Reklama

Svazování partnera(ky)

Jana (St, 14. 9. 2016 - 00:09)

Manžel to po mě vyžadoval a ja k tomu měla odpor, avšak chtěla jsem ho uspokojit, tak jak se to líbí jemu.No a momentálně ho svazuji nebo ho alespoň spoutám poutama vždy, zjistila jsem, že díky tomu si mě ještě vice váží než předtím.Začalo se to líbit i mě, manžel mě na slovo poslechne a ja si mohu na něm děláte vše co se líbí mě, stejně se nemůže bránit a když na něm sedím a už nechce lizat nebo se dusí a začne se cukat, tak ho tak zbičuji, že si dva dny nesedne... oba jsme spokojení.PS: škoda že jsem na to nepřistoupila dříve.Všem doporučuji! Submisivni muž v posteli pro mě momentálně slast:-)

Pavel (Pá, 9. 9. 2016 - 21:09)

Už není s kým, bohužel.Také mám rád podvazování, svazování, ženskou dominanci. Neměla by nějaká zájem o tyto hrátky?

Pepa (Pá, 9. 9. 2016 - 20:09)

Přítel chce být často...Taky to miluji sváže mě tak že máme v jednom pokoji jednolůžkovou postel , nejdřív si dáme dobrou lehkou večeři pak napůl 0,7l vínka a až jsme rozjetí a ošaháháme se tak mě zavede do toho pokoje nahého mě přiváže do X k pelesi postele líbá mě po celém těle hraje si s pindíkem pak mě "ojede" dle libosti a než odejde spát do ložnice dá mi pampersku, šátkem zaváže oči a jde . dopoledne dojde do pokoje v bodyčku co mám na ni rád ,to mě ještě jednou dvakrát znásilní a když mě pustí vezmu si na sebe jen boxerky co se zase líbí na mě jí a v kuchyni na stole je nachystaná snídaně , někdy se na ni po snídani vrhnu a znásilním já ji :-)

Kristina V (Pá, 9. 9. 2016 - 20:09)

Muž je přivázaný k posteli, lížu a koušu mu bradavky, lížu koule a tahám ho za ně trošku, ale jemně, je zde moc citlivý a pak mu ho pomalu strkám do zadku a lížu a cucám mu přitom bradavky tak čtvrt hodiny. Je tak vzrušený, že má penis snad dvakrát větší než normálně.A když už to nemůžu vydržet, tak si na něj nasednu a pomalu ho píchám a robertek mu vrní v zadku.Když se udělá, jen mu vypnu vibrace, ale neslezu a píchám ho dál. Někdy zvadne úplně ale někdy zustane polotvrdý, tak je hýbu jen pomalu a tak za minutu začnu zase pomalu přirážet a schvíli ho píchá, než se mu zase začne pořádně stavět a pak je to úžasné, protože na něm můžu pak jet i tak dvacet minut v kuse dost vostře,než se udělá, takže jse tak třikrát, pětkrát.Pak ho ještě neodvážu a sednu si mu na obličej a nechám ho, aby lízal. A za chvíli se mu zase postaví, tak to doděláme 69.Prostě krásný večer.

Sabina (Pá, 9. 9. 2016 - 20:09)

Přítel chce být často svázaný, chci mu jednou udělat překvapení a svázat si ho večer na posteli, pořádně ho ojet a nechat ho svázaného až do rána.Máte nějaký typ do jaké pozice ho svázat aby jsme se oba vyspali, ale on se nemohl pohnout? :-) Děkuji za rady

:-) (St, 7. 9. 2016 - 20:09)

Moje manželka je...Co by jiní za to dali!

Pepík (St, 7. 9. 2016 - 20:09)

Moje manželka je sadistická,dominantní mrcha-navíc silně žárlivá.Nedá se to vydržet.Dlouho přede mnou úspěšně tajila své úchylné zaměření,rozvedl bych se hned,ale máme dvě malé děti.Stupnuje se to.Je asi nemocná,když nedosáhne vyvrcholení bez toho,abych nebyl naprosto bezmocný a ovládaný.Vše musí mít pod kontrolou.Ani o tom nemohu napsat víc-mám strach že by se poznala a já to měl jěště horší.

Jenda (Po, 5. 9. 2016 - 17:09)

ono vlastně když nemůžeš...přesně tak, mě manželka jenom spoutá, nebo někde připoutá a pak mě nechá vlastnímu osudu, bohužel si se mnou nehraje a pokud mám být spoutaný jako žena, musím už přijít sám oblečený a připravený, jen jednou jsem se musel oblékat a ona se na mne dívala, to bylo poprvé .....

Lukáš (Út, 23. 8. 2016 - 23:08)

jsi svázaný přes hodinu a...ono vlastně když nemůžeš nic dělat, po chvíli boje se tím smíříš a jen ležíš nebo stojíš a čekáš až to skončí. já byl párkrát ve svěrací kazajce, s nohama od sebe a za paže připoutaný na posteli tak vím o čem píši

Dominik (Út, 23. 8. 2016 - 21:08)

Manželka mě pravidelně svazuje a mučí mi šulina tím, že mě honí a po vystříkání nepřestává honit. Udělal jsem se nejvíce 6x za sebou a to jsem sebou už škubal vší silou, ještě že moje prošení vždy pomůže. Nedokážu si představit kdyby mě takhle mučila ještě déle.Vždy se na to strašně moc těším i když vím, že to z příjemného prvního a druhého vystřiknutí začne být nepříjemné, ale ten pocit bezmoci je nádherný!

Byl (Pá, 19. 8. 2016 - 14:08)

….... seděl jsem na...jsi svázaný přes hodinu a vlastně ti to vůbec nevadilo.Bych se zbláznila,jen tak nečinně být svázaný a vlastně nic nemoct dělat.

Jenda (Čt, 18. 8. 2016 - 21:08)

….... seděl jsem na gauči vedle manželky a hrál si s nějakým provázkem. Různé uzlíky, očka smyčky. Vždy mě trochu lákalo svazování a tak když jsem viděl že má ruce u sebe, tak jsi ji je protáhl smyčkou, prohodil mezi zápěstími udělal uzlík a... Manželka na mě vyjela co dělám ať ji okamžitě rozvážu, já ji řekl že mi nemá upijet víno a odešl do kuchyně. Byla dost nepříjemná a bylo vidět že ji to dost vadí, tak jsem ji asi za 2min rozvázal, vynadala mi a šla pryč. Asi za čtrnáct dní jsme spolu byly na zahradě večer a ona sbírala prádlo ze sušáku. Já se kochal krajinou, bylo krásně. Pak jsem se potřeboval trochu protáhnout, tak jsem spojil ruce za zády abych se trochu propnul a protáhl. Najednou jsem ucítil že mi něco dala na ruce – smyčka, protažení utažení a měl jsem spoutané ruce, ještě se mnou trhla, aby mě dostala k tyči jak máme sušák na prádlo a tam přivázala druhý konec. Říkám ji co dělá a ona s jízlivým úsměvem abych jí prý neupíjel doma víno.Vzala košek s prádlem a šla domu. Čekal jsem že se hned vrátí – přišla za hodinu a půl. Naštěstí k nám na zahradu není až zas tak moc vidět, pár lidí po cestě přešlo, ale naštěstí nikdo známý a nikdo mě nepozoroval. Když přišla a rozvázala mě tak jen poznamenala „příště si se mnou nezahrávej, víš že vždycky prohraješ“ …....

Sandra (So, 13. 8. 2016 - 12:08)

Ahoj Jolo. Co je u Vás nového? My budeme mít od pondělí dovču. Tak si ji užijeme na chalupě na Šumavě. Tak pak písnu. Manžel bude za ženu celý týden. :-) Hezké léto všem dámám přeje Sandra.

Jitka (Út, 9. 8. 2016 - 17:08)

jaké jsou to stránky...pro...http://mistresstoy.tumblr.com/

Jana (Út, 9. 8. 2016 - 13:08)

Delší dobu toužím po...jaké jsou to stránky...pro inspiraci. :-)

Kamil (Po, 8. 8. 2016 - 19:08)

Delší dobu toužím po ponížení ,chodím na stránky o bondáži chlapů praktikovaném ženami.Ale moje partnerka můj zájem nesdílí.Bojím se,že se mi vysměje.Chtěl bych být ovládanou holkou v mužském těle.V postroji v pásu cudnosti...

Pavel (Čt, 4. 8. 2016 - 10:08)

Pokud máte ráda svého...Jani, Ty jsi mi úplně rozklepala kolena :) Nevěděl jsem, po čem toužím, až Ty jsi to tady napsala :) Až se mi to nechce věřit. Jestli Tě tohle naplňuje, tak jsi výjimečná. Nebo to děláš jen k vůli miláčka?

Josef (St, 3. 8. 2016 - 07:08)

Pokud máte ráda svého...Tohle doma praktikujete?

Jana (Út, 2. 8. 2016 - 11:08)

Pokud máte ráda svého partnera, konkrétně nejvíc z něj tu jeho báječnou věcičku mezi nohama, pak je tu pro vás tato možnost hry? Zavažte mu oči hedvábným šátkem, pak ho vysvlékejte, líbejte mu po cestě dolů bradavky a i hlavní hračku níže, kolem se celý scénář točí.. Přivažte mu lano kolem zápěstí, protáhněte kolem zad k druhému a uvažte i to tak, ba měl ruce upažené na svých bocích, mohl je dát pouze dozadu a dopředu si na něj nedošáhl.. Pak vezměte potravinářskou fólii a od noh směrem nahoru jej začněte pevně a pečlivě omotávat?. Ale jakmile se dostanete do střední partie, tak mu na penis protrhněte dírku do fólie, aby mu stál ve vodorovném směru? pokračujte přes jeho ruce u boků, přes prsa až ke krku a pokud by o to stál, můžete omotat i hlavu, ale musíte protrhávat dírky pro pusu a nos, aby se nedusil? Jakmile máte takto omotanou mumii, nasaďte mu roubík, protože si začnete hrát víc než by chtěl.. Vezměte si náplast si izolepu a od kotníků o omotejte až ke krku aby jste ho ještě víc zamumifikovala.. a opět si dejte pozor na to, aby z náplasti koukalo jenom jeho přirození.. Jakmile skončíte svou práci, dejte mu obojek, k němu vodítko a za jeho poskakování jej dotáhněte až k posteli, kde ho svalíte na záda a posunete doprostřed mezi peřiny. Protáhnete pod postelí dva delší provazy (nebo ještě lépe uvážete ke každé noze jeden provaz) a zajistíte ho k posteli za obojek a za kotníky tak, aby se nemohl zvednout ani otočit.. A pak mu sdělte tu radostnou novinu, že teď pro vás už není člověk ale jenom vibrátor a budete si jej ošukávat kdy chcete a jak dlouho chcete? naskočte na svého koníčka a užívejte si do okamžiku, než na něm poznáte, že se blíží k vrcholu.. přestaňte, sesedněte a kochejte se pohledem na nadrženého samečka, který by tolik chtěl a nemůže? nemůže a uvědomuje si bezmocnost svojí situace a padá do submise.. Můžete mu ještě pomoci tím, že jej zastelete i s hlavou a necháte tak o samotě tak 15 minut (dost na to, aby člověk zapochyboval o tom, zda tak nebude týden .-) a jste li hodná, tak si pořádně užijete se svým obandážovaným majetkem a dáte mu cíl vaší hry.. Pravda, v takové mumii lze být i přes noc, snadno se to čistí a máte z něj to nejdůležitější a můžete ho takto škádlit celou noc, ale to už nechám na vás..

Ja (Po, 1. 8. 2016 - 07:08)

Když to rochu upravím tak...Napiš tvoji úpravu je to fakt zajímavé a poníženě vzrušující. Používáte i pás cudnosti?

Reklama

Přidat komentář