Reklama

Harašení na pracovišti

harašení ve věž (Út, 30. 1. 2018 - 23:01)

tak pokud v USA a EU zvítězí Neomarxismus, tak se bude přetáčet i ten úplně první "film" bratří Lumiérů ..

Jo a "protestui! Einstein byla žena.".

Lenka (Út, 30. 1. 2018 - 16:01)

Dnes jsem si četl zajímavý...A co teprv film 9 a pul tydne.....nebo smyslna orchidej

David (Út, 30. 1. 2018 - 12:01)

Dnes jsem si četl zajímavý článek o filmech, které byly natočeny v minulosti ( cca 1978 - 2004 ) a které by s ohledem na současné běsnění kolem sexuálního harašení již natočeny být nemohly. Jedná se např. o Pomádu, Láska přes internet atd. V této souvislosti mne napadá, že v budoucnu se budou točit pouze dokumentární pořady a nebo hrané filmy z pracovního prostředí typu Okres na Severu nebo Muž na radnici.

Michal (Čt, 18. 1. 2018 - 12:01)

No taky občas u někoho pozoruju, jak se stahuje do svého světa s technologiema. Já to mámn aopak. Pokud nějaký čas trávím na internetu, tak pak musím mezi lidi a to, co se kde dovím, probrat s lidmi v živé diskusi. Internetových diskusí se též občas účastním, ale nikdy to není jako na živo, kdy má člověk okamžitou zpětnou vazbu, vidí i emoce, gesta toho druhého a tak se nestane, že si třeba špatně vyloží ironii. Osobně si myslím, že v budoucnu se lidstvo rozdělí - jedni se budou snažit žít přirozeným životem, tak nějak po staru, v souladu s přírodou a ti druzí budou hledat spásu v technologiích, virtuálním světě... Já sám jsem takový přelétavec - Zbožňuji život v přírodě, ale rád využívám i některé technologie, které dnešní doba nabízí. Ale myslím, že jim nepropadám. No a v hospodě někdy pozoruji, že ti, co vůbec nejsou na internetu jsou třeba i ještě víc zádumčiví, než ti, co na něm jsou - často jsou někteří tak vyždímaní ze života - práce, rodina, zdraví- že v hospodě se chtějí jen opít a uvolnit.

luci (Čt, 18. 1. 2018 - 10:01)

Myslím si, že na současný...Bohužel máš pravdu.Umělá inteligence potlačuje vrozenou a degenerativní změny v chování lidí již lze pozorovat.Je dost dobře možné,že se lidstvo zničí i bez jaderné války.

Emil (Čt, 18. 1. 2018 - 10:01)

Myslím si, že na současný fenomén sexuálního harašení je nutno nahlížet v kontextu doby a celkově měnícího se chování jedinců ve společnosti. Lidé stále více propadají moderním informačním technologiím. Lze to pozorovat každý den. Každý na ulici má vražené špunty do uší a zírá na nějakou přiblblost na displeji. Když sedím s kamarády v hospodě, baví se spolu minimálně, protože každý čumí do mobilu. Lidé se stále více propadají do samoty a virtuálního světa. Nepotřebují verbální komunikaci ani dotyky. Všichni jsou sice stále online, ale propadají se do stále většího osamění. No a se sexem to bude zanedlouho podobné. A sexuální harašení to jenom urychlí. Lidé si vystačí sami za pomoci virtuální reality nebo stále dokonalejších sexuálních robotů. A možná časem potřeba sexu u lidí zanikne úplně. Lidé se samozřejmě budou množit dál, ale bude to pouze umělým oplodněním. Také z ekonomického hlediska to bude zajímavé, protože zanikne řada aktivit, které jsou určeny pro páry. Naopak bude muset vzniknout řada aktivit pro osamělé jedince.

luci (Po, 8. 1. 2018 - 23:01)

Samozrejme.Neměj péči.A po...Za prachy je i v Praze dům,natož vylízaná "škatule". Za prachy jsou lidé ochotni vraždit.Vylízání "škatule" je úplná marginálie.

Julius Caesar (Po, 8. 1. 2018 - 20:01)

ten tvůj...Samozrejme.Neměj péči.A po každý to byla žena ktera uznávála ze ud je ud a ne lízala druhým ženským škatuli jako to dělas ty.

Julius Caesar (Po, 8. 1. 2018 - 20:01)

ten tvůj...No jo no.Za pravdu se člověk vždycky zlobi a pokud je přímo na tělo položena tak o to více.

Júlie Césare (Po, 8. 1. 2018 - 10:01)

Však se nedělej že ty...ten tvůj "jmenovec" nebyl ubožák, ale chytrý vojevůdce, což o tobě se dá říci pravý opak. Měl jsi už opravdu někdy ženskou???

Julius Caesar (Ne, 7. 1. 2018 - 23:01)

Já jsem zažila lesbické...Však se nedělej že ty ne.Uz kvůli tomu že se starým chceš rekonstruovat byt a potřebuješ přidat prachy tak ti to šéfova necha pekne odpracovat,jelikož nic není zadarmo.Takže proste přiznej na rovinu ze ji jezdíš jazykem v kunde o sto šest az to mlaska a zajíždís ji přitom prstama a jazykem do prdele aby byla spokojena.

Venca (Ne, 7. 1. 2018 - 21:01)

To si sežeň svědky ať...Tak já myslím, že chlapi jsou v tomhle směru ještě normální a žádný by žalobu nepodal - ale, co není dnes, může být v budoucnu. Můj příspěvek výše byl míněn hodně sarkasticky.

luci (Ne, 7. 1. 2018 - 21:01)

U mě v práci neska...To si sežeň svědky ať něco vysoudíš!Já tohle vůbec neřeším a zatím mně neubylo.

Waltr (Ne, 7. 1. 2018 - 14:01)

Co znamená "nelituji...Asi obojí. No co už, ženy si vystačí samy a chlapi raději zalezou někam do katakomb.

dxt (Ne, 7. 1. 2018 - 13:01)

Já jsem zažila lesbické...Co znamená "nelituji toho"? Znamená to, že umí tak dobře tě orálně uspokojit, nebo že tak dobře za to platí?

Evelína (So, 6. 1. 2018 - 22:01)

Já jsem zažila lesbické harašení stran šéfové,která mě podezřele často míjela ve dveřích a v uličkách u nábytku velmi natěsno a přitom mi šeptala do ouška co mám udělat,nevydržela jsem to a řekla jsem si o příplatek a protože s manželem chystáme byt,tak jsem s ní i jednou týdně po práci sama v kanceláři,kde mi to dělá pusou,ale nelituju.

Venca (So, 6. 1. 2018 - 21:01)

U mě v práci neska...Jo tvá prdel utrpěla na úctě. Rozjeď to. Ať se napakujou právníci, policie, soudy všichni budou mít práci, možná i novináři si na tou přihřejou svou polívčičku. To by bylo, aby tvá prdel neudělala díru do světa. No a ta holka ta bude odstrašující případ pro všechny ženy, aby se již nikdy žádného chapa nedolkly a nebo jem s řádným pojištěním proti obvinění ze sexuálního obtěžování. Jo pojišťovny taky budou mít supr kšeft. Ježiš to se zas jen penízky posypou...

Honza (So, 6. 1. 2018 - 21:01)

U mě v práci neska sexuelně harašila jedna holka. Já jsem si venku ve stánku kupoval kafe a vůbec jsem nevěděl, že ta holka je někde poblíž. A najednou cejtim, jak mě někdo plácnul po prdeli. A to byla ta holka.

Asi na ni podám žalobu, abych vysoudil ňáký prachy. Vona je prej v baliku.

Max (St, 3. 1. 2018 - 15:01)

Ono v důsledku sexuálního...Vše šílené, co se ve společnosti děje se skrytě děje právě kvůli tomu, aby se na lidu ještě více bohatlo pár korporacím...

sardanapal* (St, 3. 1. 2018 - 13:01)

No, už aby ta éra těch...Budoucnost bude zcela jistě nakloňena i vetchým starcům kdy nové šetrné pilulky a speciální implantáty z nich nadělají - bujné kozlíky ...

Reklama

Přidat komentář