Reklama

plenková disciplína

ANDREA (Čt, 9. 9. 2010 - 15:09)

neponesu žádný náasledky,...MARKETO až vychováš aspoň to co já tak se začni něčím ohánět ale podle toho co tu čtu jsi jen zahleděná slepice která by všem chtěla rozkazovat jak se budou děti vychovávat.Ale o životě víš holčičko velký kulový,taky tuto metodu využívám a je velmi učinná,je jedno jestli je děcku 9,10,či13let ale hlavní je učinnost trestu.Nejde o ponížení ale o nápravu a to jsi laskavě uvědom.POkud dítě ví že dělá něco co nemá musí počítat s represí a ta musí být taková aby děcko od takovéto aktivity odradila,zákaz televize,počítače ,zarach atd.jsou tresty pro rodiče né pro děti

Martina.N. (Čt, 9. 9. 2010 - 15:09)

Dobře, budu žádat administrátory o nápravu - a to i do budoucna. Ty zde nerozhoduješ o tom, čemu je tento server určen, jsi jen psychicky narušený ubožák, který zde sedí celý den a obtěžuje ostatní.Jak chceš, až ti zde zamezí přístup a ty přijdeš o jediný smysl života, snad zase začneš chodit místo toho mezi lidi a tvůj stav se zlepší.

Markéta (Čt, 9. 9. 2010 - 13:09)

Pro spamera, který zde...neponesu žádný náasledky, doktorka není určená k honění brka a dávat někomu plíny jako trest je omezování osobní svobody a týrání svěřené osoby, takže si dej pozor honiči, udám tě a bude zjistovat kde bydlíš. Tohle jsou trestné věci a o tom se psát nesmí.

neponesu žádný náasledky, doktorka není určená k honění brka a dávat někomu plíny jako trest je omezování osobní svobody a týrání svěřené osoby, takže si dej pozor honiči, udám tě a bude zjistovat kde bydlíš. Tohle jsou trestné věci a o tom se psát nesmí.

neponesu žádný náasledky, doktorka není určená k honění brka a dávat někomu plíny jako trest je omezování osobní svobody a týrání svěřené osoby, takže si dej pozor honiči, udám tě a bude zjistovat kde bydlíš. Tohle jsou trestné věci a o tom se psát nesmí.

neponesu žádný náasledky, doktorka není určená k honění brka a dávat někomu plíny jako trest je omezování osobní svobody a týrání svěřené osoby, takže si dej pozor honiči, udám tě a bude zjistovat kde bydlíš. Tohle jsou trestné věci a o tom se psát nesmí.

jdi honit jinam (Út, 7. 9. 2010 - 13:09)

a tohle jsou taky...všechno to je jen sexuální úchylka.....nic víc.......kdyby se to dělo v reálu, je to těžké týrání, nařizovat někomu aby čural do plen............takže padejte pryč úchyláci, nebo to tu zničím.......nikdo není na vaše honibrka zvědavej........

Psycho (Út, 7. 9. 2010 - 12:09)

a tohle jsou taky plenkaři???
http://www.child-abuse-effects.com/is-diaper-discipline-child-abuse.html

google (Po, 6. 9. 2010 - 19:09)

ano v Google je tohle...http://hubpages.com/hub/Diaper-Discipline-What-it-is-and-why-its-dangerous-to-use-on-children

Je tohle zařazeno v sexu ?

Psycho (Ne, 5. 9. 2010 - 17:09)

I když bych taky byla ráda, kdyby to co se tady píše v diskuzi byly jen bláboly, nikoliv skutečnost..viz mommy a renata a jiné podobné inteligentní příspěvky...

Psycho (Ne, 5. 9. 2010 - 17:09)

ad já a ostatní co nevěří a píšou tu nechutnosti: Bohužel se tyto tresty používají, stačí se podívat na internet na google, odkaz už někdo napsal.Dokonce existují stránky, kam píší rodiče praktikující tyto tresty a sdělují si jak nejlépe docílit výsledku a dítě ponížit..Nebudu to tady rozepisovat, aby se toho nějaký "inteligentní rodič" nechytl a neinspiroval se "zahraničními alternativními" tresty...Ano, je to týrání, je to omezování osobní svobody,upírání základních práv člověka,patřilo by to nahlásit na sociálku. Ale kdo se to dozví? Ty děti to nikomu neřeknou, protože je to tak ponižující, cožpak ty by ses svěřil svým kamarádům, že Tě rodiče balí do plínek a ukazují před příbuzenstvem, nebo nutí používat dudlík a chodit v dupačkách?? Proto je to nebezpečný a hnusný, a není z toho úniku - zvlášť když se takto trestají opakovaně děti které se pomočují, často i několik let jsou nucené být v plenkách...no přečtěte si o tom více - zadejte odkaz diaper discipline children abuse..Až se o tom dozvíš něco víc, tak tady přestaneš psát bláboly..

M (Ne, 5. 9. 2010 - 15:09)

Psycho snad tomu nevěříš...No právě, že se to začíná používat i u nás. Výprasky jsou samozřejmě taky nelegální. A ve spoustě rodin nařezání na holej zadek třeba i u puberťáků není tabu.

Jana (Ne, 5. 9. 2010 - 10:09)

jaký máte názor na...Nikdy to nedělejte a už vůbec ne puberťákům. Já byla takto potrestána u tety na prázdninách. Z diskotéky jsem přišla až druhý den v poledne. Zamomněla jsem se s kámošema. Je mi 14. dala mi na výběr výprask nebo toto. Výprasku se bojím. Takže jsem dostala domácí vězení a 3 dny jsem musela být v plínách a nesměla na wc. Je to mnohem horší konat potřebu do plín a pak to přebalování. NAvíc u toho byla sestřenice která se vrátila včas. Nenávidím ji !

Mirka (Čt, 2. 9. 2010 - 07:09)

ad Mirka: A zabalit je do...Nenapsala jsem o plenkách ani slovo.

Klára (St, 1. 9. 2010 - 13:09)

Ne vždy bych tento trest tak úplně odsuzovala, ale musí se používat s mírou. Sama bych to na svých dětech nikdy nedělala, ale já jsem tak v dětství byla jednou potrestána a dodnes si to pamatuji jako ten nejhorší ale nejúčinější trest. Můj mladší bratr musel nosit plenky, protože trpěl enurézou, takže bez nich to na noc nešlo, ovšem protože byl protivný jako většina mladších sourozenců a štval mě, tak jsem se mu za to posmívala. Jenže mě u toho mamka jednou přistihla a došla jí trpělivost, tak mi nechala vyzkoušet si, jaké to je, takže na noc jsem nosila s bráchou plíny celý týden a první tři dny i přes den. No nic moc příjemného pro holku v sedmé třídě.

Psycho (Út, 31. 8. 2010 - 20:08)

ad Áda: A co si myslíte, že z Vašich sestřenic vyroste když budou v dětství ponižované před návštěvami, ukazovány jako hadrové panenky v plínkách aby se všichni podívali? Myslíte si, že toto je normální? No hlavně že ještě byla tolik "taktní", že holky před Vámi nepřebalovala, což se bohužel taky děje...
Je mi z toho smutno, co všechno je člověk schopný vymyslet aby druhé potupil, zvláště se mi otevírá kudla v kapse když se jedná o děti, protože se nemohou bránit, jsou slabší a navíc naprosto závislé na svých rodičích, kteří by je měli chránit a milovat...

Psycho (Út, 31. 8. 2010 - 20:08)

ad Mirka: A zabalit je do plenek je lepší alternativa???? Takto jim zničíte sebevědomí, a hlavně vztahy mezi Vámi, je mi Vás líto a Vašich dětí taky, jednou na to dojedete...Hlavně se mi příčí ty kombinace jako navlíknout někoho do ponižujících dětských hadrů, dát mu dudlík, spát do postýlky a pít z flaštičky..to zavání sadistickou úchylkou rodičů, kterým to dělá dobře někoho trápit...To se musíme ve všem opičit po Americe, Kanadě? Až budou skákat z okna a věřit, že se jim nic nestane my to budeme zkoušet taky???
Četla jsem příspěvky od lidí na googlů kde rodiče nechají dítě v plenkách celé prázdniny a trestají je takto za vyložené kraviny..to se chcete taky inspirovat???

Mirka (Út, 31. 8. 2010 - 18:08)

Taky to tak vidím.Psycho a Jájo,nezlobte se, ale o výchově nevíte ani Ń. Větší výchovný nesmysl se ani nedá vyslovit - domácí práce jako trest! Doma se holt pracovat musí a podílet se natom musejí všichni. Ne že to bude samozřejmé pro nás matky a děti budou doma pracovat jen za trest!! Jak vás to může vůbec napadnout? Tedy za takovou výchovu by se vám budoucí parteři vašich děti poděkovali. Domácí práce jistě pro většinu nejsou žádnou rozkošnou slastí, ale učinit z ní trest je nejlepší cestou, jak to dětem nadobro znechutit.

Helena (Út, 31. 8. 2010 - 17:08)

Já na svoje...No já nevím. Stud sice patří k trestu ale plíny? to už je moc. U nás spolehlivě funguje vařečka na pořádně vystrčený holý zadek většinou před ostatnímy sourozenci nebo členy rodiny. Máme dvě holky a kluka.

MMM (Út, 31. 8. 2010 - 16:08)

No ADO,u nás doma to...Já na svoje "miláčky" dcera13 a syn10 používám tento trest opravdu v krajních případech tak jednou za půl roku možná ani ne. Týden se mi však zdá moc dlouhá doba. U nás to probíhá tak že dostanou naplácano rukou na holou prcinu a pak plína maximálně však na dva dny. Stud k trestu vždycky patřil a tady to při výměně počůrané nebo pokakané plenky funguje dvojnásob. Je to jedna z alternativ trestu.

???????? (Út, 31. 8. 2010 - 14:08)

Mně už bude 15 a mamka mně... No ADO,u nás doma to funguje a docela to funguje,dcera když něco vymamlasí tak je dostane a můžu ti říct že je to lepší než vyhrožovat zarachem či zákazama a tělesnými tresty.Tyden v plínkách uděla víc než měsíc zakzaný počítač.

Áda (Út, 31. 8. 2010 - 13:08)

jaký máte názor na...Mně už bude 15 a mamka mně tak občas vyhrožuje, že když se chovám jak děcko že mně dá klidně plínu. Má to od tety. Sestřenice občas plíny za trest dostanou. Jsou mladší. Jednou jsem je tak i viděla. Byly z toho dost skleslé. Přišly jsme s mamkou na návštěvu a ona je schválně zavolala aby se styděly, že zlobily. Mamka řekla, že se to může klidně stát i mně když nebudu hodná.

Jája (Út, 31. 8. 2010 - 09:08)

Pro mě by to teda trauma...Taky to tak vidím.

Reklama

Přidat komentář