Reklama

spodní prádlo u chlapců

Karel (Čt, 1. 8. 2013 - 06:08)

Po válce, v padesátých a ještě šedesátých letech se nosilo všechno co bylo doma. Nemohlo být "tohle si nevezmu". Co šlo se taky přešívalo.

Olda (St, 31. 7. 2013 - 15:07)

Tak se nečilte nikdo.Je možné,že v 60.letech se to tak nosilo,tedy kluci nosili po holkách. Je to možné.Osobně tedy opravdu holku nosící slipy neznám, kluka v kalhotkách také ne. Ale jistě jsou.
Já zažil ty báječné 80.roky a to už opravdu kluci modré dívčí neměli,a díky otci jsem viděl více měst a vesnic.Už se nosily červené trenky i na ven či tábor, nebo později střih typu adidas i holky.

Spíše jde v současnosti o materiál.domnívám se,že bavlna prostě kluky opravdu zahřívá kolemkoulí,u plátěných trenek tomu bylo jinak.Plátno chladilo,sálo rychle a bez problémů.
A poslední problém k diskusi.Kolik by měl mít tak 11-14 letý kluk zásobu prádla doma?????

Marta (St, 31. 7. 2013 - 14:07)

Tak to se Zdeńku mýlíš.Já jsem generace těch 60let a v té době nebylo tak nenormální aby kluk nosil kde bylo třeba více dětí prádlo po těch druhých co více už vyrostli.Nebylo to žádné pravidlo,ale objevovalo se to .stačí si přečíst příspěvky kde se někteří kluci i holky svěřili,že prádlo i ty trenýrky nosili v dětství nebo i dál v dospělosti a v mnohých případech ty modré trenýrky byly přechodovým typem na slipy např.Mnozí lidé zde ani i když si to tu přečtou se nepřiznají že je nosili.A nač také je to každého věc co nosil a nosí.Když to vyhovuje,tak proč né,nikomu nic není co kdo má pod kalhotama,terplákama,sukni atd.
z některých příspěvků se tu dá vyčíst,že kluci co nosili a nosí prádlo dívčí a opačně holky pánské jako by byly prašiví či co.Když to někoho pobuřuje a pohoršuje,tak ať nechodí a nečte tyto příspěvky a nebo ať na ně nereaguje.Každý může sice vyjádřit názor,ale ať se chová slušně.Toť vše a každý kdo chce tak ať napíše zda nosil či nosí prádlo,trenýrky i plavky od holek či od kluků

Zdeněk (St, 31. 7. 2013 - 13:07)

Tak nevím kde kdo žil,ale aby kluk vyběhl v dívčích kalhotkách od plavek či modrých trenkách to tedy nebylo ani u nás na vesnici.Kluci v červených trenkách ano,ovšem v holkovských by nešel nikdy.

Norbert (Út, 30. 7. 2013 - 15:07)

Já jen naváži na příspěvek jako Pavlína aj.amusím jí dát za pravdu.Já sám měl také sestry a tak od dětství jsem musel nosit kalhotky i body,ale hlavně ty modré trenýrky které byly ty nejlepší a nejpohodlnější pro mně jako ty slipy či boxérky pro Pavlínu a jiné holky.Jelikož mi naprosto vyhovují,tak je nosím i dnes a to jak ty tmavě-světle modrébavlněné,tak i ty co byly jako plavky vykrojené na nošení v létě a na opalování.Jsou na léto dobré a mají i přidán materiál jako je na plavky a jsou též modré tyrkysově-světle.Mimo ně jsem v dětství nosil i po sestrách plavky spíše modré,ale i černé a červené a vtom jsme běhali v dětství od rána do večera.Ale ty modré trenky byly nad a nad ně už není a nebude ani

Pavlína (Út, 30. 7. 2013 - 14:07)

Já nosila od dětství po bratrech slipy a nosím je i teď a někdy i boxérky.Dobře se nosí a jsou docela pohodlné stejně jako pánské tanga nebo i plavky,občas.Nic na tom není a vyhovuje mi to ,co je pohodlné a dá se nosit bez rozdílu zda je to pánské prádlo nebo dámské které nosí někteří kluci také běžně.tolik ve stručnosti

Jaroslav a Jola (Po, 29. 7. 2013 - 15:07)

Nás i jiné čtenáře by jistě zajímalo zda jsou tu i tací co museli nebo dosud nosí dívčí-dámské body nebo i plavky.To samé i u holek které z nich nosili od dětství pánské slipy aj.prádlo

venda (So, 27. 7. 2013 - 14:07)

mám sedumnást let a nosím kalhotky, táta se nejdřív zlobil, ted na to kašle i když se po byte špacíruju, nekdy mi plácne po zadečku a já mu ji ukážu...

Karel (So, 27. 7. 2013 - 11:07)

Prádlo ovlivňuje vývoj varlat a velikost šourku. Když může pytlík volně viset, vyvine se v něm vše správně. Generace, které vyrůstali na trenkách s početím potíže neměli. Naopak neplodnost u mužů začala stoupat až u generací vyrostlých na prádlu tlačícím šourek k tělu (slipy, boxerky, trnkoslipy). Dnes, má problém s početím víc jak 30% mužů. A co se v pubertě nesprávně vyvine, to se pak později těžko spravuje. Všichni moji známí, co dnes, nemohou počít dítě, jsou současně odpůrci volných spoďárů. Zajímavé ne?

Pepe (Pá, 26. 7. 2013 - 09:07)

Máte plně pravdu, ať si každý nosí co je mu příjemné na těle, nedráždí a nezařezává se. Nikomu po tom nic není jest-li mám zadek v trenclích a nebo v gaťkách a je to jen moje věc.A pokud s tím někdo nesouhlasí tak si může jít stěžovat na Wilsoňák do okapový roury!

Jan a Jiří pro (Čt, 25. 7. 2013 - 14:07)

Na dotaz Ondry co je to za rodiče co dávají klukovi spodni prádlo nebo i plavky asi tolik.Každý má názor a právo se k čemukoliv vyjádřit to je nesporné ať jde o kritiku i pozitivum.Každý ať si nosí co se mu líbí a nás byx třeba zajímal názor i od jiných co si myslí o holkách a ženách co se strojí jako muži a nosí pánské slipy,boxerky,tanga i plavky.A nosí to třebas od dětství kde bylo více kluků než holek a ty to po nich donosívají.Ať je to čistě sociální hledisko kde je moc lidí a šetří se třebas,tak to tak prostě je a co pamatujeme byxlo tomu tak pokaždé.Manžel nosil taky po sestrách modré trenýrky a svět se nezbořil a nikdo se nad tím nepozastavoval a nekritizoval.Dnes nepoznáme holku od kluka jak chodí a strojí se i chovají a zabývat se malichernostmi kdo po kom v dětství nosil a nosí prádlo ap.nám připadá zbytečné.Jsou důležitější a potřebnější věci než tohle si myslíme.Ať si to každý přebere po svém toť náš názor

Jarda (Út, 23. 7. 2013 - 19:07)

Neřešte tu dívčí...ONDRA*IVANA
Ondra ty kalhotky od segry si Ludek přisvojil sám, prí se mu líbili a byli nove a nenošené, proč bych mu v tom mnel bránit, nosí také slipy, proto pro tebe Ivano, kluk v trenýrkach, je to hnussss.

Ivana (Út, 23. 7. 2013 - 16:07)

Neřešte tu dívčí prádlo.Diskuse je o prádlu chlapců a dospívajících.
Od slipů, trenek boxerek až po bikiny

Milan (Út, 23. 7. 2013 - 13:07)

Jardo,mášli i ty modré dívčí trenýrky,tak máme zájem o větší velikosti od 46 výše.Děkuji

Ondra1985 (prav (Út, 23. 7. 2013 - 07:07)

mám kluka kterému je 16 let...No co jste to za člověka, jděte se léčit, dávat klukovi v 16ti spodní prádlo Vaší dcery.

Jarda (Po, 22. 7. 2013 - 20:07)

mám kluka kterému je 16 let a devčeti je již jednadvacet, je vdaná a s náma nebydlý, takže po ni zústalo dost spodního prádla, tak je kluk nosí, prí je to škoda vyhodit.

Ludvík (Po, 22. 7. 2013 - 13:07)

No tak v polovině 80.let už kluci v modrých trenkách holčičích by byli za exoty.

Miloš (St, 10. 2. 2016 - 12:02)

Pro holku i kluka

Tereza (St, 10. 2. 2016 - 09:02)

To je vůbec...Kalhotkové střihy včetně boxerek jsou jako prádlo nejpraktičtější,proto mají takovou oblibu.

Jindřich (Út, 9. 2. 2016 - 16:02)

To jako pro kluka?To je vůbec zarážející,jak rodiče pořizují chlapcům raději kalhotky,než trenýrky.Je to nedůstojné pro budoucí muže!

Reklama

Přidat komentář