Reklama

Svazování partnera(ky)

Sandra (So, 25. 6. 2016 - 04:06)

Pretzel...Důležitá je taky pěkná kukla...zakryje oči, roubík i uši, někdy se dají použít i špunty do uší, aby fakt slyšel jen minimum. My máme už čtyři...latexovou černou, pak dvě gumové s ženským obličejem, každou jinou a pak silnou koženou deprivační...ta taky stála ranec a byla na zakázku...No a ten kozelec Jitko, co třeba takovýto...tady si ani neškrtne...http://www.pornhub.com/view_video.php?viewkey=ph5756b8c95347c

Jenda (Po, 20. 6. 2016 - 17:06)

Zdravím našel bych tu perverzní slečnu na svazovaní ? Rád bych se nechával pořádně svazovat :) ?

Lenka (Ne, 12. 6. 2016 - 15:06)

Velice pravděpodobně něco...Tak to je fajn nápad Jolo s tím gaučem a sezením s rukama za zády. To bych na sledování mého seriálu potřebovala také. Poníženě by sledoval se mnou a nic by proti tomu nezmohl. Když je dobrý obojek, tak se asi dá v bytě připoutat na více místech že?

Lenka (Ne, 12. 6. 2016 - 14:06)

Pěkná povídka :-)http://bdsmportal.cz/lidska-panenka.html

Jitka (Ne, 5. 6. 2016 - 17:06)

http://mistresstoy.tumblr.com/image/142156090985

Tom (Ne, 5. 6. 2016 - 13:06)

Na spoutávání je...krásné je také že jste spoutaná a může si s tebun partner dělat cokoviv aniž by jsi se mohla ůčině bránit .

Lenka (Ne, 5. 6. 2016 - 08:06)

Na spoutávání je nejkrásnější upřímný zájem partnera si s vámi hrát.Také je velmi postaveno na důvěře.Je to jeden z nejkrásnějších důkazů lásky.

Tom (Pá, 3. 6. 2016 - 19:06)

Pretzel...ukaž ná fotku na tvém příteli, at to i vidíme

Jitka (Pá, 3. 6. 2016 - 16:06)

Pretzel hogtiePreclíkový kozelec (anglicky Pretzel hogtie) je extrémně tvrdá forma spoutání do kozelce.Spoutaná osoba leží na břiše s rukama za zády. Zápěstí, kolena, kotníky, chodidla a palce u nohou má pevně spoutány k sobě. Kolem prsou a přes ramena je opatřena postrojem z provazu, jehož centrální uzel je umístěný mezi lopatkami a slouží jako úchytný bod. V ústech má roubík a má zavázané oči. Pouta na zápěstí má pevně přivázána k poutům na kotnících a chodidla k ramennímu postroji. Přivazování se provádí velmi pevně; provaz se utáhne tak, že se svazované tělo prohne do oblouku. Dalším provazem se přiváže zadní části roubíku nebo pásky přes oči k palcům u nohou a opět se pevně utáhne, takže drží hlavu i s krkem vzadu v záklonu.Dvě části takto spoutaného těla vyvozují silný tah na provaz, kterým jsou přivázána. Jsou to spoutané, dozadu ohnuté nohy, a hlava. Tah spoutaných nohou je rozložen přivázáním k zápěstím a ramennímu postroji, někdy i k loktům (jsou-li spoutané; potom pouta tvoří další opěrný bod), protože nejslabším článkem jsou zápěstí. Zakloněná hlava vyvozuje tah na spoutané palce u nohou, avšak ty jsou odolné i vůči silnému tahu. Zde je namáhána hlava (a krk) v místě přivázání, zejména jsou-li palce připoutány k roubíku nebo pásce vedené přes oči. Nemá-li být spoutání trýznivé, je vhodné palce připoutat k roubíku s postrojem nebo k masce, protože se tah zakloněné hlavy lépe rozloží na tvář (viz bondáž hlavy).Jsou-li zápěstí připoutána ke kotníkům, jsou tažena dozadu za ramena. To způsobí oddálení loktů od sebe, takže nelze spoutat lokty k sobě (bondáž loktů). Lze-li lokty spoutat, je spoutání ještě tvrdší.Většina lidí nedokáže vytrvat v takové poloze. Jen velmi málo jich vydrží delší dobu. Spoutání může být velmi bolestivé a může snadno vést k poranění, pokud není osoba spoutána správně a není pod nepřetržitým dohledem.

Koukám, že k té (Pá, 27. 5. 2016 - 15:05)

Nehodlám tady tapetovat s...za to slovník, to je fakt nádhera. Je fakt, že Vy co sem píšete mimo mísu nebo sprostě, tak Vaše příspěvky jsou hodnotově na nic....ale proč jsem vlastně chodíte, proč se do toho cpete, to je nějaký dnešní koníček nebo co?

jirka (Čt, 26. 5. 2016 - 13:05)

Spravnej subik si od zeny necha libit uplne vsechno. Takze kdyby se nam nase Pani chtela vykadit do ust, musime ji jako toaleta poslouzit a nediskutovat.

Šára (St, 25. 5. 2016 - 16:05)

Přítel je rád přivázaný a já ho pořádně vošukám a pak si mu sednu na obličej, musí mě lízat a čůrám mu do pusy a přitom mu ho nepřetržitě honím, i když se už udělal tak nepřestávám.

Buď v klidu, (St, 25. 5. 2016 - 07:05)

Třeba na výprask použít...Lidi mají i horší psychické poruchy než ty... ;-)

S (St, 25. 5. 2016 - 07:05)

Třeba na výprask použít čerstvé kopřivy....nebo je dát do podprsenky, či kalhotek....

Dana (Út, 17. 5. 2016 - 13:05)

A dáváš mu robertka do zadku?

Sandra (Po, 16. 5. 2016 - 16:05)

Cvičky mu sluší Jolo, teď má i růžové k uniformě služebné. Všechno pěkně barevně ladí. V rámci výchovy služky jsem pozvala kolegyni z práce na večeři. Můj manžel zatím dostal příkaz se připravit, to znamená převlíknout do oblečku francouzské komorné, nalíčit, paruku, ženské doplňky (náušnice, náhrdelník..), pouta na ruce a nohy a roubík. Hezky uzamknout. Roubík je samozřejmostí, přeci nám nebude prskat do jídla nebo vyrušovat...jako třeba korzet moc škrtí, pouta jsou moc utažená a podobně. Sice má hubenou postavu, ale i tak korzet dáváme, určitě mu velice pomáhá při práci v domě. Stejně jako anální kolík. Řekla jsem mu, ať připraví večeři pro dva, plus nějaké dobroty a otevře vínko. Asi kolem šesté zazvonil zvonek u dveří. Na manželovi byla patrná nervozita, přeci jen ho (teď vlastně ji) na živo nikdo zatím zřetelně neviděl. Natož takto z blízka. Během návštěvy nás obsluhoval hezky kompletně oblečený v růžové uniformě, blond paruce, korzetu, cvičkách a cbt s el. šokem. Kolegyně se nádherně bavila se mnou na jeho účet. I když je už šikovný, tak přeci jen pouta na ruce a nohy plus roubík plnily dobrou funci a potom elektrošok na klícce nezklame nikdy. A tak došlo i na to, že přeci jen něco vylil. Následoval trest, kdy jsem kolegyni podala prut, já si vzala druhý, stáhli jsme mu kalhotky a vysázely střídavě pěkně do ruda každá 20 ran. Huhlal a kroutil se v poutech, ale víc nezmohl, protože ovládátko na cbt jsme měly my u sebe a občas ho zmáčkly, aby měl trochu zábavy. Po rozloučení, návštěva odešla, tak ještě musel uklidit, já šla spát do ložnice a jeho zamknula do jeho klece. Druhý den jsem se tomu oba zasmáli a šli zase, každý do své práce.Jolo, jak se líbí manželovi nový roubík? Cumlá? Jakou má barvu...černý nebo tělový? A co široký obojek?

Julča (Ne, 15. 5. 2016 - 07:05)

Ráda partnera při svazování trápím tím, že i když je hotový, tak ho ještě šoustám dál. A když to takhle děláme tak jednou týdně půl roku, tak mu poté co se udělá jen trošku povadne a le pořát stojí a jak nepřestávám, tak se mu zase postaví naplno a za chvíli je podruhé.Je to supr a šlo to skoro samo, jen to chtělo překonat ten pocit po orgasmu.

Šárka (So, 14. 5. 2016 - 14:05)

Já miluju zavázané oči a partner se přiblíží, pohladí mě a už málem jsem.

ja (So, 14. 5. 2016 - 12:05)

Po delší době zdravím...No teda. To je skvělá ženská. Nechám tě nominovat na Nobelojsem vu cenu za mír. Ještě že ses pochlubila. Hned víme,jak jsi chytrá. Asi kdybych tě nepochvalil,tapetovala bys ty moudra do všech diskuzí,vid? Jsi šikovná holčička,dostaneš lízátko,ale až pěkně spapanem obědě.

Dan (So, 14. 5. 2016 - 09:05)

Svazování je supr rajc, máme to moc rádi oboustraně, ale je nutné si říct předem, co by se líbilo i když je nutné trošku vlastní iniciativy a invence.Ale je to o milování, a ne o nějakých hovadských praktikách.Má to prostě způsobovat potěšení.

Reklama

Přidat komentář