Reklama

Výprask vařečkou

Rodič (St, 10. 2. 2010 - 20:02)

pro ty kdo schvalují tělesné...Tz chytraku kolik dětí si vychoval,pokud tomu budou všichni tak přistupovat tak už se nedivím proč se v některých školách nedá učit a žáci jsou drzý jako opice.Nevychovaný smradi argumentují vašimi slovy,zapomněl jste použít takové keci o lidských právech.Zvedá se mi žaludek z těch vašich psychologických keců.Byli jsme také kolikrát biti a rodiče nás slušně vychovali,určitě lépe než dnešní moderní rodiče,které misto toho aby je potrestali,když něco provedou tak ještě nadávají na učitele.Běžte už opravdu do haj

bití dětí je tr (St, 10. 2. 2010 - 12:02)

pro ty kdo schvalují tělesné tresty a nerozumí tomu jak škodlivý dopad to má na lidskou psychiku bych doporučila následující postup-dala bych jim nářez a pak bych se jich zeptala zda i nadále schvalují tělesné tresty...tak bych pokračovala stále dokud by neřekli že tělesné tresty jsou blbost a nepřinášejí žádný KLADNY exekt do společnosti....vychovávat se dá i jinak stačí chtít...ten kdo to nezvládá, kdo na to nemá, kdo se neumí chovat slušně..at si prosím děti nepořizuje at se věnuje něčemu zábavnějšímu.

Karolína (Út, 9. 2. 2010 - 22:02)

Katko, je mi 18 a taky jsem ještě před rokem dostala výprask, tak si z toho nic nedělej. Přišla jsem o půlnoci, místo slíbených 10 hodin, domů. Naši mě poslali spát a slíbili účtování na ráno. byla sobota, nemusela jsem do školy a myslela, že si můžu přispat, ale maminka mě ráno vzbudila v 7 hodin se slovy " nástup k účtování". Šla jsem se umýt, obléct a přišla do kuchyně, kde už byl i tatínek. Došlo k výslechu, řádně mi vyčinili, měli strach, že se mi něco stalo. Když řekli rozsudek, málem jsem kolabovala - neděláme to rádi, ale budeš bita, maminka ti vysází 25 vařečkou a na holou. Tatínek taktně odešel, zavřeli jsme dveře, ani jsem se nepokoušela prosit. Musela jsem si stáhnout kalhoty, maminka seděla na židli a já se musela ohnout přes kolena. Byla ve mě malá dušička, zadek jsem měla pevně staženej, ještě nikdy jsem nedostala a říkala si, co budu dělat až to vypukne. Najednou vařecha zasvištěla vzduchem a dopadla na můj zadek, maminka si dala záležet, takže jsem zaječela bolestí. Bylo to horší, než jsem čekala, brečela a křičela jsem jak tur, zvedala nohy, kroutila zadkem, cukala se, ale mamča má dost sílu, aby mě udržela. Po asi šesté ráně jsem myslela, že to už nemůžu vydržet a taky jsem si trochu ucvrkla, vůbec jsem se neovládala a pak už jen řičela, jak tygr. Mamina vyplácela hezky pomalu, ale důkladně,když položila vařečku a řekla vstávej, byla to nejhezčí věta. Pak bylo ještě další kázání a skončilo to. Už nikdy jsem pak nedostala, dala jsem si velký pozor.

Katka (Út, 9. 2. 2010 - 19:02)

V 16 jsem dostala od mámy...Jé tak to nejsem sama,kdo dostal za pozdní přichod z dýzi.Já přišla jen o půlnoci a pomláska jen svištěla prcku jsem měla pěkně rozšvihanou a to mi bylo skoro 16a už jsem chodila s klukem.Dneska holky v 16letech výprask to si nedovedu představit.To není jak za nás.

Zdeněk k (Út, 9. 2. 2010 - 19:02)

tim pravítkem je to fakt...Hrozně to tím řemenem palí a štípe.Mám hrozně rudý zadek.Mám vždy co dělat abych v předklonu vydržel cslý výprask.Také se stydím.

Marek (Út, 9. 2. 2010 - 17:02)

Nevím jak to bolí pravítkem...Varejkou jsem nikdy nedostal, ale pulmetrovym pravitkem to hrozne stipe a pali. Zezacatku to jeste jde, ale tak po paty rane je to k nevydrzeni. A v predklonu je to citit min, protoze je min svalu mezi kuzi a kosti. Kdyz se lezi, to paleni a stipani pronikne celymi hyzdi.

Jana (Út, 9. 2. 2010 - 16:02)

Nevím jak to bolí pravítkem...tim pravítkem je to fakt děsný. 25 vždycky, fakt se to skoro nedá vydržet ale co mam dělat. Řemenem sem ještě nedostala, tak nevím.

Zdeněk k (Po, 8. 2. 2010 - 19:02)

Já znám dřevěné pravítko a...Nevím jak to bolí pravítkem ale myslím ,že jako vařečkou.Já dostávám řemenem.Někdy na holou,někdy přes kalhoty.Také se ohýbám přes židli.Naposledy jsem byl bit zrovna v sobotu.Tolik ran kolik píšeš jsem nikdy nedostal to by se nedalo vydržet.Maximálně jsem jich jednou dostal asi 15.Když dostanu 10 až 12 tak mám pěkně rudý zadek.

Jana (Po, 8. 2. 2010 - 10:02)

Já znám dřevěné pravítko a bolí to děsně. pokaždý 25 na holou ohnutá přes židli.

Jana 26 (Ne, 7. 2. 2010 - 21:02)

V 16 jsem dostala od mámy když jsem přišla s diskotéky ve 2 ráno .Odchytla s mě v pokoji když jsem se zrovna vysvlékala rifle měla jsem je na sobě tanga zmlátila mě zadek praklem na koberce 3 dny jsem si nemohla sednout,ale bylo ji to potom strasně líto

Alena (Ne, 7. 2. 2010 - 18:02)

Milý příteli kyně nevím do...Myslím že rákoskou je to velice přísné.Nebo se domníváte že i 17letá slečna takto má dostávat?Je pravda že zlobím dost.

bible (Ne, 7. 2. 2010 - 17:02)

bití dětí je trestné stejně...Milý příteli kyně nevím do jaké míry znáte bibli v té se praví,že kdo metlu zadržuje nenávidí potomka svého,kdo miluje občas potomka svého trestne.Kdybychom si toto uvědomovali bylo by méně mladých kriminalníků.mémě opilých dívek na ulici a feťáků.Moderní vyzkumy někteří evropští psychologové nam předkládají moderní metody ale kam ty nové moderní metody vedou.Děti jsou drzý nic nerespektují.Myslím,že rákoska na některé trucovité děti by byla za potřebí.Je zajímavé,že metody našich předků měly lepší výsledky než dnešních vědátorů.Ty zatím páchají jenom škodu.

Daniel (Ne, 7. 2. 2010 - 17:02)

bití dětí je trestné stejně...Telesny tresty byly na nasem uzemi zakazany az nekdy koncem sedesatych let 19. stoleti. Do ty doby se telesne trestalo na vojne a justice trestala ranami holi. Sedlaci uz sice nebyli nevolniky od roku 1781, ale museli robotovat az do roku 1848 a vrchnost mela pravo je telesne trestat.

bití je trestné (Ne, 7. 2. 2010 - 15:02)

bití dětí je trestné stejně jako bití dospělích-vždyt kdo s dospělích by si nechal jen tak nafackovat protože zlobil?Pokud vím tělesné tresty jsou od dob Marie terezie zakázány..takto se na dítěti může ukájet jen ten kdo nezvládá sám sebe.Pokud se tedy nejedná o dva dospělé jedince kteří se na tom dohodli jaksi za jiným účelem.

Katka (Ne, 7. 2. 2010 - 15:02)

A když dostává díváš se na...Mně je 17 já už jsem dost velká abych takové tresty dostávala,bráškovi bude 11.Někdy jsem i u toho když dostane.Nemáme zas tak velký byt abych mohla někam odejít.Nic zvláštního,táta si sedne na pohovku brácha si mu lehne přes koleno a dostávává na holý zadek proukem.Zacpávám si uši protože to je jekot.

poeta (Ne, 7. 2. 2010 - 12:02)

Byl jednou jeden jeníček s mařenkou,
ti dostávali výprask vařečkou.
Dostávali výprask denně,
často pouze preventivně.

Tonda (Ne, 7. 2. 2010 - 12:02)

Mám brášku ,kkerý ještě chodí...A když dostává díváš se na to?Kolik ti je?

katka (So, 6. 2. 2010 - 19:02)

My jsme se ségrou dostávaly...Mám brášku ,kkerý ještě chodí do školy do páté třídy.Občas dostane,někdy i proutkem.

Ala (So, 6. 2. 2010 - 09:02)

Když už výprask tak hlavně né...My jsme se ségrou dostávaly dřevěným pravítkem. I když to bylo na holou nebylo to tak drastické. Trochu štípání a pak červená prcka. Jednou ale ségra dostala ředitelskou důtku za chození za školu. Tenkrát ji mamka seřezala prutem až se při tom počurala a zadek měla fialovej. Proutkem je to opravdu kruté.

Lukas (Čt, 4. 2. 2010 - 18:02)

Jestli jste zastanci telesnych trestu pro decka, tak byste meli byt ferovy a podporovat telesny tresty i pro dospely. Jestli telesny tresty maji za ucel potrestat a odstrasit, tak by se logicky mely vztahovat i na dospely lidi.

Reklama

Přidat komentář