Reklama

JHVH (Jahve,Jehova) - jediný živý Bůh

Mare (Čt, 9. 4. 2009 - 11:04)

Mám jen pět minut času, ale vidí se mi jako důležité říct ještě dvě věci.

Pro toho, kdo tady říkal svědkovi, že je pod vlivem démonů....

O Pánu Ježíši farijové také říkali, že vyhání démony z moci knížete démonů.....a Pán Ježíš na to reagoval tak že ,označení projevů Ducha svatého za démonské je hřích proti Duchu svatému, který nebude nikdy odpuštěn......

Myslím že to z Bible znáte, tak si to prosím přečtěte v Matouši v kontextu....!

Buďte velmi opatrní, pořádně se raději zamyslete, a pokud možno samostatně nad Božím slovem, ....než něco takového řeknete.....!

Dále jsem chtěla reagovat na to, co jsem tady kdysi psala o koukolu v pšenici.....
Který je nezbytný dokud nepřijdou ženci, neboli andělé, a koukol vytrhají.....

Taky jsem psala, že svědkové tím, že hromadí , nebo si to spíše myslí ,....do sýpky jen čistou pšenici....., právě tímto činem pýchy vše pokazili a zničili....!
Jednak je to nebiblický čin, protože je tady varování, že s koukolem se vytrhá i pšenice,....i když ho mají podpořený .....vyjděte z něho můj lide......

Jednak se jím podařilo přesně to, o čem je výstraha.....že vytrhali s koukolem i pšenici....!

Myslím si, že nejméně pšenice, čili křesťanů,... v nějaké organizaci a to do toho počítám i katolickou církev,.....je právě u svědků.....

Křesťany mám na mysli ty, kteří se narodili z Boha, podle 1.kap. Jana a kteří jsou chrámem Ducha svatého,...neboli přijali pečeť Ducha svatého.....

Takže bych svědky jako organizaci téměř nepočítala mezi křesťany.
Tím ovšem nemyslím to, a věřím tomu, že je tam velmi mnoho hodných a úpřímných lidí......

Svědkové ostatně sami sebe neoznačují jako Církev. A Církev jako údy jeho těla já počítám za křesťany......

Samozřejmě, že koukol v pšenici v Církvi působí mnoho zmatků a problémů....., ale musím prioritně vědět vůbec, zda se ocitám v údech Kristova těla a jsou tam problémy kvůli neodstranitelnému koukolu,.....nebo zda se ocitám v lidské organizaci.....která vyučuje tak, že lidé se křesťany prakticky nemohou stávat.......mohou být jen jinými ovcemi......

To je bezpochyby mrtvá organizace, které nekáže evangelium,...myslím to evangelium, ..které nás poslal, abychom kázali celému světu,......JEŽÍŠ......ten Ježíš, který říkal,.....budete mi svědky.....v 1.kap Skutků....!

Moc se omlouvám, ale píšu ve spěchu....

Buďte s Bohem....

Pavel (Čt, 9. 4. 2009 - 11:04)

Pro sedmi halečkový prorok pavel napsal:
Když jsi takový chytrý tak pojď dělat lisaře na slévárnu hliníku jak dělám já. Co děláš ty?
Za někoho se schováváš?

Pavel (Čt, 9. 4. 2009 - 11:04)

Pro L: Spousta lidí trpí pštrosí nemocí. Když oni se mají dobře tak se nic neděje. Ale když začnou trpět oni tak nejvíc křičí. Je to stejné jako když bouchla jaderná elektrárna v Černobylu, tak v televizi redaktor chodil v Kijevě a říkal "Všechno je v pořádku nicse neděje. Vidíte nějaké následky? Nejsou vidět". Tak je to v dnešní době. Není žádná krize. Je to normální. Brzy se to srovná. Ale bohužel je to konec systému. Celý tento systém se zhroutil, protože byl založen na chamtivosti. Ta krize zasáhne každého a i tebe L. Německo prodlužuje šrotovný protože výrobu aut nelze ničím nahradit. Zjistili že se jim zhroutí hospodářství, když se silně omezí prodej aut.
Jako zkolaboval socialismus tak končí kapitalismus a nikdo ho nezachrání ani ty. Lidé na to nemají aby si sami vládli. Bible to ukazuje. I mladí dělníci u nás pochopili, že tento systém nemá budoucnost. Že se nesmyslně vyrábí zbytečně moc zboží, které je neprodejné. Polovina fabriky chodí na zkrácenou dobu a tím i o 20% menší mzdou. Dále se strhává z toho zbytku 10% za neplnění ukazatelů. Lidé mají už jen na nájem a jídlo. Ti co jsou propuštění a bydlí sami nemají peníze na nájemné (+enrgie, voda atd.) Každý měsíc se propouští. Toto krácení mezd a propouštění nyní probíhá v celém světě. Na internetu i v televizi o tom hovoří. Někteří mladí prohlašují, že my staří to nějak odžijem, ale oni že si to musí vybojovat i zbraněma. Už toho prý mají plný zuby. Takže jedině udělat pořádek může jen Bůh Jehova a nikdo jiný. Nemůžeš se spolehnout na nic. Spousta lidí ví kolik máš přesně na kontě a kdykoliv tě ho může vybrat. Zatím banky ta vybraná konta doplňuje, ale jak dlouho? Ze dne na den tam nemusíme nikdo nic mít. Takový je dnešní čas konce. Máš možnost si vybrat buď cestu života - Boží Království a nebo smrt - Tento svět
Matouš 7:13,14
13 Vcházejte úzkou branou, protože široká a prostorná je cesta, jež vede do zničení, a mnoho je těch, kdo se po ní vydávají; 14 zatímco úzká je brána a stísněná cesta, jež vede do života, a málo je těch, kdo ji nalézají.

Návštěvník (Čt, 9. 4. 2009 - 10:04)

očima neuvidí , ušima neuslyší - Izaj.psal nejde o zaslepenost ani libování si v přivolávání katastrof jde o neměnné a pravdivé proroctví-Bůh nemůže lhát, které se záhy splní

L (Čt, 9. 4. 2009 - 07:04)

Každý den se situace zhoršuje, není práce a tím více lidí je bez práce. Velké soužení není procházka růžovým sadem. Proto buďme připraveni na nepokoje rabování a ostatní s tím související věci. Možná budeme muset žít po lesích. Nepůjde elektřina voda plyn. Proto se to jmenuje velké soužení, jaké nikdy nebylo a jaké už nikdy nebude.

Krásná ukázka Pavlovy zaslepenosti. Jak jsem již psal dívá se jen na svou zahrádku a vidí zúženým obzorem...To už bylo nadčasových úvah...a žádná se nesplnila. Přivolávej si armagedony a katastrofy když ti to dělá dobře...

witness (Čt, 9. 4. 2009 - 02:04)

Křeček v noční košili----
Jeho báseň mu asi dala hodně zabrat,
jen mi není známo, že by psychiatři
poskytovali svým pacientům rady v tom smyslu, aby začali psát básně.
Nebo že by se autor básně pokoušel o samoléčbu ?
.....
Jinak též nechápu nesmyslnou reakci na Mezka,
je to správný chlap a svým výrokem chtěl říci, že od organizace SJ odpadl v tom smyslu,
že jí již nedává svou 100%ní slepou důvěru,
ale že přejímá jen to, co je od Boha a ne od lidí.
Pokud by ony kritické sestry četly pozorně jeho příspěvky, zjistily by, že pro ony výpady proti němu není žádný podklad.
Mimoto, milé sestry, když už jste tak samospravedlivé, co děláte na internetových stránkách v diskuzi, což nevíte, že se internetové rozhovory v organizaci SJ silně nedoporučují ?
Z Mezkových příspěvků je jasné, kdo je a jaké má postoje, nic neskrývá ani jeho chování si neodporuje, což se ale o Vás říci nedá.
Mezek stejně jako já uznává, že sice u SJ jsou vážné naukové omyly, ale též je tam také mnohé, co je biblické a vyučováno správně. Chyba je hlavně v tom, že se i ty omyly vyučují jako nezpochybnitelná pravda, a to nás odděluje od organizace a od 100%ní poslušnosti vůči ní, ale také nám to nebrání přiznat organizaci SJ řadu kladů, které
z biblického hlediska má.
Pokud se vám Mezkovy postoje nelíbí, pak vězte, že jsou upřímné a nijak v rozporu s tím, že zde diskutuje, zatímco Vaše setrvávání zde na diskuzi je proti organizačním pravidlům, jejichž porušování Mezkovi tak vyčítáte....
To není výtka, jen podnět k zamyšlení pro Vás, abyste neposuzovali to, co prostě posoudit nemůžete.

svdek (St, 8. 4. 2009 - 22:04)

Zas mě provokuje. Jiný svědek, abyste věděli. Nudný člověk to je. Ty tři články nejsou moje a ještě jeden, který se zmínil, že jsem odpadlík. Tyto 4 články píše tentýž falešný svědek.

Milan (St, 8. 4. 2009 - 22:04)

Drahá Milko,
máš nádherné příspěvky plné porozumění a lásky.
Jsi tak čistě nádherně otevřená a nesmírně zranitelná ve své vnitřní kráse,že málo kdo Tě bude chápat z těch,kteří jsou vychováni ke strachu z Boha a ke snaze se mu zalíbit. Prostě za to nemohou a posuzují Tě ze svého omezeného stanoviska./nemyslím to hanlivě/.
Bůh,jak sama velmi dobře chápeš, je láska.
Tato láska se nikdy nad nikoho nepovyšuje,neuráží se,není ješitná atd..
Je to láska všeobjímající a vše chápající,která si přeje jen naše štěstí a proto udílí dobré rady, vkládá do lidských srdcí schopnost porozumět a vlivem tohoto porozumění rozvíjí přirozený soucit,smysl pro dobro,krásu a harmoniji.
Krásně to vyjadřuješ /nedokázala bych žít a dívat se jak jiní trpí - většina lidí žije tak,že si nezaslouží takový krutý trest/.
Máš v sobě tolik lásky,porozumění a soucitu,že v dobrém slova smyslu Ti to může kde kdo závidět a radovat se z Tvé přítomnosti. Jsi obdařena tím nejcenějším.
Bůh neodsuzuje a netrestá,jen trpělivě čeká /z lidského pohledu/ na naše odevzdání se mu,aby nás mohl uvest do pravdy a naplnil naše životy štěstím a do tohoto štěstí také spadá pomoc trpícím a potřebným.
Milko,když jsem začal psát na tyto diskuse,zareagoval jsem na Tvou obhajobu Mare velice necitlivě vůdči Tvojí osobě, což mě velice mrzí, a omlouvám se za to.
Vnitřně jsi mi velice blíská, pro svou lásku k lidem,a přeji Ti mnoho štěstí.
Svěříš-li /odevzdáš/ Svúj život Bohu,pak se Tě ujme,uvede tě do poznání osudovosti,Krista,Satana,podstaty života i do Tvého předurčení.
Není třeba se bát,vždyť jde o poznání,ku prospěchu všech. On Tě miluje a nenechá Tě padnout,neboť máš vrozenou lásku k lidem.
Nemusíš reagovat na tento příspěvek.
Měj se hezky.

svědek (St, 8. 4. 2009 - 22:04)

Milá Mare, vše v pořádku, se cítím skvěle.

209 (St, 8. 4. 2009 - 22:04)

svědku proč si nedáš jiný nick, když jím už nejseš?

Návštěvník (St, 8. 4. 2009 - 22:04)

svědku proč si nedáš jiný nick, když jím už nejseš

svědek (St, 8. 4. 2009 - 22:04)

Tak si čtu dnešní den a musím říct, že tady dnes celý den někdo psal za mne, opravdu jsem odpadlík, který si vydává za SJ, copak to není z toho co píšu jasné? Přece neuctívám Jehovu, ale Krista, odkazuji vás na stránky odpadlíků, kritizuji VRO a jiné

Mare (St, 8. 4. 2009 - 21:04)

Milý svědku,

neboj se , i kdyby se proti tobě spikli všichni a říkali ti naprosté nesmysly, ty už se nemusíš bát........, drž se Krista, poddej se Duchu svatému, čti si Boží slovo,.....a i kdybys zůstal sám , ....nemůžeš zabloudit....!

Já jsem před 18 lety takhle uvěřila v Krista sama doma. 15 let mi lidé vtloukali do hlavy zaručenou pravdu z Bible, ...a věř, že to nedělají jen svědkové a jejich otrok,.....neměla jsem internetové kontakty , ....neměla jsem povzbuzení jediného človíčka,....všichni, které jsem považovala za přátele ve víře, i ti nejbližší,.....na mně jen donášeli a nakonec v té sektě, které jsem věřila 15 let, se začalo říkat, že jsem se zbláznila, protože věřím v Krista a ne jejich učení,... a když jsem někoho potkala třeba v tramvaji, ....pozorně a se strachem mně sledoval,...jestli se neprojevuju jako blázen....!

Všichni nejbližší mně opustili...

To opravdu moc bolelo,....můj syn, kterého jsem v té víře vychovala, byl totálně dezorientovaný, i když posléze uvěřil v Krista i on....

Myslela jsem si, že jako Duchem naplněný křesťan jsem jediná na světě,....ale přesto jsem se neztratila,...Duch svatý je ten nejsilnější, nejmoudřejší, ten, který vede ke zdravému lidství,...moudřejšímu lidství a dospělejšímu lidství.......i duševnímu lidství netož duchovnímu....! Není se čeho bát....!

Navíc jsem měla oporu v Písmu, protože takto jsou popisovaní křesťané,...četla jsem si Komenského a viděla jsem, že je to můj bratr,....a to byl uznávaný učitel národů.....!

Věděla jsem, že sama s Duchem svatým třeba přežiju navždycky, i kdybych opravdu byla dnes jediná na světě....!

Chvála Bohu , ...nejsem jediná...,Po roce jsem se setkala s křesťany....a dnes vím, že je nás ....750 miliónů........!

Boží bláznovství je opravdu moudřejší, než lidé.....než jakákoliv úžasná,.....zdánlivě naprosto neprůstřelná logická stavba, .... na zneužitém Božím slově...., kterou mají svědkové,...nebo jakákoliv jiná sekta......uvidíš, můj milý bratře...svědku,....Milko......, Mezku......., že není možné zabloudit,....Bůh za to zaplatil cenou největší......svým lidským životem....!

Zůstávejte v Kristu,...v Božím slově a ten Zlý se vás ani nedotkne....!

Co vám může udělat člověk,....co vás může odělit od lásky Kristovy....ani hlubokost...ani......nic.jiného.......! !

V něm zapusťe kořeny, na té nepohnutelné skále věků,....a nemáte se čeho obávat....! I když jsme každý jinde v poznání,....v jiné fázi výchovy, ...vedení........Není zapotřebí se porovnávat.......!

Je je zapotřebí důvěřovat Bohu a vytrvat......v poddanosti vedení Duchem svatým skrze kontrolu Božího slova , v lásce ke Kristu i našemu nebeskému Otci !

Pokud doznívají nějaké problematiky, jako tvé šumění v uších,...milý svědku,...to je věc řešitelná, třeba později, pokud to neodezní hned. Nelekej se toho a neodsuď kvůli tomu vše...., co ti Bůh dává v Kristu.

Pán s vámi !

svědek (St, 8. 4. 2009 - 20:04)

Milko, doufám, že nemyslíš, že jsem o sobě psal, že jsem odpadlík. To psal někdo jiný svědek, abys věděla.
Jsem bezmocný, potřebuji pomoc od každého i od tebe, nejhlavněji od Boha a Krista. Život je dar, žel krátký, rád bych poznával nekonečně mnoho krásných, kouzelných stvořitelských věcí i Stvořitele, protože mu patří i můj život. Znám také mnoho dobrých lidí a věřím, že Bůh ví jak je zachránit od jisté smrti. Bude vzkříšení spravedlivých i nespravedlivých, miliardy lidí... a milenium jako příležitost se napravit navázat vztah k Bohu a dojít k pokání a věčnému životu. Andělé nebudou vládnout ani samotný Bůh, ale Kristus a pomazaní vybraní křesťané, ne všichni křesťané, budou pomáhat těmto lidem.
Takže existuje spravedlnost a láska. Zlo zmizí a smrt přivedena vniveč. Jinak bych se cítil jako ty. Věř a měj se! Bůh s Tebou!

milka (St, 8. 4. 2009 - 20:04)

Mám pocit,že mě máš za nějakou prospěchářku,která se chce líbit Bohu za odměnu krásné budoucnosti v Království,jenže já na to království,jako takové o kterém tu vyprávěla např.Kateřina(SJ) nevěřím.Už jsem tu psala,že bych nedokázala žít a dívat se jak jiní trpí.Hrstka vyvolených je mi nepřijatelná.Většina lidí žije tak,že si nezaslouží takový krutý trest.Nevěřím v tak krutého Boha,jak ho vykládají SJ.

svědek (St, 8. 4. 2009 - 20:04)

Milko, promiň. Myslel jsem s tebou dobře. Chtěl jsem tě povzbudit. Neber to osobně, ano? Jinak myslím na tebe dobře. Ahoj.

milka (St, 8. 4. 2009 - 20:04)

Svědku,myslím,že se ve mě hodně mýlíš,já nedělám nic abych se zalíbila Bohu,dokonce je mi to proti srsti až nepříjemné,tvrzení.
Nechodím do žádný církve nemodlím se,ani to moc neumím.
Věřím v Krista a jediný co znám je ,že ho prosím o pomoc při cestě životem,o pomoc při svém rozhodování,o rady,a o odpuštění.Věřím,že když se mu svěřím,tak mě povede správným směrem.

moniko, (St, 8. 4. 2009 - 19:04)

Nejsi zrovna důvtipná,co asi počítat k článku-Bylo jasným ""vědeckým faktem"", že pavouk má šest noh. Nikdo se neobtěžoval tím, aby si je spočítal. Konečně, kdo by si dovolil namítat něco proti velkému Aristotelovi?Poenta je jasná,někdo si přečetl celou bibli,a ověřil si co je důležité,to je to počítání nohou u pavouka.kdo by si dovolil namítat něco proti velkému otroku z USA.

sedmi halečkový (St, 8. 4. 2009 - 17:04)

text

svědek (St, 8. 4. 2009 - 15:04)

Někdo za mě vydával. Lež jak trám. Ještě máte radost?
Pán Ježíš mě přijal, byl jsem znovuzrozen, abyste věděli, a ne jsem-li nemocen.
Hledejte poznání a ne chyby na druhých!
Pavle, pěkně píšeš, ovšem pozor ne kvůli Jehovovi jménu, ale Ježíšovu jménu. Poslouchej:
Jan 15:15 Již vás nenazývám otroky, protože otrok neví, co dělá jeho pán. Ale nazval jsem vás přáteli, protože jsem vám dal na vědomí všechno, co jsem slyšel od svého Otce. 20 ,,,Jestliže pronásledovali mne, budou pronásledovat i vás; jestliže zachovávali mé slovo, budou zachovávat i vaše. 21 Ale to všechno proti vám budou dělat kvůli mému jménu, protože neznají toho, kdo mě poslal.

1. Ko 1:2 ... spolu se všemi, kdo všude vzývají jméno našeho Pána, Ježíše Krista, svého Pána i našeho. 4 ...laskavosti, která je vám dána v Kristu Ježíši, ...

Bůh Jehova vzhlíží, jak vzýváme jméno Pána Ježíše Krista! A vy jste proti mně spikli, když jsem našel toho Pána. Jsme pro vás bláznovstvím, budiž pro vás.
O to víc se přesvědčím, že sloužím Pánu Ježíši pro slávu Boha Otce. Děkuji vám.

Reklama

Přidat komentář