Reklama

z 85kg ZHUBNOUT na 75 ???

Mi (Ne, 7. 9. 2008 - 14:09)

Ahoj Kelobo, ahoj Helo,

musím se přiznat, že stejně jako Hela diskuzi sleduji téměř každý den, ale nějak jsem nevěděla co psát...

Standardně se hlídám v jídle, otěže si povolím vždy jen v neděli po obědě, kdy si dám moučník nebo zmrzlinu, jinak jím pravidelně a tak akorát :-))). Ani s pohybem se toho moc nezměnilo - chodím běhat 5x do týdne, 3x do týdne na powerjógu. Jen plavání mě teď moc nevychází, nějak nemám chuť si namáčet vlasy, ale ono mi to zas začne chybět...

Určitě jsem něco maličko sundala, cítím to na oblečení, nicméně váhu stále nemám a u sestry už jsme dlouho nebyla, takže nevím, koli vážím...

Moc vás zdravím a gratuluju k úbytkům a přeju hodně sil a trpělivosti ke ztácení dalších milimetrů z obvodu... :)))

Honza (Ne, 7. 9. 2008 - 13:09)

Aspoň dva kroky:
1. krok - před každým jídle mísa salátu
2. krok - denně ujít minimálně 10 000 kroků
3. krok - denně se aspoň 20 minut pořádně zapotit

Aspoň dva kroky....www.aloe-gel.cz

Keloba. (Ne, 7. 9. 2008 - 10:09)

Ahoj Helo,je fajn,že výsledky, i když pomalé, jak píšeš, jsou. Aspoň jsou stabilnější. Jak jsem psala na konci srpna, začínám znovu a je to špatný, protože ve fitku, kam se snažím docela pravidelně chodit, nám asi zruší všechna "hromadná" cvičení. Nevím, proč ta změna, ale chtějí tam mít jen posilovnu, kterou budou rozšiřovat a obohacovat spoustou drahých strojů. To na mě není, mě vždycky vyhecují ty holky- spolucvičitelky. Říkám si - přece to zvládnu taky a jedu... Takže okolnosti nějak nejsou na mé straně.Myslím, že to neustálé přerušování určitého plánu, navíc už trochu zaběhnutého, je to nejhorší, co můžu udělat.Takže zatím žádný úbytek cm a kg,i nadále jste vy úspěšnější mým vzorem a přeju - VYDRŽET!Je hrozně fajn,že vše na diskusi sleduješ, pomáhá mně to, když vím, že se někdo zajímá...tím myslím i ostatní, se kterými bojujeme společně.

Hela (Pá, 5. 9. 2008 - 18:09)

Ahoj Kelobo, nějak se nám ty naše zlatíčka vytratily. Já si teď diskuzi jenom pročítám, takže vše sleduji.
Já osobně jedu tak jako před dovolenou, omezené jídlo a rotoped. Jde to dolů pomalu, ale výsledky jsou.
A co ty? Jak se ti daří?

Keloba (Pá, 5. 9. 2008 - 10:09)

Helo, Baculko,Mi, Jano a ostatní, nepřestěhovaly jste se na jiné téma???Nějak dlouho vás postrádám!

VIANA (Út, 2. 9. 2008 - 20:09)

Zdravím všechny boubelky,tak já jsem na tom pořád katastrofálně.Mám jednu návštěvu za druhou a nedej si.Ale nepřibírám,což se divím.

Martina (Út, 2. 9. 2008 - 16:09)

Tak jak, devcata? Ja dnes hodne ovoce pres den, na obed polivku, vecer beh a salat. teda doufam, ze to tak bude :o) Strasne me merzi, ze jsem se jeste nezvazila. Nemam vahu totiz. Ale strasne bych to chtela vedet. Jak jste na tom vy?

renča (Po, 1. 9. 2008 - 12:09)

Ahojky, zdravím tak dneska už jsem najela na ten svůj režim. Ráno jsem si 30 minut zašlapala na rotopedu a potom si dala 20 minut cvičení pilates. K snídani byl bílý jogurt s ostružinami a teď se chystám na oběd. Nějak si nepamatuju, co jsem si narazila.

Martina (Po, 1. 9. 2008 - 11:09)

Taak, vy moje spoluhubnouci devusky. Patek celkem ok, splachla jsem v sak den ctyrma piveckama, tak nevim, no. V sobotu jsem toho moc nesnedla, ale vcera jsem to dohhnala, to se musi nechat :o) Nevim, co mne to prepadlo, ale chytla mne zrava. Nastesti jsem toho nemela moc v te lednici. Takze byt jsem jedla dost, zadne skarade kaloricke vrahy :o) Ty oslavy jsou naprd, to ja znam. Ale neva holky. Vite co - nesmite si rikat, ze od zitrka, bo to potom covek DNESKA zezere, co mu prijde pod ruku. Mno a vite,c o pride nasledujici den, ne? Ja jak sem do sebe ladovala tvarohovy kolac vcera rano, tak sem si taky nerikala, ze bude dieta az od zitrka. Ale ze si to muzu dovolit, protoze nic se nemsi prehanet. Bo vite jak to je - obracena psychologie, kdyz neco nemuzu mit, chcu to este vic! Tak to nehrotte.. Bo pak se z tech nasich diet stane nafukovaci procedura, ktera zpusobi, ze se ty nase tela budou rozprostirat do vsech svetovych i nesvetovych stran :o)

Janča (So, 30. 8. 2008 - 22:08)

Ahoj holky, všechny vás zdravím. Taky jsem nedopadla nejlíp a předsevzetí pro dnešní den nedodržela. Ale důležité je se nevzdávat, zítra je taky den :).

VIANA (So, 30. 8. 2008 - 20:08)

Zdravím vás holky.Tak podávám to hlášení jak jsem slíbila.Dnes to byla jedna velká katastrofa,úplná bomba.Jedna spolupr. slavila narozky a měla tak bezvadné cukroví,šunku,činzámo,šlehajdu do kávičky a já nevím ještě co všechno.Moje předsevzetí šlo hned ráno do/VÍTE KAM/ a já papala a papala.Musím tedy začít zase až zítra.

Adriena (Pá, 29. 8. 2008 - 20:08)

Já se teď snažím snížit množství jídla, ale včera večer jsme měli neplánované grilování. Celý den byl v pohodě a večer to šlo do háje. Je potřeba začínat každý den znovu a znovu. Když to nevyjde jeden den, neházet flintu do žita a druhý den začít znovu. Přibrala jsem zase kilo a půl už mám 76,5. Na začátku roku jsem měla kolem 72 a jednou dokonce 70,6. A v MHD - taky si říkám jestli mě nepustí sednout jako těhotnou nebo jako starou. No asi už spíš jako starou.

VIANA- (Pá, 29. 8. 2008 - 19:08)

Zdravím,holky paráda všechny to bereme s humorem a to se mi líbí.Dnes jsem byla v lese na houbách tak jsem něco taky spálila ,ale opekla jsem si buřta tak se to vyrovnalo.Ted jsem četla někde v horoskopu,že do čeho se ted dám,to mi půjde od ruk.Tak se na to vrhnu.Zítra podám hlášení jak to pokračuje,jo?

Martina (Pá, 29. 8. 2008 - 17:08)

Bud v klidu, to se stalo i moji kamaradce pred pul rokem asi. Jeste tak fajne, ze maly kluk zacal pokrikovat: "Pani tehotna, pojdte si sednout tady." Takovy petirocny klucina. No vtip je v tom, ze ona vazi takovych sedesat kilo a meri metr sedmdesat. Asi mela zarazene vetry nebo co :o)

Kačkax (Pá, 29. 8. 2008 - 16:08)

Končím se vším...tento týden mě pustili sednout v hromadné dopravě 3 lidi. Jakože jsem těhotná. A dnes jsem si i sedla...

Martina (Pá, 29. 8. 2008 - 10:08)

Oprava - na co mate chut, ne buch :oD

Martina (Pá, 29. 8. 2008 - 10:08)

Jo a k tem energetickym napojum. Uz kdysi davno jsem nekde cetla, ze kofein startuje metabolismus. Bylo doporuceno, ze tak dve hodky pred sportovni cinnosti se ma vypit kafe, ze telo pak spaluje rychleji. Ja to tak delam. Nevim, zda to ucinkuje, nebot jsem nikdy nesla behat ci spinningovat bez kavy, ale jak jsem rikala, tenkrat jsem se ztracela pred ocama, tak na tom asi neco bude. Ty energericke napoje jsou na prd v tom, ze to ma v sobe hodne cukru, a to potom dokaze s chutema udelat pekny bordel.

Viano, nic se nesmi prehanet. Kdyz mas chut na zmrzku ci zakusek, tak proc ne. Ver ale tomu, ze kdyz budes jist vice ovoce a zeleniny, tak ty chute s tebou tak cloumat nebudou. ja kdyz mam chut na sladke, tak se prvni na cpu ovocem smichanym s jogurtem, pak pul hodiny pockam no a jak me ta chut neprejde, tak si tu cokoladu proste dam. Sice ne celou tabulku, ale neco malo jo. Taky mam ale pocit, ze cim casteji cokoladu jim, tim vic mam na ni chut.. :o( Nejak se hlidat, to jo, ale netyrat! Vas to pak bude jenom stresovat, ze nemuzete jist, na co mate buch a stres = podporovatel chuti cislo jedna!
Ono stejne telo nemuze spalovat poradne bez tuku, a to je fakt pravda. Tuky jsou treba, ale ne zas tak, ze covek ma pit olej, to ne.

ivanka (Pá, 29. 8. 2008 - 10:08)

Ahoj,já jsem při druhém dítěti přibrala 12 kg,po porodu jsem trochu zhubla ,ale ne moc.Chodila jsem 2xtýdně na aerobic-po půl roce,byla jsem po císaři,tak jsem nemohla hned,ale stejně nic moc se nedělo.Teď mi poradila kamarádka příúravek,který sice nezaručuje že zhubnu doma u televize,ale pomůže mi shodit víc při cvičení.Tady je odkaz http://www.strongbody.cz/1-L-Carnitin-66700mg-6010, prý ho užívá a kupuje hodně holek,ale já o něm do té doby neslyšela.A mužu fakt doporučit.Ještě jsem si koupila po poradě http://www.strongbody.cz/1-V10-Fat-Burner-Thermogenic-5510,který zase pomáhá rozkládat tuky z jídla.Užívám něco přes měsíc a 5 kilo dole.Pak už to možná nepůjde tak rychle dolu,ale každé kilo dobré,ne?

Martina (Pá, 29. 8. 2008 - 10:08)

Jsem to nikdy nevidela, ale zajimalo by mne, co je to za pakarnu :o) Jinak. Jsem tu doktorku tak nejak procetla ze vsech strana a... Mam plan. Jako pohyb rozhodne, to je zaklad. Ale psala tu jedna kocka, ze pry shodila tak, ze porad neco jedla. Jako chapete, ne moc, ale 50 krat denne sousto, jestli vite jak to myslim. To si myslim, ze je taky dobry. Aspon ma covek porad neco v zaludku. Ja to delam tak, ze kdyz mam fakt velky hlad (coz by se nemelo casto stavat pri diete, protoze to muze byt nebezpecne.. :o( ), tak do sebe neco tak jako hodim (treba kuscek toho sendvice a rajce, radsi neco, co mi moc nechutna, no a pak tak pul, trictvrte hodky neco delam, a pak az si dam jidlo normalni, ktere jim pomalu. Protoze kdybych si nachystala neco co mam rada, tak se po tom zaprasi ani nevim jak a pak jenom skuhram na gauci, ze nemuzu ani dychat od toho, jak jsem prezrana. No tak jsem myslela, ze je asi fakt lepsi ten hlad nevyhrotit a porad tak nejak zobat :o) To si potom covek muze jit i zabehat kdykolit chce a ne cekat tri hodiny nez vytravi.. >:-/
Jinak. Jak jste na tom, holky? Ja jsem vcera prisla domu, udelala jsem si slibovany salat, pak jsme stehovali nabytek, tak jsem se zapotila dost, a tak jsem to ve finale splachla dvema pivama :o/ Pit se pri diete nema, ja vim, ale nastehovala jsem se do noveho baraku, tak jsem nechtela odmitat nabidku nove spolubydlici, at to nevypada, ze jsem nejaky prisny abstinent, ktery odsuzuje holky jako je ona... Ale dneska mam v praci salat na obed a vecer praci v restauraci, kde mne dycky prozenou :o))

Kačkax (Čt, 28. 8. 2008 - 22:08)

Tak paní doktorce bych občas liskla. Prasátko v ledničce je ponižující a to jak se ona chová k těm lidem je asi co?
Jen co mě dnes zaujalo a nevím jestli jsem dobře slyšela...ty energetické nápoje zrychlují metabolismus? Ona jí to sice zakázala, protože je jistý, že potom dostane nepřekonatelný hlad na něco nezdravého...ale kdyby se pak člověk nenažral? Chjo už mi asi hrabe :-(

Reklama

Přidat komentář