoj Marie,tak jestli chceš,já ti klidně zadek zmaluju.603 791175

Iva (St, 20. 7. 2016 - 02:07)

Dano, Dano, ty jsi asi taky...Jestli to není výmysl, tak ta matka musela být dost úchylná, stejně tak dceruška, tohle opravdu není normální.

Tereza (Po, 18. 7. 2016 - 12:07)

Dříve za komunizmu dylo...ahojky, na u nás to bylo stejný. zásadně jenom na holou. Před výpraskem sundat kalhoty a kalhotky a nastavit holou. bylo jedno, jestli mi bylo 10 nebo 17 let. A teď...dávám taky záasadně na holou. protože sama vím, jaké to bylo. jen dávám dceři samozřejmě mnohem mín ran, než jsem mívala já.

Romana (Pá, 1. 4. 2016 - 23:04)

Jsem rada,kdyz na prazdniny ...Ja jsem nechtela,ale teta prikazalaze musim bbytzalrikazalarvyprasnaheho bytpotrestaniprikazalabprikazalapprikajsrmapprikazalamknahejsrmehoaljnahehoprjsrmprikaprikazalajsrmknahpranahmvlnaheko vzrusuje.Teta mpraprpripripriprikazalapriprikazprikazalaeikazalasvlekrenicesestrsestrenicesestredrzelaestdrzelprede mnou svlekla.Ten byl rudy,ja vsak nemohla odtrhnout oci od jeho bileho zadecku,psk mu teta roztHla pulky,to uz zacal ponizenim brecet,a ja uvidela v tom bilem zadecku cernou dirku.Uz jsem nevydrzela a nahla se se tajy,abych videka zblizka.Jak ten brecel a byl rudy.Moc jsem chtela si k nemu cuchnout,tak jsem se sunula bliz a bliz.Teta se sestrenici ho premohly,polozily na zada,zvedly nohy,skrcily a roztahly.A ha se sunula oblicejem az k jeho dirce a koukala a cichala,vse pro mnenocve a vzrusujici,mela jsrm ho rada.Zacalo se mi libit,jak je bezmocny a prosi,tluce pestmi,breci a stydi se.Pakdostal od tety hodne na holou,silne brecel.Teta rekla at se ucim,dala mi varecku a musela jsrm i ja mu dat,ale ja davala slabe.Pak a to uz rada jsrm mu na pokyn tety promazla prstem dirku do prdele masti,chtel se branit,opet distal,tak jen trpne poslechl a brecel u toho,zmerila jsem mu teplotu v zadecku pri neustalem brekotu a ptosbach,bee nedelej to,nee.Byla jsem vzrusena.Bratranec musel jeste pak pul hodiny v teto poloze lezet,sestrenice mu pak strcila prst do prdele,pry za trest a ps rafisti na pokyn tety i ja.

Ivanks (Pá, 1. 4. 2016 - 23:04)

O velikonocích mě chytili...Mam.brachu rada,ale rajcuje mne ,kdyz mu.muzu dat na holou.Jdme k bode a zlobi,kamaradky ho drzej,stahnou mu trenky aja ho prutem vyplacim.Breci,krici a prosi.Ba i nas to musi.mne poslochat.MMa pracuje a tak.ho.mam na starost ja s holkama ze tridy.Musi se nechat prohlednout
O hre,paptpr.se pred nami ohne a my mu pulky,jestli tam.nema pisek atd.roztahnemepisek
sme mu i pres jeho.protbrekotkamkotnambrebrekotbrekotnamnkvnkversnkvnkvave.Prnkvekvehlizime ho v rozkroku,zda nema kliste,sahame mu prsty do zadku.Onstydijsnamnstydstydstydstydi,kstydini,dodtane na holou.Nas tojskose ohjskostydijskjskokvestydijskavi,doma pred nami chodi nahy,musiohnout,kdy chceme.Taky jsme mu merily teplotu v konecniku,no jak ten brecel,v obluceji rudy,taky dostal,az pak poslechl a s brekem se nechal merit.

Verca (Pá, 1. 4. 2016 - 22:04)

,Jsem rada,kdyz na prazdniny bratranci.Mama je nesetri prijedouabijerie na holou lrede mnou.Vidim je nahe,kdy chci.Taky je hlidam.Jednou mne statsi neposlech,sesvihal.a jsem ho prutem,kamaradky ho drz.com ely v predklonu,privedla jej domi,mamaho svlikla a da k a mu rakoskou.,Rval a prosil,ale pak mne,byl o rok starsi,poslouchalU rybnika,my holky se prevlecema za kopcem,oni musi lezet pred nami nazi a my se divame,ba co chceme.Obcas je vecer s kamoskou hlidame,tak jsme jim.da k y oboum klystyr.Taky m a m a rekne,at je vykoupu,ze kluci to neumej,tak pres jejich stud jim drhnu diru v zadku a koukam.jim dovnitr.Oni u toho oba brecej.

Honza (Po, 28. 3. 2016 - 12:03)

Potom jedna řekla že v tom nastydnu a stáhla mi tepláky i trenkama až ke kotníkům. Strašně sem se styděl ale můj pták začal tvrdnout. Už pár dní sem nestříkal a tak to nešlo ovládnout. Hodně je to pobavilo a začali mě přes něj plácat taky. Čurák se mi postavil do pozoru takže sem jich schytal pár i do koulí . Prosil jsem aby mě už nechali. Řekli že když si ho před nima vyhoním tak půjdou domů. Co mi zbývalo . Odvazali mi jednu ruku a já začal honit. Dostával sem při tom další výprask. Asi po dvou minutách jsem začal stříkat. Řechtali se jak pominutý a utekli. Ja si odvazal druhou ruku a šel si domů mazat jelita.

Honza (Po, 28. 3. 2016 - 11:03)

U nás letos chodili holky. Přišli ke mě čtyři kolegyně z práce. Byl jsem zrovna ve stodole. Jak mě uviděli hned mě začali vyplácet. A že mi to letos vrátí i s úroky. Snažil jsem se utéct ale nešlo to. Nakonec mě chytli a za ruce mě přivázali k trámu. Začali do mě šlehat že všech stran tak silně až jsem se bolestí rozbrečel a nakonec počůral. Hrozně se mi smáli a vysmívali. Potom jednáa že v tom nastydnu

Ivana (Po, 28. 3. 2016 - 11:03)

O velikonocích mě chytili dva kluci, zatáhli mě stranou, tam mě svlíkli sukni a jeden mě držel a druhý mi švihal pomlázkou přes holou prdel. Bolestí jsem křičela a pak mi kluci řekli, že mě nechají, ale že jim musím dát zamrdat. Já jsem nejdřív nechtěla, ale když mě znova párkrát švihli přes prdel, tak jsem souhlasila. Musela jsem se předklonit a cítila jsem jak mi ho tam jeden vrazil. Mrdal mě divoce, druhý to viděl a vyndal čuráka a strčil mě ho do huby. Ten v kundě byl za chvíli hotovej, mrdku mě nastříkal do kundy. Pak ho vyndal a vyměnili se. Musela jsem olizovat čuráka od semene a mojí mrdky a zezadu mě do rozmrdané kundy mrdal kluk, který měl obrovského čůráka. Vrážel mi ho do kundy až po koule a nakonec mi velkým proudem mrdiny naplnil kundu. Pak mi dovbolili oblíknout a já cítila jak mi z kundy teče do kalhotek mrdina. Ještě mi dal vykouřit ten velkej vocas a vyndali mi kozy a tahali mně za cecíčky.

doga (Po, 29. 2. 2016 - 13:02)

ja dostavala jak žito tak proč jste nezasahli šmejdi nejchytřejsi ale ted si rodicu vazim

Esterka (Po, 29. 2. 2016 - 11:02)

Pokud děcko zlobí, mělo by občas dostat na prdel, otázka je, jestli na holkou?! Nikdy jsem to nepraktikovala, přišlo mi to už přehnané... A nebo můžete děcko nechat klečet v koutě, ruce před sebou a na ně položit vařečku... on je ten humor brzo přejde... bohužel to někdy jinak nejde..

Petr (Ne, 28. 2. 2016 - 23:02)

Jedině na holou, ale za závažné prohřešky, jako lhaní krádež, kouření. Myslím, že si dlouho pamatuje jak to štípalo, pálilo a příště si to rozmyslí.

1 (So, 14. 9. 2013 - 16:09)

Vážně to myslíš...Já si myslím, že kvůli hloupostem se děti bít nemají. Ale nikdy není na škodu ho upozornit, že něco dělá špatně, neposlechne po prvé, po druhé a po třetí by dostal na zadek. "BABIČKO",nejsem toho názoru, že děti se dnes již nebijí. To je jen trend dnešní doby. Vždycky děti dostávali přes prdel a byl klid... dnešní děti jsou stále drzejší a dovolují si více a více nejen ke starším osobám.

Magda (So, 14. 9. 2013 - 15:09)

Nechápu to, jak je možný,...Já to taky nechápu ale bylo to tak až do matury. Průser ve škole automaticky mně mamka vtáhla do koupelny v ruce už měla velkou výpraskovou vařečku následovalo kazání za co a tak pak vystrčit holej zadek ohnout přes vanu a už to jelo nářez jak hrom že jsem se z toho někdy i připočůrala. Když jsem pak ve vyšším věku náhodou měla krámy kalhotky jsem si mohla nechat ale stejně mi je zařezala co nejvíc mezi půlky takže to bylo v podstatě stejné jako na holou.

Jarda (So, 14. 9. 2013 - 08:09)

...Blbečku když už děláš na něco reklamu, tak ten odkaz udělej, aby šlo na něj jen kliknout.Pokud to nejde, nebo to neumíš, tak se na to vyprdni, nikoho to nebaví kopírovat ručně.

Václav (Pá, 13. 9. 2013 - 21:09)

Nechápu to, jak je možný, že vás rodiče řezali i na střední.Já jsem dostal jednou o táty facku a máma měla na nás metlu z jasanu,kterou jsme s bráchou nalomili a atrakce skončila dříve, než začala. Takže od rodičů jedna facka a max. třikrát nářez metlou, bratr bez facky a mazání jasanem bylo snad dvakrát.
Soused řezal stejně starýho kámoše za každou kravinu, až v šestnácti dostal fotr pěstí.Chtěl ho vyhodit, tak jí koupil znovu.Pak se chytli na zahradě a tam fotr dostal pořádnou nakládačku.Od té doby se ho ani ostatních sourozenců nikdy nedotkl.

(Pá, 13. 9. 2013 - 20:09)

Moje holka dostala přes...Šaty hezký, ale ty už seš s tím trapnej !

Moje (St, 11. 9. 2013 - 11:09)

http://www.plesovesaty.com/plesove-saty/ab492/spolecenske-plesove-saty-ab492.htm

Reklama

Přidat komentář