Reklama

CFNM

Návštěvník (Po, 5. 3. 2007 - 13:03)

Ahoj vyznavačky CFNM! Snad je vás také dost, ale v reálu jsem se zatím se žádnou neměl možnost setkat. Přitom představa takového setkání mě strašně láká. I když nejsem už žádný zajíc, ani atlet, tak bych byl rád, když by se našla nějaká příjemná žena či dívka (samozřejmě i víc najednou), která by to se mnou chtěla zkusit. Vždyť tady nejde o sex, ale o příjemné vzrušení. Praha: mila.99"centrum.cz

Návštěvník (Pá, 9. 2. 2007 - 00:02)

Loni jsme byli na s přítelkyní na dovolené v Chorvatsku. Při jedné s procházek po okolí jsme narazili na směrovku CFNM-BEACH.

CFNM fun (Po, 29. 1. 2007 - 18:01)

no problem chlape ... zacneme jako underground hnuti acasem rozsirime osvetu i na verejnost ;) uz aby to bylo

Sven (Pá, 12. 1. 2007 - 20:01)

CFNM fun, neco takovyho by se melo zavest i na nasich universitach, akorat nevim, jestli by to tady policie a vedeni universit tolerovali.

CFNM fun (Pá, 12. 1. 2007 - 16:01)

ty brdo ti vikongove se ale umi bavit, no kdybych vedel ze mi nehukne na verjnosti tak bych s tim mel o poznani mensi problem se zucastnit ... ale asi i tak bych do toho sel ;)

Sven (Pá, 12. 1. 2007 - 16:01)

Jestli vas zajima CFNM, tak bezte studovat do Svedska. Tam v srpnu a zari na zacatku novyho semestru probihaji studentsky slavnosti nollningen, kde je CFNM jeden z hlavnich programu. Behem "damiddaggu" ("dne zen") obsluhuji studenti studentky. Zatimco ty studentky jsou slavnostne obleceny, studenti/cisnici nemaji ani kalhoty, ani spodni pradlo, jen malou zasterku, z ktery jim couha holej zadek (na kterej si ty studentky nekdy sahnou, nekdy pohladi, nekdy lehce poplacaji kdyz se jim ten "cisnik" libi, nebo kdyz ho chcou pochvalit da dobrej servis). Po veceri je na jevisti predstaveni, behem kteryho se studenti svlikaji do naha pro zabavu tech studentek.
Jindy se na zemi v prirode i ve meste tvori tzv. "snura na pradlo" z obleceni prevazne muzskych studentu a z nahych studentu, ktery vetsinou lezi na brise a spickama prstu se bud dotykaji toho pradla, nebo chodidel studenta pred nimi. Ucast je dobrovolna, je to sranda, ale neni to pro stydliny. Treba pri ty snure na pradlo na to kouka spousta studentek a obcanu mesta a casto si to foti, takze se vase nahy fotky muzou objevit na internetu. V Dansku je to podobny, akorat tam tem slavnostem rikaji "rustur".

CFNM fun (Pá, 12. 1. 2007 - 15:01)

super kamo, budu pravidelny navstevnik ;)

Stránky (Pá, 12. 1. 2007 - 11:01)

Ahoj všem příznivcům této praktiky.Založil jsem web na adrese: cfnm.webovastranka.cz Pokud máte zájem, přijďte se mrknout.Postupně budu přidávat fotky a videa.Očekávám vaše názory ve foru.Fotky a videa z cfnm.net nebudu publikovat veřejně, jen tajně přes chat.

Jarek (So, 25. 11. 2006 - 17:11)

Ahoj náhodou jsem narazil na tuto diskusi.Jsme parta kluků a holek, děláme všeliaké srazy kde holky jsou oblečené amy kluci nazí. Jestli se holky svléknou tak do prádla, nebo do plavek pokud jsme v sauně. Nejde o sex ale o zábavu. Pokud se najde pár který by chtěl něco víc jde do soukromí.

takytak (Čt, 16. 11. 2006 - 20:11)

souhlasím, Radku, s partnerkou mě to neláká. Radši bych více cizích žen!

Radek (Ne, 12. 11. 2006 - 17:11)

Taky se s holkou nekdy mazlime, kdyz ja jsem uplne nahej a ona uplne oblecena, jenze to neni pravy CFNM. Pravy CFNM je kdyz je muz nahej pred zenama, s kterejma nema ani milostnej, ani pribuzenskej vztah.

jana (Ne, 12. 11. 2006 - 16:11)

Mě se tato praktika líbí. Svého kluka si napřed pomalu svléknu donaha a pak si sním hraji. Já si nechám kalhotky a podprsenku, navzájem se hladíme a masírujeme. Dosáhneme tak vyvrcholení i bez intim. styku.

Lukas (Pá, 10. 11. 2006 - 17:11)

Zeny na to reaguji ruzne. Nektere to ale na chvili dokaze pekne rozjet. Jen to nesmi byt domlouvane dopredu, protoze pak jim to aktivuje moc otazniku. Pekny postup je napr.: Svlekej pomalu partnerku jen do pradla a mazli se s ni. Pekne ji to rozjede. Pak se pomalu svlekni sam do pradla. Pak opet mazleni obou v pradle. A pokracuj svlekanim sama sebe a pak si to vychutnavej, kdyz ona je v pradle a Ty uz ne. Nezazil jsem jeste partnerku, ktere by to neseplo do pozitivna a nezacala si ten paradox (kdy Ty jsi totalne bez a ona v pradle) vychutnavat taky.

takytak (Pá, 10. 11. 2006 - 13:11)

zadal jsem do Googlu "CFNM" a hned v prvním odkazu jsou senza videa. toto pbych chtěl prožít (prožívat)...

takytak (Po, 30. 10. 2006 - 20:10)

Přiznám se, nevěděl jsem, co je to CFMN, ikdyž se mi to moc líbí. Bohužel znám jen minimum žen, které by to se mnou sdílely. Jsem přitom docela pohledný. Nevím, jestli to ženám není příjemné, nebo se jen stydí.

Petr (So, 28. 10. 2006 - 19:10)

Rád bych se přípojil do této diskuse. Pravidelně se scházím se svou kamarádkou u ní v bytě. Líbí se jí když přední jsem nahý a ona je oblečená. Normálně se bavíme o všem možném. Někdy dojde samozdřejme ina hlazení a mazlení. Můžu ji svléknout do spodního prádla. Víc mi nedovolí.Ale vyhovuje nám to oběma.

Pavel (Čt, 26. 10. 2006 - 19:10)

CHodím se s přítelkyni koupat na odlehlá místa, kdy ona je v plavkách, nebo nahoře bez a já naostro. Je to vzrušující pro oba.
Při oslavě jejich narozenin jsem jí a její kamarádky obslouhoval nahý (nebyli přítomni žádní muží) i když ony byly celou dobu oblečené. žádna proti tomu nic nenamítala a příjemně jsme se bavili.

Niki (Po, 16. 10. 2006 - 22:10)

Jo to jsme jednou sly s kamaradkou ve ctyri rano po Karlove moste, prave svitalo a proti nam sli 4 uplne nazi cizinci...

boban (Po, 16. 10. 2006 - 17:10)

rad bych se pripojil k tematu. taky se mi moc vlastni nahota pred holkama. mam ruzne kamaradky a v lete se jezdime koupat (ne najednou). moc me vzrusuje byt pred nimi nahy a nekdy ani nezakryvam svoje vzruseni a pak me bavi, jak me pozoruji.

Tonda (Čt, 21. 9. 2006 - 15:09)

Nepřipojí se k diskusi ještě nějaká žena? Abychom měli více názorů od opačného pohlaví? Případně pokud by chtěly nějakou akci zažít...

Reklama

Přidat komentář