Reklama

z 85kg ZHUBNOUT na 75 ???

marie (Ne, 4. 1. 2009 - 13:01)

rotoped jsme měli doma, byl úúúúúúúúúžasný na odkládání právě vyžehlených košil :-D. Četla jsem kdesi, už jsem to ale znovu nenašla, o cvičení "v hlavě". Třeba lidi, kteří nemohou vůbec cvičit, nebo se to právě nehodí vzhledem k okolí (MHD např.), tak cvičit v duchu. Ony se ty spoje z mozku do svalů dostanou, není to sice ono, ale na začátek jako najít cestu vůbec ke cvičení, to jde. Pak už není ke cvičení takový odpor. Dneska jsme měli kuřecí vývar z koster, takže tuku nic moc, obrala jsem si maso z toho, zakousla jsem rajče a papriku, odpoledne půjdu ven, je tam sice siberie, ale na chvilku půjdu. Večer budu mít stres z přípravy na pondělní ráno, tak už toho asi moc nesním, pohoupu se na míči, mám problém s páteří a ten je úžasný. No, uvidím, nakolik to vyplním. Držím palce sobě i ostatním.

Milena (Ne, 4. 1. 2009 - 13:01)

Ahoj Viano,tak já jsem dělala taky 12hodinové směny,2ranní a 2noční,pak 4dny volno,ale zase ve fabrice,kde se buď celou šichtu stálo nebo sedělo,takže pohyb žádný.Takový směny jsou ale docela náročný,většinou jsem byla nevyspalá,unavená a na ráno jsem vstávala už ve 4h a ani jsem se nestačila nasnídat,takže to dělá taky svoje.Vydržela jsem to takhle 9měsíců a je pravda,že za první měsíce jsem měla nějakých pár kilčo dole a to jsem nemusela ani držet žádnou dietu a cvičit,šlo to samo a dostala jsem se na krásných 56kg(předtím jsem zhubla ze 70 na 59),ale co se nestalo.Přestala jsem úplně cvičit a v práci jsem začala o přestávkách žrát všechno možný,třeba jsem si dala 2rohlíky a k tomu jsem přikusovala čokoládovou tyčinku nebo jsem chroupala na dílně slané tyčinky,brambůrky či sladké bonb

Baculka (Ne, 4. 1. 2009 - 13:01)

Ahojda holky moje hubnoucí - zdravím všechny . Tak co bylo dnes k obedu..? My kuřecí nudlicky na kari s těstovinama.Koukam,ze na stole mame jeste nedojedene bramburky-no to je lakadlo na me.Max.dnes je snim,ale od zitra to musi byt kriz!
Co rikate na to,ze si budeme psat - co jsme za ten den snedly..? Myslim,ze pak na konci dne se clovek musi pekne podivit...co vsechno spraskal :(

Viana (Ne, 4. 1. 2009 - 12:01)

Ahoj holky,,,,Mileno,tak by to mělo vypadat,tak jak píšeš.V ničím se neomezovat,jíst málo a hodně cvičit.Já si myslím,že mám v nemocnici pohybu na 12 hodinové šichtě pohybu až,až.Takže pokud mám volno dělám práce které mám doma.Skoro nelenoším,ale asi je to málo....Jinak se holky držím a od pátku mám něco málo dole...

Milena (Ne, 4. 1. 2009 - 12:01)

Ahojky holky,tak já nemám až takový problém s pohybem,ale spíš s dodržením nějaké diety,strašně nerada se v jídle omezuji a proto jsem předminulý rok začala hodně cvičit-každý den asi tak hodinku na rotopedu(někdy i mnohem dýl-podle času)a k tomu jsem si přidala ještě nějaké posilovací cviky na břicho a atd...V jídle jsem se nějak výrazně neomezovala,snad jsem jedla jen více zeleniny a ovoce,pila více vody,omezila jsem uzeniny a sladkosti a místo oběda jsem si někdy dala zeleninový salát nebo rýži se zeleninou.Jinak jsem jedla v podstatě všechno,akorát v menším množství a uzeniny a sladkosti jen občas.Prostě moje heslo zní-všeho s mírou a nic si úplně neodpírat,ale jednou za čas si dopřát to,co máme rádi:)Já vím,že je to těžké,ale mě se tímto způsobem podařilo za rok shodit 11kg a věřím,že se mi to podaří tento rok zase a už natrvalo.Asi si říkáte,že jsem blázen,jak můžu tak dlouho šlapat na rotopedu a atd...,ale já se přiznám,že mě šlapání na rotopedu baví a nemusím se nijak ani do toho šlapání nutit,prostě si nasadím sluchátka,pustím si nějakou rychlou taneční hudbu a jedu:)Ráda bych chodila taky třeba běhat nebo na dlouhé procházky,ale jelikož bydlím na malé vesnici,tak tady moc prostoru na běhání není,jedině les a tam já se sama bojím:(Omlouvám se vám za tak dlouhý text,ale chtěla jsem se s vámi podělit o svoje zkušenosti s hubnutím a poněkud více jsem se rozepsala,tak se nezlobte:)

renča (Ne, 4. 1. 2009 - 11:01)

Zdravím Baculku, ale i všechny další odjodlané. Jsem doma od 19.12. a taky nedělám nic jiného, než, že se jenom cpu, takže částečně spoléhám na nástup do pracovního režimu. Dala jsem si předsevzetí, že budu chodit na procházky a po ránu šlapat alespoň 20 minut na rotopedu. Na rozdíl od některých nemám s pohybem problém, takže můžu působit jako tahoum a hecovač.

sylvie (Ne, 4. 1. 2009 - 09:01)

mici:a jak si to zvladla??

Lobelka (Ne, 4. 1. 2009 - 09:01)

Jooo, anonyme znající řešení, je to tvrdé, leč pravdu díš. Ale ten bič musíme mít uvnitř vlastní hlavy, věřím, že tam je, ale najít ho a použít... A miss monokiny bych byla, od pasu nahoru jsem celkem OK :-).

Řešení (Ne, 4. 1. 2009 - 05:01)

Bič apořádné dávkování,to je nejlepší recept pro Vás.Tato kůra prováděna v pravidelných intervalech při přiblížení se k ledničce z Vás udělá miss monokiny.

Gábina (Ne, 4. 1. 2009 - 04:01)

Holky, mluvíte mi z duše. Já když mám jít cvičit, jsem nasraná jak delegát...

Romana (Ne, 4. 1. 2009 - 00:01)

Lobellko, jako bych to psala já. Je mi tolik, co tobě, nikdy jsem pořádně necvičila, když jsem se k tomu násilím donutila, tak jsem byla akorát naštvaná a místo endorfinů se dostavil pocit křivdy...:)))
Kde vzít chuť k pohybu? jak se k tomu donutit?

marie (So, 3. 1. 2009 - 23:01)

je mi skoro padesát a za celý život jsem zhubla snad metrák a znovu metrák a ještě kus jsem k tomu nabrala. Jsem od předvánoc doma na dovolený, tak jen žeru, nestydatě a neomaleně tláskám sladký, slaný, mastný... Také vkládám naděje, až půjdu do práce, že budu mít režim a více pohybu. Jsem za celý rok tak urvaná, že jsem byla ráda, že jsem si sedla a k tomu, jak jsem již napsala, žeru. Můj problém je jíst večer když přijedu domů, ne moc, ale zobu tu a tam, pak něco když dávám nákup do lednice, něco když vařím, něco jen tak a pak něco zobnu a je tu metrák. Mám 180 cm, jsem jak almara. Ještě na sebe prásknu, že jsem pohodlná a navíc je mi odporné být upocená, bez čehož hubnout asi nepůjde. Snažím se přemýšlet nad tím, co jím, ale velice často si na to vzpomenu až když mám jídlo v břiše. Takže dopiju colu (sice bez cukru, ale taky je to svinstvo), vyndám z mrazáku pangase a uvidíme zítra, zda to zase nevezme za své, když najdu ve špajzu třeba Milu, nebo čokoládu, což je MOJE. Ano, a půjdu ven, jestli nezapdneme sněhem po komín, alespoň na procházku.
P.S. Měřit se nebudu, sedí tu se mnou dospělý syn a za ty poznámky to nestojí. Pa-

Lobelka (So, 3. 1. 2009 - 23:01)

Na hory bych jela, ale má to dva háčky: 1. nejsem mladá a 2. nikdy jsem nestála na lyžích. Tož nic :-)

Lobelka (So, 3. 1. 2009 - 23:01)

Já doufám, že mi když ne přímo v hubnutí, ale aspoň v zastavení přibírání pomůže už jen pouhý návrat do práce (měla jsem dovolenou od 15. 12.) a do normálního režimu včetně stravovacího. Sice v práci sedím u PC, ale musím do ní aspoň dojít, a když zaměstnám hlavu, nemyslím pořád na to, co bych sezobla. A to je můj hlavní problém - zobu mezi normálními jídly.
A chci si konečně najít nějaké cvičení, sport, pohyb, který mě bude bavit. Začnu s cvičením doma, abych se trochu rozhejbala, pak se uvidí. Fitko? Kolo? Nevím ještě.
Pitný režim je asi jediné, co mám celkem v pořádku, 2 litry denně dám v pohodě a mám štěstí, že mi sladké pití (s výjimkou kávy, ale tu piju jen jednu denně s jednou kostkou cukru a trochou mléka) ani moc nechutná, takže většinou jedu trojboj ovocné čaje - bylinkové čaje - jemně perlivá voda.

Sháníme lidi na (So, 3. 1. 2009 - 23:01)

Pojedte s nama na hory a zhubnete hned!!!

Baculka (So, 3. 1. 2009 - 22:01)

No holky nás tu ale je ? To jsem ani necekala... dobre, chceme zacit od pondelaka, nejlepe shodit do leta...super !!! ale jak..???

CO BUDETE OD PONDELKA PRO ZHUBNUTI DELAT..???

ja zacnu min. tim,ze vypiju cca 2 litry caje - ztn.pitny rezim !!! Bod cislo jedna - i kdyz je zima,tak nezapomenme pit !!!!

Vítám další rady - triky - postrehy - doporuceni !!!!!!!
+++at se vsechny pekne doplnujeme

Sháníme lidi na (So, 3. 1. 2009 - 21:01)

Vřele zdravím všechny Snowbordisty a Lyžaře,

máme objednaný zájezd do Francouzských alp do střediska Les Trois Vallées ( http://www.les3vallees.com/ ) v termínu 16.1.-25.1.09. Uvolnila se nám tři místa (z 8-lůžkového apartmánu) a potřebujeme je zaplnit alespoň z části. Hledáme především mladé lidi, protože sami jsme také mladí a hodláme si to tam patřičně užít. Ubytování máme zarezervované v nedávno postavené luxusní Les Chalet du Soleil*** ( http://www.chaletsdusoleil.com/gb/menuires ), která je nadstandartně vybavené za velmi zajímavé zaváděcí ceny. Cena zájezdu je 10 990,- a zahrnuje vše krom jídla. Na případné slevě je možné se dohodnout. Pokud máš jakýkoli dotaz nebo by jsi chtěl zažít nezpomenutelné hory se skipasem na 600km sjezdovek v největším evropském středisku, tak nás neváhej kontaktovat na mailu: partylisty"email.cz nebo na telefonu: 736 138 498. Podrobné informace o středisku, ubytování nalezneš také na adrese: http://mountains.pantheonprague.eu !

Horám zdar!

Vojta

Karolina (So, 3. 1. 2009 - 21:01)

Jinak věk 34, 4 letý dvojčata, hypofunkce štítné žlázy a vel.46!! Chci zpět 42.

Karolina (So, 3. 1. 2009 - 21:01)

Také začínám od pondělka z 80 na 70 do léta, no do června :-) a taky to tentokrát vydržím.

Viana (So, 3. 1. 2009 - 20:01)

Teda hilky,to je paráda jak se to tu rozjíždí.Vítáme Milenu A baculku. začít se dá kdykoli chcete,klidně v pondělí,to je stejně můj styl.Začít ráno a končit v poledne.Ale tentokrát to vydržím,musím už kvůli Petrovi,aby si neřekl,že jsem sračka...

Reklama

Přidat komentář