Reklama

Kdy jste se naposledy pokakali

Dej (Čt, 8. 3. 2018 - 16:03)

Hele aby ses nedivila. Třeba...si mokrej hadr na hlavu nebo panáka honiči už dnes

Jana (Čt, 8. 3. 2018 - 16:03)

tak ja mám uplně hororový...Hele aby ses nedivila. Třeba to toho tvýho ve skrytu duše ještě pěkně nabudilo. Najde se dost chlapů, které to náramně vzrušuje vidět, jak se ženská posrala. Na jedné straně nás chtějí mít čisťounké a voňavé a na druhé straně je vyrajcuje, když se dostaneme do tísně, nedáme to a skončíme pomočené anebo ještě lépe s kalhotami plnými výkalů. A nejvíc je fascinuje pomyšlení, jestli se nám v tom matlala píča a co jsme přitom pociťovali. Na internetu bys našla hafo takových, co by byli ochotní zaplatit za to, aby si tě mohli vyfotit anebo tě i umýt. Ono jen stačí se podívat, jak chlapi rádi sledují zápasy holek v bahně. Ale jinak pokud sis to nepřikrášlila, tak to teda musel být nářez. To jsi to fakt měla po břiše až k pupku a nalezlo ti to i do pochvy?

Waco (Čt, 8. 3. 2018 - 13:03)

Chtělo by to přijít s něčím novým...

Verča (Čt, 8. 3. 2018 - 13:03)

tak ja mám uplně hororový zážitek, byli jsme s přítelem na dovolené v Chorvacku, mám problém uvolnit konečník mimo domov, nevykadila jsem se neuvěřitelných 7 dní, měla jsem břicho jak meloun, cesou zpátky jsem se těšila až doma ulevím zadku, ale ouha jen co jsme vyjeli byli sme tam autobusem, začlo se mi jak naschvál chtít neuvěřitelně kadit, byla jsem zoufala příteli sem se svěřila, ale uvolnit konečnik někde u krajnice bylo pro mě nemyslitelné , takže jsem čekala až se zastaví, asi po dvou hodinach najel autobus na díru a mi totalně povolil řitní věnec, v tom už sem jen bezmocně seděla a obsah střev se mi hrnul do kalhot, ostuda neuvěřitelna řidič zastavil na pumpě kde jsem se převlekla a dala trochu do pořádku, měla jsem to až po pupek, studem sem se ani nechtěla vrátit do autobusu, a doma jsem pak dostala nějakou vaginální infekci z toho jak se mi ta hromada vykalu nahrnula mezi pysky až dovnitř a ja si to neměla hned kde vyplachnout, strašně se stydím ještě teď, ale partner byl užasný hrozně mi pomohl podržel mě a když na to myslím opakuje mi, že to nic není a vůbec to jak měl viděl doslova zesranou neovlivnilo naš sexuální život, ač sem se o to moc bála, že už to semnou nebude chtít po tom co se stalo.

mirek (Čt, 8. 3. 2018 - 08:03)

Mohli bychom udělat nějaký...Proč ne brát 3 dny živočišné uhlí na srazu si dát projímadlo a slipy budou bohatě naložené

Prdný (St, 7. 3. 2018 - 20:03)

Mohli bychom udělat nějaký sraz. Naplánovat nějaký termín a místo tak dva týdny dopředu a sejít se. Buď bychom přišli na sraz posraní nebo se posrat až se sejdem. To by mohlo být dobrý, co?

Alice (Út, 6. 3. 2018 - 22:03)

Alice prosím tě hlavně se...Zuzanko, snažím se na to nemyslet. Beru to jako shodu náhod a věřím, že se mi to už nikdy nestane. Mokrý úprd byl proti plným gatím celkem prkotinou, ale v prvním okamžiku mě to rozhodilo, když jsem začala vnímat vlhko na zadku. Pokud by se mi chtělo dost na velkou, tak bych taky raději zašla na veřejné wc, než riskovat znovu ostudu. Za ten trapas to nestojí. Ve škole se to kolem mne už taky uklidňuje, občas si ale ještě někdo rýpne. Už mě to ale moc nestresuje. Za necelý tři měsíce bude po matuře a pak snad nikoho hned neuvidím. Andreji je mě taky líto, snad se jí to zlepší. Měj se a držím Ti taky palce v závěru školy.

Waco (Út, 6. 3. 2018 - 14:03)

Právě jsem se posral štěstím, když jsem si přečetl, že Sparta konečně vyhodila trenéra. No nic, jdu si dát sprchu a pak to půjdu oslavit.

lid (Po, 5. 3. 2018 - 15:03)

Můžu se taky zúčastnit?...Určitě doraz. Na Václavák v 19:00.

Zvědavec (Po, 5. 3. 2018 - 15:03)

Karino, my se také...Můžu se taky zúčastnit? Pochopitelně, že v rámci solidarity dorazím v plných kalhotách!!!

lid (Po, 5. 3. 2018 - 15:03)

Karino, přidávám se k...Karino, my se také přidáváme k tomu, že nám nevadí, že ses podělala. Proto dnes uspořádáme na Václaváku demonstraci na tvou podporu. Bez plných kaťat ani krok!!!

Waco (Po, 5. 3. 2018 - 15:03)

Já se včera večer stavoval...Jo hajzlbáby jsou svině :-) Konečně zase něco ze života, čemu se dá věřit, na rozdíl od těch ostatních pohádek tady.

BTW : Já se včera málem podělal na fotbale na Spartě. Kdo tam byl, tak určitě pochopí proč :-)

Honza (Po, 5. 3. 2018 - 14:03)

Já se včera večer stavoval v Globusu v Čakovicích a jak jsem šel vod auta přes parkoviště, tak jsem najednou začal cejtit, že potřebuju srát. Tak jsem šel dovnitř na hajzly a hajzlbába tam zrovna vytírala a měla tam cedulku, že prej za 20 minut. Tak jsem se šel vysrat vo 200 metrů dál do křoví. Jenže zas nebylo čim si utřít prdel. Takže jsem si přetáh trenky přes posranou prdel a jel jsem domu. Doma koukám, že mam v trenkách víte co. Takže jsem trenky pokropil horkou vodou, posypal práškem na praní, vydrbal je ručně a dal je usušit na radiátor. Sou jak nový, he he.

Vašek (Ne, 4. 3. 2018 - 22:03)

Davide s tím oběšením...Karino, přidávám se k Davidovi a Zuzce. Vůbec nemá cenu se trápit nad tím, co jsi vyvedla. Je v cajku, že jsi se s tím svěřila a vypustila to ven, ale teď to nech odplout do minulosti. Byl to nápad z kategorie takzvaně hovězích, o tem žádná, ale jestli je nějaké období v životě člověka živnou půdou pro tuto kategorii nápadů, tak je to právě teenagerský věk. A pokud tě nenapadla žádná větší hovadina než tohle, tak mohli být tvoji rodiče docela štastní. To říkám jako ženáč a táta od rodiny. Hodně nápadů v tomto věku vede k mnohem horším následkům nežli je posraná prdel a kalhoty.

Zuzanka (Ne, 4. 3. 2018 - 19:03)

Zuzanko, doufám, že jsi v...Alice prosím tě hlavně se nestresuj a hoď to za hlavu, ať si nezaděláš na nějaký problém. Hodně holek tu psalo, že první nehoda u nich způsobila řetězec dalších a to musí být hrozné. Třeba to co tu psala Andrea z toho běhá mráz po zádech. To aby se člověk bál vůbec vylézt domu aby se nepotento... Já to musím zaklepat. Měsíc jsem čistá a hodila jsem to za hlavu. Prostě to beru jako ojedinělý incident a možná jsem se i v něčem poučila. Třeba minulý týden, když jsem šla ze školy jsem zase pocítila to nepříjemné nutkání jít na velkou, tak jsem radši zamířila na veřejné WC i když se jich štítím, ale nehodlám riskovat, že bych se zase podělala. Ve škole už to naštěstí není téma. Občas ještě někdo něco utrousí, ale jinak jsem v pohodě a ty buď taky.

David (Ne, 4. 3. 2018 - 15:03)

Davide s tím oběšením...Karino, já to myslel také s nadsázkou a humorem, jen, co by Tě při tom oběšení taky mohlo s určitostí potkat, vím, že jsi to nemyslela vážně.
Máš pravdu, když nic horšího.
To, žes to tady na sebe práskla je odvaha, najdou se tady rejpalové. A teď si vem, že někdo to takhle doborolně provozuje, nosí plenky a takových lidí je dost a nemusí to být vůbec duševně vyšinutí lidé, ono, každý jsme na něco ujetý.

Karina (Ne, 4. 3. 2018 - 12:03)

Karino, když jsi neprovedla...Davide s tím oběšením jsem to myslela pochopitelně v nadsázce. Měla jsem za to dát smajlíka. Jenom jsem reagovala na to, že tu někdo napsal, že by se tím trápil do konce života a to teda nevím proč. Co má třeba říkat ten otec co teď dostal od prezidenta amnestii, který svou chybou zabil půlku své rodiny? To je na doživotní trauma. Ve srovnání s tímhle je to prkotina. Klobouk dolů dávat nemusíš. Prostě jsem to na sebe chtěla někde prásknout, aby se mi ulevilo. Příteli bych se s tímhle asi nesvěřila. Ne, že bych se bála reakce to ne. On je hrozně v pohodě a tolerantní, takže nepochybuji, že by se tomu jenom zasmál, ale tohle přeci jenom není něco s čím by se člověk svému partnerovi dobrovolně chlubil :)

Alice (Ne, 4. 3. 2018 - 10:03)

Zuzanko, doufám, že jsi v pořádku po této stránce. Jsem více nervozní ze závěru školy a v pátek při cestě domů se mi podařil mokrý úprd. Přejela jsem si potom rukou přes zadek a cítila jsem vlhko i na džínách. Snažila jsem se dělat, že nic, ale jsem z toho nesvá. Nevím, jestli mě někdo viděl. Tak jsem zavítala zpět na tyto stránky a taky se nestačím divit, že někdo to dobrovolně pustí – a ještě před děckama do kalhot. Vždyť je to jasný, že smrad a flek na zadku dotyčného/nou prozradí. Tehdy, když se mi to stalo a přišli jsme do školy a někdo říkal, že je tu smrad jako v tom autobuse, a já jsem se ohnula a vylezla mi bunda, tak se jim odhalil hnědý flek na mém zadku, tak bylo jasné, že jsem tou třídní ostudou já. Ale chápu, že ve třinácti holka myslí jinak než my s čerstvou dospělostí, kdy to bereme jako úplně nepřijatelné a nedojde jí to, že se to provalí. A možná si Karina myslela. že to nějak zamaskuje a potom vysvleče a vyhodí a umyje se. Ale aby mě kontrolovala učitelka to bych asi nepřežila.

David (Ne, 4. 3. 2018 - 09:03)

To, že jsi prohrála až po...Karino, když jsi neprovedla nic horšího, než tohle, tak je to v pohodě.
Klobouk dolů, že ses s tím svěřila. Vem to, jsou horší věci, tak třeba drogy, tohle je absolutně neviné a také jsi tím nikomu neublížila, možná jsi z toho měla pocuchané nervy a výčitky svědomí.
No, přálo bych Ti spíš to, aby ses, když si na to vzpomeneš tomu zasmála a brala to jako takovou pubertální legrácku.
A užírat se kvůli tomu? To je blbost a věšet, tak to už teprve, vem si, že by ses při tom věšení taky pokadila a tak bys to měla za jedny prachy.
Tak, že nevěšet se, neužírat se a hlavu vzhůru.

Leoš (Ne, 4. 3. 2018 - 07:03)

Andreo, zkus klasický zásyp. Partnerka používala ještě jakýsi olejíček, ale to ti poradí v lékárně i na internetu něco se najde a matky od děcek s tím mají také zkušenost. Partnerka má též tyto potíže jako ty i jiní zde vše popisující a tak každá rada dobrá a zkusit se má vše.A na ty různé posměváčky, šdodolibé a jím podobné individua se vykašli. Buď nad věcí přehlížej každého. Lidi dokáží být moc krutí a bezcitní. S partnerkou by jsme ti to popsali, ale na to je lepší email než zde kde to může každý číst a něco by jsme ti ještě poradili. Ty jsi to zasloužíš pomoci. Tak se drž a držíme palce oba

Reklama

Přidat komentář