Reklama

sibutramin 20

Petronela (Ne, 30. 1. 2011 - 10:01)

Sibutramin 15mg,20mg po 50 nebo 100tbl. Baleno s bezpečnostním uzávěrem. Nový kvalitní Sibutramin - originál - s ověřovací etiketou, příbalový leták samozřejmostí, dovoz z USA,název výrobce plus ochranná známka uvedena na obalu oproti jiným nabízeným neznámého původu a obsahu)ŽÁDNÉ PRODUKTY ASIJSKÝCH VÝROBCŮ A PRODEJCŮ!!!

Totožné složení,stejné účinky (ale opravdu šetrnější a mírnější vedlejší účinky) jako dřívě vyhlášená Meridie nebo Lindaxa, které se v celé EU již nedájí sehnat.
Odběr od dlohodobého a prověřeného zdroje. Dále Adipex, Xenical aj.Odpovím všem a vždy nejpozději do 24 hod.
V případě zájmu kontaktujte

[email protected]

edandmore (Ne, 30. 1. 2011 - 00:01)

můžu se zeptat kolik jste zaplatila za poštovné??

Pozor na Petron (Ne, 30. 1. 2011 - 00:01)

Petronela mi poslala nabídku na email, kde mimo sibutraminu mi nabídla THYEROMON za 1900,00Kč, Uvádí ,že tento lék zrychluje až 4 násobně metabolismus a spalování. Nedalo mi to a koukla jsem na stránky min. zdravotnictví, Bohužel mi i naše magistra v lékárně vše co jsem se o léku dozvěděla potvrdila. Tanto lék se užívá při špatné funkci štítné žlázy a co hlavně jsou to HORMONY s kterýma by si zdravý člověk neměl zahrávat, a cena v lékárně jeza 145,00 Kč, Tímto u mě důvěryhodnost Petronely klesla na nulu, protože se zdravím lidí nemá právo si zahrávat!

Nabizim poslední 3balení Adipex retard 100tbl - 1700kč. Dodani postou na dobirku po cele CR,diskretne zabaleno, 100% ucinnost a spolehlivost! mail: [email protected]

Nika (So, 29. 1. 2011 - 23:01)

Mně je 37 let, mám 3 děti. Já jsem shodila pomocí Meridie 10mg za 9 měsíců 22 kg. Začínala jsem totiž na poporodních 110 kg. Začala jsem chodit na aerobic, upravila jídelníček a po 20 letech jsem se začala jezdit na inlajnech. Cítila jsem se skvěle. Jenomže teď taky nevím, co místo toho

Hana (So, 29. 1. 2011 - 23:01)

Já jsem předloni taky zhubla po Meridii.
Z 87 kil jsem se za tři měsíce dostala na 72. A to prakticky bez zvýšeného pohybu... Pravda je, že mě první týden trochu bolela hlava a měla jsem taky sucho v puse, ale aspoň mě to donutilo pořádně pít. Takže taky z vlastní zkušenosti potvrzuji, že Meridia byla účinná, bez jojoefektu.
Doufám, že ten dobytek, co způsobil ty čachry, kvůli kterejm zmizela z trhu, ztloustne jak prase a pozná, jaký to je mít metrák a bolavý klouby...:(((

Petr (So, 29. 1. 2011 - 23:01)

Zdravím všechny, mně...

No kdo asi, Jano...
Farmaceutická lobby je největší svinstvo...

sona (So, 29. 1. 2011 - 23:01)

Zdravím všechny, mně Meridia pomohla shodit 30 kg, a to dokonce poté, co mi lékaři diagnostikovali sníženou funkci štítné žlázy. Teď jsem zjistila, že přestože byla stažena z prodeje, takové léky jako Adipex se klidně prodávají dál. Co to má všchno znamenat? Kdo si zas na tomhletom mastí kapsu??

Marlen (So, 29. 1. 2011 - 23:01)

Zdravím lidi, takže jsem skončila kúru ze sibutraminem výsledk byl úžasný 5kg dole za měsíc, bohužel mě opět zmohly moje neovladatelné chutě a opět se plácám v skoro ve stejné váze jako na začátku...takže lépe řečeno je jíst s mírou...a s mírou se hýbat....a pěstovat vůli....měj te se fajn..

Klára (So, 29. 1. 2011 - 23:01)

Zdravím, chci se zeptat těch co používali sibutramin 20, jak se cítili, jak jim to šlo v hubnutí a zda to konečně zabírá na neovladatelné chutě. Sibutramin 20 je něco jak lindaxa 15 ale o něco silnější

Katuška (So, 29. 1. 2011 - 23:01)

Já teda měla od Silvy a Cloette,obojí bylo stejné což sem neveděla,že maji to same,a žadnej výsledek.
Od Agaty ,to zafungovalo , tak to je zas moje zkušenost. Píšu to jen proto,že do ní tak jedete , každemu je jasný jak to je ,když je tu bohužel jen jedna která je chvalená , asi je zoufala . Jak to,ze tu nejsou pochvaly na jine prodejce, že si tu taky neuveřňují pochvalné emaily , to je jen ta jedna správná ??? a nikdo jiný není OK ??? taky jsem tu kdysi kupovala Adipex,je to dávno nevzpomenu si na nick,taky bych pochválila,aby to nebylo jednostranné,a proběhlo to v pořádku,ale ted objednávam jen od té své Songare. A zatím spokojenost. Kdo napíše taková slova jako hyena,co je on sám ??? člověk muže říct,že mu to nepomohlo,ale takto ???

Endamore (So, 29. 1. 2011 - 23:01)

Nechápu proč všichni riskujete kupováním Sibutraminu od překupníků. Objednejte si jí rovnou na těhle stránkách :www.edandmore.com/, zrovna jsem to udělala. Sibutramin 15 mg 100 tbl. vyjde na 109dolarů tj. 1922,- Kč. a máte jistotu.

Sedmička (So, 29. 1. 2011 - 23:01)

Meridia, kterou týdeník Sedmička koupil na černém trhu, je falešná. Ukázaly to testy.
Laik by to nepoznal. Lék Meridia, za který redaktorka Sedmičky zaplatila překupnici před měsícem osmnáct set korun, je nebezpečný padělek.

„Účinná látka sibutramin sice v léku je, ale její obsah od tobolky k tobolce kolísá. Obdivuji dámy, které něco takového polknou,“ říká Bohumil Kratochvíl, profesor z Vysoké školy chemicko-technologické v Praze a jeden z expertů, který zakoupený lék zkoumal.

První padělek

Podle Státního ústavu pro kontrolu léčiv se týdeníku Sedmička podařilo zachytit první padělek tohoto léku v České republice.

„Případ padělání Meridie jsme ještě neměli,“ říká Jaroslava Doležalová, vedoucí oddělení enforcementu a regulace reklamy, které se plagiáty zabývá.

Státní ústav pro kontrolu léčiv teď případ převzal. „Došetříme celý nákup, zanalyzujeme lék v naší akreditované laboratoři a upozorníme policii,“ vysvětluje šéf ústavu Martin Beneš.

Reportérka Sedmičky se s jednou z překupnic sešla přímo v centru, kde od ní koupila balení léku na tři měsíce. Reportáž, jak snadné je koupit od dealera zakázaný lék na hubnutí Meridia, vyšla 1. dubna.

Medikament má tak závažné účinky na srdce, že jej od března lékaři nepředepisují a neprodává jej žádný lékárník v Evropské unii. Zvlášť mezi ženami je ale o lék zájem, a proto se obracejí na černý trh.
Reportérka se s překupnicí zkontaktovala prostřednictvím jedné z internetových diskuzí, kde si uživatelky vyměňují zkušenosti s užíváním Meridie.

Přitom nejde o žádné specializované webové stránky. O Meridii se běžně diskutuje třeba pod články o hubnutí na portálech zdravotnických a ženských magazínů.

„Provozovatelé webů si hlídají obsah, diskuze ale filtrované nejsou. Jde tak vlastně o elektronický podomní prodej, kdy překupník osloví člověka přímo na netu a lék mu nabídne,“ říká Beneš.

Jedy, nebo jen sádra? Kdyby koupenou Meridii pacientka užívala, mohla by si právě kvůli kolísajícímu množství účinné látky přivodit vleklé zdravotní potíže.

„Expertní posudek ukázal, že je to plagiát a že lék není produktem firmy Abbott, která jej vyrábí. Tobolka navíc neobsahuje všechny pomocné látky, které jsou uvedené v příbalovém letáku,“ říká Bohumil Kratochvíl z Vysoké školy chemicko-technologické v Praze.

Pomocné látky slouží hlavně k tomu, aby dopravily účinnou látku v těle na ta správná místa. Když takové látky chybějí, lék rychle projde organismem a do krve se dostane jen malé množství. Navíc je to zátěž pro játra, protože lék musí z větší části odbourávat sama.

„V lepším případě do sebe ládujete jako přídatnou látku sádru, v horším těžké kovy a různé jiné jedy, které vás poškodí dočasně, trvale nebo vám mohou vzít i život,“ vysvětluje Beneš.
Zakoupenou Meridii tak budou experti zkoumat ještě jednou, podrobněji. Díky tomu zjistí všechny látky v medikamentu obsažené.

Pilulka z leštidel

Překupnice inzerovala, že odpovědnost za případné následky z užívání léků bere na sebe. Podle expertů, kteří udělali základní analýzu léku a porovnali jej s pravou Meridií, ale není ani jasné, jaký má účinná látka sibutramin původ.

„O tom můžeme jen spekulovat. Může jít o výrobce indické, čínské, brazilské a možná i ruské, kteří jsou schopní účinnou látku přes internet dodat,“ říká Zdeněk Bělohlav z Fakulty chemické technologie VŠCHT v Praze.

Podle odborníků není problém vyrobit látku pro použití v lécích. Ze zahraničních trhů ji lze poměrně levně získat několika kliknutími na internetu. Není ale čistá a může ublížit nebo i zabít či vyvolat alergickou reakci. Může také účinkovat jinak, než si kupující představoval. O tom, jak taková dílna vypadá, informuje internetová stránka www.nebezpecneleky.cz.

„Často jsou to míchačky na cementové směsi, kde se jeden den vyrábí viagra a druhý den léky na srdeční onemocnění. Lesklý povrch pilulek se vytváří pomocí silničních nátěrů a podlahových leštidel,“ říká na jednom z videí Evropské lékové agentury Petra Eurenius z farmaceutické společnosti Pfizer. Hygienická kontrola ani kontrola výstupních látek podle něj neexistuje.

Další prohřešky jsou i na českém trhu. „V lécích se objevuje třeba i technický olej, kterým se tabletovací stroje promazávají,“ říká Veronika Petláková ze Státního ústavu pro kontrolu léčiv.

Chystají postih

Za prodej neregistrovaných léků nebo těch na recept mohou dealeři dostat maximální pokutu půl milionu korun. Překupnici hrozí trest, pokud ji někdo zažaluje za poškození zdraví. Případný trest je jeden rok pro překupníka, až tři pro organizovanou skupinu.

To by se už mohlo v příštím roce změnit. Česká republika spolupracuje na mezinárodní úmluvě proti šíření padělků léků Medicrime. V listopadu by ji měli v Istanbulu podepsat ministři spravedlnosti členských států Evropské unie.

„Padělání léků, jejich nabízení, balení, zprostředkování je do budoucna trestným činem,“ říká Martin Beneš

Rex (So, 29. 1. 2011 - 23:01)

Tyto léky byly v lékárnách staženy a asi to mělo svoje opodstatnění, protože vedlejší účinky byly horší než přínos snížení váhy, navíc je tam jojo efekt po ukončení braní těchto léků.Lepší je cvičit a snížit příjem jídla

Kačka (So, 29. 1. 2011 - 23:01)

dobry den měl by prosím vás někdo kontakt na někoho spolehlivého kdo prodává lindaxu 15 nebo sibutramin20?? za rozumnou cenu?a má už dobré zkušenosti??předem moc děkuju za odpověd))

jana (So, 29. 1. 2011 - 23:01)

[email protected] je PODVODNICE!!!! Holky všechny které z vás byly podvedeny údajnou prodávající [email protected] se mi ozvěte, žádná meridie vám nepřijde jen prázdná flakonka s práškem, obracíme se na Policii,už je nás pár a čím víc nás bude tak větší trestní postih ji čeká, ozvěte se mi na mail [email protected], nedovolme aby ji to prošlo!

Pozor na Petron (So, 29. 1. 2011 - 20:01)

Petronela mi poslala nabídku na email, kde mimo sibutraminu mi nabídla THYEROMON za 1900,00Kč, Uvádí ,že tento lék zrychluje až 4 násobně metabolismus a spalování. Nedalo mi to a koukla jsem na stránky min. zdravotnictví, Bohužel mi i naše magistra v lékárně vše co jsem se o léku dozvěděla potvrdila. Tanto lék se užívá při špatné funkci štítné žlázy a co hlavně jsou to HORMONY s kterýma by si zdravý člověk neměl zahrávat, a cena v lékárně jeza 145,00 Kč, Tímto u mě důvěryhodnost Petronely klesla na nulu, protože se zdravím lidí nemá právo si zahrávat!

Silva (So, 29. 1. 2011 - 19:01)

Váš alibismus moc...Petro k Vám nemám co už říct , jasně jsem napsala , že s tím nic společného nemám, právě jsem se vrátila z nemocnice z JIPky a věřte mi , že mám naprosto jiné starosti a Váš hyenismus a obviňování mě skutečně uráží. Nic z toho jsem nepsala a za tím si stojím Silva

Petronela (So, 29. 1. 2011 - 18:01)

Sibutramin 15mg,20mg po 50 nebo 100tbl. Baleno s bezpečnostním uzávěrem. Nový kvalitní Sibutramin - originál - s ověřovací etiketou, příbalový leták samozřejmostí, dovoz z USA,název výrobce plus ochranná známka uvedena na obalu oproti jiným nabízeným neznámého původu a obsahu)ŽÁDNÉ PRODUKTY ASIJSKÝCH VÝROBCŮ A PRODEJCŮ!!!

Totožné složení,stejné účinky (ale opravdu šetrnější a mírnější vedlejší účinky) jako dřívě vyhlášená Meridie nebo Lindaxa, které se v celé EU již nedájí sehnat.
Odběr od dlohodobého a prověřeného zdroje. Dále Adipex, Xenical aj.Odpovím všem a vždy nejpozději do 24 hod.
V případě zájmu kontaktujte

[email protected]

Mirka (So, 29. 1. 2011 - 17:01)

Mně je 37 let, mám 3 děti. Já jsem shodila pomocí Meridie 10mg za 9 měsíců 22 kg. Začínala jsem totiž na poporodních 110 kg. Začala jsem chodit na aerobic, upravila jídelníček a po 20 letech jsem se začala jezdit na inlajnech. Cítila jsem se skvěle. Jenomže teď taky nevím, co místo toho.

Reklama

Přidat komentář