Reklama

JHVH (Jahve,Jehova) - jediný živý Bůh

Acharys (St, 25. 7. 2012 - 19:07)

Bojujte za svá práva VĚDĚT ...KDO BUDE VLASTNÍKEM VAŠICH SÁLU???Po splacení půjčky???Ptejte se co se děje ted v Americe o té kauze ???????Máte na to právo to znát.Lidé Vás jinak utlučou ve službě.Lidé se ptají a Lidé to vědí...kdo chce a nezavírá oči.Nenechte si už nic nalhávat.Nebudte tak před nimi ve strachu se zeptat...Naopak je mi Vás upřímě líto!!!Bojujte

Acharys (St, 25. 7. 2012 - 19:07)

podle 15.58 ...Odpustit a milovat vážení...Je neoplácet stejně nechovat zášt v srdci.To je v praxi
tato definice.Svědkové JHWH.My vzali a sebrali mnohé.Nejcenější však a to z požehnáním Sj.Detaily nezvěřejním!!!
I to je vlastně láska k této skupině.Jako matka sem měla velké problémy jim odpustit.
Ale díky KRISTU ODPUSTILA!!!Vzala sem si svědka JHWH za svého druhého manžela.Takže i to vypovídá ,že sem dokázala odpustit.Ale cesta byla bolavá.Vy zde nikdo nevíte čím sem si prošla.Nevíte co je tato sekta schopna!
Dokud nemáte problém z touto ORG. tak nevíte čeho je schopná.Brzy se díky kauze ,která již proběhla 22.7 2012 Contiovou mladá byvalá již svědkyně konečně bojovala za své zneužívání jako dítě...se odhalí kdo jsou.Tato kauza má rozsáhlé nasledky na společnost Watch Tower.A to takové že jsou zmražený jejich konta a majetek soudem dokud kauza Svědkové versus Contiová nebude uzavřen.Já mám k dispozici dokumentaci co to pro svědky a splečnost bude zanmenat.Evidentně krachnou a své ovce nechaj bez vyrovnání ,protože majetky všech sálu na které se i oni zadlužily nevlastní Ovečky ,ale BROOKLYN!!!Což uz to je zvrácené.Oni platí hypotéky a prd dostanou.Navíc kauzy se táhnou a to od roku 2003 tuším ověřte si lze to....celkově již tehdy ohrozily majetek Brooklynu ,protože zneužívaných bylo více než 10 nebo 20 dětí byl to velký počet.Přesný opět vyhledat lze ...a těmto lidem rodičům bylo vyplaceni za jejich mlčení nepodat to na policii.Takže ...výdaje díky těmto procesum se snižují jim...A ted by to ve finále mohlo znament krach.Kéž by Contiové bylo zadosti učiněno a SPRAVEDLNOSTI!!!Svědkum se snížil počet časopisu to je díky této kauze.Ony to neví ...zřejmě jim opět řekli....lež proč...změna.Navíc mají kázat po internetu...Zvláštní ,že????????
Tozo bylo vždy zakázáno!!!Najednou se jim to hodí...A svědkové??????Jen přímají tupě a absulutně se neptají JAK JE TO MOŽNÉ?????????????America Vás ovládá a Vy tupě jen platíte sály ....zadlužujete se ,ale majetek to Vás není.A je Vám to fuk???

25.7. (St, 25. 7. 2012 - 16:07)

Zdravím. Podle mě,když se spojí všechny čtyři živly a ještě k tomu by měl každý i jiné vyznání,tak by to mohlo být dost zajímavé ,co se týče využití sexuální energie,jako pozitivní tvůrčí energie. A splatili by takto svoje hřích na úrodné půdě.Ale to je jen taková vize...

nona (St, 25. 7. 2012 - 15:07)

Bohužel i bohudík, to...Jenže, Mare my to žijeme taky, teda tu praxi tohoto světa.

A všimni si, že jsi se neohradila proti odborníci x neodborníci, ale proti pojmu teorie. Což je nejbolaější místo vašech diskuzí

Oko za oko,zub (St, 25. 7. 2012 - 15:07)

Všechno se dá zneužít i......Bible dava neomezenou moc bohatých nad chudymi.
To je jediný důvod proč byla sepsana.Použivali kamení,až pak došlo na nože,meče,ohen a ja neví co všechno křestané vymysleli.

Mare (St, 25. 7. 2012 - 14:07)

Mare, ber to jako takové...
Bohužel i bohudík, to nejsou ani u Pavla teorie, ani u mně...

My to žijeme...

Mare (St, 25. 7. 2012 - 14:07)

To bylo právo lidu.Desatero...
Všechno se dá zneužít i Bible. A hodně ostrý nůž, který bezvadně krájí, se dá tím hůře zneužít. Ovšem ten nůž za to nemůže,...že....?

Oko za oko,zub (St, 25. 7. 2012 - 14:07)

To bylo právo lidu.Desatero lidém toto právo bere a dava veškerou moc do rukou všemocným soudců.Bible dava neomezenou moc bohatých nad chudymi.Neuvěřitelné je,že toto ponižovaní chudých pomoci bible stále někde funguje.Zlaté Česko.

nona (St, 25. 7. 2012 - 14:07)

nono,

o to právě jde,...Mare, ber to jako takové dnešní vzbouření nás neodborníků proti vaším teoretickým dohadům. My si prostě všechny ty vaše myšlenky máme tendenci představovat v praxi tohoto světa

tečko (St, 25. 7. 2012 - 14:07)

. Chápu.Jak já Ti rozumím.

Pro Hanu (St, 25. 7. 2012 - 14:07)

Sice nejsem nona, ale i tak...Nevycházím z toho, že se všichni řídí desaterem, ale že desatero je normou pro to jak by se lidé měli k sobě chovat, aby nedocházelo k tomu co dochází. Tady si je třeba uvědomit, že člověk může měnit pouze sebe nikoliv druhé, kteří o to třeba nejeví ani zájem. Ty nejsi odpovědná za reakce druhého, ale jsi odpovědná pouze za vlastní vliv na druhé. Nedělám si iluzi o druhých a ani nejsem ten kdo by druhé hlídal, zda se chovají tak jak mají. Každý je totiž strůjcem svého štěstí nebo zoufalství, záleží jen na tom jak co chápe a jak k tomu potom přistupuje.

. (St, 25. 7. 2012 - 13:07)

.

. (St, 25. 7. 2012 - 13:07)

.

. (St, 25. 7. 2012 - 13:07)

.

. (St, 25. 7. 2012 - 13:07)

.

. (St, 25. 7. 2012 - 13:07)

.

. (St, 25. 7. 2012 - 13:07)

.

. (St, 25. 7. 2012 - 13:07)

.

. (St, 25. 7. 2012 - 13:07)

.

Mare (St, 25. 7. 2012 - 13:07)

Pavle kopíruju tady tebou odcitované verše o zákonu:

Ale když hřích dostal popud prostřednictvím přikázání, vyvolal ve mně kdejakou chtivost, neboť bez zákona byl hřích mrtvý. 9 Kdysi jsem byl vskutku živý bez zákona; když však přišlo přikázání, hřích opět ožil, ale já jsem zemřel. 10 A shledal jsem, že přikázání, které bylo k životu, je ke smrti. 11 Když totiž hřích dostal popud prostřednictvím přikázání, svedl mě a zabil mě jím.
..................................................................................................................................

O to Pavle, právě jde a toto svědkové vůbec nepochopili.
Zákon, včetně desatera je dokonalý a dobrý, jsou to Boží požadavky na člověka.
Ale Zákon taky člověka zabíjí, v tom smyslu že Zákon byl dán, aby lidé pochopili, že ho nemohou naplnit a tím se jim mělo dokázat, že jsou před Bohem ztraceni, že nemohou k Bohu, protože Zákon nikdy nemohou naplnit !
Tím lidi zákon zabil !
Mělo je to přivést k tomu, aby hledali lepší opatření k záchraně a k přijetí Boha !
A to lepší opatření je Kristus !
Svědkové toto naprosto nepochopili a tak tady pořád opakuješ, jak člověk musí poznat Boží Zákon a pak se rozhodnout ho plnit a tím má naději na záchranu !
A proto ti pořád oponuju, že je to návrat pod Zákon, a že kdyby bylo možné naplnit Zákon, Kristus by nemusel umírat !
V Kristu jsou hříchy dokonale odpuštěny a člověk je díky tomu zachráněný a Bohem přijatý a ospravedlněný.
Bůh člověka může přijmout domů, do Božího království, do Boží rodiny, v několika vteřinách a dosvědčí to sám člověku, že se to skrze Krista stalo.
Duch svatý svědčí spolu s naším duchem, že jsme se stali Božími vlatními dětmi skrze Krista ! Znáš to doufám z Bible ?
Pak jsme mnohem lépe vybaveni a uschopněni pro následování Krista.
Dítě z dětského domova nepotřebuje, aby mu někdo přikazovat, musíš si vzít oblek, kravatu musíš pracovat a pak budeš přijatelný !
To dítě musí být vzato domů a rodinné klima samo vypůsobí mnoho pro změnu. Láska, podpora, vedení v rodině...
Takto to Bůh udělal v Kristu, jeho zásluhou nám odpustil, vzal nás domů a tam jsme jeho láskou posíleni , proměněni, podpoření, naučeni, vybaveni pro těžký boj s dalším, i s našimi nedostatky.
Proto apoš.Pavel může říct, že i když chtěl, nešlo to chovat se dobře, ale končí s tím,....Bohu dík Kristu......

Reklama

Přidat komentář