Reklama

odběr sperma u chlapce

16 letech (St, 1. 10. 2014 - 23:10)

Jsem si ho poprvé vyhonil

petr (So, 27. 9. 2014 - 21:09)

Jak se tady nekdo ptal v kolika muze chlaoec oplodnit semenem zenu, tak je to ihned jakmile strila sperma, ja jsem zacal masturbovat asi v 7 letech, poprve nestrikalo nic, ale po par masturbacich asi tak deseti ze me uz strikala tekutina. V 8 mi letech uz jsem docela velke strikance, myslim si ze to semeno uz muselo obsahovat spermie, takze teoreticky jsem mohl splodit dite v 8 mi letech. Jak nekdo pise ze poprve masturboval az ve dvanacti letech, to uz je docela pozde, jsem asi trochu dopredu ale je pravda ze i dnes kdyz mi je 31 let sukam klidne 7x denne a potom uz nic nestrika.

Dorota - sestra (Čt, 3. 7. 2014 - 14:07)

asi mu to sestricka urobila...A erekce je nějaká choroba, která vyžaduje nutně masturbace? Sestřička není na to školená, jak se mnozí mylně domnívají. Nemá v náplni práce žádnou sex. uspokojující a/lebo obdobnou činnost. Maximálně mám v kompetenci podat sedativa na utlumení rozrušení.
Dělala jsem na několika odděleních včetně psychiatrie. Má dost jiný skutečně naléhavé roboty. Navíc by se to mohlo zvrhnout na orál, pak koitus a to by už potom nebyla nemocnice, ale bordel.

Max (St, 2. 7. 2014 - 23:07)

Nevím jak ony,my jsme s...To by se mi taky libilo kdyby me holky privazali a honili az by zeme nic nestrikalo a mohly by honit dlouho nastridacku porad dokola to by byl pro me zazitek

Radek (Ne, 29. 6. 2014 - 16:06)

Nevím jak ony,my jsme s...A kolik měl klučina roků? Udělali jste mu dobře, stáhnout mu předkožku vyhonit ho pořádně až vzdychá, sperma musí jít ven

Naďa (St, 15. 5. 2013 - 10:05)

Brácha za mnou přišel a...Nikdy bych neřekla,že tak mladý kluk by do holky mohl nastříkat semeno.Ví někdo od kolika let jsou kluci schopni holku oplodnit?

kluk (Pá, 10. 5. 2013 - 16:05)

Ve 14ti letech jsem si už...No tak když by to bylo takhle normálně tak to jo, já myslel že mě pod tlakem budou ždímat co nejvíc nastříkám to by bylo horší.

Martin (Pá, 10. 5. 2013 - 13:05)

A jak se ten odběr semene...Ve 14ti letech jsem si už dávno honil rukou, tak by byl odběr zcela jednoduchý. Stejně tak se to dělá v dospělosti. Sklenička, časopis a hoň !

Honza (Čt, 9. 5. 2013 - 15:05)

A proč by čtrnáctiletý...A jak se ten odběr semene provádí?

Erika (Čt, 9. 5. 2013 - 10:05)

Proč by čtrnáctiletej...A proč by čtrnáctiletý nemohl absolvovat odběr semene?Kluci v tomto věku mohou být použiti k oplodnění ženy.

scorpion (Po, 10. 3. 2014 - 07:03)

Toto je diskuse o ničem. Devianti si dali pré.

Daniela (Ne, 9. 3. 2014 - 23:03)

same kecy :-) neverim nic z toho co se tu resi proste demence bezte se lecit Uchylove

jan novak (St, 29. 12. 2010 - 20:12)

nevíte prosím někdo, jak...semeno lze odebrat aj doma mozes mu to spravit rukov do pohara skleneneho

Nekdo (St, 15. 1. 2020 - 00:01)

A pak to vypij

juj (St, 10. 11. 2010 - 19:11)

ahoj je mi 14 let a strastne...nic, si prostě gay a hotovo, najdi si kluka a užívej si.

lada (St, 10. 11. 2010 - 16:11)

ahoj je mi 14 let a strastne me pritahujou kluci co mam delat vzdycky se mi postavi kdyz vidim klika ve spodnim pradle

Renata (Ne, 19. 9. 2010 - 11:09)

proč by klukovi ve 14 letech...Protože taky bývají kluci nemocní bohužel a i v tomhle věku je potřeba dát jim šanci do budoucna,....onkologičtí pacienti atd...

petr (Čt, 2. 9. 2010 - 10:09)

Proboha co...Běžné vyšetření to určitě není, já na něm byl, někdy v patnácti, měl jsem zvětšené varlata, asi zánět, nikdy jsem se výsledek nedozvěděl, a vlastně ani smysl odběru, jenže tehdy - před zhruba skoro třiceti lety to ani nešlo nějak odmítnout, začalo to na prohlídce u školní doktorky, ta mě poslala k obvodní, samozřejmně že jsem musel přijít i s rodičem, šla máma, doktorka mi hrozně dlouho prohmatávala kulky a nakonec poslala na dětskou chiru do nemocnice, tam to samé prohmatávání, když doktor skončil, řekl že si mám obléct slipy, já myslel že je konečně konec, jenže to nejhorší mně teprve čekalo, podal mi kelímek a řekl že mám jít za plentu a přetahováním předkožky přes žalud vyvolat ejakulaci - na tyto slova si pamatuju dodnes. Trvalo mi to asi dlouho, několikrát se na mě přišel podívat, ale nakonec jsem to sperma odevzdal. Za nějakou dobu jsme šli pro výsledky ale ty nebyly, vzorku prý bylo málo, tak mi doktor oznámil že tentokrát ten odběr proběhne jinak, pomocí elektrostimulace, ale to se na varlata nedávají elektrody, jak jsem tady někde četl, to je nesmysl, to se dělá jinak, elektroda se zavádí do konečníku, jenže předtím výplach střev, vycévkovat, další cévkou nalít nějakou desinfekci do močáku a znova vycévkovat, lehnout si na bok, do ruky jsem dostal kelímek a do zadku mi strčil tu elektrodu, začal jsem, cítit takové brnění a pocity jako když se chce čůrat ale nejde to, vždycky v nějakém intervalu a potom byl chvíli klid a znova, trvalo to hrozně dlouho, ale aspon to sperma tehdy už stačilo... mení až tak moc bolestivé, jako spíš nepříjemné a trapné

robert (Út, 8. 6. 2010 - 14:06)

Proboha co blázníte?????
Nikdy jsem nezažil osobně či v příbuzenstvu aby zdravému dospívajícímu klukovi odebírali sperma.
Možná jedině když by měl někdo nějaký zánět či operaci ale normálně se to nedělá. Tak tady nekecejte...

daša (Út, 8. 6. 2010 - 12:06)

Proč by to měl být...ja mam dva kluky a oba dva šli na vyšetření když jim bylo asi čtrnáct, myslela jsem že je to normální, ale asi jak vidím tak je to výjimka. no ale určitě jim to neuškodilo, bylo to na dětské urologii, v kabince se svlékli do slip, doktor je v ordinaci vyšetřil, prohmatal varlata, změřil velikost nějakým měřítkem, potom oběm takovými modely varlat na šnůrce. a poslal je s kelímkem do vedlejší místnosti. já čekala u sestřičky. než ořijdou s ejakulátem, no ve slipech, v ruce kelímek se spermatem, tak trochu trapas ale v klidu. ničeho se nebojte.

Reklama

Přidat komentář