Reklama

na holou nebo ne ?

Marie (Ne, 20. 7. 2014 - 08:07)

Je mi dvacet, ale i dnes...Už je to hodně hodně dávno, ale u nás doma byly výprasky na holou zadnici taky jako běžný trest. Já dostávala řemenem a kalhotky musely dolů téměř vždy. Jen když jsem měla měsíčky tak my je máti zařezala mezi půlky. S našima jsem bydlela do 21.

Karin (So, 19. 7. 2014 - 16:07)

dobrý den,
máme kluka(8)...Je mi dvacet, ale i dnes ještě občas dostanu nářez na holou. Bydlím ještě pořád s mamkou a když si to zasloužím a je to oprávněné, tak ani neprotestuji a sama zadek nastavím. Mamka je ze staré školy a používá vařechu. Řekla mi že dokud bydlím u ní musím poslouchat. Respektuji to.

Nářez (So, 12. 7. 2014 - 16:07)

Kdo chce výprask, kdo si ho zaslouží, podívejte se zde a oslovte Ivanu. Určí vám přísný trest. http://olinka.denicek.eu/rubriky/vase-pribehy

I (Pá, 27. 6. 2014 - 15:06)

U nás bývám za trest bita...Hlavně se to musí držet v rozumných mezích. Mně se to docela líbilo do doby, než si můj muž na to tak zvykl, že jsem ho musela poslouchat víc než dcera. Bití jsem dostávala za každou blbost a vždycky na holej zadek většinou vařečkou, ale ono to fakt bolelo tolik, že jsem se bála a už se mi to vůbec nelíbilo, ale on nikdy nechtěl přestat a když jsem se občas bránila, tak mne pak sešvihal zadek až jsem měla skutečná jelita a někdy se i počurala. Když se to několikrát opakovalo, tak mi došlo, že asi opravdu musím poslouchat, protože rozvést se už kvůli dětem nechci a přeci jen jsem Masochistka, ale někdy mě to bití už vůbec nebaví, ale jeho to baví čím dál víc a je to pro něho pohodlné a má klid a nebo odepne řemen a já dostanu bití

Petra (Ne, 22. 6. 2014 - 11:06)

Dostává vařečkou. On už...U nás bývám za trest bita já. I když se to stydím přiznat trochu mně to i vrušuje. Přitom se pořád hrozně stydím, s manželem jsme spolu dlouho a bita jsem občas už od začátku. Samozřejmě ne před dětni. Už jsem si trochu zvykla, ale pořád se stydím, když si musím svléknout kalhotky a ohnout přes ždli nebo postel. Bolest není tak strašná a člověk rychle přivykne. Většinou dostávám řemenem, někdy jen rukou. Ale pořád si přijdu trapně, když dostávám bití na holou ve svých 39 letech. Ale přiznám se - tajně, vzrušuje mně to.

Alim (Pá, 20. 6. 2014 - 17:06)

To Alim
To máš vychytaný....Dostává vařečkou. On už ví, že když vytahuju ze šuplíku konkrétní vařečku, tak musí spustit kalhoty a pak se mi přehne přes kolena. Já mu stáhnu trenky a už to lítá. Cuká sebou, ale o to víc ho vyplácím. Myslím, že je dobře naučený z domova od matky. Jsme spolu teprve dva roky, takže ho tchýně trestala taky skoro nedávno. Když ten tvůj chce výprask, tak mu ho klidně dej. Možná se ti to zalíbí a jemu to prospěje.

Markéta (Pá, 20. 6. 2014 - 14:06)

Dostává za trest. Po...To Alim
To máš vychytaný. Čím výprasky dostává ? A to si ho jako přehneš přes koleno? Můj přítel mi naznačil že než hádky tak by radši ode mne snesl výprask. Od mamky dostával za trest na zadek ještě donedávna. Dokonce prý někdy i na holou. Já ale zatím nějak nevím. Jak to máte nastaveno u vás? A co myslíš mám na to přistoupit ? Díky M

Alim (Pá, 20. 6. 2014 - 10:06)

To Alim
Docela chápu, že...Dostává za trest. Po svatbě mi jeho maminka doporučila, ať mu klidně nasekám, když si to zaslouží. Tak jsem to jednou zkusila a on neprotestoval a už u toho zůstalo. Mně to vyhovuje, je doma pořádek a on nastavuje holý zadek když mu řeknu. Manželství nám klape a já ho mám ráda.

Markéta (Čt, 19. 6. 2014 - 19:06)

Když jsem ještě chodila s...To Alim
Docela chápu, že tvůj manžel dostával od matky když s ní ještě bydlel to je tak nějak v rodině. Sice je zvláštní že i před tebou ale budiž. Proč ale ve výprascích pokračuješ ty ? On to po tobě vyžaduje? Nebo dostává bití jako opravdický trest za něco?

Pavla (St, 18. 6. 2014 - 09:06)

Pavlo pokud chceš napiš mi...Ireno,moc mě to mrzí,že mě nevěříš.Jsem typ,který nerad vystupuje na veřejnosti.Ano výprasky dostávám od maminky.Těším se,že mi opravdu napíšeš

je to dement (Út, 17. 6. 2014 - 23:06)

- Miroslav Stinka: vážení stačí si vygoglovat telefon tohoto dementního úchyláka a uvidíte co je zač....

http://search.seznam.cz/?q=728735060&sourceid=QuickSearch_13906

Irena (Út, 17. 6. 2014 - 21:06)

Ireno,Tvůj příběh mě...Pavlo pokud chceš napiš mi sem. Maily zatím nechci psát. Mám strach aby na to nepřišel manžel že o tom někomu píšu dokonce maily. Nechci mu dát důvod abych zas musela k tchánům do kuchyně nastavovat holej zadek řemenu. Takové věci by měly zůstat v rodině. Ty taky dostáváš opravdické výprasky na holou?

jirka (Po, 16. 6. 2014 - 10:06)

Ja zes dostavam na holou od me manzelky, kdyz ji necim nastvu. Dostavam podrazkou jeji pantofle .

Pavla (Po, 16. 6. 2014 - 10:06)

Ireno tedy dostávat na holý...Ireno,Tvůj příběh mě opravdu zajímá.Ráda bych Ti to napsala osobně.Ozvi se mi,prosím.Pavla

Alim (Po, 16. 6. 2014 - 08:06)

Ireno tedy dostávat na holý...Petro, tak vidím, že můj manžel nebyl jediný kluk, který ještě na prahu dospělosti dostával doma od rodičů výprasky. A to, že v tom věku schytají na zadek hlavně holky.

Petra A (Ne, 15. 6. 2014 - 14:06)

Pavlo
ono není moc o čem...Ireno tedy dostávat na holý zadek řemenem a ještě před manželovými rodiči to bych opravdu nesnesla. A docela nechápu jak si na to můžeš zvyknout. Vždyď je to tak ponižující. Nicméně taky jsem byla u jednoho výprasku mého kluka. Teť už mého manžela. Chodili jsme spolu. Bylo mně tehdy 18 mu 19 a byla jsem pozvána k nim na víkend. Večer jsme šli na zábavu a on se mi tam někde ztratil s kamarády. Přišla jsem tedy v noci k nim domů sama. Do vnitř mně pustila jeho máma. Bohužel jsem ji vzbudila(neměla jsem klíče). Když jsem ji řekla co se stalo jen naštvaně prohlásila že si to s ním ještě vyřídí a že si na zadek týden nesedne. No brala jsem to jen jako takovou výhružku. Přítel se samozřejmě vrátil až za světla pozdě ráno a ne v příliž střízlivém stavu. Hned ve dveřích dostal od mamky sprda co si to dovoluje mně nechat po nocích chodit samu a ať si nemyslí, že mu to jen tak projde. Poslala ho spát s tím že odpoledne si to s ním vyřídí. Hned jak vstal a přišel za náma do kuchyně tak mu znovu vyhubovala s tím že ví co ho čeká a nařídila mu ať si připraví zadek na výprask. Prosil ji aby to aspoň nebylo přede mnou. Já jsem byla jako opařená a řekla jsem že se půjdu radši projít, ale zarazila mně s tím že mu to vůbec neuškodí když ho potrestá přede mnou. No a pak už to šlo ráz na ráz. Budoucí tchýně ho poslala vyčůrat a mezi tím vytáhla z kredence rákosku. Já jsem se ji snažila ještě přesvědčit že se vlastně nic nestalo a že to není nutné. Nedala na mně. Jak se vrátil z wc ukázala tou rákoskou na židly. On si neochotně stáhnul kalhoty i s trenkama a přehnul se přes opěrák židle. Dostal tenkrát 15 možná i 20 švihanců až se skoro rozbrečel a mně ho bylo líto. Později se přiznal že takto dostával co bydlel u rodičů. Po svatbě mi tchýně tu rákosku předala. Děti ani manžela s ní nebiju. Když mně naštvou stačí jen když zvýším hlas rákosku vytáhnu z kredence a švihnu s ní výhružně do vduchu. V tu chvíli jsou všichni jako beránci včetně manžela :)

Irena (Ne, 15. 6. 2014 - 08:06)

Ireno,Tvůj příbšh mě...Pavlo
ono není moc o čem si povídat. Zkrátka jednou za čas mám zmalované pozadí. Prostě hold jsem se vdala do rodiny kde je to tak zavedeno. Kdybych dostávala jen já cítila bych se o moc víc poníženě. Protože že jsem občas u toho když výprask dostane i tchýně nebo manželova sestra, říkám si že je to aspoň spravedlivé. Zkrátka už si zvykám. V naší rodině máme rázné chlapy a místo hádek a tiché domácnosti my ženské občas dostaneme řemenem přes holý zadek. Výpraskem je vše smazáno a jedeme dál. Pavlo proč tě můj příběh zaujal? Nebo snad taky dostáváš výprasky od manžela či někoho jiného?

Steve (So, 14. 6. 2014 - 14:06)

:o))) to je ale trdlo.

Dagmar (So, 14. 6. 2014 - 13:06)

Když jsem ještě chodila s...Mám podobnou zkušenost. Taky jsem byla doma u kluka se kterým jsem chodila a on, protože bylo léto, byl jen v tričku a trenkách. Se svou mámou si chvíli vyměňovali názory (už ani nevím o co šlo), když matka odešla z pokoje, aby se hned vrátila s vařečkou v ruce. On si beze slova automaticky lehl na postel a stáhl si trenky. Následoval krátký, ale intenzivní výprask. Nemohla jsem uvěřit vlastním očím, a to mu už bylo 19.

Pavla (Pá, 13. 6. 2014 - 08:06)

Já to mám obráceně...Ireno,Tvůj příbšh mě zaujal.Nechceš si o tom popovídat.Moje adresa je [email protected] bych moc ráda,kdybys se mi ozvala

Reklama

Přidat komentář