Reklama

Léčba rakoviny bez chemoterapie a pomocí šetrných přírodních metod

Návštěvník (Út, 30. 12. 2008 - 13:12)

jejich buňky jsou v permanentním zánětu
???????

Dotaz (Út, 30. 12. 2008 - 13:12)

Domníváte se ,že lze věřit lékařům a jejich metodám, když sami onemocní rakovinou?Já se tohoto onemocnění ani jiných nemocí neobávám, protože pravidelně provádím vnitřní očistu těla.K tomu se ale odhodlá minimum lidí.Dále je třeba radikálně změnit stravu, problém je v tom, že se tvrdí, že je něco zdravé a pravda to není.V listopadu byl uveden pořad na ČT 2 Zázračná planeta a v něm bylo řečeno , že němečtí vědci zjistili, že pokud lidé nebo i zvířata konzumují vařenou stravu jejich buňky jsou v permanentním zánětu a u pečených jídel to je ještě horší.Tuto větu by si měli zapamatovat lidé s rakovinou i jinými nemocemi a podle toho se rozhodnout , co se sebou dělat.Organizmus má obrovskou regenerační schopnost, jakmile vyčistíte postižené orgány obnovíte své zdraví.Protože mám hodně vyčištěné tělo, experimentuji ohledně stravy a velice rychle mohu pozorovat změny k jakým dochází a potvrdit si své teorie.Např. nevhodná kombinaci jídel se projeví vysokými teplotami/a to si při konzumaci říkám"to jsem zvědav co to se mnou udělá.Omlouvám se za delší příspěvek , chtěl jsem trochu přispět k diskusi.

Právě naopak (Út, 30. 12. 2008 - 09:12)

pro 9.44 právě naopak diskuze je zajímavá,nikdo si nenadává, a nikdo nenutí nikoho sem chodit...

Návštěvník (Út, 30. 12. 2008 - 09:12)

Formol, Granvin, Natura, Yossarian, běžte do řiti se svými stupidními kecy.

Natura (Út, 30. 12. 2008 - 08:12)

Pane Bože!
Jestli Formol neví, čím škodí bílá mouka, uzeniny apod., tak to je skutečně "odborník" na slovo vzatý a v tom případě nemá výživářům co kecat do jejich činnosti.
Takže to vás na fakultě neučili, co jsou to např. tzv. "bílé jedy"?

Formol (Po, 29. 12. 2008 - 23:12)

to 29. 12. 2008 21:38:27 - Na Islandu mají tu smůlu, že jde o populaci z několika málo lidí. Jeden z původních osadníků byl nositelem mutace a ta se tak mohla rozšířit... Screening určitě mají, detaily neznám.

to Laik - a jak by to mohlo škodit? A prosím o přesné podklady pro to, že tak běžná potravina, jakou je třeba rohlík, je škodlivá.

ad Granvin - je zajímavé, že alternativci léčí vše. Nějak se totiž nepodařilo prokázat, že by kdy něco vyléčili :D

Granvin (Po, 29. 12. 2008 - 22:12)

Dotaz
Alternativní medicína naléčí nemoc, ale člověka. Tedy i stejná nemoc - rakovina může mít u různých lidí různou příčinu (psychika, špatná životospráva aj.)
Jinak viz. Formol.

Jak píše Formol, tak i v přírodě jsou případy podobných nemocí, ale je pravda, že zvířata chovaná v domácnosti podléhají našemu špatnému životnímu stylu - granule, konzervy pro psy, většina lidí kupuje nekvalitní krmivo na základě ceny, televizních reklam nebo zvířata krmí zbytky od obědu a díky tomu zvířata v domácnostech trpí větší nemocností.

Laik (Po, 29. 12. 2008 - 21:12)

Milý formole,

nutriční terapie je tak náročné studium, že na základě tohoto náročného studia podávají v onkologických centrech pacientům rohlíky z bílé mouky, uzeniny jako párky a salámy, výborné chemické džusy atd. Skvělé studium.

pro F. (Po, 29. 12. 2008 - 21:12)

Ten Island není díky vysokému dožití? No oni vlastně mají dopodrobna prozkoumané své geny...dělají s tím něco? Jako třeba časný screening?

Oskareta (Po, 29. 12. 2008 - 18:12)

To přece záleží na každém člověku, jak se na něm odrazí jeho životní styl. Pokud se živím hranolkama, hamburgery a ještě k tomu chlastám, tak se to někde projevit musí. Navíc takovíto lidé k doktorovi nejdou, pokud nemají nějaký vážný problém. A pokud předepsaný lék jejich problém rychle nevyřeší, tak je na h... a lékař taky. O tom, že by změnili svůj životní styl, vůbec nepřemýšlí. Oni si přece mohou žít jak chtějí a k tomu, aby byli zdraví, je tu lékař. A dokud takhle bude přemýšlet většina naší populace, je to špatně. Ono je zapotřebí značné vnitřní ukázněnosti k tomu, aby se člověk živil zdravě a hlídal si své zdraví. A když přijdu k doktorovi s tím, že je mi přes 50 a chci vyšetření na krvácení ve střevech nebo na mamograf, každý mi to napíše. Ale to chce přijmout odpovědnost za své zdraví a to se u nás pořád ještě nepěstuje.

Formol (Po, 29. 12. 2008 - 17:12)

doplnění
- genetickou predispozicí je především rakovina tlustého střeva na Islandu a gynekologické nádory u afroameričanek
- měl jsem doplnit srovnáním stejných stádií je naše péče špičková; celkově to taková sláva není díky pozdnímu záchytu (zejména díky nevyšetřování - vyhýbání se mamografii, test na okultní krvácení obvykle jen na vyžádání,...; svůj díl na tom ale mají i "přírodní léčitelé" a "varování před riziky mamografie" a beznaděj /terapeutický nihilizmus/ šířená některými hlupáky)

pro dotaz (Po, 29. 12. 2008 - 16:12)

Statistiky ale nijak nepotrzují vaše všeobecné mínění. Ano jsme 1.v rakovině tlustého střeva muži,ale v řadě jiných rakovin je výskyt naopak nižší,než v okolních státech.Pro některé rakoviny má náš národ určitou genetickou dispizici ( pokud vím, F se může vyjádřit),některé oblasti naší země jsou či byly navíc mimořadně znečistěné(tzv. černý trojúhelník Mostecko,Teplice atd.).Černobyl.Naše strava není nic moc a náš sklon k popíjení alkoholu a to zejména piva či tvrdého je také znám. Hovoříte o rakovině, ale výskyt kardivaskulárních onemocnění je např. proti jižní evropě zcela zásadní a o tom se obvykle nehovoří.Navíc procento lidí, kteří neabsolvují ani běžná vyšetření je velký, takže přicházejí pozdě (mamo ženy-myslím že nechodí cca 40 procent, ale F asi ví lépe).Takže ač incidence třeba není vysoká,mortalita je proti jiným zemím vysoká.Letos by snad mělo být zavedeno vyšetření střev od 55 let výše, bude zajímavé, kolik lidí přijde.

Formol (Po, 29. 12. 2008 - 16:12)

nemocné zvíře, chybička se vloudila...

Formol (Po, 29. 12. 2008 - 16:12)

1. Yperit je prvním chemoterapeutikem, dnes se už prakticky nepoužívá.

2. Nemocný si musí vybrat sám, zda podstoupí léčbu s rizikem nežádoucích účinků nebo smrt.

3. S přírodou to není pravda - nesetkáte se s pokročilými formami, protože nemocné zvýře poměrně rychle uhyne.

4. ČR má vynikající výsledky v terapii, patříme ke špici. Také je u nás nejvíce nádorů tlustého střeva (možná po Islandu). Hodně pozadu jsme s včasným záchytem.

´Dotaz (Po, 29. 12. 2008 - 15:12)

Domníváte se , že léčení léky , chemoterapií je správné, když mají všechny vedlejší účinky?Jak jsem slyšel minulý týden v televizi, pan doktor z fakultní nemocnice v Praze řekl, že při chemoterapii je to vlastně yperit- bojový plyn.Setkal jsem se i u psů s rakovinou,epilepsií, cukrovkou,parodentózou osteoporózou.Zvířata v přírodě těmito nemocemi netrpí a nemají k dispozici zdravotnictví na takové úrovni jako lidé.A co to naše postavení ve světě ohledně rakoviny?Nějaké vysvětlení přeci být musí.

Návštěvník (Po, 29. 12. 2008 - 15:12)

Formole, proč jsi psal maily cizím jménem? .... Špína jsi ty!!

Formol (Po, 29. 12. 2008 - 15:12)

to 29. 12. 2008 14:44:44

Nemáte pravdu, vše nemá svojí přestě danou příčinu a následek, např. to, že se jeden konkrétní atom rozpadne práve teď nemá příčinu takovou, jak ji chápete, jeho charakter ale určuje statistické vlastnosti jeho chování (poločas rozpadu).

Podobně je to i s celou řadou nemocí - u některých je jednoznačná příčina (infekce, úrazy), u jiných se tradičně uvádí příčina neznámá (např. nádory, vysoký krevní tlak, cukrovka,...). To znamená obvykle pouze to, že nemají jedinou a jednoznačnou příčinu, ale že vznikají souhrou celé řady malých vlivů - rizikových faktorů - a náhody. Ve výsledku pak lze jen sledovat takové vazby rizikových faktorů a rizika choroby. Abych použil příklady s nádory:
- práce s azbestem zvyšuje riziko vzniku mezoteliomu pleury 40x
- kouření zvyšuje riziko celé řady nádorů (plíce, oblast ORL, tlusté střevo)
- tučné jídlo zvyšuje riziko nádorů tlustého střeva

naopak existují i faktory, které snižují riziko - protektivní faktory - ale ani ty nefungují vždy. Příklady:
- dostatek vlákniny snižuje riziko vzniku nádoru tlustého střeva
- hormonální antikoncepce snižuje riziko vzniku nádoru vaječníků

Řada těchto rizikových i protektivních faktorů "jen" ovlivňuje pravděpodobnost vzniku mutace DNA některé buňky a možná i pravděpodobnost likvidace poškozené buňky.

P.S.: Ono je to také o tom, že klinické učebnice jsou určeny pro klinickou praxi, teoretické znalosti měl student/lékař získat v teoretických předmětech během prvních tří let studia.

´Dotaz (Po, 29. 12. 2008 - 14:12)

Chtěl jsem se zeptat zde diskutujících, v čem vidí příčinu rakoviny.Vždyť vše má svou příčinu a důsledek.A když nahlédnu do knihy o jakékoliv nemoci, dočtu se , že příčina je neznámá.Vidím to tak , že jsme odborníci ve všemožných oblastech života, ale se svým tělem si nevíme rady.Není přece náhoda , že zaujímáme přední nebo i první místa ve výskytu rakoviny.

Formol (Po, 29. 12. 2008 - 13:12)

Skutečně kvalitní argumentace - teď si jistě i váhající uvědomí, co jsou alternativci za špínu ;)

?? (Po, 29. 12. 2008 - 00:12)

Proč se s tím teplomilným jelitem Formolem vůbec bavíte ?
Curriculum vitae Jaromíra šulínoŠrámka:
Vyhodili ho z techniky, pak přefiknul prváka ve Švehlově koleji, pak zkusil barmana (Formol skončil s otřesem mozku) a teď píše falešné maily jménem děkana MUDr. Koutenského ...
Jeho záliba v umělých náhražkách řitních otvorů je víceméně silvestrovské téma ... :-P

Reklama

Přidat komentář