Reklama

Kdy jste se naposledy pokakali

Kikina (Po, 2. 7. 2018 - 21:07)

Jenže její úsměv ztuhne...Lukáši těch potenciálních vyústění se nabízí víc ale vybrala jsem si ten scénář že toto se stalo už po mých předchozích nehodách po před rodiči a tudíž už to před mámou neukecam jednoho času jsem ten nůž na krku měla a stát se mi to v té době nechtěně tak kdoví jestli bych fakt neskončila v těch plenkách... Pokračovala bych klidně dál ale už přesluhuji fakt jdu do sprchy a spát.

Lukáš (Po, 2. 7. 2018 - 21:07)

Kikino to snad není pravda...Jdu taky hnípat,
musím říci, že takhle naživo a zvráceně jsem s holkou nepokecal. Ale někdy si můžeme dát opáčko třeba s jiným příběhem, ale teď mazej do koupelny, já jdu spát, tenhle týden máme v práci taky docela drsný, navíc bude pracovní i sobota, ale pak dovolená. Tak dobrou!

Kikina (Po, 2. 7. 2018 - 21:07)

Kikino to snad není pravda ty sis zase nadělala do kalhotek?! Takhle to dál nejde ty neumíš používat záchod?! No víš mami já... Nic mi nevykládej jsi pěkný prase velká holka a takhle se zřídit! Tak mazej do sprchy ty ostudo pak si to vyřídíme! Tak zazvonil zvonec a pohádky je konec už jsem v tom déle než hodinu a po pravdě užívala bych si to dál ale začíná mě zmáhat únava můj budík je největší kurva ze všech a nechci dopadnout jako Verča tak už se jdu opravdu osprchovat. Díky za vzrušující rozhovor. Už se ti poštěstilo takto naživo komunikovat s holkou co je právě pokakana? Já nepřestávám zůstávat v němém úžasu nad tím jak zvrácená dokážu být :0)

Lukáš (Po, 2. 7. 2018 - 21:07)

Jenže její úsměv ztuhne rychleji jak puding, když se podívá na Tebe a nadechne se. Navíc Ti trocha nákladu vypadne s pleskotem na lino.
Co to má znamenat?
Zdá se mě to? To si ve svým věku neumíš dojít na záchod, nebo to vydržet tu chvilku? Kde se Ti to stalo?
jsi napůl oněmělá, ale nakonec vysoukáš přijatelnou lež, že těsně u baráku.
Mámu to neuklidní, tak se opět úsečně ptá: viděl Tě někdo? Potkal Tě někdo?
Nakonec odpovíš, že ne, což teda mámu trochu uklidní. Jenže víme, že jedna holka si udělala Tvoje fotky, celá třída o tom ví (a někteří rodiče spoulužáků se znají s Tvými rodiči) a nakonec sousedi o patro níž.... to je až dost lidí, ale třeba se na to zapomene, zatím jsem mámu uklidnila, že mě nikdo neviděl a snad její důstojnost nebude pošlapána...

Kikina (Po, 2. 7. 2018 - 21:07)

Ty vole, je odemčeno. Záda...Lukáši to je peklo výtah nefunguje musím po schodech do sedmého patra cestou jsem potkala o patro níž sousedy vyrážející na nákup jenom říkám dobrý den paní sousedka se za mnou pohrdavě dívá a pak povídá manželovi no tak se podívej ta sousedovic holka si neumí ani dojít na záchod! Ona je regulérně podelana! Doma dostávám záchvat paniky když mě máma Víta ve dveřích se slovy Kiki dnes mi není dobře tak jsem zůstala doma jak bylo ve škole?

Lukáš (Po, 2. 7. 2018 - 21:07)

Je tomu tak cestou domů mě...Ty vole, je odemčeno. Záda máš zároveň studená a zpocená v jednom okamžiku, ten pocit se nedá popsat. Ale co teď, jakto, že je někdo doma, vždyť je jedna odpoledne, co se děje?
Mám se zkusit proplížit do pokoje?
Nebo se mám zkusit proplížit do koupelny?
Sakra co mám dělat? Tohle ne, vzdyť je na mě vidět a cítit, co se mě stalo, co sakra teď? Vyjet výtahem až nahoru a ve strojovně výtahu zahodit ty hadry a jakž takž se jima otřít? Ale to přijdu nahá domů, sakara práce, proč já?!

Kikina (Po, 2. 7. 2018 - 21:07)

Je tomu tak cestou domů mě přepadá další šílená křeč už jsem z toho celá tak otupěla že už to neřeším domů to stejně nestihnu a už mám v těch kalhotkach stejně nakakano tak co na tom sejde kalhotky se za hlasitych prdů plní ještě víc mě to stéká po nohách a už i pod tou sukní je to viditelné jako na potvoru když už jsme skoro doma si to proti mě masiruje holka ze sousedství která mě nemá ráda a když mě vidí takto zřízenou tak se hlasitě směje a vzápětí mě odfoti na mobil to už je trochu moc jinak asi tě zklamu počůrávání neholduji a pocuram se až doma ve vaně při očistě bohužel při zasunutí klíče do zámku si s hrůzou uvedomuji že náš dům není prázdný...

Lukáš (Po, 2. 7. 2018 - 21:07)

Obvykle druhá várka. Navíc se ti chce na malou, ale zase se nemůžeš díky nákladu v kalhotech svléknout. A cestou lze narazit na nějaké známe z ulice, tam se všichni znají, hlavně ne na tu bábu, co nám nosí noviny, ta se zná s našima dobře....

Kikina (Po, 2. 7. 2018 - 21:07)

Ještě jako učitel bych Ti...Pane Bože volat našim to ne! Víte paní učitelko je mi to trapné ale už se mi nějaké nehody stali (systematicky rudnu) a nechci aby naši o tom věděli chápete? Kiki nejsi třeba nějak nemocná? To nepodceňuj a dojdi si k doktorovi. Ano paní učitelko dojdu já už se domů nějak dostanu. No tak dobrá tak si vem věci a můžeš jít a s těmi nehodami fakt něco dělej to u holky tvého věku není normální. Já přikývnu a mizím ze školy to ještě netuším co zažiji cestou domů...

Lukáš (Po, 2. 7. 2018 - 20:07)

Ahojik lidi to je kolosální...Ještě jako učitel bych Ti navrhnul-
Kiki nemám zavolat Vašim, aby pro Tebe přijeli? A ten ponižující výslech (učitel to myslí v dobrém, ale nemá sociální dovednosti)
- a proč jsi nic neřekla?
- nemáš tu věci na tělocvik?
- nemá tu ze třídy někdo věci na tělocvik na půjčení
Ve třídě se ozvou hlasy, že podělanejm nikdo nic nepůjčí
- nechceš se jít zeptat do ředitelny, jestli tam nejsou nějaký nalezený kalhoty, abys v tom nemusela být?
- nebo obejdu třídy na patře, jestli někdo nemá věci na tělocvik, aby Ti je půjčil když ses pokadila

:-)
Ale Ty jsi zvrácenější :-)

Lukáš (Po, 2. 7. 2018 - 20:07)

Lukáši tak jdu na věc sice...Načasovat to tak, aby byl zároveň školní den a oběd a pak odpoledka zase taky pokaždý nejde. Většinou jsme v tu dobu stejně v práci nebo ve škole.
Jistě vůbec se neznepokojuj, to je jen prostě jen takové zaškrundání, to se stává. Přece se jako velká holka nebudeš ptát na nějaký záchod. To dělají žáčci na základce a ještě tak na prvním stupni. Ty jsi přeci velká. No tak škrundá to asi víc, ale já umím své tělo ovládat. Je to sice trochu nepohodlný, ale co, přestávka je za 25 minut. Nejsem jak malá pipka, co se pořád ptá na WC.

:-)
(dopadneš špatně) :-)

Kikina (Po, 2. 7. 2018 - 20:07)

Ahojik lidi to je kolosální ostuda :0( skoro celou hodinu jsem s tím bojovala bála a styděla jsem se zeptat se před celou třídou paní učitelky jestli mě pustí na záchod bohužel deset mi před koncem hodiny jsem prohrála a pod sukýnkou mám hroznou spoušť paní učitelka už začala pátrat po zdroji zápachu a zeptala se nepokadil se tu někdo? to snad není pravda! Já se nepřiznala pořád věřím že to nějak utajím ale zrada spolužák v lavici ucítil závan z pod mé sukýnky a ut bonzuje paní učitelko tady Kiki se pokakala je to cítit já jsem celá rudá ale teď už nemá smysl zapírat paní učitelka mi říká Kikino snad nejsi malá holka a mohla ses přihlásit že potřebuješ na záchod já bych tě pustila spolužáci se můžou umlátit smíchy a já bych se nejradši propadla studem pod zem. Co je nejhorší že v tom musím ještě hodinu vydržet cesta domů mhd vzhledem k mému stavu nepřipadá v úvahu musím jít poctivě pěšky. Ach bože taková ostuda... Tak co Lukáši bereš to? :0)

Kikina (Po, 2. 7. 2018 - 19:07)

Hm, to je prekérní situace....Lukáši tak jdu na věc sice nebude odpovídat čas ani některé další detaily ale co už je to jenom prožitá fantazie nic víc. Takže moje osudná poslední školní hodina začíná a zatím nic netuším ani to jak zhruba za 35 minut dopadnu. Ten oběd (já vím byla to večeře detail) měl nějakou divnou chuť a při usednutí do lavice mi nějak divně zaškrundalo v bříšku ale proč bych se tím měla znepokojovat jsem přece velká holka a těm se nehody nestávají :0) to ještě nevím co mě čeká...

Kikina (Po, 2. 7. 2018 - 18:07)

Verčo jenom pilně studuj je potřeba aby něžné pohlaví dodalo trochu inteligence na tuto diskuzi když já to nedotáhla dál než k výučnímu listu :0) ale bacha nečeká tě žádný med. Tu garsonku budeš muset z něčeho platit škola ti poskytne vzdělání a titul ale neuživí tě. Takže budeš potřebovat i nadále brigádu a jak spojit brigádu se studiem to nevím. Tím tě nechci strašit jenom vím čím jsem si prošla sama než jsem se dostala aspoň tam kde jsem teď každopádně budu ti držet palce.

Lukáši já nic já pokakanda :0) do řeky jí hodí kluci já mám pouze za úkol to zdokumentovat jinak ona není zase tak špatná jenom je tak trochu princezna a je chorobně čistotná kdyby kámošovi na chatě netekla teplá voda tak ona tam nepojede protože se musí třikrát denně sprchovat já nejsem tak náročná umyju se klidně u pumpy nebo v řece. Jinak dneska se mi začalo už v práci chtít ale nešla jsem a vyzkouším dnes ten tvůj scénář možná to tady i okomentuju a dám opět průchod své zvrácené fantazii ale ještě moment jdu se najíst sice už jsem celkem plná ale tu večeři si před tím dám a pak už jenom pomodlit pokakat a spát :0) jenom si musím dát bacha abych nechtěně neusnula jako Verča to by byl průser.

Kikina (Po, 2. 7. 2018 - 18:07)

Ahoj Kikino.
Nezbývá mi,...Lubo díky moc za upřímný příspěvek nevím proč by měl někoho pohoršit. Myslím si že po tom co tu produkujeme cca poslední dva měsíce už tu nemůže pohoršit nikoho nic a puritány už jsme z této diskuze vyhnali. Jinak stránky abdl znám sice jejich hlavní význam jde mimo mě protože plenky mi nic neříkají ale ty příběhy tam si ráda přečtu. Jak už jsem psala obdivuji kreativní lidi s fantazií a ty k nim určitě patřís píšeš výborné povídky moc hezky se čtou. Jenom škoda že zatím co tato diskuze prožívá momentálně velký boom tak tam u vás to poněkud chcíplo což je škoda protože tam není nikdo kdo by ti ty povídky náležitě ocenil.

Lukáš (Po, 2. 7. 2018 - 16:07)

Lukáš: Tvůj scénář...Hm, to je prekérní situace. Doufám, že jsi to neměla na talíři dlouho. Cizího neštěstí se někteří idioti nedokážou nabažit. Užij si výlet, kde jste vůbec byli?

Lukáš (Po, 2. 7. 2018 - 16:07)

Romana: mě šlo jenom o to, že u Vás jsou státní svátky, tak aby Vaši neměli ordinace ve středu jako normálně v pátek, kdy předpokládám, že končí dřív. Protože spousta lidí asi zdrhne z práce dřív a vyvalí se na chaty, do hospod atd. Měli by v Norsku taky zavést více svátků, všechno je jen v prvním půl roce a pak jsou až Vánoce. No, kdyby mě třeba jmenovali norským králem, tak bych mohl něco zavést :-) ale nevím jak bych se jmenoval, jestli Lukas Mektig nebo Lukas den Store, no promyslím to. V Ústavě je jedna skulina, kdy by mohl na trůn dosednout někdo, kdo není následníkem :-)
Ta šikana je děs- až mě zaráží, že se děcka dokážou šikanovat kvůli lepšímu mobilu nebo lepším hadrům. Chápu některé země, že mají školní mundůry. A někteří šikanátoři dokáží být pěkně krutí- určitá výhoda byla u nás za komančů a těsně po revoluci- třídní nám vrazila pár facek nebo pohlavků a byl klid, dneska by za to šla do krimu.

Romana (Po, 2. 7. 2018 - 13:07)

Lukáš : Nestraš takovou ostudu bych nepřežila. Asi bych těžko vysvětlovala rodičům, proč se doma obdivuji pokaděná před zrcadlem :) Mámě bych nedokázala zapírat. Ta by z titulu své profese hned věděla kolik uhodilo, ale neboj se. Středa je právě ten nejvhodnější den, protože pouze ve středu mají oba rodiče ordinaci až do šesti do večera. Můj plán je takový, že to provedu hned ráno po jejich odjezdu, dopoledne si v tom pobydu a pak dám prát džíny. Tvůj vyčerpávající prací postup jsem si přečetla a budu se ho držet.

Kikina : Tak hlavně, že už jsi v pohodě a se svojí minulostí jsi se srovnala. Je mi Tě líto, že jsi byla na škole šikanována. Tohle číst mě nenechává chladnou. Já jsem taková od rány holka a ochránkyně slabších. Šikana ať už fyzická nebo psychická jenom proto, že se daný jedinec něčím odlišuje a nezapadá do kolektivu je to nejhnusnější co existuje a já to hluboce odsuzuji. Hlavně, že jsi dneska svobodná a to, že si občas uděláš v rámci relaxu nadílku do oblečení, tak na tom není nic špatného. Nikomu tím neškodíš. Možná porušuješ pravidla dobrých mravů, ale tím to hasne, protože zákon zakazující úmyslné pokakávání neexistuje.

Verča : To je mi jasné, že jsi to takhle nezamýšlela. Holt stalo se. Asi už jsi byla unavená a to člověk usne ani neví jak. Příště zkus tu mojí kombinaci tričko a kalhotky. Džegíny můžeš natáhnout potom. Mě se hned na první pokus to video povedlo tak, že žádné další už točit nemusím, protože s tím co jsem natočila sem maximálně spokojená.

Adéla : Ty jsi se pokadila ve škole? Tak to tě lituji, muselo to být hrozné. Na veřejnosti a ještě před spolužáky je to asi ta největší ostuda jaká se může stát. Doufám, že čas už to u Tebe spravil a nikdo už Ti to nepřipomíná. Píšeš, že se Ti to stalo v dubnu. Té mojí spolužačce co jí to potrefilo při tom tělocviku se to taky stalo koncem dubna. Měsíc to měla docela těžké. Pořád musela poslouchat nějaké posměšky, ale časem se o tom mluvit přestalo. Ona už je dneska docela v pohodě, tak Ty buď taky. Hezké prázdniny bez nehod přeje Romča.

Adéla (Po, 2. 7. 2018 - 12:07)

Kikina: ten scénář byl...Lukáš: Tvůj scénář nehody, jako kdybys chodil s námi do třídy. Něco téměř podobného jsem zažila v dubnu právě skončeného školního roku. Teď odjíždíme s našimi na výlet, večer po návratu k tomu ještě něco napíši. Zatím čau.

Dita (Po, 2. 7. 2018 - 12:07)

Verčo koukám že...Kikino, jak se mi to stalo před naší sousedkou a jejími dcerami, tak jsem potom taky zjistila, že se rozleze všude, kde je místo. Potom jsem další pokus už taky natáčela a první flíček naskočil tam a druhý o kousek dál atd.

Reklama

Přidat komentář