Reklama

Kdy jste se naposledy pokakali

Zuzka (Pá, 13. 12. 2013 - 16:12)

Tak mé "hraběcí"...Ano Lukáši, jsou pro kočku. Ve stavu, o kterém hovořím, připadá v úvahu se svlékat jedině ve sprše či ve vaně. Anebo někde v přírodě si vlézt do vody, když to teploty dovolují a je kde. Pokoušet se o to kdekoliv jinde znamená výrazně zhoršit zaneřádění sebe sama a k tomu umazat i leccos okolo.
Uvědom si, že kalhotky to kolikrát nezvládnou zadržet a vinou chůze je to rozmatlané i dolů po stehnech. Jak by sis chtěl v takovém stavu sednout na WC? Víš jak bys jej zadělal? Přála bych Ti zažít WC, kde se o jakousi "očistu" pokusil nějaký podělaný bezdomovec. To je pro hodně silné žaludky. Promiň, ale k tomu bych se nikdy nesnížila. Když už se to stane, tak je to můj malér a "užiju" si ho sama. Stokrát radši se smířím s tím, že ať se mi během cesty domů bude chtít jakkoli, tak kalhoty půjdou dolů až doma ve sprše. Do té doby zkrátka půjde všechno do nich, i kdybych měla domů doťapkat zadělaná od zad až na chodidla.

Lukáš (Pá, 13. 12. 2013 - 15:12)

Lukáši mají pravdu. Je...Tak mé "hraběcí" rady jsou pro kočku.
Je třeba holt jít až do samého základu a tím je dětství.
Co udělá máma, když se její dítě pokadí a ještě se mu chce na velkou? Samozřejmě, že mu sundá spodní prádlo a dá na nočník. Tak by to mělo být i v Tvém, Jitčině a Karolínině případě. Když se jednou pokadíme, tak zkrátka usedneme stejně jako malé děti na nočník, tak i dospělí i když se již podělali na wc.
Chce to holt přemýšlet a naslouchat radám moudřejších.

Zuzka (Pá, 13. 12. 2013 - 12:12)

To, co se Tobě romano stalo...Proboha Láďo, to snad nemyslíš vážně. Co Tě na tom jako vzrušilo? Dovedeš si představit, jaká to musela být pro ni potupa, když jí došlo, že to nebyl jen ten ranní uprd, ale že se před Tebou podělala? A Ty řekneš, že Tě to vzrušilo.

Zuzka (Pá, 13. 12. 2013 - 12:12)

Jitko, tak v tom nemáš zas...Lukáši mají pravdu. Je vidět, že jsi skutečně ještě nebyl pořádně v úzkých. Já si díky obdobím střevních potíží své už bohužel zažila. Říkám střevních potíží, ale ono se vlastně neví. Prošla jsem i různá vyšetření, ale nic kloudného se přesně nezjistilo. Prostě mne to čas od času přepadne z ničeho nic, aniž bych třeba něco špatného snědla nebo tak něco. Někdy se to stupňuje opravdu rychle a tak je to otázka minut najít únik jinak je malér. A lhala bych, kdybych tvrdila, že nikdy nebyl a já neskončila pokaděná do gatí. Skončila. Není to na radost ani chlubení, ale holt takový je život. Rvát do sebe nazdařbůh nějaké oblbováky, když se vlastně neví proti čemu, zkrátka nechci.
Víš, to, co píšeš Ty, je možné jen do určitého rozsahu. Pokud toho z Tebe neodejde moc tak skutečně lze, je-li kde, si opatrně stáhnout gatě, dokončit úlevu a pak se opatrně pokusit očistit. Ale pokud je ten malér větší tak neuděláš nic. Ono totiž, když je toho víc, myslím o hodně víc, tak to v té pozdější fázi už zpravidla bývá řidší a mazlavější. A tomu odpovídá taky rozsah, kam se to hned zpočátku rozmatlá. Zkusit za takovéto situace stáhnout kalhoty a kalhotky je nejlepší cesta, jak si to akorát rozmazat po nohách a zaneřádit se ještě víc.
Mám stejnou zkušenost jako Jitka a Karolína. Když jsem párkrát šlapala opravu pořádně zaneřáděná k domovu a ještě to na mne během cesty znovu přišlo, tak jsem s tím ani nezkoušela bojovat. Ani jsem nezastavovala. Zkrátka jsem normálně šla a přitom kadila do kalhot. Obě holky to vystihly přesně. Ono je to od určitého stádia zaneřádění se už v podstatě jedno, jestli tam ještě něco přibude. Můžeš klidně i zatlačit a odbýt si to úplně, je to už opravdu jedno. Akorát je malér, pokud se začne chtít na malou. To, hlavně pro nás holky, může znamenat riziko, že se malér změní ve skutečnou katastrofu.
Zkrátka a dobře se milý Lukáši modli, aby ses do takové situace nikdy nedostal. Neb potom uvidíš, že Tvé hraběcí rady jsou od určitého stádia pro kočku.

Lukáš (Pá, 13. 12. 2013 - 10:12)

Tak pokud jdu do podřepu,tak...Jitko, tak v tom nemáš zas tak úplně pravdu.
Má cenu to zadržet, přeci si ještě nenaděláš do těch kalhotek víc? Já osobně bych radil ty podělaný kalhotky sundat, sednout si někde na wc a tam to přeci dokončit, to snad patří k civilizačním dovednostem a kdo je nemá, tak bohužel.
Přeci, když si již naděláte do kalhot, tak snad nechcete, aby tam toho bylo čím dál víc? Ach, jo, člověk, aby jim radil.

Jitka (Pá, 13. 12. 2013 - 09:12)

Tak pokud jdu do podřepu,tak mně to občas pomůže,ale pokud je to akutní a tlak silný,tak mám napěchované kalhoty durch.Záleží na mnoha okolnostech a je fakt,že to může občas někomu pomoci nebo naopak.Mám s tím své zkušenosti,ono se to krásně píše někomu a radí,ale jdeli do úzkých tak pak se vidí.Pokud nemám půjem a k tomu tanga,ale i kalhotky,tak je to všude pokud hustší,tak to je v kalhotkách a dle rady známé pokud je to hustší a dřepnete si,tak to je jen ve spoďárách a mám to vyzkoušené a nemám to všude akorát to chození nic moc když se to lepí,maže a je z vás slepenec.Průjem a řidida-srajda chceteli to je víc než dost taky mám zažito a k tomu ve škole a na rodinném výletě a pokud jste dálod domova,tak je to teda kruté a fakt jsem si to vychutnala.Pokud se diví Lukáš proč to Karolína ještě znovu pustila,tak stejně,už není co zachrańovat a zadržovat taky jsem to tak udělala horší to už nemůže stejně ani být když jsem posraná,tak to nikdy nebudu dál držet a pustím to vždy když to na mně znovu přijde

Karl (Pá, 13. 12. 2013 - 08:12)

Tak to se ti lehce říká,ale pokud by jsi se dostal někdy do úzkých,tak uvidíš sám

Lukáš (Čt, 12. 12. 2013 - 20:12)

Pocit byl dost nepříjemný...karolíno, tak jsi se dopustila hned několika chyb.
Tak za prvé, když se někomu chce na velkou jít do podřepu, že to utlumí, tak to je síla.
Za druhé, a to ne jen pro Tebe, ale i pro Roberta. Když se někdo již podělá a chce se mu znovu, tak nechápu, proč to nadále pustí do kalhot? To se chce ještě víc podělat?
Roberte, když jsi se podělal do pyžama, tak jsi neměl ten zbytek pouštět do gatí, ale dokončit to na WC? Lidi, to si neumíte poradit?

robert (Čt, 12. 12. 2013 - 14:12)

Pocit byl dost nepříjemný...Tak to Ti věřím.
Mě, když se to tehdy stalo, tak jsem z toho byl v šoku, ale pak mne docela fascinovalo, kolik toho z člověka může takhle po ránu a to ještě do kalhot vyjít.
Ono, přísloví mít plné kalhoty má hodně do sebe.
Ještě, že to ty kalhotky pobraly. Já měl na štěstí pyžamo, tak, že tam se toho taky vešlo a pak mne to ještě chytilo, tak jsem to také již dokončil takhle do kalhot.
Ono je jedno, když je již člověk podělaný, tak stejně se to musí dát do pořádku, ještě toho ze mne docela dost vyšlo.
Nejhorší byl ten ¨zápach, ale na druhé straně se mi strašně ulevilo a zaplavila mne taková divná horká vlna.
pak však následovla ta obava z ostudy.

Karolina (Čt, 12. 12. 2013 - 13:12)

Pocit byl dost nepříjemný když se člověk posere mám-li to tak říci ve vlaku.Kalhotky byly nafouklé k prasknutí a ztěžklé a forota byla v nich a silonkách,být to dost řídké,tak to bylo venku na podlaze.Bylo toho nečekaně dost a v tomjsem musela hodinu jít pěšky domů a cestou ještě něco ze mně po troškách vyšlo,ale nemělo smysl to ani držet už byla jsem podělaná až za ušima.No,nestalo se mi to poprvé a tak vím jak s tou nadílkou mám chodit,ale dá se to až na ten trapas a ostudu

Robert (Čt, 12. 12. 2013 - 12:12)

Tak to Romčo přišlo tak...Tak to Karolíno znám, také jsem se jednou řádně podělal a to do pyžama.
Kalhoty jsem měl nafouklé.
Jaké jsi měla pocity, také se tě zmocnil takový ten nepopsatelný pocit úlevy a údiv nad tím, kolik toho z Tebe vyšlo?

Karolína (Čt, 12. 12. 2013 - 09:12)

Tak to Romčo přišlo tak rychle,že jsem nestihla přejít z vagónu do druhého,ale sedla jsem si do podřepu s tím,že to snad utlumím,leč v tu chvíli se mi rychle plnili kalhoty a řádně ztěžkli a nfoukli.Bylo to moc rychlé ale vše mi zůstalo v kalhotkách a punčochách,naštěstí,ale flek a boule byla jako bych si dala polštářek

Pavel (Čt, 12. 12. 2013 - 08:12)

Já se občas podělám z...Gabčo, teď si představ, kdyby se Ti to tak podařilo do kalhotek. Podle toho, co popisuješ by jsi je měla pořádně nafouknuté.

Gabča (St, 11. 12. 2013 - 18:12)

Teda to moc nechápu, tak...Já se občas podělám z mastného jídla... ale že bych se posrala turch, to se mi nestává, vždycky je čas po varovných signálech vystrčit prdel... jednou jsem se posrala pár metrů od baráku, když jsme šli s přítelem z pařby. Hodila jsem to pod místní smrček. Bylo toho fakt hodně. Drbny pořád rozebíraly, co se tam vysralo za mamuta. Že to byla holka, která má 49 kilo, to by je nenapadlo...

Romča (St, 11. 12. 2013 - 17:12)

Tak to je fakt,že aby se...Teda to moc nechápu, tak proč jsi se nevykadila v tom vlaku v podřepu jako většina? Taky bych si tam na záchod nesedla, ale raději bych vydržela chvíli nepohodlí v podřepu, než jít domů s nákladem v kalhotách.

Karolína (St, 11. 12. 2013 - 14:12)

Tak to je fakt,že aby se někdo pokadil po čípcích to je docela úsměvné.To se může stát tak akorát z jídla,tekutin aj.věcí,ale ty čípky je hloupost.Já se podělala víckrát,ale vždy pokud mi něco nesedlo ap.a nestihla jsem doběhnout nebo jsem byla v situaci kdy nebylo jít kam a nebo bylo plno lidí jako náměstí,kultůrní zařízení,škola,dopravní prostředky.Stačí někdy jít ve vlaku na wc a to se prostě nedá když jsem to nemohla vydržet a musela jít ve vlaku na wc,tak to dopadlo tak,že jsem se raději podělala než bych sedla na takovej hnus a něco chytla

kamil (Út, 10. 12. 2013 - 20:12)

Tak mě se to stalo teď z...To je blbost.
Po čípcích se ani snad nejde podělat, to jsou pohádky.

Oldřiška (Po, 9. 12. 2013 - 14:12)

To co píše Láďa o své přítelkyni nebo Olin o těch čípcích,tak možné je všechno.Mně se to stalo tak jako té přítelkyni od Ládi i to samé co Olinovi,ale bez čípků.Když se to stane,tak se to stane a je jedno kde a kdy.V loni mně to potkalo na dovolené na pastvinské přehradě kde jsem se brzo po obědě cestou do chatky před kamarádkou durch podělala a valilo se mi to z bikin ven a vidělo mně dost lidí k mé smůle,takže trapas jak hrom a ostuda,ale stát se to může každému.

Olin (Ne, 8. 12. 2013 - 17:12)

Tak mě se to stalo teď z pátka na sobotu.
Měl jsem pořádnou zácpu a zavedl jsem si do konečníku čípek, ale nijak to nepomohlo.
nakonec jsem na to nějak přestal myslet a říkal jsem si, že, až to přijde, tak to přijde.
Šel jsem spát a do rána jsem se pořádně podělal, měl jsem plné pyžamo, bylo toho hodně.
Podařilo se tady z vás někomu něco podobného po čípcích?

Lenny (So, 7. 12. 2013 - 14:12)

Před časem jsem šel s...Taky to asi nebyla normální stolice ale srajda.

Reklama

Přidat komentář