Reklama

ROMOVÉ - žijí tu s námi

Miluna (Po, 22. 5. 2017 - 13:05)

Jezis na co novou Audinu? To...Ale i kdyby mi řekla pravdu tak tu černošku nesnesu.Je to stejný jako sem měla pak divný pocit s Kamilou.I když se mi Kamila líbila ale Alicí to prostě nejde i kdybych chtěla,musela bych s nějakou spát sama ale jak sem psala nepotřebuju to.Stačí se mi na jiný třeba jen dívat a když by mi nějaká navnadila tak stejně půjdu za Alicí.Nemam prostě potřebu střídat ženský.

M. (Po, 22. 5. 2017 - 13:05)

O chlapech nevim Jirko.Když...Jen piš,trochu se ti uleví když se máš komu svěřit.Kde byla Alice před třema nedělema? Myslíš si,že by Alice vezla černošku až sem? To se mi moc nezdá,ale ono je možné všechno.Miluno,jestli tam máte hezky,zajdi na procházku,nebo do cukrárny na dortíka.Lepší by bylo abys měla ňákou zábavo,potom bys na tohle tak nemyslela.

Jirka (Po, 22. 5. 2017 - 13:05)

Jezis na co novou Audinu? To jsem tak branej pro vas za vola lidi? Ja mam taky svoje hranice,chci byt tolerantni,ale aby lezla po cernoskach a tajila to i Milune to je i na me moc,takze cekam co a jak.Je v ni moje dite a jedno mi tohle neni,kdyz uz at rika pravdu co a jak at se sveruje jako Miluna ji.

Miluna (Po, 22. 5. 2017 - 13:05)

O chlapech nevim Jirko.Když jí o nich říkam já tak proč by mi aspoň chlapy nepřiznala? Já vůbec nevim co dál jak se mam chovat je to tu nesnesitelný,vzalo mi to chuť a náladu na všechno.Jo viď M.už je Románek kus chlapa.Nekazim vám náladu? Připadam si nesnesitelná,ubožák možná podváděnej černoškou! Kdyby jí Alice lízala a pak mě líbá tfuj to je humus.No já nevim co mam dělat.Kdybych šla s jinou tak mi to asi ani nepomůže tim jak hodně miluju a Alice je pro mě dokonalá takže já nemam potřebu s jinýma ženskýma chodit a proto mi to nepomůže.

Je vidět (Po, 22. 5. 2017 - 12:05)

Miluno je mi to tak...Že jste jí u prdele oba dva.Auto má tak co víc chcete od Alice očekávat.

Jirko ty Woe (Po, 22. 5. 2017 - 12:05)

Miluno je mi to tak...ty hlavně šetři na novou audinu,tahle brzy bude potřeba vyměnit.Jinak maš utrum

M. (Po, 22. 5. 2017 - 12:05)

Tak sem chvilku spala teď mi...Miluno,to je dobře,že jsi trochu spala.Jen nedělej žádné ukvapené hlouposti.Vím, je to podraz,ale stejně bys to nezměnila.Koukám na fotku Románka,už je to kus chlapa.

no (Po, 22. 5. 2017 - 12:05)

Miluno je mi to tak...Jasně že má i chlapy a jezdí za nima s tím tvým fárem.

Jirka (Po, 22. 5. 2017 - 12:05)

Tak sem chvilku spala teď mi...Miluno je mi to tak lito.Kdybych mohl tak bych za tebou jel.Vim dobre jak se citis,tohle ja stejny citim,kdyz by mela chlapa.Smutny je jestli ty rikas vsechno a ona ne.

Miluna (Po, 22. 5. 2017 - 12:05)

Tak sem chvilku spala teď mi vzbudilo houkání sanitky.M.ty si semnou psal/psala moc hezky ať už si kdo si a já ti za to děkuju,nebýt tebe asi něco provedu,protože tohle zjištění mi zaplo hnusnou depresi a hučí mi v hlavě.Já totiž jí všechno říkam a nic netajim a myslela sem že ona je ke mě stejná a tohle zjištění strašně bolí.No a je v 5 měsíci a bříško ani tak velký zatim nemá jen takový trochu zvětšený a na Fb ta fotka byla daná před 3 týdny.

. (Po, 22. 5. 2017 - 11:05)

No ta černoška má velké...Nebo jestli bricho neni zakryty tou samolepkou?

Jana (Po, 22. 5. 2017 - 11:05)

No ta černoška má velké přednosti. Fotka je asi zdřívějška Alice na něm ještě nemá bříško.

. (Po, 22. 5. 2017 - 11:05)

Já teď koukam na Románkovo...Ale Alice muze rict cokoliv a budes to mit.Nezavidim ti.Je videt,ze financne te asi dovede zajistit,ale uprimnosti se od ni nedockas.Ten druhy profil je jako kdyby vedla dvoji zivot.Jen jestli na nem neni za partnera ta cernoska.Z fotky mi pripada jako,kdyz ty dve k sobe necim patri.

Miluna (Po, 22. 5. 2017 - 09:05)

Tak se prospi,třeba usneš...Já teď koukam na Románkovo fotku a brečim protože mi tady nějak chybí.Vždycky když mi bylo na nic tak sem se kněmu přitiskla a on mi tou packou hladil,už sem na něj taky zvyklá,teď tu je po něm jen plyšák.No zkusim jestli usnu.

M. (Po, 22. 5. 2017 - 09:05)

No tetka ho ještě...Tak se prospi,třeba usneš hned, když si dlouhou dobu nespala.Hlavně neblbni!

Miluna (Po, 22. 5. 2017 - 09:05)

Zjistit se to dá pokud má v...Jo a máš pravdu oni ví kde je.Jednou sem bláznila když dýl nepsala a zavolala sem tam a dispečerka řekla moment že se koukne a pak hned řekla že ještě z Německa nevyjela.

Miluna (Po, 22. 5. 2017 - 09:05)

Zjistit se to dá pokud má v...No tetka ho ještě chtěla,prý s její kamarádkou a Románkem chtěji nějaký den do zoo.No tak já tam volat na firmu zatim nebudu.Já sem z toho 2 noci nespala a nevim jak usnout nechci být zase na práškách abych fungovala se Zdenčou.Ale je to hrozný,já si šla lehnout.

M. (Po, 22. 5. 2017 - 09:05)

Máte oba pravdu ale bolí to...Zjistit se to dá pokud má v autě džípiesku a oni sledujou kde zrovna je,ale na firmě ti nic asi neřeknou.Miluno nech to zatím být.Přestaň se trápit a nebo se nám tady vypovídej pro tvoje ulehčení. Alice dala zase Románka k tetce?

Miluna (Po, 22. 5. 2017 - 08:05)

No a taky to dost vypovídá...Já ty lidi Jarine neznam ty co má v přátelích.

Miluna (Po, 22. 5. 2017 - 08:05)

Máte oba pravdu ale bolí to hrozně ale budu čekat na vysvětlení.Já jí strašně miluju a nechci aby mi s ní někdo rozdělil ještě k tomu nějaká černoška!!! Jirko já jí nebudu volat má tam Radka já nechci mu to kazit.Romča je ještě u tety a Zdena ve škole a pak bude semnou.Co máme ten byt a nemluví mi máma do věcí tak je Zdenča semnou zkoro pořád.Zvykla si tady a i právě na Alici.Poznam to jak jí taky hledá.No a teď sem si vzpoměla M.zrovna z pátka na sobotu tady přece psala že jí došel výkon.Dalo by se to na firmě nějak zjistit?

Reklama

Přidat komentář