Reklama

Kdy jste se naposledy pokakali

A co jíš a pije (Po, 22. 12. 2014 - 18:12)

Příspěvky od Karla a jemu...A co jíš a piješ?

Julča (Po, 22. 12. 2014 - 13:12)

Příspěvky od Karla a jemu podobných působí pobaveně i trapně.Stát se to může i tak aniž by přišlo nějaké nutkání.Stačí si i jen pšouknout a ujede to do gatí aniž by bylo cítit že je něco na cestě.Mám to zažité taky pšouk skončil s řádnou nadílkou v gatích.To samé ve spánku kdy jsem ráno měla plné spoďáry a pyžamo.Nejsem sama určitě kdo má tytéž zkušenosti s tímhle

Jana (Po, 22. 12. 2014 - 06:12)

Karle, to není žádný bbinec, jen tvá pýcha. Když někdo spí, jak může dojít na záchod? Mne se to sice nestalo, ale nikoho bych za to rozhodně neodsuzovala. Navíc sama kolikrát ani necítím nucení, ale přesto, když si sednu na záchod, tak to hovno (většinou ale tvrdé) ze mne vyleze, tak prosím neoduzuj.

Karel (So, 20. 12. 2014 - 15:12)

Pro Karla a jemu podobné...Já si za svým stojím, podělat se v posteli již patří spíše do blbince a ne do normální společnosti.
Neříkám, nedoběhnout, nebo když není wc, ale v posteli a nedojít si na hajzl, tak to je uhozený.

otto (So, 20. 12. 2014 - 11:12)

je to individuálny názor, mne sa často stane, že sa po dobrom chlaste zvyknem pocikať v spánku a stane sa, že aj sa pokakám, preto nosím plienky a cez víkend mám na sebe plienku automaticky celý deň...

Iva (So, 20. 12. 2014 - 08:12)

Pro Karla a jemu podobné exoty.Kretén a blbej jsi tak jedině sám osle

Karel (Pá, 19. 12. 2014 - 16:12)

Ono je to...V posteli se může podělat nanejvejš kretén. Je to známka lenosti a blblsti.

borec (Čt, 18. 12. 2014 - 21:12)

Tak pokud si dobře pamatuju,...Já to dokážu. Ale asi tak dva až tři kroky....ale makám na sobě, abych dal ještě aspoň jeden krok navíc. Ten zpravidla rozhodne o výsledku.

Tom (Čt, 18. 12. 2014 - 17:12)

Ono je to...Absolutní souhlas s Honzou.
Když si již někdo nadělá do kalhot, tak je opravdu lepší do dokončit někde na hajzlu a ne to dokonce ještě pustit do těch kalhot naplno, to dělají jedině blbci.
Já jsem se ještě nepodělal a bůh dá, že se to nestane, ale kdyby se mi to někdy nedej bůh stalo, tak se ten zbytek budu snažit udržet, nebo, jak tady říká honzí, jít do křoví, nebo na veřejný hajzl to dokončit.
No a v posteli se může tak leda podělat blb a kretén. To neudělá normální inteligentní člověk. A ještě to tam pustit do pyžama, tak to je síla a je to tak na psychiatra.

Honza (Čt, 18. 12. 2014 - 17:12)

Ono je to...Tak pokud si dobře pamatuju, v posteli jsem se nikdy neposral.

Akurát se mi stává, že když se ty hovna ze mě chtěj dostat ven a já zatínám svaly v prdeli, abych to udržel (síla proti síle, votázka, kdo s koho), a zároveň pospíchám na hajzl nebo někam do křoví, tak to jako naschvál těsně před cílem už neudržim.

Takže první dávku sraček naseru do kalhot, což nasere. No a to vostatní už doseru na hajzlu nebo v křoví.

Je tam prostě ten problém, že člověk nemuže mít pod kontrolou dvě věci najednou - snažit se to udržet zatínáním svalů a zároveň jít nebo běžet na hajzl; protože při chůzi nebo při běhu ty svaly v prdeli zase povoluju.

Nebo je někdo takovej borec, že to umí?

Robert (Čt, 18. 12. 2014 - 16:12)

Honzíku, ja se divím proč...Ono je to diskutabilní.
Někdy je lepší si nadělat do kalhot, než někde na veřejnosti a pak dostat třeba pokutu.
Mě se stalo něco horšího. Něco mi holt nesedlo, k ránu mne rozbolelo břicho a já si prdnul a vše bylo v pyžamu. Za chvilku na mne přišla další vlna, strašně se mi chtělo, tak jsem to komplet pustil.
V posteli je to snad nejhorší, kde to člověka může postihnout.
Máte někdo s něčím podobným zkušenosti?

miloš (Ne, 14. 12. 2014 - 15:12)

Honzíku, ja se divím proč ty ješte nejseš králem, co tak nakopnout Zemana do prdele a převzít jeho " STOLICI " ?

Honza (Ne, 14. 12. 2014 - 14:12)

Já šel dneska brzo ráno od...A proč's nezalez někam do křoví a nevysral ses tam?

miloš (Ne, 14. 12. 2014 - 13:12)

Já šel dneska brzo ráno od kámoše domu, ke mne je to kousek cesty přes sídlište mezi blokama a ve čtyři hodiny nepotkáš davy lidí, bylo příjemný počasí, hlava hučela od alkoholu pořád ako nijagáre, tak žádný spech, stejne mne nikdo doma nečeká, tak jsem se loudál z jedné nohy na druhou a najednou jsem byl v domnení, že plyny chtejí ven, tak jsem na chvíli postál a uvolnil se a ja se klidne pokakal do slipu ve dvou dávkách, jen jsem tak stál a kakal do kalhot a nic jsem si s toho nedelal i když jsem začal taky čúrat. Když se vše sklidnilo, šel jsem domu jakoby se nic nestalo, taky jsem nemel na spech...

Franta (So, 13. 12. 2014 - 17:12)

Já jsem se předchvilkou...Co jsi při tom pociťoval? Měl jsi pocit studu?
Jak to nakonec dopadlo, viděl tě někdo doma a jaká byla reakce?

pavel (Čt, 11. 12. 2014 - 13:12)

Já jsem se předchvilkou pokadil kdiž jsem si pouštěl počítač a já jsem si kejchl tak špatně že sem se stoho posral a hnedka se mi plnily slipy to jsem si říkal proč mě

Starý Kuda (Út, 21. 5. 2013 - 22:05)

Po důkladné historicko - společenské analýze dějin hovna můžeme konstatovat, že po pádu otrokářské společnosti začínají upadat i lidské znalosti a schopnosti využití hovna v procesu společensko-ekonomického růstu. Podíváme-li se na jeho podstatu, vidíme že se týká úplně každého jedince a to nejen lidského, ale i zvířat. Hovno se tedy stává společným pojítkem mezi přírodou a člověkem. Ani to, že opice začaly chodit vzpřímeně a staly se lidmi, je neoprostilo od hoven. Neuvědomění si této symbolické rovnosti jak mezi lidmi, tak mezi člověkem a zvířetem, způsobilo, že středověk trval hafo století, a zároveň je to příčinou současných ekologických nevyrovnaností.
Na začátku třetího tisíciletí se hovno tedy stává pojmem, který člověka vede zpět ke své podstatě a ukazuje mu smysl jeho života. Soudný človék který si uvědomuje tuto skutečnost se nikdy nemůže stát obětí nějaké sekty která mu nabízí falešné hodnoty a přitom ví o hovnu úplné hovno. Přesto se i v dnešní moderní době najdou tací fanatici, kteří ortodoxně každé své hovno splachují či alespoň zahrabávají, není-li v dosahu záchod, namísto toho aby jej vzali na stříbrný podnos a s hlavou vzpřímenou s ním vypochodovali do ulic a pochlubili se jím celé veřejnosti. Přesto hovnologové volají: "Vyserte se na předsudky a neskrývejte svou přirozenost - odhalte své hovno.

Julča (Út, 9. 12. 2014 - 13:12)

Tak mio tom Mirku i jiní povídejte.Mám ůplně stejnou zkušenost jako Mirek,ale oproti němu jsem měla ještě punčochy,ale bylo to moc řídké,takže se mi to dostalo všude.

Mirek (Po, 8. 12. 2014 - 13:12)

Davide,každý ti může popsat a uvést svoje pocity když se tak ptáš.Jsou různé a moc dobré a příjemné určitě nebudou.A taky záleží kde jsi a případně s kým.Je těch okolností více asi.Taky jsem to zažil již.Štěstím je,že jsem to měl beze svědků a navíc ne v běžných trenýrkách ap.Slipy vůbec nenosím a trenky taky ne.S vyjímkou těch dívčích-dámských modrých s bíklou výstelkou a kapsičkou pokud víš a pamatuješ je.Ty nosím od dětství a jsou fajn oproti jinýmu typu prádla pro kluky ap.nejvíce mi vyhovují na nošení a taky jak jsem se přesvědčil se do nich hodně vejde a díky gumičkám v nohavičkách se to nedostane jinám neníli to moc řídké.bylo to taky moc ryclé jako špunt a trenýrky se rychle naplnili a nafoukli.Tíha velká a množství také,ale vše mi zůstalo v nich.Akorát ty tepláky vyboulené a jinak v pohodě.V běžných trenkách by to bylo všude a tak tyhle dívčí trenky mají výhodu.Nejhorší jsou tanga,kde není co řešit a přítelkyně to zažila na vlastní pěst jít s takovým nákladem kde to má všude bez ohledu že měla punčohy.Jsou to nepříjemné věci a drsné zážitky a raději když se tomu podaří včas předejít

david (Ne, 7. 12. 2014 - 17:12)

Pro roberta to nám dělá...Jaký to pocit když tušit že budeš potřebovat na záchot a pak ťe najednou přepadne křeč a ty se stoho pokadíš

Reklama

Přidat komentář