Reklama

poruchy příjmu potravy- anorexie, bulimie

Bára (Út, 22. 7. 2003 - 10:07)

Ahoj Terez,ano jdu.....Je mi tak trošku na nic.Měla bych jíst více,jím méně,váhu mám stejnou.....Jsem tím fakt posedlá.

Ter (Út, 22. 7. 2003 - 09:07)

Ahojky holkiBarči des teda v Ct na zimak na Verku?Tesim se ze Te uvidimPa TerHOLKY DRŽTE SE !!!

Lea (Po, 21. 7. 2003 - 17:07)

Ahoj Ado a holky,jsem moc ráda že se mohu k Vám také připojit.Jako Ty,Ado trpím bulimií,již osmým rokem.Strašně ráda bych přestala ale vím že sama to nemohu zvládnout.Vím to,protože jsem to již několikrát zkoušela.Vždy to dopadne jako s vánočním předsevzetím.Ale když se stane-třeba jako o dovolené s přítelem-že to neudělám delší dobu a jím jako normální člověk a jídlo si vychutnám,je mi dobře.Jak po fyzické i psychické stránce.To si vždy řeknu že přece právě proto do toho nespadnu znovu.Jenže spadnu.Také nevěřím nějakým tabletám,nejlepší by byla asi terapie,ale copak na takové věci v dnešní době zbývá čas? A potom ty předsudky..Tento týden jsem sama doma.Děti jsou na táboře a přítel taky odcestoval.Takže v lednici nemám žádné nezdravé salámy apod.Mám bílé jogurty,ovoce,zeleninu a musli a nějaké sýry.Je výhoda že nebudu muset vařit.Takže zase odhodlání s přejídáním skoncovat.Snad to vydržím.To že potrava se všechna nevyzvrací,že se posune jsem nevěděla,ale to vysvětluje že ač zvracím tak nehubnu.Možná mi tento poznatek moc pomůže,kéž by!Na dovolené jsem jedla pravidelně ráno a večer a nepřibrala jsem,naopak spíše podle oblečení a pohledu do zrcadla jsem si připadala štíhlejší.Jenže pak se to zase vrátilo do stejných kolejí.Ach jo.Mám sedavou práci a tak jsem si pořídila rotoped abych měla pohyb.Dnes je v práci trochu nuda a tak jsem z nudy(hlad jsem neměla) snědla 170 gr. musli-zase mám výčitky,ale omlouvám to tím že je to zdravé a bez tuku.A vím že něco spálím,čeká mě 1 km chůze do kopce a pak můžu sednout na rotoped... Holky ahoj!!!

Bára (Po, 21. 7. 2003 - 15:07)

Ahoj Jani,ne určitě nestačí říct jen mě to mrzí.Doma taky zažívám peklo okolo jídla,mamka je,jako pes.....Já si pořád říkám,už jen trošku a končím!Já mám jídlo ráda a pořád mám chut a velkou a o hladu ani nemluvím.Já se jen držím..... a cvičím.NECHCI se nikam tímhle dostat!!!A chodím k doktorce,tu poslouchám!Když mi řekne a dost,vím,že to úplně nepůjde,ale budu se snažit jíst více a lépe!Já vážila opravdu moc,každý to už uznal!I ta má doktorka říkala,že můžu hubnout,ale akorát pomaleji no.....Ted už tak moc nehubnu!Prosím nezlob se!Vím,že to myslíš moc dobře!Měj se moc hezky!Papapa Bára.

Janula (Po, 21. 7. 2003 - 14:07)

Jo, Baro, dik, ze mam pravdu. To mi ale moc nepomuze, kdyz vim, ze to s tebou ani nehne. To me tak akorat mrzi!Mejte se hezky a az vam nekdo bude rikat, abyste zhubly, tak mu reknete at si to zkusi sam... J.

Janula (Po, 21. 7. 2003 - 14:07)

Ahoj vsichni a predevsim Baro.Barun, mam na tebe dotaz: Myslis si, ze staci rict: ME TO MRZI a konec? Chces s tim neco delat nebo ne? Chces si rict: Hm, vaha je silnejsi nez ja, posedlost jidlem a myslenkami na hubnuti taky, takze to vzdavam a mila ppp delej si se mnou co chces? Sama MOC DOBRE vis, ze jestli v tom budes dal takhle pokracovat, tak to bude jen horsi a hrsi. Tak proc? Napis mi proc je pro tebe vaha tak dulezita? Proc???

Ada (Po, 21. 7. 2003 - 13:07)

Ahoj MISO-urcite Ti napisu mail na Tvoji adresu,dekuji za ni,ted jenom kratce-byla jsem na dovolene,proto jsem se driv neozvala,uprimne Ti rikam,Tve slova-chtela bych miminko-se mi usadili v hlave,stejne jako osudy vsech holek tady na chatu.Ja mam problem s bulimii,ale male krucky mozna delam,porad si myslim,ze vic nez prasky zmuze odahlit pricinu a pusobit na ni psycholgicky,s prateli,rodinou,terapeutem.Urcite Ti dnes-zitra napisu na tvuj mail.BARO a MISASISO-zni to asi dost blbe,ale jsem rada,ze jsem nasla tady i holky svych "parametru",protoze jinak bych si opravdu pripadala absolutne nenormalni.Ja mam cistou bulimii a anorexii jsem nikdy nezazila,jsem presvedcena,ze ta mi nehrozi,ja mam zachvaty kombinace jidel,proste mozek nezaznamena ze zaludk ma dost a pak zvracim,abych si zalepila svedomi.Medicina je muj obor a tak bohuzel vim,ze reflexne se potrava posune dal,teda nevyzvracim vsechno co snim a kolotoc se rozjizdi dal-spatne svedomi=stres,kompenzace jidlem-vycitky...Vim o teto nemoci vsechno po odborne strance,a taky bohjuzel vsechno ze sveho zivta.Moje svagrova pracuje na psychiatrii,nabizi mi antidepresiva.Ackoliv vim z medicinskeh hlediska,ze by mi pravdepodobne pomohli,obavam se vykyvu hmotnosti.Navstivila jsem i lecitelku,protoze se zabyvam i alternativni medicinou.Jenomze vim taky-v mem pripade a asi i ve vasem je TO V HLAVE,lek jako kazdy jiny odstrani pouze PRIZNAK-bolest,nevolnost,strach...ale PRICINU lek tezko odstrani,to je ta prava nemoc,kterou musime lecit-pocit,ze nejsem dost dobra,dost hezka,dost stihla.Bohuzel,za to asi muze nase zvracena spolecnost,moznost maji stihle,hezke atd.,kdyz vidim ty modelky,je mi spatne.Ja bych rada zhubhla,ale realne se spokojim se 4 kg,mne se libi vysportovana svalnata postava,jsem odhodlana i na liposukci stehen-to je dost kriticka zona,ale dala jsem si predsevzeti-udelam neco pro sebe,ne proto,ze nekdo mi rekl,jak vypadam...Moc zalezi na tom MIT SE RAD,ted hned,ne az zhubnu,ne zitra,ne az se to bude libit vsem...Bylo mi 23 kdyz se mela prvni skutecne sexualni zazitek,myslela jsem,ze je to laska-nebyla,rano po probuzeni namisto pohlazeni mne cekal kriticky dotek s pronesenou vetou

Nika (Po, 21. 7. 2003 - 11:07)

Misosiso, muzu se zeptat kolik meris a vazis?

Bára (So, 19. 7. 2003 - 04:07)

Ahoj Jani,Míšo a Misosiso.....Pred chvílí jsme přijeli domů a mám tak trošku zkaženou náladu.....V Německu jsme měli normální mechanickou-ručičkovou váhu,kde jsem vážila dnes ráno 62,5 kg a ted doma na digitální váze vážím 64 kg,sice není ráno,ale ráno určitě nebudu vážit o nic mín.....Mám 164 cm a před nedávnem jsem vážila 70 kg,kvůli těm všem práškům co beru,ale určitě i kvůli dobrému jídlu,které miluju.Jani mrzí mě to!Samozdřejmě už kvůli mě!Ale jsem nějak tou váhou posedlá,myslím jen na to.....Proč sakra váží každá váha jinak???Míšo s tím sexem máš pravdu.....ach jo!Předtím jsem to milovala,ted na to nemám myšlenky a ani náladu,chut,prostě nic.....Občas ano,ale zřídka kdy.....To mě strašně moc mrzí!Už nad tím delší dobu přemýšlím a chtěla jsem to sem i napsat.Missosiso,je fakt,že jíš zdravě,ale málo,možná by to pro Míšu stačilo pro začátek,než by si její tělo zvyklo,ale pořád se takhle jíst taky nedá!!!A myslím si,že 4 kg do konce prázdnin zhubneš!Vždyt je ještě moře času!Já hubnu po hodně velké době,ale ty Míšo asi častěji vid?To není zdravé!Slyšela jsem,že se tím hodně zatěžuje srdce!Jinak já jsem byla rok na medicíně,ale nechala jsem ji.Ta škola mě přivedla až do nemocnice,i když to byla má vysněná,jedinná kam jsem chtěla v životě jít.Musela jsem se stím smířit,nic jiného mi ani nezbývalo.....Ted jsem se dostala na Vyšší zdravotnickou.....Příští rok,ale chci jít na bakalářský obor zdravotní sestra.....Je mi 21.....Víš Jani Ty máš takovou pravdu!!!Přísahám,že to vím!To samé co Ty mi říkala má psychiatrička,ale prostě ta kila na té váze jsou nějak silnější.Mám na sebe vztek,strašný vztek!A nevím co dělat.....Papapa Bára.

Janula (Pá, 18. 7. 2003 - 22:07)

Ahoj Baro a vsichni ostatni,moc specham, nedostanu se tady casto na net, takze strucne.Barun, kvuli me ti to lito byt nemusi, spis kvuli sobe. Ale myslim ze dulezite je, ze si to uvedomujes, ze do toho bludneho kruhu znova padas a bojis se toho... Takze se nad tim zamysli, co vlastne chces a za jakou cenu a uvedom si, ze kdyz budes mit svych vytouzenych 57kg (nebo kolik jsi to psala), bude to ukazkova ppp (jestli uz ted neni). Neboj se jidla a dej si na co myslis nebo se za chvili zacnes stejne prezirat az ti bude chybet moc energie.... Ale to urcite sama vis a taky moc dobre vis jak tezko se z toho vseho dostava. Tak si prosim te nekaz to, ceho jsi dosahla jenom kvuli blbym kilum. Nevim, jak vic ti poradit, mam te rada a nechci aby te to znovu nicilo.Ptala ses me, jak se mam ja. Celkem dobre. Prekonala jsem par krizi, kdy mi hlava rikala: prestan jist. Bylo to tezke, hodne, (hlavne kdyz zacalo leto) ale jist jsem neprestala. Ale jinak mam dost divne nalady, deprese, flegmaticke stavy, kdy je mi vsechno jedno atd. Nemam se rada, i kdyz nevim proc, nic me nebavi a z niceho nemam radost. A kdyz se smeju, tak stejne vim, jak moc se do toho musim nutit. Ale jim.Tak papej a nezlob :-)J.

Misa (Pá, 18. 7. 2003 - 14:07)

Ahoj Misosiso,psala jsi puvodne Barce,ale reaguju ja.Nebo spyse opet pisu jen ja.V minulem prispevku jsem se ptala jak ti porad je,jak se mas a co delaji tvoje deprese.Vis,to co mi poradila Barca minule.Abych casteji,ale malo jedla a vice se pohybovala.hmmPises ze pri moji vaze je to prece malo.Ale ja porad nemam pocit ze vazim uplne malo.Pri veku 21,moji vaze 49-50kg na 175cm,vis nevypadam hubena,ale normalni,ale ja sama si myslim ze je to porad dost.Vis ,prala bych si alespon jist to co ty.Rano neco ,svacinku,neco maleho k obedu,a zase nejakou svacinku a dokonce i neco k veceri.Neeee,ja tohle neznam.Dneska jsem napriklad snedla 1 jablko a rano vypila ten Actimel,.I kdyz to neni nic,ale pro me je to dulezity.Uz treti den jsem si dokazala neco,alespon neco vzit,myslim tim k jidlu.A to me tesi,ze vubec neco.Ale dokazat snist to co ty i kdyz je to taky opravdu strasne malo,byla bych moc rada.Vis prejes si shodit 4-10kg,z toho co pises,ale opravdu zase premyslis trosku anorekticky,ted si rikas 4-10 az se ti to nahodou povede a nekdo ti rekne "hmmmmmmm,jsi hubenejsi",bojim se toho ,ze v tom budes zase a budes chtit vic.Ale blbost,sama uz jsi tam byla,uz jsi alespon z tohodle venku,i kdyz ne zase uplne,vyprdni se na to hubnuti uz konecne,nezabivej se tim.Sakra ja tady uz zase zkousim pokus o radu a sama jsem uplne v haji.Ach jo....Jez co ti vyhovuje a co zvladnes .S tim pohybem ma Barca pravdu,nezabyvej se jidlem ,ale sportem a vselijakym pohybem.-Premoc lenost ,ktera v horku na tebe pusobi,a hybej se a uvidis ,,,zmenu.Zadny hnusny diety,ale pohyb to je to co kazda potrebujeme.U me je to jeste ,tedy hlavne vice jidla.Co se tyce tveho maturitniho plesu,,,,vis,ja uz ho mam za sebou a myslim si ze na nem je princezna kazda z holek.Tam jde hlavne o ten pocit se tak citit.I jen to ti doda.Ted na nej opravdu nemysli,mas prazdniny a vyuzij toho volna.Drz se a chod vice mezi lidi,.mej se hezky a ozvi se

Misasisa (Čt, 17. 7. 2003 - 20:07)

Ahoj Baro, jak se mas? To vis, ja mam prazdniny, tak sem tak casto nemuzu...coz me ale mrzi, protoze chci vedet, jak jste na tom take vy, vis? Hrozne me mrzi, ze je cim dal tim vic holek, ktere se potykaji s ppp:( Na druhou stranu me ale tesi, ze v tom nejsem sama - asi jako kazdou z nas. Psala jsi Mise, ze by potrebovala jist jako ja...s timhle moc nesouhlasim. Ja si myslim,ze jim dost malo a pri Misine vaze by to nebylo fajn...Dneska jsem to teda prepiskla s tou veceri (taky si za to mam chut vyrvat vsechny vlasy), ale pr. muj dnesni jidelnicek-rano pul jogurtu s dvema lzicemi musli, svacina-merunky, obed-pizza o velikosti dvou balicku karet, svacina-rajce, vecere-musli tycinka. A takhle jim porad...coz je podle normalne se stravujicich lidi dost malo. Jojo, ale ja nehubnu a nehubnu...Nebudu tady neco predstirat, musim uznat, ze ted nemam absolutne zadny pohyb...jak je vedro, tak moje telo odmita vyjit z naseho chladneho bytecku a tady doma se mi taky cvicit nechce, kdyz je mi zle z horka...a kdyz neni horko, tak prsi a to ja mam vetsinou tak dobrou naladu, ze vyrazim za kamaradkama nebo tak...takze pohyb veskerej zadnej. Je to hrozny...Myslis, ze mam sanci shodit ty ctyri kila do konce prazdnin??? Slibuju, ze kazdy den budu minimalne 40 minut venovat pohybu!!! Tech sest kilo jsem shodila tancovanim pri me oblibene muzice, tak bych to mohla praktikovat taky tak, ne?????? Jsem uz zoufala....se slintanim a nesmirnou bolesti koukam na lonske fotky,kde mam kolem 58 kil (a to jsem byla nespokojena-ted bych za ne dala nevim co!!!)....a je mi nanic. Ale nesmim to vzdat - kdyz to vzdam, tak mi bude porad tak, jak mi je ted, a to bych opravdu po cely zivot nesnesla, to ne.... Je blbe, ze mam docela dost casto anorekticke myslenky....Myslela jsem,ze uz je to za mnou....Treba pocitam i mentolovy bonbon, kazdou lzicku jogurtu....Snad mi zase blikne...Protoze anorexie vede bud ke smrti nebo k bulimii. A ja nechci ani jedno!!! Uz ne.... Ale na druhou stranu chci byt stastna!!!! Nechci se uz schovavat pred svetem, nechci obleceni prizpusobovat svym kilum navic, obleceni chci prizpusobovat sve nalade, prostredi, ve kterem se pohybuji!!! Navic...ceka me maturitni ples. Muj maturitni ples! Po nicem netouzim tolik, jako objevit se tam jako princezna - hezky nalicena, ucesana, v peknych satech a rozdavajice pohodu a usmevy celemu okoli....Jsem trochu naivka, co?:( Jsou prazdniny a ja uz se trapim maturitou, no des....uz se mi o tom i zda.....porad se nemuzu rozhodnout, ktery predmet si zvolim jako posledni (vaham mezi biologii a zaklady spolecenskych ved). Jejda, ale to jsem odbehla od tematu:) Taky moc touzim dostat se na mou vysnenou skolu, kde se delaji jen talentove zkousky, ale presto...Jestli jednou budu chtit pracovat v branzi, ve ktere chci, tak nemuzu vypadat jako metracek :( K tomu, abych vypadala opravdu dobre, mi chybi prave ted deset kilo. Deset kilo a byla bych nejstastnejsi clovicek na svete. Nechci je shodit hned, chci ted ta zatracena ctyri kila!!! Ach jo....a zase jsem u vahy.Co Ty vlastne delas za skolu? Nebo uz pracujes? Kolik je Ti let? A jestli by to nevadilo, kolik ze vlastne meris a vazis? Uz se Te tu nekdo, myslim, ptal....Ale neva, jestli neodpovis, to je Tve soukromi.Mej se moc krasne a brzo napis, jak se mas, hm?Paa Misasisa

Misasisa (Čt, 17. 7. 2003 - 20:07)

Ahoj Berus, sice neznam Tvuj pribeh, ja tu totiz chvili nebyla - vzdy pribyde o nejakou tu dusinku..., ale chtela bych Ti napsat, ze Ti drzim palce a verim, ze to dokazes. Myslim,ze dostat se z bulimie je o dost lehci nez dostat se z anorexie (ale je to jen nazor, mluvim z vlastni zkusenosti, nemusi to tak byt u kazdeho). Ze ses jednou vyzvracela, to preci neznamena, ze se k tomu zase vratis....TO je to same, jako by ses ve skole jednou nenaucila na pisemku, dostala z ni petku, prestoze jsi jednickar. Prece kvuli jedne pisemce hned nepropadnes!:) Doufam, zes tohle prirovnani pochopila...Proste kvuli jednomu zvraceni jeste nemusis byt zpatky v bulimii. Doufam v to! Drzim Ti palce a doufam, ze se brzo ozves, jak se mas!!Misasisa

Misasisa (Čt, 17. 7. 2003 - 20:07)

Ahoj Miso, jsem rada, ze se citis dobre, kdyz jste spolu s pritelem. Co takhle byt spolu co nejvic to jde? To by Ti pak bylo dobre skoro porad, ne?:) A to by bylo fajn! Poslys, Misko, ja vim, ze je zbytecny Ti to rikat, ale Ty musis byt hubenoucka! Neblazni, zacni si toho trosku vazit...Ja to tak taky v dobach anorexie delala a urcite mi to udelalo na psychiku moooc dobre. A jestli priberes prirozene par kilco, ani to nepostrehnes, to Ti slibuju. Vim to. Ja nevedela, ze se pribirani nezastavi, uz jsem byla s dvema sty kily (tak jsem si samu sebe predstavovala po snezeni jednoho obeda), tak jsem se vesele zacala prejidat...A TO NE!!!! Jez normalne, alespon se o to snaz, prosim! Uvidis, ze budes mit mnohem stastnejsi a spokojenejsi zivot! Moc bych Ti to prala....Jak se mam ja? Dnes jsem byla u psycholozky, tak je to relativne lepsi...Ale vecer jsem se najedla...a to poradne. Mela jsem rohlik se syrem a jeden kolacek, k tomu musli tycinku. Tohle u me neexistuje, a tak je prirozeny, ze mam obrovsky vycitky svedomi. Tim vetsi, kdyz chci shodit ctyri kila /do konce prazdnin/. Je mi divne. Tak moc si preju zhubnout...ted si asi rikas "ta mi rika, at jim, a pritom chce hubnout...", vid?:) Ale, Misko, Ty to nepotrebujes - ja ano, bohuzel...Doufam, ze se budes mit cim dal tim lip a ze se vratis pomalu, ale jiste, k normalnimu zivotu. PS-chodis k nejakemu psyhologovi?Ahoj Misasisa

Misa (Čt, 17. 7. 2003 - 19:07)

Ahojky Barco,zdravim te.No koukam Misasisa uz tu dlouho nebyla,jak se asi ma.Vis psala jsi mi ,vickrat jist a pohybovat se .Nooo,s tim pohybem a sportem to beru,vis,nekdy se sama sebe ptam ,kde a z ceho se ve me bere ta energie k jakymukoliv pohybu.Nedokazu jen tak sedet,nebo dokonce lezet a flakat se .Musim se zkratka porad pohybovat.Ted tyden uz pracuju,je to prace tedy na dve hodky denne,ale opravdu fyzicky narocna.Vzdycky kdyz prijdu domu jsem hotova,dam si kafe ale odpocinout si,to neumim.S tim jidlem,hmmmmm no musim rict ze ted jsem dva dny po sobe jedla(jestli se da pocitat,ale myslim ze urcite;)vcera jogurt a dneska dve vareny mrkve.No ja vim ,nic to neni.Ale je to zmena oproti tomu kdyz nejim tyden vubec nic.Ptala se s jak to delam kdyz treba obedvame s Petou.No vetsinou ,je on v praci,takze spolu moc neobedvame,vecere,,,,???to neznam ,to uz je na me moc dlouho.Kdyz jim tedy neco ,tak nejpozdeji ve 2 odpoledne.No a Kdyz tedy je Peta doma,jime spolu,.to musim.Jemu uvarim normalni jidlo.Varim pry opravdu skvele,to rika kazdy,ale nechapou jak je to mozne ,kdyz ani neochutnavam.No to je ted vedlejsi.Takze Peta ji normalne a ja si tedy musim neco vzit,alespon neco,a jak uz jsem psala,je to jen tak nejaka blbost,ale neco to je!!!!!No vcera mel Peta volno,musela jsem tedy jist,ale musim rict, ze tim ze byl doma, bylo mi opravdu dobre.Kdyz se citim dobre,nemyslim na to moje nafoukly bricho,a speky ,ktere jinak neustale sleduju tak casto.Kolik tedy ted mas Barco,ze chces porad schodit???Co ti na to presne rika tvuj pritel a jak jste spolu uz dlouho.Jo,jeste neco,,,.Slysela jsem ze holky s PPP,ztraci vetsinou chut na sex,pokud tedy partnera maji,jak je to u tebe???Protoze ja co se tohodle tyce ,no zkratka sex s Petulou me bavi a dela mi dobrou naladu.I kdyz obcas pri tom treba premyslim,kdyz me zrovna hladi,jestli nenahmatl nejaky ten Spek.No to me jen tak napadlo...Tak jo,ozvete se holky.Misosiso,jak se mas?????

Bara (Čt, 17. 7. 2003 - 17:07)

Ahoj Jani a Terez a ostatni holky!Vite ja jsem taky zklamana sama sebou,ale uz to nejak neumim vzit zpatky.....je mi to lito,i vuci Vam!!!Vcera jsme s pritelem lezeli v posteli,koukali na bezva film a ja?Ja se jen soustredila na svuj spek na brise.Mela jsem totalne zkazenou naladu.....A hlavne jsem byla zvedava kolik budu vazit rano.....Asi mam dalsiho pul kila dole.Na jednu stranu mam radost,na druhou me to desi.....Mam priserny hlad,ale nic si nedam,to nejsem JAAAAA.....Nemuzu do toho spadnout!Me prani je jen vazit 55-57 kg.....Nesmim jit niz,to uz bych potom nezvladla.....Holky misto abych sla prikladem.....ach jo.....Jen si kazim uz tak hezky zivot.....Ale co kdyz jsem si uz na to zvykla???O vikendu me cekaji dve oslavy po sobe,toho se uz desim.....Ale nastesti mam prisnou mamku,alespon tedy co se jidla tyce,zase mi bude hezky varit obedy.....Zitra odjizdim domu Terez,v po.na cviceni nemuzu,ale ve ct.pujdu!Ale ozvu se Ti!Nekam zajdem!Jani je mi to lito.....Jak se dari Tobe?A co Vy Miso a Misosiso?Mejte se moc hezky,uzivejte prazdnin a moc se netrapte!!!Papapa Bara.

Ter (Čt, 17. 7. 2003 - 11:07)

Holki,sleduju Vas tu tak uz par let a mame tady vsechny jeden velkej problem. Vaha, diety, zvraceni, nejezeni, nizky sebevedomi a malo se zminujete o psychice - jak nenavidite vsechny, co Vam do toho, co mate jist kecaj, vadi Vam kazda blbost, ste alergicke, haklive, agresivni,........Je to bludny kruh, z ktereho se da jen strasne tezko utect. A kdo utece stejne nema vyhrano /vid Barco/. Chce to moc silu a tu ja po swych 10 letech stravenych prejidanim a zvracenim, motanim se mezi psychiatry, a totalni ztratou vlastni identity, nemam. Proste ji nemam.Je mi 21 let, s Barou sme se poznaly pred nekolika lety na nejaky psychoterapii a jaky to s nami po 5 letech je?Spadla sem do toho moc brzo, vim to. Chci deti, ale kdo vi. Byla sem mistryni CR v diskotanci, objela Evropu a vsude ukazovala svoje dvojita salta, fliky a tempoblechy, premety,........ byla sem baletka, dobra moderni gymnastka, vsestranne zalozena a co mi zbylo dnes???Sem dokonaly podvodnik, lhar, herecka a jediny co fakt bravurne zvladam je zvraceni.Myslim ale, ze na tom nejsem nejhur a ze to nejak zvladnu.Vsecky Vas zdravim, drzte se.Barci, tesim seTer

Nika (Čt, 17. 7. 2003 - 11:07)

Chci jen poznamenat,ze ja antidepresiva beru uz 6 mesicu a vubec jsem nepribrala,takze asi zalezi na druhu,stejne jako u antikoncepce (ja beru Cipralex)

Ter (Čt, 17. 7. 2003 - 11:07)

Ahojky vsichni.Zdravim hlavne Barcu.Ozwi se mi az se vratis z Nemecka, nebo - uwidime se na aerobiku u Pepy a ja Ti to asi pekne vytmavim. Uplne mi to stacilo pred temi 5 lety, a Ty si klidne dowolis zase do toho spadnout. Mi uplne staci kdyz widim sama sebe v zrcadle zhuntowanou uz skoro 10 lety bulimie. Nechci videt nikoho jinyho jak se trapi tou posranou vahou.Barus tesim se az pokecame Pa Ter

Janula (St, 16. 7. 2003 - 22:07)

Ahoj, po dlouhe dobe vas zdravim, cetla jsem jen nekolik poslednich prispevku...Baro, tys me teda sokovala! Uz kdyz jsi mi psala do mailu, ze zacinas s dietou. Ale rikala jsem si, ze snad to mas tentokrat vsechno pod kontrolou, ale pripada mi ze nemas. Mechci te strasit, ale sedm kilo dolu za tu dobu mi pripada hodne, s tim jak navic myslis na to jidlo atd atd. Spatna dieta je podle me zpusob jak do ppp zase spadnout.Proc clovek kdyz chce zhubnout nejdriv nezajde k "dietni sestre", nebo jak se tomu rika, ktera by mu "naordinovala" spravne jidlo, spravne porce a dobu kdy jist + vyvazene cviceni. Ne dve hodky denne! Vis, mit nekoho, kdo ma nad tim dohled, jestli nehubnes rychle a moc najednou. Navic, kdyz jsem te videla naposledy, vubec jsi mi nepripadala, ze bys potrebovala hubnout. Nejsi tlusta, na 70 kg nevypadas a to ti rikam naprosto uprimne. Jsem moc rada, ze jsi ted tak stastna, mas pritele a se skolou ti to vyslo. Tak by bylo moc skoda si to kazit blbou dietou a starosti o kila ne? To je na tom svet postaven????Mejte se vsichni moc krasne a uzivejte si slunicka.J.

Reklama

Přidat komentář