Reklama

Kdy jste se naposledy pokakali

tak (Po, 12. 3. 2018 - 15:03)

přesně tak holky, když je...to jí máš jak pošťák tašku, ty úchylnej fantasto :DDD!!!

Verča (Po, 12. 3. 2018 - 13:03)

Brrrr, z toho úplně mrazí....přesně tak holky, když je člověk v cizím prostředí tak prostě nedokaže uvolnit zadek, teda hlavně ženské asi a když už pak máme konečniky plne k prasknutí, tak nám to samo povolí a vyvali se to ven v tu nejnevhodnejsi chvili, a ještě k tomu nám to naleze do pochvy to jak piše Zuzka chlapi oproti nám mají obrovskou vyhodu, no Zuzko ono uplne v pohodě něco dělat šlo přítel mi pořad nabizel, že řekne řidiči ať zastaví a budu si moct dojit, jenže to mi stud nedovolil a pořad jsem si rikala, že vydržim, tak až se mi jak autobus poskočil rozevřel konečník a už se to valilo do kalhotek, vlastně sem si za to mohla sama, stačilo se nestydět jak trubka, dneska už vím, že i kdybych si dřepla vedle autobusu bylo by to lepší než se posrat před všema, aspon sem se poucila. A jak píše Helča do pochvy toho naleze fakt fura a pak to nejde vubec ven.

Zuzka (Po, 12. 3. 2018 - 11:03)

noo tak to si Karino jen...A ty Evo2, se nad sebou zamysli. Chápeš, že Tvému příteli tímhle přístupem, kdy se i po několika měsících štítíš intimního života, docela dost ubližuješ? Myslíš si, že se takhle ukrutně pokálel pro potěšení a ještě v situaci, kdy bylo jasné, že si v tom notnou chvíli pobude? Ukazuješ akorát, že mu těžko budeš kdy v životě oporou. Řešíš, že si pořád představuješ, jak měl zamatlaná varlata a penis. No tak měl. Co na tom. Umeje se to a hotovo. Navíc chlapi tady jako obvykle mají velkou výhodu. Oni ať jsou zřízení sebevíc, tak to mají jen zvenku. Nám ženským to v horším případě leze i dovnitř a to je větší problém. Nikdy nevíš, jestli tě to nepotká někdy taky. Za pár dní se můžeš doplazit domů zřízená jak batole a mezi nohama budeš mít takový nános, že ani nepůjde poznat, kde máš pičku. Jak se Ti potom bude líbit, když se Tě bude stranit, zatímco Ty se navíc budeš trápit s nějakou vaginální infekcí, jak to píší Verča a Helča?

Zuzka (Po, 12. 3. 2018 - 10:03)

Verčo,dávám Ti zapravdu,...Brrrr, z toho úplně mrazí. Já si taky užila svoje, ale v tom autobuse musí být šílená hlavně ta kombinace hanby a bezmocnosti umocněná tím, že je to po několika dnech nedojití si a je to taková hrozná nadílka. Nejde dělat vůbec nic. Jen v tom potupně sedět a čekat. Maximálně se modlit, aby z toho stresu ještě nepřišlo nucení na malou a počurání se.

Helča (Ne, 11. 3. 2018 - 13:03)

jeje holky ani nevím na...Verčo,dávám Ti zapravdu, protože když jsem někde na pár dní mimo domov, tak se taky nedokážu vykadit. A ta cesta domů s vidinou wc to asi začne uvolňovat, nebo co. Mně to též povolilo v autobuse, když jsme jeli domů. Vedle mě seděl manžel a ptal se na ten zápach. Já jsem to víceméně přešla, ale breptla jsem, že to jde asi zvenčí. A taky Ti dávám zapravdu i v tom, že když se ženská podělá v sedě, tak je toho hodně i vepředu. A právě manžel za chvíli se mi podíval do klína a uviděl hnědnoucí flek a řekl mi, že jsem se pos.ala. Strašně jsem se styděla a máš pravdu, že do pochvy mi toho vlezlo dost. Asi za hodinu a půl jsme byli v cíli. Nejvíc jsem se asi styděla, když jsem se zvedla k vystupování a ostatní mě viděli. Ty snad nikdy nepotkám. Šla jsem se schovat do křoví a manžel jel veřejnou dopravou domů pro auto, aby mě mohl bez svědků odvézt domů. Byla to věčnost než přijel a dodneška se před ním ještě trochu stydím. Pak jsem měla určité potíže, tak jsem šla na gyndu. Dostala jsem proti bakteriím nějaké přípravky. Teď je to už ok. A potvrzují, že kalhotky i kalhoty byly narvané. Když má člověk blok, tak se prostě v cizím prostředí nevykadí.

Míla (Ne, 11. 3. 2018 - 10:03)

je tady někdo kdo se...Jasně, že takový lidi existují, ale o tomhle se každej bojí psát, protože je to prostě něco co je společensky nepřijatelný. Já osobně si myslím, že si děláš srandu a zkoušíš, kdo se na to chytne. Pokud ne a nebojíš se to na sebe prásknout, tak potom respect.

Anna (Ne, 11. 3. 2018 - 06:03)

Krom tebe nikdo

Prdný (So, 10. 3. 2018 - 20:03)

je tady někdo kdo se pokakává úmyslně? Já to dělám protože se mně to líbí, je mně to příjemné, líbí se mně pocit když kálím do kalhot a když mám plné kalhoty. Potom si to nechávám nějakou chvíli na sobě, chodím v tom, sednu si v tom, líbí se mně být pokálený.

Monika (So, 10. 3. 2018 - 13:03)

jeje holky ani nevím na...Verčo, musím s Tebou souhlasit ohledně plných střev a předklonu. Ne teda, že bych nebyla tak dlouho na velké, ale začalo se mi chtít poměrně dost na velkou. Dřív i při průjmu jsem vydržela cca půl hodiny. Byla jsem s partnerem nakoupit v menším supermarketu, kde nejsou pochopitelně wc. Naštěstí jsme byli už u předposlední položky, kdy jsem hledala v koření tymián a bohužel ho měli dole. Jak jsem se ohnula, tak se to stalo a taky jsem jen vnímala jak mi to vjíždí do kalhotek. Měla jsem upnuté džíny a taky můžu potvrdit, že byly plné k prasknutí, látka díky elastanu se naštěstí dokázala napnout. Partner na mě koukal, potom se snažil mě zakrývat, ale určitě byl zhnusen. Stalo se mi to před týdnem a už jsme týden nic spolu neměli. Při předklonu asi nějak povolí svěrače a potom je ta pohroma, jinak si to nedovedu vysvětlit. Došourala jsem se k autu, domů řídil partner a sedadlo pro mne obložil ubrousky. Nic jiného nebylo po ruce. Myslím si, že pochybovačům se to ještě nestalo, protože by tak nemluvili.

Jana (So, 10. 3. 2018 - 12:03)

Vzkaz pro všechny...Péťo, prostuduj si skripta pro mediky a dovíš se něco, co jsi určitě neslyšel a budeš dost překvapený, jak se mýlíš. Já nerada chodím na cizí wc, tak to mám z praxe vyzkoušené, že se dá i pět dní vydržet. Není to pro organizmus sice prospěšné, ale to by bylo na stať do sborníku než na příspěvek sem.

Péťa (So, 10. 3. 2018 - 11:03)

Vzkaz pro všechny pohádkáře:"Pokud už máte potřebu si vymýšlet,alespoň si vyhledejte informace ať nejste ještě za větší blbce než jste teď. Zácpa trvající 3 dny už je vážná a je důvodem k návštěvě lékaře.Zácpa trvající 4 dny už je velice závažný stav a dotyčnému už je hodně těžko!! Takže když tady čtu o někom,kdo má zácpu 8 dní a v pohodě funguje(dokonce jezdí autem) tak se musím jen smát:-)) Žádný trávicí trakt nevydrží 8 dní přijímat potravu a nevyprázdnit se.Na víc aby člověk normálně pracoval:-)) Ale pište dál,je s vámi sranda:-)))

mirek (So, 10. 3. 2018 - 00:03)

noo tak to si Karino jen...Eva2 co on nosí trenky boxerky nebo slipy?

Karina (Pá, 9. 3. 2018 - 15:03)

Karino, je to tady samej...Ok :)

Verča (Pá, 9. 3. 2018 - 13:03)

jeje holky ani nevím na kterou reagovat dřív, hlavně sem ráda, že si nemyslite, že sem prase, protože se to může stát fak každemu a pořád se za to strašně stydím. Co se týče Jany tak si opravdu nemyslím, že by to mého přítele nebo nějakeho jiného chlapa v buse vzrušilo a už vůbec nikoho nemůže přece vzrušit jak Jani píšeš, kdyz se ti prirozeni matla ve vykalech, spíš to chlapy asi zhnusí, k tvému dotazu ano měla jsem to až po pas kalhotek takže k pupku (nosím vsoké kalhotky), a taky ti můžu potvrdut že pokud nám ženským povolí konečník v sedě a máme opravdu plne střeva natlačí se nám to až do pochvy a opravdu ne málo, mi se podařilo vykaly dostat z pochvy až při další čůraci zastavce. Pro Karin ač je to neuvěřitelné na dovolené prostě nedokažu kadit třeba i týden jak píše Soňa, prostě nedokažu uvolnit věnec za nic na světě, kdo nezna prostě neuvěří. Pro Evu měla jsem jeany a byly opravdu plne zepredu i zezadu, kalhotky mi sice nepraskly ale napnute byly řádně a konečně pro Evu 2 chudák tvůj přítel ono to važně v takove situaci nejde udržet a co se te jeho druhe várky ve sprše tyče mě zcela nekontrolovatelně vyjela hromada dalsich vykalu z konečniku ve chvili kdy jsem si dala dolu ty plne kalhotky a byla sem v předklonu, uplně bez varovani najednou sem prostě citila jak se mi to hrne přes řitní věnec ven, asi to tak děla při tak přeplněných střevech. Tak snad jsem reagovala na všechny hlavně děkuji za podporu a teď už chapu, že se to může stát opravdu každému.

Waco (Pá, 9. 3. 2018 - 12:03)

No možná to bude tím, že...Karino, je to tady samej úchyl, neřeš to. Jasně, že tejden nesrat je kravina. Já mám rekord 4 dny a to byl potom takovej hardcore, že jsem myslel, že mi upadne prdel :-)

Nicméně očekávám, že se tady brzy objeví nějaká "další osoba" která bude vehementně přesvědčovat, že to možné je a přidá i nějaký ten nový osobní rekord, že zvládla nesrat třeba 10 dní. Nebo co takhle měsíc? Nebo zvládnul se někdo nevysrat celej rok? Fantazii se meze nekladou. Tolik mé postřehy a pokračujte v zábavě :-)

Eva2 (Pá, 9. 3. 2018 - 01:03)

Já teda nevím, ale to co...noo tak to si Karino jen mysliš, muj chlap jednou nekadil 8 dni a kdyz to pak na nej prislo v kolone na D1 tak byl uplne bez šance to udrzet a když se posral tak to vypadalo že mu ty kalhoty snad prasknou a taky se mu to nahrnulo az k pupku a pak ve sprse kdyz byl rozmyty nemohl na wc tak mu znova povolil konecnik a byla toho opravdu nepredstavitelna hromada az pak se mu ulevilo. A taky jak v tom pak jeste dve hodiny sedel v tom aute mel pak jeste tri dny totalne opruzene varlata i bimbase, proto myslím, že Verča si nic nepřikrášlila a chudák vážně musela trpět při tom držení a jeji obavy že nebude přitažliva pro přítele chápu ja do teď a to bylo v létě s ním nemuzu spat, pořad vidim jak se ve sprše svlikal a vykoukl a ne mě ten posraný bimbas a pak sem ještě zahlidla jak se z něho ve te sprše vali ta druha varka, vim že za to nemohl ale i tak vraci se mi pohlat na posrany pytel a bimbase.

Karina (Čt, 8. 3. 2018 - 21:03)

Nedovedu si to vůbec...No možná to bude tím, že já jsem, jak se říká : krev a mlíko holka a pořád ráda něco baštím :) týden nekadit, to bych asi praskla.

Soňa (Čt, 8. 3. 2018 - 21:03)

Já teda nevím, ale to co...Na dovolené mívám taky problém se vykadit. Pak po nějakých pěti dnech už akutně musím jít. Jednou jsem to chtěla vydržet až domů a prostě jsem to nedala. Od té doby se snažím po nějakém dni jít na wc. Člověk se takovou nehodou poučí. A k dotazu Evy. Mně když se to stalo, tak jsem měla na sobě džegíny a skutečně se nafoukly fest. Pokud by toho bylo o něco více, asi by ty džegíny na zadku praskly.

Eva (Čt, 8. 3. 2018 - 21:03)

Já teda nevím, ale to co...Nedovedu si to vůbec představit, že by i po té, co člověk nejde třeba tři dny kadit a pokadí se, že by ta boule byla tak velká, ž by byly kalhotky napěchované k prasknutí, to se mi také nezdá, spíše je to vidět, ale, že by byly kalhotky na fest upnuté a jak Píše Karina na prdnutí, to nevím.

Karina (Čt, 8. 3. 2018 - 17:03)

Já teda nevím, ale to co psala Verča se mi nezdá (když tak mě opravte) přeci není možné, aby normální zdravý člověk, který netrpí zácpou nešel týden na velkou? To je blbost ne? Já vím ze své zkušenosti, že když jsem se pokadila, tak jsem před tím nebyla tři dny a bylo toho tolik, že jsem myslela, že mi prdnou kalhotky :) nedokážu si představit, že bych týden nešla? To bych musela explodovat uvnitř. Pokud to možné je, tak se omlouvám, ale to co napsala Verča se mi zdá krajně nepravděpodobné.

Reklama

Přidat komentář