Reklama

ROMOVÉ - žijí tu s námi

M. (Po, 22. 5. 2017 - 09:05)

No tetka ho ještě...Tak se prospi,třeba usneš hned, když si dlouhou dobu nespala.Hlavně neblbni!

Miluna (Po, 22. 5. 2017 - 09:05)

Zjistit se to dá pokud má v...Jo a máš pravdu oni ví kde je.Jednou sem bláznila když dýl nepsala a zavolala sem tam a dispečerka řekla moment že se koukne a pak hned řekla že ještě z Německa nevyjela.

Miluna (Po, 22. 5. 2017 - 09:05)

Zjistit se to dá pokud má v...No tetka ho ještě chtěla,prý s její kamarádkou a Románkem chtěji nějaký den do zoo.No tak já tam volat na firmu zatim nebudu.Já sem z toho 2 noci nespala a nevim jak usnout nechci být zase na práškách abych fungovala se Zdenčou.Ale je to hrozný,já si šla lehnout.

M. (Po, 22. 5. 2017 - 09:05)

Máte oba pravdu ale bolí to...Zjistit se to dá pokud má v autě džípiesku a oni sledujou kde zrovna je,ale na firmě ti nic asi neřeknou.Miluno nech to zatím být.Přestaň se trápit a nebo se nám tady vypovídej pro tvoje ulehčení. Alice dala zase Románka k tetce?

Miluna (Po, 22. 5. 2017 - 08:05)

No a taky to dost vypovídá...Já ty lidi Jarine neznam ty co má v přátelích.

Miluna (Po, 22. 5. 2017 - 08:05)

Máte oba pravdu ale bolí to hrozně ale budu čekat na vysvětlení.Já jí strašně miluju a nechci aby mi s ní někdo rozdělil ještě k tomu nějaká černoška!!! Jirko já jí nebudu volat má tam Radka já nechci mu to kazit.Romča je ještě u tety a Zdena ve škole a pak bude semnou.Co máme ten byt a nemluví mi máma do věcí tak je Zdenča semnou zkoro pořád.Zvykla si tady a i právě na Alici.Poznam to jak jí taky hledá.No a teď sem si vzpoměla M.zrovna z pátka na sobotu tady přece psala že jí došel výkon.Dalo by se to na firmě nějak zjistit?

jarin origoš (Po, 22. 5. 2017 - 08:05)

No a taky to dost vypovídá o vašich kamarádech. Vlastně o vás všech.

jarin origoš (Po, 22. 5. 2017 - 08:05)

No kdyby nebylo těch okolností kolem, dalo by se říci, že je to třeba kamarádka. Ale to, že není férová, tajné profily a neupřímnost, mluví za vše. Miluno neblbni, nikdo za sebepoškozování nestojí, nedělej si to ještě horší.

M. (Po, 22. 5. 2017 - 08:05)

Mě právě bolí i to že...Miluno,neblbni žádné sebepoškozování.Jistě že to bolí když tě Alice takhle zradila,ale přeci kvůli tomu si nebudeš ubližovat.Není to od ní fér,tvářit se jak tě má ráda a pak tohle.Určitě nechtěla abys vše věděla,proto ten tajný profil.Vidíš sama,že to s ní není jednoduché.Snad dá "pokoj" až bude doma.Ale počítej s tím,že jí to co nejdříve potáhne jezdit. Je také možné,tobě mohla říct,že nemá výkon a byla tam s ní u tetky.Každopádně počkej co z toho bude.

Jirka (Po, 22. 5. 2017 - 08:05)

Milco prosim te vydrz.Nenic sebe kvuli tomu! Co Zdena a Romanek? Chapu,ze se citis podrazena,ale porad nevime nic jiste.Nezkousela jsi ji treba volat? Asi bude s Radkem uz v Nemecku.Musite si promluvit v klidu.Musis to tyden vydrzet.

Miluna (Po, 22. 5. 2017 - 08:05)

Miluno,ty si myslíš,že jí...Ne já myslim že tam s ní byla třeba na pár hodin někdy.Tetka tam pořád neni a Alice má od toho domu klíče.

Miluna (Po, 22. 5. 2017 - 08:05)

Tak to je Miluno mazec.Je...Mě právě bolí i to že asi to měl být tajný profil a Fb jí sám prozradil když to někomu vylezlo v lidech které možná zná!!!! Už to je hnusný!!!! Já tohle nedělam abych měla někde tajný profily.Je to fakt jen k zblití.Co mam teď dělat.Mě to úplně dusí,nemůžu se na nic soustředit.To je strašný takhle mi tu nechat.Já jinou holku nemam.Já sem na sračky.Já se budu sebepoškozovat asi si nic jinýho nezasloužim když sem tak k hovnu že ani mi neřekne všechno jako já jí!!!!!

M. (Po, 22. 5. 2017 - 08:05)

To jo máš pravdu tu si...Miluno,ty si myslíš,že jí má u tetky? To by tam asi zaní jezdila.

M. (Po, 22. 5. 2017 - 08:05)

Ať si kouká na co chce ale...Tak to je Miluno mazec.Je vidět,že Alice není k tobě upřímná.Víš že se tohle dalo očekávat.Alice není stála.Sice ti píše,že te má ráda,ale kolika lidem píše stejně jako tobě? To se asi nedozvíš.

Miluna (Po, 22. 5. 2017 - 08:05)

Miluno, co ty víš co se...To jo máš pravdu tu si určitě přivezla z kamionu!!!! Ale když už kdyby to byl radši chlap ale já jinou ženskou nesnesu!!!!! Ještě takovouhle posranou!!!!!

Miluna (Po, 22. 5. 2017 - 07:05)

Ať si kouká na co chce ale tohle nesnesu.Jak je vidět na fotce to zábradlí tak mi napadlo že je to možná focený u tetky,tam to takhle je.Možná si tu špínu odněkud přivezla k tetce!!! Já vim že vinu má Alice jak píšeš M.ale je to nesnesitelnej pocit,nevim co dělat už .Jak sem tu jednou psala na fb mam kvůli Zdeně profil-anonymní a Alice taky ale přidala si mi a dala tam najevo že sem její partner a má tam nějaký lidi a nikdo mi z těch lidí anonymně napsal jestli sem se s ní nerozešla a když sem napsala proč tak mi odpověděl že mu to napsalo Lidé které možná znáte a vylezl na něj Alice profil úplně jiný o kterym nevim!!! A s jinym jménem a má tam slova i anglicky a ještě fotky kamionu a uzavřené přátele takže tam nevidim koho tam má.A tam na stěně měla Alice tuhle fotku s černoškou:"(( jde tohle nějak normálně vysvětlit???

Miluno (Po, 22. 5. 2017 - 07:05)

Tohle já nesnesu!!! Radši...Miluno, co ty víš co se děje na cestách. takovou dobu co je Alice pryč přeci nebude bez sexu.

Jirka (Po, 22. 5. 2017 - 07:05)

Jo taky to vidim,s tou prdeli jak se negrice lepi.No Milco,ale nic neblbni jsem tu jeste ja,musime pockat co napise.Ted jsem si vzpomel,ze jednou koukala na porno s kozatyma negricema.Treba ji nejak vzrusujou:-( ale co s tim udelas,nic.Jen sama sebe nicis.

M. (Po, 22. 5. 2017 - 07:05)

Tohle já nesnesu!!! Radši...Miluno,ty se tady rozčiluješ,ale vinu musíš dávat především Alici.Možná to tak opravdu není jak to vypadá,i když tomu moc nevěřím.Jestli s ní Alice byla,tak jí musela sama dát najevo co od černošky chce.

Miluna (Po, 22. 5. 2017 - 06:05)

Tohle já nesnesu!!! Radši tisíc fanoušků než tuhle zasranou kun*du!!!!!! Uráží mi to!!!!!! Kamila to neni to je nějaká zasraná piča kterou vůbec neznam!!!!!! Celou noc sem nespala kvůli tomu.Já to právě chtěla taky napsat jako někdo to napsal,taky to vidim jak ta svi*ně se na ní lepí prdelí.Je tak odporná!!!!!! Na to bych já nešahla fuj.Jak to chce vysvětlit vidim co vidim a ten trapnej obrázek k tomu tam přidanej se srdíčkama.Já si jí snad najdu a rozsekam jí,mi nebude žádná takováhle čubka hrabat na ženskou!!!!!!! Já napíšu dýl jak sem k té fotce přišla,já teď musim dohlídnout na Zdenču.

Reklama

Přidat komentář