Reklama

Kdy jste se naposledy pokakali

On (Ne, 20. 5. 2018 - 13:05)

Jedna hovnofilná piča tu diskutuje sama so sebou.Choď sa liečiť.

Lenka (Ne, 20. 5. 2018 - 13:05)

Pro spoustu lidi je muj fetis...Kikino,já bych to taky nedala. To je docela drsný úlet. Mně až až stačil můj školní malér.

Lenka (Ne, 20. 5. 2018 - 13:05)

Ahoj nepíšeš sice kde se...Dominiko, teď když plánujeme další třídní výlet, tak ty mrchy se mě zase ptají, jestli se tam znovu podělám nebo ať si vezmy pleny atd.

Lukáš (Ne, 5. 3. 2017 - 20:03)

Honzo, tak to je šokující,...Honzo, moc se mi to nezdá.
Nedokážu si představit, že by se někdo mohl při onanii pokadit, zdá se mi to prakticky vyloučené.
Pokud by se Ti to opravdu stalo, tak by jsi asi byl vzácnost.

Kikina (Ne, 20. 5. 2018 - 11:05)

Pro spoustu lidi je muj fetis asi nepochopitelny ale ja ho proste miluju. Obvzlast kdyz se mi povede nejaky mimoradny vykon. Vcera to melo tak rychly spad ze jsem si s tim ani nemusela moc pohravat. Dopsala jsem prispevek ulehla jeden prdik a pokakala jsem takovym stylem az se mi z toho zamotala hlava. Spokojene jsem usnula vzbudilo me az v 8 rano dalsi skrundani v brise tak jsem si rekla no vyborne druha faze a opravdu se mi povedlo se pokakat podruhe takze mazec hned jsem si do te hromadky sedla a rozmazala si ji po celem zadecku to byl tak rajcovni pocit ze jsem se hned udelala a slastne znovu usnula vzbudila jsem se teprve pred chvili a porad se mi z te postele nechce. Dneska je to fakt hodne prijemne vubec to nesvedi takze uz jsem pokakana 12 hodin a vubec mi to nevadi. Nemam dneska nic v planu ani nikoho necekam tak uvidim jak dlouho v tom jeste vydrzim.

Dominika (Ne, 20. 5. 2018 - 09:05)

Ahojte tak ja se do toho za...Teda Kikino ty, ale jedeš bomby. Tohle bych asi nedala.

Pavel (Ne, 5. 3. 2017 - 17:03)

Honzo, tak to je šokující, nikdy bych si nepomyslel, že se někdo může pokadit při onanii.
A co mne ještě víc šokovalo bylo to, že Tě zaplavil jak ty říkáš takový zvláštní ba až libý pocit.
Nechci Tě strašit, ale já na Tvém místě bych šel k psychologovi, není vůbec normální, když člověka, když se v posteli pokadí zaplaví podobné pocity a tím nechci nikoho zahanbovat.
Nebo, třeba Ty, Zuzko, dokázala by jsi to pochopit?

Kikina (So, 19. 5. 2018 - 22:05)

Ahojte tak ja se do toho za chvilku pustim. Uz jsem opravdu velmi naplnena a mela jsem co delat abych se nepokakala pres den ale zvladla jsem to. Prave zalezam do bezpeci sve postylky a pockam si az to na me prijde. Opet se prijemne pokakam a pak se v tom vyspim. Dneska to odnesou sedive leginy a ruzove kalhotky. No nic jdu se bavit zatim se mejte a pokakavani si uzivejte:0)cau Kiki.

Lenka (So, 19. 5. 2018 - 21:05)

Ahoj nepíšeš sice kde se...Dominiko, byli jsme na výletě a začalo pršet. Po cestě byl nějaký prosklený altánek, do kterého jsme se schovali. Začalo se mi chtít kadit, ale vůbec mě nenapadlo, že bych to nevydržela. Pořád se nedalo nikam jít a z ničeho nic v břiše zesílil tlak tak, že jsem nic nezmohla a jen jsem vnímala, jak se mi nafukují kalhotky. Po nějaké chvilce se jedna holka ptala, co je to tu za smrad, že to vypadá jak by se tu někdo podělal a dívala se na mne. Asi jsem měla raději mlčet, ale já jsem řekla, že to jde zvenčí. Potom jsme se museli přeskupit kvůli odchodu a jedna ex-kamarádka řekla, že jsem lhala, že mám flek na zadku, takže je to jasný, a ostatní ať se jdou podívat. Pak už přestávalo pršet, tak jsme vyrazili. Pro mě to byla cesta utrpení. Stalo se mi to v primě na gymplu, tak to je otřesné. Profesorka říkala, že v tomto věku by se touž nemělo stát.

Eva (So, 19. 5. 2018 - 20:05)

Tak to ti Dominiko věřím a mám tutéž zkušenost s podobnou učitelkou s nánou která mě nechtěla pustit při tělocviku na WC. Mám tu svůj příběh popsán. Bylo to ještě v 80 létech a muselo se cvičit v bílém triku-tílku, modré trenýrky a jarmilky. Vše před zraky spolužaček i vyjevené tělocvikářky.Prostě úča jak má být. Kéž by jí to po těch létech taky potkalo

K honza (Ne, 5. 3. 2017 - 13:03)

Stala se mi taková šokujicí věc v posteli jsem normálně onanoval když mi připadalo že bych si mohl ulevit tak jsem zatlačil a bylo pozdě do slipů mi vletěl náklad docela se divím kolik to ze mě vyšlo nejdřív mi bilo hamba... A pak takovej zvláštní pocit tak jsem v tom byl minutu chtěl jsem se zvednout a křeč druhá dávka která šla i mezi nohy pak jsem se umil

Dominika (So, 19. 5. 2018 - 14:05)

Měla jsem si uvědomit, že...Ahoj nepíšeš sice kde se ti to stalo, ale hádám, že někde na veřejnosti, když píšeš, že o tom vědí tvoji (ex) kamarádi. To znám. Já se bohužel nedávno pokakala přímo ve škole. Může za to jedna zlá učitelka o které se ví, že nepouští na záchod. Já to zkoušela, když se mi začalo opravdu chtít na velkou, ale byla jsem odbyta s tím, že zrovna probíráme nějakou důležitou látku a, že normální žákyně to vydrží. Tak jsem se prostě zvedla a se slovy, že asi nejsem normální žákyně jsem odešla ze třídy. Ta učitelka hrozně řvala co si to dovoluju, že mi dá poznámku za svévolné opuštění třídy při vyučování, ale přeci se z ní nepos... Nicméně jak jsem z toho byla vystresovaná a fakt se mi chtělo, tak bohužel hned po tom co jsem vypadla ze třídy jsem se na chodbě fakt drsně pokadila. Prostě trapas šla jsem na záchod dát se dohromady z nejhoršího a ta blbá učitelky mě tam přišla normálně hledat. Když zjistila co se mi stalo, tak místo toho, aby byla taktní, tak se vrátila do třídy kde všem mým spolužákům oznámila, že zůstávám na záchodě, protože jsem se podělala. Byl to hrozný den posměchu jsem si užila vrchovatě a mám na tu nánu hrozný vztek. Spolužáci se sice taky smáli a někteří mi to připomínají dodnes, ale naštěstí ti co jsem se s nima kamarádila se se mnou kamarádí dodnes, ale na tu úču mám děsný vztek, taky bych ji nejradši dala něco do pití, aby se taky pořádně podělala, ale to bohužel nemám jak provést. Naštěstí jsem už v devítce a za měsíc už z té školy zmizím a doufám, že tu mrchu už nikdy v životě nepotkám.

Dita (So, 19. 5. 2018 - 10:05)

To ja si uziju to se neboj...Jasně že si dám kefír až doma. Ve škole bych se pokadit z něho nechtěla a v křoví mrhat náboji by bylo taky zbytečné, když bych pak doma nemohla nic zrealizovat. To už bych se raději to snažila donést za každou cenu domů.

Kikina (So, 19. 5. 2018 - 08:05)

Kikino, užij si víkend k...To ja si uziju to se neboj dneska to bude velky to citim uz po ranu ale chci to vydrzet az do vecera. Snad ti to klapne ten kefir si klidne dej ale radsi az budes v patek ze skoly aby jsi nemusela zase zalezat nekam do krovi. Pokud pak budes mit volny prostor a bude ti jedno kdy se pokakas tak ten kefir je dobry starter. Dva az tri dny se da vydrzet pokud ma clovek aspon trochu vytrenovane sverace.

Lenka (Pá, 18. 5. 2018 - 23:05)

Marcelo, někteří lidé...Měla jsem si uvědomit, že se to asi dřív nebo později provalí.

Lenka (Pá, 18. 5. 2018 - 23:05)

Tady toho je. Tak já zkusím...Marcelo, někteří lidé dokážou být pěkně hnusní a to právě jsou i tyto nyní již exkámošky i ti exkámoši. Jako je fakt, že by to možná byla trochu polehčující okolnost, kdybych se hned přiznala, že jsem se podělala a nezapírala a neříkala, že smrad jde zvenku. To jsem ještě netušila jak to prosákne i přes rifle. Nikdy se mi to dřív nestalo, tak jsem si myslela jak to kalhoty ukryjí. Je to od nich hodně sprosté a i kdybych se přiznala, tak by asi se chovali jinak než dřív, ale tou lží jsem to jen asi zhoršila. Jak píše Dita, tak podělanými kalhotkami do obličeje, to by byla docela síla. Stačilo by, kdyby se jim to stalo taky a pak by se možná přišli omluvit. Nechci být zlá a pomstychtivá (oni za to nemůžou, že jsem nevydržela na wc), ale co tak jim dát do pití projímadlo?

Dita (Pá, 18. 5. 2018 - 22:05)

Velka hromadka je nejlepsi v...Kikino, užij si víkend k radosti. Já se pomalu a jistě začínám těšit na ten příští, kdy rodiče pojedou něco budovat na chalupu. Budu na tu moji akci střádat tak od středy, aby to bylo dokonalý. Možná to přiživím i kefírem. Napíši pak, jak to dopadlo.

Kikina (Pá, 18. 5. 2018 - 21:05)

Jednak nevím, jak jsem...Velka hromadka je nejlepsi v kalhotkach ale ne za kazdych okolnosti. Konecne je tu vikend a s nim i moje blizici se kratochvile ale musim to vydrzet do zitrka aby to melo poradny efekt :0)

Marcela (Pá, 18. 5. 2018 - 15:05)

Jednak nevím, jak jsem...Tak Dito vychytala jsi to náhodou dobře. Určitě líp než já. Jinak dnes je to přesně týden, co jsem kráčela ze školy poněkud nejistým krokem, ale už to nechám odplout do vzpomínek. Užij si víkend. Ahoj.

Dita (Čt, 17. 5. 2018 - 19:05)

Ale jako hláška to...Jednak nevím, jak jsem napsala takový shluk písmen -máožá - asi to mělo být máš. Sorry. Asi jsem už byla unavená. Do toho experimentu půjdu příští víkend, tak snad se zadaří. Dnes jsem cestou ze školy myslela na Tebe Marcelo, protože se mi začalo chtít dost na velkou. Říkala jsem si, že buď to donesu domů a užiji si toho a odstraním následky, než přijdou rodiče anebo využiji parku, ke kterému jsem se blížila a zalezu do houštiny. Zvítězila ta druhá varianta a schovala jsem se do houštiny. Sice bylo blbý, že nebylo nic po ruce k vytření zadku, ale pořád lepší trochu špinavý kalhotky než jít s hnědým pozadím domů. Ale byl by to asi pořádný nával, protože tam po mně zůstala velká kupa hovínek. A taky jsem na to nebyla vůbec oblečená. Sice jsem měla skinny džíny ale bílé, takže bych to asi neutajila. Ty jsi šla alespoň v tmavých džínách. Možná ale že to o tom příštím víkendu pustím právě do těchto bílých.

Reklama

Přidat komentář