Reklama

sibutramin 20

Silva (Út, 11. 5. 2010 - 10:05)

vůbec ne, ať si každý jedná dle svého :o) o tom to přeci je. Vyjadřuji se pouze k polopravdám a polotrvzením, na jiné nemám potřebu reagovat.

Tereza.R (Út, 11. 5. 2010 - 09:05)

Nikoho tady neocernuji, nemluvila jsem o nikom konkretnim. Pokud jste ale Vy dealer, tak je snad to, co Vy tady jako prodejce podsouvate, znacne ovlivnene, nemyslite? :-)

Silva (Út, 11. 5. 2010 - 06:05)

tak tady jsem naprosto v klidu, ode mě totiž odebírají i lékařky, a ty si odebraly vzorek na test a teprve na základě výsledku vůbec proběhla objednávka. Tobolky obsahují jednu z nejšetrnějších látek, kterou nazýváme nosičem, aby se látka dopravila tam, kde má být, a čistotst produktu byla ohodnocena na 98%, obsah tobolky mezi 19-21mg. Nejen že mě to neudivilo, protože přes své známé jsem tento test již dávno měla, protože bych sobě a své rodině žádnou neprověřenou sračku užívat nedala. Nepřesatanou mě udivovat snahy očernit, pomluvit či jen naznačit...

Tereza.R (Út, 11. 5. 2010 - 04:05)

Neda mi to, abych nevyjadrila uzas vsem tem, kteri dokazi polknout to, co se tady nabizi. Jako lekarka nemohu poprit urcite vyhody latky sibutramin v boji s nadvahou, take si myslim, ze se jedna pouze o boj farm. firem. Sama jsem byla uzivatelkou. Ovsem zajimalo by mne, zda si tady nekdo vubec uvedomuje, ze to, co Vam tady damy/pani nabizi, jsou vse PADELKY??? Ze jsou to vyrobky no name firem, bez radnych kontrol, atd? Ano, je mozne, ze funguji, ale tyto leky nemaji spravne pridavne latky, ktere zajistuji, aby leciva latka byla spravne "dopravena" tam, kam ma a aby mela co nejmensi negativni dopad na Vas organismus. Jedna se temer vzdy o cinske vyrobce, kteri v ramci usetreni za tyto pridavne latky primichavaji do leku sadru. Chapu, ze to laika asi nenapadne a tak jsem Vas chtela jen trochu uvest do obrazu. Zase abych ale nehazela vsechny do jednoho pytle, dostal se mi kdysi asi pred rokem do rukou jeden Sibutramin20mg, dle šarže z US, ktery po rozboru v Motole vyšel jako temer originalni vyrobek a to vc. pridavnych latek, byly tam jen male odchylky cca 0.07%. Bohužel už si nepamatuji vyrobce ani kontakt. Bylo to modrobile baleni, bila doza, pribal letak...kdyby nekdo znal, napiste, rada bych kontakt opet obnovila, ale myslim, ze uz pani nebude fungovat, nevim...mejte se !

Je to o farmace (Po, 10. 5. 2010 - 22:05)

Zajímavý, že to stáhli jenom někde. To třeba v USA, Austrálii, nebo na Ukrajině riziko kardiovaskulárních chorob nehrozí?
To bude asi stejná fraška, jako s melatoninem...

Jára (Po, 10. 5. 2010 - 21:05)

"Farmakoterapie obezity....ono celé to stažení z trhu je dost směšná fraška, je jasně dáno , s jakými lečivy se nemá kombinovat a pokud je to dodrženo, tak proč ho nebrat, studie o které se tolik mluvilo je směšná a založená na polopravdách a nepřímých indiciích, Sibutramin prostě "někomu" vadil na trhu a připojuji se k názoru , který již zazněl, jde o boj farmaceutických firem.

L. (Po, 10. 5. 2010 - 21:05)

"Farmakoterapie obezity. V současnosti jsou na trhu pouze dvě antiobezitika v užším slova smyslu: sibutramin a orlistat. I když představují pokrok zejména v zacílení léčby a bezpečnostním profilu, mají stále charakter podpůrné léčby a vždy by měla být součástí komplexního přístupu, ovlivňujícího stravování i pohybový režim. Sibutramin je selektivním inhibitorem zpětného vychytávání serotoninu a noradrenalinu v hypotalamických neuronech, zprostředkovávajících mimo jiné pocity nasycení a sytosti. Účinná látka zesiluje přirozené mechanismy, kterými tělo reaguje na příjem potravy.

Nejde o anorektikum, potlačující chuť k jídlu, nýbrž o látku, posilující dodržování redukčního stravovacího režimu. Je indikována u jakéhokoli stupně obezity, je-li problémem nedostatečné dodržování redukčního stravovacího režimu. Sibutramin je velmi dobře snášen, osvědčil se v léčbě obézních diabetiků a hypertoniků a je vhodný u pacientů se syndromem inzulinové rezistence. Dobré výsledky byly pozorovány u pacientek s premenstruálním přejídáním, sezonní afektivní poruchou a zvýšenou chutí na sladké. Předpis sibutraminu (a stejně tak i orlistatu) není vázán na určitou odbornost. " MUDr. Petr Sucharda, CSc.3. interní klinika 1. LF UK a VFN, Praha

http://www.zdn.cz/clanek/priloha-lekarske-listy/obezni-pacient-v-peci-praktickeho-lekare-272171

Tak já nevím, co proti němu pořád něco máte. Důvod stažení dosti zvláštní. Jen díky nějaké studii viz. zde http://www.sukl.cz/otazky-a-odpovedi-k-pozastaveni-registrace-leciv
V podstatě my se nikdy nedozvíme, jestli v tom není není třeba jen stažení fungujícího léku, aby se zvýšil trh s jinými léky, třeba alli a pod. Každopádně si myslím, že je sibutramin lepší než zkoušet stále nové a nové spalovače tuku a pod.

Alena (Po, 10. 5. 2010 - 21:05)

se neprodává v...Slušně jsem se zeptala.....

Alena (Po, 10. 5. 2010 - 21:05)

Evropská léková agentura vydala doporučení o pozastavení registračního rozhodnutí pro účinnou léčivou látku sibutramin. Co to znamená? Přípravky s obsahem sibutraminu určené na hubnutí budou staženy z celého trhu Evropské unie kvůli zvýšenému riziku kardiovaskulárních příhod.
Týká se to léků Meridia, Lindaxa, Sibutramin Sandoz a Sibutramin-Teva.

Jak to je? V lékárně mi řekli, že ce Lindaxa opravdu neprodává? Kde je pravda?

BLBE (Po, 10. 5. 2010 - 20:05)

nikdo nic nezakázal, pleteš si dojmy s pojmy

!!! (Po, 10. 5. 2010 - 19:05)

..."Sibutramin jsou léky, jako všechny ostatní" - a proto ho zakaázali?

Adipexenical (Po, 10. 5. 2010 - 17:05)

Predam ADIPEX retard 100tab. za 76€ (2128 Kc),REDUCTIL 28 CAPSUL-36€(1000kc),MERIDA 98 caps-88€,
LINDAXA 90caps-86€(2400kc),XENICAL 84 CAPS-85€(2380kc) Sú to účinné tabletky na znizenie telesnej hmotnosti!
Da sa objednať aj mensie alebo väčšie množstvo.
Spôsob doručenia je buď osobne alebo poštou
na dobierku. . tel. : +421944146658
E-MAIL:[email protected]
Predam aj menšie množstvo : 10,20,30,50,60tbl

Efedrin (Po, 10. 5. 2010 - 15:05)

Pokud zde někteří moralizují nad užíváním sibutraminu,tak efedrin raději ani nezmiňujte.On není tak nebezbečný na jedno použití v malé dávce,ale je potřeba ho brát víc a rychle si vytvoříte návyk a než se nadějete,tak jste v hajzlu a na odvykací kůře.Navíc se po něm rozhodně nehubne tolik jak si většina myslí a slouží např. ve sportu jako stimulant výkonu.Takže ruce pryč od efedrinu a palec nahoru pro paní Silvu,která má zřejmě všech pět pohromadě.

Silva (Po, 10. 5. 2010 - 13:05)

vyzkoušela jsem ho na sobě, z čisté zvědavosti, sportovci jej užívají z malinko jiných důvodů, tam to částečně chápu a i tam je potřeba zvýšené opatrnosti. Což je asi tak vše co bych rozebírala otevřeně na foru, pokud máte nějaké další otázky pouze na email. Snad chápete.

to Efedrin (Po, 10. 5. 2010 - 13:05)

Viděla jsem ho v nabídce na.......a mohu znat duvod,proc Vam pani Silva koupi efedrinu rozmluvila?

L. (Po, 10. 5. 2010 - 13:05)

Ano, jako přírodní náhražka se koupit dá, ale ta samozřejmě nefunguje, že? ;) efedrin se stále dá koupit v některých státech USA a Kanady, ale většina neposílá do evropy. Silvo, proč efedrin nedoporučujete? Četla jsem o něm hodně a sportovci si ho vychvalují.

Silva (Po, 10. 5. 2010 - 13:05)

Viděla jsem ho v nabídce na...přesně tak, jestli není radno si s něčím laicky zahrávat je to právě Efedrin, existují i jeho přírodní náhražky ve formě Mahuang,apod. stačí nahlédnout do některých fitness shopů, většinou jde o profi spalovače, a abych pravdu řekla výsledek nestojí za ty peníze.Cena se může vyšplhat i k 1500kč za měsíc a pokud nesportujete, výsledek se dostavit nemusí. Ale každý ať vyzkouší co uzná za vhodné :o).

Efedrin (Po, 10. 5. 2010 - 13:05)

Teda tady se to pěkně...Viděla jsem ho v nabídce na netu.když jsem do googlu zadala "prodám efedrin" nabídky tam jsou.Ale zrovna paní Silva mi jeho koupi rozmluvila :-)

L. (Po, 10. 5. 2010 - 12:05)

Teda tady se to pěkně rozjelo. No, s těma božíma kecama si běžte někam jinam. Jinak nechápu, proč tady někdo se pořád naváží do Fran?! Řekla svůj názor na sibutramin a vy z ní hned děláte dealerku. Ach jo, tady se asi někdo pěkně nudí. Sibutramin jsou léky, jako všechny ostatní a všechny léky mají nějaké nežádoucí účinky, tak o co vám tady jde? Jen jsem se zeptala, jestli má i někdo další problém s padání vlasů při braní sibutraminu a vy se tady všichni nakonec kvůli tomu ukamenujete? Komu sibutramin a jeho černý obchod vadí, tak ať sem neleze a nečte tuto diskuzi. Nebo to tak moc závidíte dealerům? Tak prodávejte taky ;DDD Jinak malá otázečka, neví někdo, kde se dá sehnat efedrin?

fran.n (Po, 10. 5. 2010 - 10:05)

Osobně Ti ze srdce děkuji.......a Lojzo,ty už to nepij...pokud je to tvůj styl humoru - zasmáli jsme se a stačilo.Pokud to myslíš vážně - Bůh s tebou a lidmi ve tvém okolí.

Reklama

Přidat komentář