Reklama

Svazování partnera(ky)

Jitka (Út, 9. 8. 2016 - 17:08)

jaké jsou to stránky...pro...http://mistresstoy.tumblr.com/

Jana (Út, 9. 8. 2016 - 13:08)

Delší dobu toužím po...jaké jsou to stránky...pro inspiraci. :-)

Kamil (Po, 8. 8. 2016 - 19:08)

Delší dobu toužím po ponížení ,chodím na stránky o bondáži chlapů praktikovaném ženami.Ale moje partnerka můj zájem nesdílí.Bojím se,že se mi vysměje.Chtěl bych být ovládanou holkou v mužském těle.V postroji v pásu cudnosti...

Pavel (Čt, 4. 8. 2016 - 10:08)

Pokud máte ráda svého...Jani, Ty jsi mi úplně rozklepala kolena :) Nevěděl jsem, po čem toužím, až Ty jsi to tady napsala :) Až se mi to nechce věřit. Jestli Tě tohle naplňuje, tak jsi výjimečná. Nebo to děláš jen k vůli miláčka?

Josef (St, 3. 8. 2016 - 07:08)

Pokud máte ráda svého...Tohle doma praktikujete?

Jana (Út, 2. 8. 2016 - 11:08)

Pokud máte ráda svého partnera, konkrétně nejvíc z něj tu jeho báječnou věcičku mezi nohama, pak je tu pro vás tato možnost hry? Zavažte mu oči hedvábným šátkem, pak ho vysvlékejte, líbejte mu po cestě dolů bradavky a i hlavní hračku níže, kolem se celý scénář točí.. Přivažte mu lano kolem zápěstí, protáhněte kolem zad k druhému a uvažte i to tak, ba měl ruce upažené na svých bocích, mohl je dát pouze dozadu a dopředu si na něj nedošáhl.. Pak vezměte potravinářskou fólii a od noh směrem nahoru jej začněte pevně a pečlivě omotávat?. Ale jakmile se dostanete do střední partie, tak mu na penis protrhněte dírku do fólie, aby mu stál ve vodorovném směru? pokračujte přes jeho ruce u boků, přes prsa až ke krku a pokud by o to stál, můžete omotat i hlavu, ale musíte protrhávat dírky pro pusu a nos, aby se nedusil? Jakmile máte takto omotanou mumii, nasaďte mu roubík, protože si začnete hrát víc než by chtěl.. Vezměte si náplast si izolepu a od kotníků o omotejte až ke krku aby jste ho ještě víc zamumifikovala.. a opět si dejte pozor na to, aby z náplasti koukalo jenom jeho přirození.. Jakmile skončíte svou práci, dejte mu obojek, k němu vodítko a za jeho poskakování jej dotáhněte až k posteli, kde ho svalíte na záda a posunete doprostřed mezi peřiny. Protáhnete pod postelí dva delší provazy (nebo ještě lépe uvážete ke každé noze jeden provaz) a zajistíte ho k posteli za obojek a za kotníky tak, aby se nemohl zvednout ani otočit.. A pak mu sdělte tu radostnou novinu, že teď pro vás už není člověk ale jenom vibrátor a budete si jej ošukávat kdy chcete a jak dlouho chcete? naskočte na svého koníčka a užívejte si do okamžiku, než na něm poznáte, že se blíží k vrcholu.. přestaňte, sesedněte a kochejte se pohledem na nadrženého samečka, který by tolik chtěl a nemůže? nemůže a uvědomuje si bezmocnost svojí situace a padá do submise.. Můžete mu ještě pomoci tím, že jej zastelete i s hlavou a necháte tak o samotě tak 15 minut (dost na to, aby člověk zapochyboval o tom, zda tak nebude týden .-) a jste li hodná, tak si pořádně užijete se svým obandážovaným majetkem a dáte mu cíl vaší hry.. Pravda, v takové mumii lze být i přes noc, snadno se to čistí a máte z něj to nejdůležitější a můžete ho takto škádlit celou noc, ale to už nechám na vás..

Ja (Po, 1. 8. 2016 - 07:08)

Když to rochu upravím tak...Napiš tvoji úpravu je to fakt zajímavé a poníženě vzrušující. Používáte i pás cudnosti?

Karlička (Ne, 31. 7. 2016 - 16:07)

Jestliže máte automobil a...Když to rochu upravím tak to je super nápad :-) vyzkoušíme :-D

Jana (Ne, 31. 7. 2016 - 13:07)

Jestliže máte automobil a váš partner ocení vypjatou situaci v krásný podvečer, můžete mu jeho adrenalin pocuchat takto: Nasaďte mu masku, dejte roubík a přes celou hlavu mu přetáhněte dvojmo černé silonky, aby jste mu zamezila sundat masku, vyplivnout roubík vidět kolem masky štěrbinou.. Přes silonky mu na krk nasaďte obojek a zajistěte zámečkem. Do tašky si ze šatníku vyberte nějaké své vyloženě žensky erotické oblečení na jeho postavu. Spoutejte mu ruce za zády želízky a veďte jej do vozu, posaďte dozadu či strčte do kufru (dle vkusu..) a vyražte autem směrem k nejbližšímu lesu, kde je frekventovanější silnice. Někde zajeďte ke kraji, vytáhněte jej z auta a veďte asi 100m do lesa, kde mu zkontrolujete, zda má dírky pro klíčky v želízkách ze strany od prstů a může se sám odemknout klíčky. Nyní mu ruce přecvakněte za nějaký cca 10-15cm tlustý strom tak, aby jej měl mezi rukama a želízka za ním, a začněte jej svlékat až do naha, k nohám mu položte tašku tak, aby neviděl do ní a řekněte mu, že mu dáváte do ní jeho oblečení.. poté odejděte stranou a schovejte jeho svršky, vraťte se, trošku mu prošáhněte rozkrok, sundejte obojek a silonky, masku a sdělte mu, že mu dáváte do rukou klíček od pout, že tímto směrem dojde k silnici a dá se po ní směrem, kam budete pokračovat v jízdě a počkáte ho min. 500m daleko. Musí se sám osvobodit, obléct se a dojít PO CESTĚ! Tak aby jste ho viděla.. a to do časového limitu, jinak odjíždíte domů a necháte ho tak. Ujistěte ho, že pokud vyjde k autu z lesa a ne po silnici, tak ujedete pryč! Takto mu vtiskněte klíčky od pout do ruky, po cestě seberte jeho svršky, rychle nasedněte do auta a odjeďte na stanovené místo.. Po té, co se odemkne a srdce mu bude tlouct ve stresu, že mu ujedete či mu spadnou klíčky, zjistí obsah tašky a myslím že raději zvolí dámské šaty než nahotu .-)) bude ho to pokořovat i vzrušovat, auta jej budou sem tam míhat a strach z odhalení s ním udělá svoje.. Pokud vše stihne a nebude zkoušet fígle jak se vyhnout módní přehlídce po silnici, tak mu klidně ujíždějte aby musel běžet za vámi .-)) a doma jej krásně odměňte za poslušnost?

Lenka (St, 20. 7. 2016 - 20:07)

Nejlepší roubík je pro muže vagina a pro ženu :-)

Miky (Út, 19. 7. 2016 - 08:07)

Jo Lenko máš pravdu také někdy používáme

Lenka (Po, 18. 7. 2016 - 13:07)

Jaký roubík používáte?...kulička je super

Miky (Po, 18. 7. 2016 - 12:07)

Jaký roubík používáte? Já dámské kalhotky,tanga a lepicí pásku

Jirka * (Ne, 10. 7. 2016 - 14:07)

Dobře, máš pravdu....Dekuji :)

Monika (Ne, 10. 7. 2016 - 14:07)

Jaky? :) no tak zatim nevim...Dobře, máš pravdu. Napišu;-)

Jirka * (Ne, 10. 7. 2016 - 14:07)

Jaky? :) no tak zatim nevim :) Treba se poznat napred,ne? A tady to neni vhodne a zajimave pro ostatni,nemyslis? :)

Monika (Ne, 10. 7. 2016 - 14:07)

Tak mam,proc ale tady...Promiň ale ano, má. A nebojíš se mě?

Jirka * (Ne, 10. 7. 2016 - 14:07)

A tel.číslo? Máš odvahu...Tak mam,proc ale tady verejne? :)Ma to nejaky duvod?

Monika (Ne, 10. 7. 2016 - 14:07)

Pridal se tam jeste nejaky...A tel.číslo? Máš odvahu sem dát?

Jirka * (Ne, 10. 7. 2016 - 14:07)

Můžeme zkusit jestli to...Pridal se tam jeste nejaky Jirka,tak budu s * . Nebo napis na [email protected] Muzeme vice rozebrat :)

Reklama

Přidat komentář