Reklama

Má 15ti letá dcera chce nosit plenky

Gábina (Út, 9. 12. 2008 - 18:12)

Je mi 14, taky jsem uvažovala, že bych se zkusila počurat nebo pokakat. Uvažovala jsem právě to zkusit do plen, že bych si je koupila. Kamarádka mi řekla, že by blbé kupovat pleny, a že by to zkusila rovnou do kalhot. Poberou to kalhotky? A mám si brát projímadlo?

Brodži (So, 6. 12. 2008 - 17:12)

Poradím vám. Vemte si bandu 15 letejch kluků a řekněte jim o dceři a at ji doma vo.edou. Pak ji roupy přejdou. A nebo ji strčte do prd.. pet lahev.

Petr (So, 6. 12. 2008 - 13:12)

take moc rád nosím plenky a čurám do nich oyvěte se sms na 731850575

fragg (St, 3. 12. 2008 - 11:12)

Také zdravím.
Je mi nyní něco přes 17 a kolem patnácti let jsem dělal úplně to stejné, co vaše dcera. Mám dva sourozence, oba (nerozvedené) rodiče, takže toto myslím není příčinou. Rozdíl v mém případě byl, že jsem to dělal pouze sám, nikdy před ostatními a hodně jsem to tajil, dá se říst že nikdo o tom nevěděl. Pak jsem našel jednu holku, starším která dělala podobné vylomeniny jako já.
V létě jsem si doma vymyslel, že jedu s kamarádama na tábor a na týden jsem zmizel. U této slečny jsem týden bydlel, navzájem jsme se o sebe starali a strašně se mi to líbilo. Po tom týdnu jsme si ale řekli, že už to nikdy dělat nebudeme, protože přece nejsme malé děti:-) a od té doby, věřte mi nebo ne, jsem na sobě plenku neměl. A ani mě to už neláká.

a (Út, 2. 12. 2008 - 13:12)

ano

timea (Po, 1. 12. 2008 - 14:12)

velmi dobry clanok

kamilko (Po, 1. 12. 2008 - 14:12)

Ahoj, pisatelko velmi zajímavého článku. Zajímají mě osudy lidí, co s tím musí žít. S tou samotou i riskováním to u mě sedí, nicméně se mi povedlo se do určité míry "stabilizovat". Ani se mi nikdy nestalo to, že bych měl touhu vše vyhodit a bojovat s tím. Trvalo mi totiž dlouho než jsem si vše uvědomil a v sobě si to ujasnil a z okolních případů vím, že je boj marný, tak si užívám. Někdy bez toho vydržím déle, jindy ne. Záleží, jak jsem pracovně nebo koníčky vytížený. Hodně mi pomohl "ventil", když jsem o tom někomu řekl. Ze začátku jen lidem, co jsou na tom jako já, později i některým kamarádům, kteří to vzali.
S tím utajením máš pravdu, mě ale vzrušovalo právě ještě víc ten adrenalin, když to o mě někdo věděl, nebo si mohl všimnout. Ne na první pohled něco do očí bijícího, ale všímavý člověk by to asi zaznamenal. Totéž platí pro počítač, vše mám volně přístupné a adrenalin, že se to může provalit, mě přitahuje.
Také mě překvapilo, na co vše může být fetiš. Sice vede u kluků, ale i holky umí překvapit :-) Byl jsem na srazu se zaměřením na latex, pvc, kůži, lack, igelit a bylo tam docela dost žen, partneři je do toho asi správně zainteresovali, nebo prostě dívky pochopily, že partner je víc vzrušený a jim to nic neudělá. Nevím, co z toho je pravděpodobnější, ale fakt je, že pohled na ženy v latexu, jak jim těsně obepínal tělo, byl úchvatný. Jiná věc je, že je to drahý koníček a latex se snadno poškodí. Tím bych chtěl jen říct, že není zas až tak těžké narazit na ženu s tímto fetišem. Jiné je to třeba u plenek, tam se k tomu ženy většinou staví negativně, některé to možná zkousnou kvůli partnerovi a minimum je těch, co je samy rády nosí. Z toho minima se za to ale podle mě cca 90% stydí a nikdy by to partnerovi nepřiznalo a užívají si samy, nebo o tom jen sní.
A s fetišem to u každého není stejné, navíc každý má svůje fetiš ještě kombinovaný s jiným, prakticky jsem nenašel dvě osoby, co by na tom byly úplně stejně, pokud jde o fetiš.

to (Po, 1. 12. 2008 - 11:12)

Fetišismus
Tento článek o fetišismu je převážně určen pro fetišisty. Pro fetišisty, kteří si ať dávno či nedávno uvědomili svůj

Návštěvník (Ne, 30. 11. 2008 - 23:11)

Petro já bych se šla rozhodně poradit s psychologem!

Jan (Ne, 30. 11. 2008 - 17:11)

To slyším prvně, ale nevím, jestli odsoudit nebo ne. Ale asi ne.

livia (Pá, 21. 11. 2008 - 08:11)

To: PETRA Ahoj Petri, tak to asi momentalne neries. Skus tomu nechat volny priebeh a uvidis, co sa stane. Ako som ti vravela, je strasne vela horsich veci a namiesto drogovania, nech sa dcera sprava tak, ako si to praje. Mozno by som este skusila trochu pritvrdit - ak chce byt male babatko, skus jej aj namiesto prebalovania dat sunar, cumel a pod. Mozno to zaberie a uvedomi si. Za pokus by to stalo. Drzim palce

PETRA (Čt, 20. 11. 2008 - 20:11)

Vím že dcera není namyšlená a taky vím že jí není jedno že nosí plenky,ale i trik s malým děckem jsem zkusila ale bez úspěchu.Nechala sem kamarádku aby jí na noc přebalila,bez úspechu!Jsem v pohodě vím že dcera v ničem nejede,má celkem plný program týdne,a o víkendu jsme spolu.Pokoušela jsem ji opět k návštěvě lékaře ale raději jsem ustoupila,asi ještě není vhodná doba,Díky livii za podporu pa

Petr (St, 19. 11. 2008 - 19:11)

Ahoj na tomto zajímavé fóru.
Nikdy bych nevěřil, co vše člověka může potkat.
Na tyto stránky mne přivedla následující příhoda.
Byli jsme se ženou posedět a doma jsme nechali dceru, ktrá má 10 let, je v podstatě bezproblémová.
Když jsme se vrátili domů, čekalo nás překvapení.
Holka seděla na nočníku a vykonávala malou i velkou.
Dost mne překvapila reakce manželky. Vzala to s klidem, když byla hotová, utřela jí zadek toaletním papírem.
Když jsme se jí ptali, proč to udělala, nedokázala to říct, prý to chtěla zkusit. Žena si ji vzala stranou a v klidu to s ní probrala. Dcera se jí svěřila, že při tom prožívala příjemné pocity.
Poraďte prosím, co s tím, je to normální, aby tak velká holka seděla na nočníku?

Možná, že to sem nepatří, ale našel jsem si tyto stránky, snad někdo poradí co s tím. Překvapila mne reakce ženy, která to vzala s takovým klidem.

jarmila (St, 19. 11. 2008 - 14:11)

suhlas s livii. hodne stesti

livia (St, 19. 11. 2008 - 09:11)

PRE: PETRU. Ahoj Petra, podla mna je to v poriadku. Nehovorim, ze v poriadku, ako v poriadku, ale je mnoho horsich veci, ktorym sa mohla tvoja dcera venovat. Drogy, alkohol a pod. su omnoho horsie ako to, co mate vy. Ak vasa dcera chce nosit plienky, tak nevidim osobne na tom nic zle. Podla mojho nazoru je to kompenzacia stresu a v pripade, ak ma na sebe plienky, citi sa ako male dieta bez problemov a pod. Nie som psychologicka, ale ako som napisala, je to moj nazor a mnohi sa s tym nemusia stotoznit. Osobne by som to riesila tak ako ty, mozno by som jej este navrhla jednu variantu - ak mas znamu, ktora ma skutocne male dieta, pozvala by som ju na navstevu a videla by som, ako dcera s plienkami bude reagovat v pritomnosti maleho dietata. Mozno si to uvedomi a bude ich odmietat. Ak vam to casovo vyhovuje, pri plienkach by som ostala a skusila by som ine metody, ako ju odnaucit od tejto zaluby. Drzim palce

pája (Út, 18. 11. 2008 - 13:11)

KOMPLETNÍ VÝŽIVA PRO VAŠE TĚLO
7 denní kurz hubnutí zdarma - registrace na www.snama.cz/dieta NEJDE JEN O HUBNUTÍ, ALE PŘEDEVŠÍM O KVALITÍ VÝŽIVU ORGANISMU

Návštěvník (Út, 18. 11. 2008 - 10:11)

18. 11. 2008 07:41:42, PETRA
uprime te perto lituju..neštěstí,dneska ti fakani nevi co by

Tomasi (Út, 18. 11. 2008 - 08:11)

Hladam ženu zo Slovenska ktora by sa o mna starala ako o dieťa s plienkami.+421904433013 alebo mail na tomasi"pobox.sk
Dakujem. Tomasi

PETRA (Út, 18. 11. 2008 - 07:11)

Jiřino,mám dceru o 3 roky mladší,jsme na tom podobně plínky nosí od 9 let.Jen s tím rozdílem že jsem nechtěla dělat holce víc problemů než je zdrávo.A po zkušenostech s pediatrem u nás jsme se dohodly na plínkách.Než holku stresovat doktorama raději budu prát plínky.Nejen že se dcera zlepšila ve škole,ale i komunikace mezi námi se zlepšila!Děcko mužeš k doktorovi dovést kdykoliv,je ale otázka zda to dítěti pomůže či naopak,u nás bohužel to dopadlo negativně a proto jsme začaly s plínkama a gumovýma kalhotkama.

Soňa (So, 15. 11. 2008 - 16:11)

r.b.::-(

Reklama

Přidat komentář