Reklama

Syn je hodně vzrušivý

Palacký (Pá, 24. 9. 2004 - 17:09)

Na to, že jsi z Ukrajiny, to není opravdu špatné (řekl bych výborné), ale pravopis je nicméně opravdu otřesný, i s přihlédnutím k této okolnosti. Přes češtinu a opravy je tu Kokrouč.

petr (Pá, 24. 9. 2004 - 15:09)

Dobrý den Palacký, na to že jsem z Ukrainy mi to nepripada tak špatné. Bud prosim tak hodný a oprav to. Dík

petr (Čt, 23. 9. 2004 - 17:09)

Ahoj petro. Nevím proč ti vytýkají cosi ze sexuální výchovy nebo tvou přítomnost v ordinaci, i když jde o něco úplně jiného. Aspon mne tak připadá. Změnili jste dětskou lékařku. Je pečlivá a jemná, kéž by jich bylo více. Pokud se jí syn obává tak se mu snažit vysvětlit, že mladí pánové jsou od přírody zkrátka vzrušivější než v plné dospělosti. Syn to určitě nečekal a sám je z toho překvapen. Ale je to opravdu úplně normální reakce zdravého chlapce. A že jsi si ním byla v ordinaci je jen dobře. Představ si, že by ti pak jen něco naznačil a pani doktorka by po dotazu říkala i pravdu a v tobě by vrtaly pochybnosti. A tak by jsi to napsala na tyhle stranky. Pane jo to by pak byly komentáře o detských lékařkách které kdový jaké praktiky uplatnují s mladými chlapci. A tady sama vydíš, že pani doktorka nehledala žádné sexuální uspokojení. Jen chce, aby kluk nemel za pár let problémy v intimnim životě. A proč vytýkat že byla šetrná a jemná, to snad chcete aby při uvolnování řval bolestí? Ve dvou letech mel klidně predkozku uvolnenou, ale protoze nezije pohlavnim zivotem tak se muze stahnout sama pokud jsi mu ji pri koupání stahovala jen z části žaludu. A že maminka vydela syna ejakulovat, vzdyt to neni nic špatného, ani nemorálního. V mnohých filmech jsou takové scény spojeny s exhibicionismem, násilím a nikdo ani nehlesne ze je to nemorální. A co lidí se na to rádo kouká. Je mi smutno co ti k pripevku napsali. A uvolnovaní předkožky. Víš, když je úd v erekci tak to nejde nejlépe. Napustte si do vany vlaznou vodu, kůžička se namočí a prohřeje, až si syn zvykne, tak nebude mít tak intenzivní erekci, a at si kůžičku zkouší opatrně pretahovat, zkrátka cvičit s ní. Dejte pozor, pokud uvidíte že je v nekterých místech přirostlá k žaludu tak necvičte a běžte rovnou k pani doktorce ať nezraníte žalud. Nemusí takhle cvičit tak dlouho, ale určitě několikrát do týdne a za půl roku se výsledek projeví. Pokud ne běžte za paní doktorkou opět, a ta už pozná zda to půjde sondičkou nebo spíše plastickou operací či částečnou obřízkou.Moc držim palce a napište zda to pomohlo.

lili (Po, 13. 9. 2004 - 13:09)

Nechápu, proč s patnáctiletých synem chodíte až do ordinace - tím spíš, pokud se jedná o prohlídku. Přivedla jste ho tím asi do trapné situace. Uvědomte si, že je na prahu dospělosti a maminčino zkoumavé oko je pro něj v těchto situacích velice nepříjemné.

Radek (Čt, 9. 9. 2004 - 21:09)

Mno, řekl bych, že jako matka jste asi někde udělala chybu. Asi je sex u vás v rodině velké tabu? Proč ze syna děláte pořád malého chlapečka a vodíte ho za ručičku až do ordinace? Asi ho chcete mít hodně dlouho jen pro sebe!

Smajlinka (Út, 7. 9. 2004 - 08:09)

No, asi bych řekla, že lékařka byla první ženou, která si "hrála" s jeho pohlavím. Navíc dospívá. I tady na Doktorce je spousta zážitků od jiných mužů, kteří měli podobný zážitek. Asi bych se možná snažila podobné zážitky vyhledat, vytisknout a dát mu je k přečtení, aby věděl, že podobné problémy má víc lidí. A snažit se mu vysvětlit, že lékařka za svou praxi už jistě měla podobné zážitky, ne-li "horší".

Venca (Po, 6. 9. 2004 - 19:09)

Tak už konečně vím proč dávaj doktorky na lehátko igelit. Když jim tam někdo vystříkne, tak nemusí pořád měnit prostěradlo.

Taky matka (Po, 6. 9. 2004 - 09:09)

Proboha, co jste delala v ordinaci? Vas syn je nesvepravny? To jedine by Vas omlouvalo. To, co se mu tam stalo je v patnacti letech normalni. A pokud mu pani doktorka zjistila AZ v patnacti letech zuzenou predkozku, tak to je taky zvlastni. Snad kazda maminka, ktere se narodi chlapecek, je poucena, ze mu ma predkozku pretahovat. Pokud se to do dvou let nepodari, maly operativni zakrok to spravi.

Richard (So, 9. 2. 2019 - 09:02)

Jasné že pri tomto vyšetrení je matka pritomna . Neviem čomu sa čudujete . Nech píšete hocičo právne syn nieje plnoletý a to si treba uvedomiť . Sám doktor sa týmto bráni keďže ide vyšetrenie intymneho charakteru NEPLNOLETEJ osoby. V takomto prípade sa vyžaduje prítomnosť zákonného zástupcu. Dobré ráno.

Stano (Ne, 5. 9. 2004 - 22:09)

No co. Tak mu blahozelam. Ak to ma teraz, bude to mat este dlllho predlo-ako ja. Co s tym narobim. Ked sa postavi, tak sa postavi. Je to neprijemne, zvlast ak doktor nieje zena.

Martin (Ne, 5. 9. 2004 - 19:09)

Především, Petro, nemáte v ordinaci při vyšetření co dělat, 15letý syn není žádné miminko.

Mravní hlídka (Ne, 5. 9. 2004 - 15:09)

Aj vaj... Tady bude každá rada drahá :-))

Petra (Ne, 5. 9. 2004 - 14:09)

Nedávno jsem ze synem (l5 let) navštívila novou dětskou lékařku z důvodu přestěhování. Po zaregistrování ho vyzvala, aby se svlékl do slipů, že mu provede preventivní prohlídku. Když synovi na vyšetřovacím stole prohmatávala břicho, všimla jsem si že má slabou erekci. Poté ho vyzvala, aby se postavil a svlékl si slipy, že provede prohlídku pohl. orgánů. Po prohmatání varlat zkusila přetáhnout předkožku a zjistila, že to jde těžko, proto ho položila na stůl a zkoušela ji uvolnit. Syn se tak vzrušil, že začal po chvíli ejakulovat. Po té co lékařka utřela syna a igelit na stole, uklidnila ho, že se to stává. Sama se divila, že se tak rychle vzrušil. Od té doby se syn bojí chodit k lékařce. Poraďte mi prosím jak mu to mám vysvětlit. Děkuji

Radek (So, 23. 11. 2019 - 09:11)

Ty nejsi normální máma co máš co lézt pubertakovi k vyšetřování lékařkou! Jsi uchylacka taky bys před ním rozcapila haxny??!

Reklama

Přidat komentář