Reklama

Svazování partnera(ky)

Dita (Út, 24. 2. 2015 - 18:02)

O víkendové hře jsem přítele zaúkolovala, aby mi přinesl všechno svoje spodní prádlo. Vzala jsem ho a strčila do igelitky s tím, že ho potom vyhodím cestou do práce do popelnice. Koukal na mně, mrkal jako puk a chvíli mu trvalo, než se konečně zeptal na to, co ho tak trápilo. Co bude nosit on. Slavnostně jsem mu předhodila svou igelitku. Měli jste ho vidět, když začal vyndavat jedn kus ženského prádla za druhým. Nešetřete ho stejně jako já a kupte vysloveně dívčí vzory. Koupila jsem tanga růžová, krajková i nohavičková. A ještě jsem mu nakázala, že ty, co jsou dohromady s podprdou, musí nosit komplet. Sukně a halenky s dlouhými rukávy. Na uklízení bílou zástěru. To byste nevěřili jak se jeho chování vůči mně změnilo. Samozřejmě, že jsme i nadále byli partneři a mluvili o všem. Diskutovali jsme třeba o domácích pracech, ale mnohem méně odmlouval. Byl ohleduplnější. Jak si asi bude vyskakovat chlap v růžových kalhotkách s volánky a stejnou podprdou? Řeknu to jednoduše - blbě. Bylo to mne překvapením, ale mělo to fakt úspěch. Jinak co se týče jeho spoďárů, můžete je třeba zabalené v igelitce schovat ve sklepě nebo je zamknout ve skříni. Ale pozor, aby se k nim nedostal. On si sem tam chce vyskočit každý, tak si buďte jisté, že jak by se k nim dostal, tak by bylo po všem. Samozřejmě, že jsem mu koupila i taková neutrální. Vypadaly jako boxerky a z dálky nebylo dost dobře poznat, že jde o tanga dámská. Ale taková jsem koupila jen dvoje. Je to levnější než pás cudnosti a dopad to má hodně podobný. Nedivte se, že ho nějakou dobu neuvidíte svlečeného. Je to prostě stydlínek. Pak to chce obojek, roubík, pouta na ruce a nohy, důležitá je pevná rákoska-proutek. Vyhrnout sukni a pár ran na holou a už je zase služka na uklízení pozorná.

Marky (Út, 24. 2. 2015 - 08:02)

Při této situaci mám ...Taková návštěva kamarádky se může pěkně protáhnout. Nemáš o něj strach?

Ady (Po, 23. 2. 2015 - 14:02)

Spočítala jsi kolik...asi hodně...:-)

Simča (Ne, 22. 2. 2015 - 18:02)

Já plně souhlasím s Janou....Spočítala jsi kolik vlastně je klíčů na tom svazku, asi hodně vid? To asi trvá dlouho než ho do všeho navlíkneš. :-) Hezká hra.

Ady (Čt, 19. 2. 2015 - 17:02)

No můj nynější partner na...Největší ponížení je když mu ještě přes obličej nasadíš svoje kalhotky, celý den nošené v práci, voňavým přes nos. Drží to bezvadně, to si nesundá.

Markéta (Po, 16. 2. 2015 - 13:02)

Při této situaci mám ...No můj nynější partner na to není. Ale bývalej partner, tomu se to líbilo hodně. Škoda, že odešel za prací do ciziny. Ale ještě mám doma schovaný fotky, když jsem ho navlíkla do ženských šatů a pak spoutala, že se nemohl ani hnout. To jsem neodolala a musela si to dílo vyfotit. Pak už se stačilo jen se zmínit a obléknul si, co jsem mu připravila sám. Samozřejmostí byla i paruka, náušnice na klipsny a kolem koule roubíku hezky namalovat rtěnkou rty. Jo, jo svazovací a d/s hry byli moc fajn. Je to zážitek, ale musí tam být důvěra a hlavně správný partner.

libi (Ne, 23. 6. 2019 - 17:06)

prosím ozvi se.........

Jitka (So, 14. 2. 2015 - 12:02)

Při této situaci mám ...Jolo a co třeba na noc, když Tě třeba bolí hlava a nemáš chuť na milování, svážeš ho taky?

Jitka (So, 14. 2. 2015 - 12:02)

Partner jak jsem psala nosi...Milado, tak to je pěkný, pás cudnosti je asi nutnost. Jak ho třeba potrestáváš, stejně jako ve škole nebo máš vlastní?

Jola (Čt, 12. 2. 2015 - 09:02)

Ahoj. Taky jsem měla...Při této situaci mám ještě jednu pomůcku ,u které se zuby nehty brání jejímu nasazení.No, mezi zuby má roubík a ruce má spoutané za zády, takže odpor je za pomoci rákosky ihned zlomen . Po několika ranách poslouchá jako hodinky a můžu přistoupit k aplikaci. Zvednu sukni , odemknu mu opasek procházející mezi nohama a rozpojím i řetěz mezi kotníky. Pak se musí rozkročit (šířku rozkroku koriguji rákoskou poklepáváním na stehna), stáhnu silonky a můžu nasadit plenu. Potom v obráceném sledu utáhnu a zamknu všechny pouta i řetězy, nasadím vodítko na obojek a "hybaj" do sklepa. Ve sklepě ho nechávám relativně na volno , neboť polokruh pohybu mu určuje délka řetězu mezi zdí a obojkem.Plena zajišťuje neomezeně dlouhý pobyt po dobu návštěvy, takže si chlapec užívá. Násilná feminizace a následné spoutání bylo sice jeho přání ,ale poté co jsem převzala otěže do svých rukou a vnesla do hry několik svých nápadů ,jsou pro něj chvíle strávené v poutech opravdu ponižující. Zejména díky jarmilkám , protože jeho představa byly lodičky , které ho donutím nosit. Jenže když jsem si vzpomněla jak se mi smál , když uviděl mojí fotku ze střední školy ,kde mám na nohou jarmilky, bylo rozhodnuto. První bílé jsem mu koupila sama a při obouvání hned musela asistovat rákoska . No a když si neonové růžové byl vyzvednout na poště , podle instrukcí si je v autě obout , vyhrnout nohavice a strávit v nich čtvrt hodiny na parkovišti , tak bylo patrné , že se opravdu stydí. Dál musí mít při těchto akcích již oblečeny silonky a nasazený anální kolík utažený opaskem .To aby každou chvilku věděl ,že musí poslechnout každý můj rozmar, přesto že je zatím oblečen normálně.Takže kombinace jeho přání a mých nápadů , korunovaná plenou je opravdovým ponížením. A chlap oblečený do ženských šatů s množstvím krajek , análním kolíkem , kolíčky na bradavkách , růžových cvičkách , roubíkem , plenou ,přivázaný na řetězu a spoutaný tak , že nemá šanci s tím cokoliv udělat , je podle mě ponížený dokonale.

Markéta (St, 11. 2. 2015 - 13:02)

Samozřejmě pár takových...Ahoj. Taky jsem měla partnera, kterýmu se to líbilo, ale to už je dávno. :-) Jinak není to ve sklepě pro něj nebezpečný, potmě a svázaný, co když se mu bude chtít na záchod? Jinak super, když si to přál, tak ani možná nečekal kam až zajdeš. :-D

Hoffmanová (Čt, 5. 2. 2015 - 15:02)

Samozřejmě pár takových...Tak hlavně, že je kam ho umístit. :-)Náhodou, myslím, že růžová je dobrá volba. Jak píšeš o těch domácích pracích, tak se dá zvládnout třeba i žehlení nebo práce v kuchyni? Mě třeba žehlení ale vůbec nebaví, tak si říkám, že v rámci hry by nebylo zlé, chlapa zaměstnat. Jak to máš z dozorem, může dělat samostatně nebo musíš provádět kontrolu?

Erik (Út, 3. 2. 2015 - 15:02)

Partner jak jsem psala nosi...Ahoj. To co si opísala mna brutálne vzrušuje :DVždy ma lákalo byť submisivnym ale vieš človek nevie nazbierať odvahu :) mám akýsi Fetiš na poníženie... Plus k tomu Fetiš na detské bačkory (aj mám ale nosím potajomky) a cvičky. Takže to ako si ty opísala co robis s tvojim partnerom je niečo úžasné :D

Jola (Út, 3. 2. 2015 - 10:02)

Hezký Jolo. :-) Tak to není...Samozřejmě pár takových situací již nastalo , ale žádná nebyla úplně vyhrocená , že by se mi někdo cpal do dveří. Vždy jsem měla čas ho někam "uklidit" , většinou do sklepa nebo do kotce.Na tuto volbu už nemá žádný vliv a je na ní dobře patrné , že takto spoutaného ho můžu ovládat i v lodičkách pouze s rákoskou v ruce. Nemůže proti ní díky roubíku ani nic namítat , přesto jeho účinek zvyšuji po dobu návštěvy omotáním pružného obinadla okolo hlavy a poté následuje přesun na místo pobytu stále opatřený rolničkou nebo zvonkem. Do sklepa sice musí díky řetězu mezi nohama seskákat , ale od čeho má jarmilky , že.Umístění v kotci pak doplňuji vytažením na špičky , kdy si musí stoupnout na podlážku , řetěz je uzamčen k oku na pasku, provlečen obojkem na jedné straně , protažený hákem na stropě a upevněn ke trámu na straně kotce. Pak mu odeberu podlážku a výsledkem toho je, že se dotýká podlahy pouze špičkami jarmilek . Tím jsem dosáhla toho , že se nemůže ani hnout a očima toho moc nenazvoní. Následuje tělesná prohlídka pro ujištění , že jsou všechny doplňky na svém místě, na kterou reaguje jako kůň. Funí a mrká. Posledním bodem je nadzdvihnutí sukně a udělení několika ran rákoskou. Pak se zeptám, jestli má něco proti mé návštěvě a po vyslechnutí odpovědi (mrrmmungfrm) ho ujistím , že si ho po jejím skončení vyzvednu. Když jsem se naposledy otočila ve dveřích a uviděla své dílo ,tak jsem se fakt rozesmála. Vím, že to bylo jeho přání a já o tom ze začátku nechtěla ani slyšet , tak se opravdu bavím . Při pohledu na svojí černorůžovou hračku v růžových dámských jarmilkách , které opravdu nesnáší a jsou pro něj trest nejvyšší ,bezmocnou , musící (v rámci hry) poslouchat na slovo , je to nářez. A když se mě během návštěvy kámoška zeptá , kde mám manžela, v pohodě odpovím ,že v hospodě. A vidím svázanou ženskou s hlavou mého manžela v kotci nebo ve sklepě ,tak se opravdu bavím.

Hoffmanová (Po, 2. 2. 2015 - 14:02)

Je kompletně oblečený jako...Hezký Jolo. :-) Tak to není špatný návod jak ušetřit za hospodu. Ale co kdyby náhodou přišla nečekaná návštěva, tak kam s ním? Zvonek nebo rolnička by byla asi hodně slyšet z vedlejší místnosti.:-)

... (Ne, 1. 2. 2015 - 18:02)

Kotec je velký asi 3x3 metry...Také zajímavá stránka....http://www.bondagecastel.com/contents/cs/d1_bondage_klece.html

milada (So, 31. 1. 2015 - 22:01)

Jaké máte postroje pro...Partner jak jsem psala nosi zakovsky ubor.aby neonanoval nosi pas cudnosti s vyvedenim do zadu.ruce ma na volno na delsi retizek priply za pasek kolem pasu.kazdou nohu ma dole svazanu silnym gumicukem ktery je vyveden skrze nohavici k pasu.Ubor zaka na nohach jarmilky nebo klasicke podepsane detske backory.Obcas nohy svazem tak aby mohl delat jen male krucky .ale dulezita je hybnost a aby ho to jeste pak i bavilo prece jen je to hra.

... (Čt, 29. 1. 2015 - 12:01)

A co třeba takový výprask? To může být taky velice výchovný prostředek při neplnění svěřených úkolů. Dokáži si představit, že pak mu/ji to jde daleko více od ruky.

andy (Út, 27. 1. 2015 - 15:01)

V podobnem rezimu vedu i toho...Jaké máte postroje pro představu Milado?

... (Čt, 22. 1. 2015 - 19:01)

Když tohle s partnerkou provádíme vždy vyžaduje abych měl oblečené jen trenky a ponožky potom mě připoutá do ležaté pozice ale předtím mi sundá trenky aby jsem byl nahý no a jak jsem připoutaný tak mi sundá i ponožky ( vždy plně vyžaduje abych je měl z toho důvodu aby mi pak dala trest za to že jsem si je obul ) obouvám si je fakt jen proto aby je ona mohla sundat jinak v normální dny mi zakazuje ponožky nosit dokonce mi všechny někam chovala ale zpět ponožky které mi sundá mi nacpe do pusy a udělá z nich roubík a ještě to přelepí izolepou pak mě začně lechtat všude na nohou na břichu atd. noooo to je jen pro podráždění pak ho chytne a tahá a tahá a těsně před výstřikem přestane a tak to dovede opakovat fakt dlouho a pak začíná normální BDSM ale chtěl jsem se zeptat je na tom něco divného, že mě chce partnerka mít bosého musím fakt chodit bosý všude .. na jaro má pro mě připravené polobotky samozřejmě musím naboso v létě musím mít ružové žabky nebo kroksy a v nich samozřejmě opět naboso no a v zime mě za trest nechá třeba běhat bosého po zahradě díky za odpovědi mějte se hezky.

Reklama

Přidat komentář