Reklama

Svazování partnera(ky)

Qerton (Pá, 13. 3. 2015 - 23:03)

Používáte při hrách...RE:zvědaváKup takový, který bude vyhovovat Vám oběma. Více submisivně se může cítit se širokým obojkem a dvěma přezkami na dotažení v případě koženého provedení. V železářství na to seženeš i malé zámky, které se dají prostrčit přes dírky dotahovacího řemínku. Dražší variantou jsou koženo-ocelové. Nechci tu dělat reklamu, ale vím o někom, kdo vyrábí krásné, kvalitní a cenově velmi dostupné zboží i na zakázku. Stačí napsat, pošlu kontakt.

Qerton (Pá, 13. 3. 2015 - 23:03)

Zkoušeli jste třeba dělat...Nepříjemná pozice? Já znám pouze příjemně nepříjemné pozice. Co se týká dané otázky, tak to bude velmi specifické, protože je každý člověk jiný a každému vyhovuje něco jiného, co mu dělá příjemným. Pozice do kozelce není špatná, ale je zde stále možnost pohybu- např. překulení. Je dobré to vylepšit záchytným bodem ve stropě(oko, kladka) a dotyčné osobě ještě přivázat ruce za zápěstí nebo lokty k oku nebo kladce, po případně připojit ještě s roubíkem. Úplná bezmoc je zavěšení dotyčné osoby do vzduchu.Vrátím se ještě k prvotnímu základu tohoto založeného vlákna. Moje osobní zkušenost je přes noc a bylo to super. Dá se to zvládnout úplně v pohodě. Dalo by se to zvládnout i přes celý víkend, ale k tomu by museli být přizpůsobeny okolnosti. Kdo si hraje, nezlobí...

Jani (Čt, 12. 3. 2015 - 14:03)

Zkoušeli jste třeba dělat s pouty domácí práce? Je to ohromná sranda, tedy pro toho svázaného už tolik ne, ale o to přeci jde. Vždycky se těším na víkend, až si budeme hrát svazovací poker a následné tresty za prohru.Nejlepší je stejně asi do kozelce nebo máte jinou nepříjemnou pozici?

Domina (Út, 10. 3. 2015 - 14:03)

Musí vykonávat různé...Ten T-opasek, je to i jako nějaký druh pásu cudnosti? Protože třeba při spoutání rukou dopředu, příklad u domácích pracích, by se jinak mohl pokusit o svůj orgasmus.

Jiřka (So, 7. 3. 2015 - 07:03)

http://www.myvideo.de/watch/8096785/Fiona_bondage_dominatedTak takhle nějak podobně jsem svázala kamaráda, když se mi svěřil, že by to rád zkusil. Tak se musel obléknout kompletně do ženského oblečení a já jsem ho provazy velice pevně přivázala k židli. Roubík jsem si půjčila od kamarádky takovou žlutou velkou kouli na řemínku a pořádně utáhla, pak ještě pytel na hlavu jako je to tady na videu. nemohl se ani hnout, mumlal a snažil se dostat z provazů ale marně. No kluk v ženských šatech a pevně svázaný k židli je opravdu k smíchu. Dlouho jsem se tak nebavila, nakonec asi po dvouch hodinách jsem rozvázala. To bych nevěřila jaká je u toho sranda, máte podobné dojmy?

D. (Čt, 5. 3. 2015 - 21:03)

Moje partnerka mi sváže ruce k posteli a pak mi ho kouří.A já nic nemůžu dělat.Je to fantastickééé.Ale dělá to tak pomaličku,že mě dovádí k šílenství.Po půl hodince mi to ,krásné utrpení' zkrátí :-) Ona prostě ví jak na mě :-))

zvědavá (Čt, 5. 3. 2015 - 09:03)

Používáte při hrách obojek? Jaký by jste mi doporučili, chci ho koupit na mého chlapa. Máme už všechno, ale obojek ne a já chci aby se cítil více submisivně. mám koupit i se zámkem a oky nebo tak, široký nebo úzký?

Karmen (Po, 2. 3. 2015 - 16:03)

zkuste http://sexymall.cz/Ano tam se dají pořídit Dito fajn hračky.

Karmen (Po, 2. 3. 2015 - 16:03)

Při této situaci mám ...Dobrý den, to je velice nevšední, ale velice zajímavé a pěkná hra. Mě by jen zajímalo, co když si ještě před tou návštěvou, tzv postavý hlavu a neobleče se a nenechá spoutat? Na to asi páka není žádná. Nebo v rámci hry se podvolí pokaždé? :-)

Milada S. (Ne, 1. 3. 2015 - 16:03)

Při této situaci mám ...Tak to je ponížení dokonalé. :-) A asi ještě tím větší, jestli to už nevydržel a musel to do ní pustit. To se asi styděl, když jsi to pak viděla.

honzík (Pá, 27. 2. 2015 - 15:02)

http://hu.myvideo.de/watch/8999119/Adult_Baby_Bondage_Dream

Dita (Čt, 26. 2. 2015 - 18:02)

zkuste http://sexymall.cz/

JITUŠ (Čt, 26. 2. 2015 - 15:02)

Kotec je velký asi 3x3 metry...Hezké zpestření vztahu Jolo. Hlavně, aby se z nějaké té pozice nerozvázal a nepobíhal tam po zahradě. :-)Musím také trochu zainvestovat, máme šátky, pouta a náplast, ale musíme si pořídit i ten roubík, bez něho to není ono. Co ta klec?

Dita (Út, 24. 2. 2015 - 18:02)

O víkendové hře jsem přítele zaúkolovala, aby mi přinesl všechno svoje spodní prádlo. Vzala jsem ho a strčila do igelitky s tím, že ho potom vyhodím cestou do práce do popelnice. Koukal na mně, mrkal jako puk a chvíli mu trvalo, než se konečně zeptal na to, co ho tak trápilo. Co bude nosit on. Slavnostně jsem mu předhodila svou igelitku. Měli jste ho vidět, když začal vyndavat jedn kus ženského prádla za druhým. Nešetřete ho stejně jako já a kupte vysloveně dívčí vzory. Koupila jsem tanga růžová, krajková i nohavičková. A ještě jsem mu nakázala, že ty, co jsou dohromady s podprdou, musí nosit komplet. Sukně a halenky s dlouhými rukávy. Na uklízení bílou zástěru. To byste nevěřili jak se jeho chování vůči mně změnilo. Samozřejmě, že jsme i nadále byli partneři a mluvili o všem. Diskutovali jsme třeba o domácích pracech, ale mnohem méně odmlouval. Byl ohleduplnější. Jak si asi bude vyskakovat chlap v růžových kalhotkách s volánky a stejnou podprdou? Řeknu to jednoduše - blbě. Bylo to mne překvapením, ale mělo to fakt úspěch. Jinak co se týče jeho spoďárů, můžete je třeba zabalené v igelitce schovat ve sklepě nebo je zamknout ve skříni. Ale pozor, aby se k nim nedostal. On si sem tam chce vyskočit každý, tak si buďte jisté, že jak by se k nim dostal, tak by bylo po všem. Samozřejmě, že jsem mu koupila i taková neutrální. Vypadaly jako boxerky a z dálky nebylo dost dobře poznat, že jde o tanga dámská. Ale taková jsem koupila jen dvoje. Je to levnější než pás cudnosti a dopad to má hodně podobný. Nedivte se, že ho nějakou dobu neuvidíte svlečeného. Je to prostě stydlínek. Pak to chce obojek, roubík, pouta na ruce a nohy, důležitá je pevná rákoska-proutek. Vyhrnout sukni a pár ran na holou a už je zase služka na uklízení pozorná.

Marky (Út, 24. 2. 2015 - 08:02)

Při této situaci mám ...Taková návštěva kamarádky se může pěkně protáhnout. Nemáš o něj strach?

Ady (Po, 23. 2. 2015 - 14:02)

Spočítala jsi kolik...asi hodně...:-)

Simča (Ne, 22. 2. 2015 - 18:02)

Já plně souhlasím s Janou....Spočítala jsi kolik vlastně je klíčů na tom svazku, asi hodně vid? To asi trvá dlouho než ho do všeho navlíkneš. :-) Hezká hra.

Ady (Čt, 19. 2. 2015 - 17:02)

No můj nynější partner na...Největší ponížení je když mu ještě přes obličej nasadíš svoje kalhotky, celý den nošené v práci, voňavým přes nos. Drží to bezvadně, to si nesundá.

Markéta (Po, 16. 2. 2015 - 13:02)

Při této situaci mám ...No můj nynější partner na to není. Ale bývalej partner, tomu se to líbilo hodně. Škoda, že odešel za prací do ciziny. Ale ještě mám doma schovaný fotky, když jsem ho navlíkla do ženských šatů a pak spoutala, že se nemohl ani hnout. To jsem neodolala a musela si to dílo vyfotit. Pak už se stačilo jen se zmínit a obléknul si, co jsem mu připravila sám. Samozřejmostí byla i paruka, náušnice na klipsny a kolem koule roubíku hezky namalovat rtěnkou rty. Jo, jo svazovací a d/s hry byli moc fajn. Je to zážitek, ale musí tam být důvěra a hlavně správný partner.

libi (Ne, 23. 6. 2019 - 17:06)

prosím ozvi se.........

Reklama

Přidat komentář