Reklama

Milenec a manžel

Tena (Ne, 7. 7. 2013 - 19:07)

tak ten chlápek je chudák....Takto blbnout je spolehlivý způsob jak muže do náruče milenky vyhnat. vyvařovat chlapovi, psát ne netu rady, jak si nevěrníka udržet dostatkem sexu, jídla, jeho oblíbených pochoutek, umýt mu auto a podobné pakárny není dobrý způsob. Možná s takovou ten chlap zůstane, ale ne z lásky. z lenosti, pohodlí, ví, že má doma služku, babu, co o něj stojí a popere se o něj do krve, že ji má jistou. A nic muže nenudí víc, jako ženská, která je jistá. Je lepší mu ukázat, že se lze bavit, smát, výletovat a být kdovíkde i bez něj, to zabírá líp.
Patriku, kdyby to bylo jak píšeš, byl by to často nekonečný příběh. To by pak chlapi obecně nechali ženu s dětmi, když se objeví kolem nich šikovnější ochotná baba a opouštěli rodiny. A šikovnější se najde často. Může za ní odejít a časem uvidí ještě šikovnější a může zdrhat zas za ní. V reálu to tak není. jednak jsou chlapi pohodlí, ti horší, a ti lepší zas možná šikovnější mají na chvíli, ale nebudou kvůli pálit mosty a opouštět své děti. O šikovnosti milenky to není, Musí v tom být víc. Spojení okolností, kdy milenka je skutečně dobrá, kvalitní, chápavá a trpělivá a to v kombinaci s blbou manželkou, semetrikou a megerou-to pak jo. i to se stává.

Patrik (Ne, 7. 7. 2013 - 19:07)

Zdá se mi, že Matylda je to...tak ten chlápek je chudák. Od takových pryč. Nedivím se že má milenku. Musí zdrhat z baráku. Já bych od ní pelášil a už se nevracel. Nebo je to taky cvok.

Tena (Ne, 7. 7. 2013 - 19:07)

to má když je milenka...Zdá se mi, že Matylda je to bláznivé pako, co si myslí, že tu potkalo bývalou nebo i současnou ( kdoví ) milenku svého muže....je to schizofrenní...nevěřím, že tu ta milenka je, to by byla extra náhoda, ovšem Matylda je asi tou, která vidí milenku muže i v pouličním kandelábru, protože jí z toho hráblo, že muž měl nebo má milenku. A tak pro jistotu zdůrazňuje, jak jí ta nevěra upevnila manželství, jak má mužíčka doma a to se pozná podle toho, že mu jde vařit tu večeři. On ji zdlábne, usne jak poleno, aby nabral sílu v týdnu v pracovní době pomilovat milenku. Možná třeba ta Matylda ještě přijde zdůraznit, že pomiloval ji. Tyhle ženy, co vidí v každé sukni svou sokyni a na netu žijí vypisováním svého manželského štěstí po nevěře mají duševní problémy. Pár jsem jich v praxi potkala.

Budoucnost (Ne, 7. 7. 2013 - 19:07)

to má když je milenka šikovnější než manželka. Ale ve všem. Nemusí být krásnější nebo nějaká mladičká holčina. Prostě šikovnější. Kdo je ta Matylda?
Patrik

Haničko dušičko (Ne, 7. 7. 2013 - 17:07)

V Matyldě se nahromadil jed,...dneska jsi měla poslední příležitost. A ty jsi ji nevyužila. Proč? Co tě trápí? Svěř se mi. No tak nedělej drahoty!
Uleji ti trochu jedu, nějak jsi ho vycancala a teď máš absťák. A jinak u nás říkáme - hnus velebnosti. Jen tak pro pořádek. A ten máš ráda - a jistě ve všem. Tak papa, jdu dělat miláčkovi večeři.
Tak třeba ta Matylda

Hanička (Ne, 7. 7. 2013 - 17:07)

V Matyldě se nahromadil jed, a tak otvírá témata, píše jako někdo jiný a snaží se vyprovokovat druhé, aby si mohla vylít zlost. Jen se babo usmaž v těch svejch sirnej párách. Kdo má rozum, Tě bude už ignorovat.
A to jsi věřící...hnus.

ale ale (Ne, 7. 7. 2013 - 15:07)

a co chlap, ten je majetkem ženy? Ferdo ty nechceš nebo nemůžeš? No jestli je to tak a tvoje stará šoustá někde jinde tak jsi borec že to bereš tak že není mrcha ale holt jen zanáší.
Pepík

Ferda (Ne, 7. 7. 2013 - 14:07)

kdoví jestli nechodí k...No mrcha není mrcha, když její starý nechce nebo nemůže??
Proč by si nezašoustala někde jinde...
žena není majetek chlapa !!!To si uvědom !!

víš kde je? (Ne, 7. 7. 2013 - 13:07)

ta kráva - moralistka?
Nic...děti jí daly do domova důchodců. Bábu bláznivou. Tam ať honí dědky.

tak kde je (Ne, 7. 7. 2013 - 10:07)

ta kráva - moralistka?
Nic už se nestane - NIC.
FINITO - panimaješ?

Linda (So, 6. 7. 2013 - 10:07)

můžeš dát svůj email?Ahoj
Proč ne. Můžeme pokecat. [email protected]

Peťo (So, 6. 7. 2013 - 10:07)

možná, že jsou také pani učitelky, které, ač by mohly vyučovat ČJ, vyučují, a rády a často, něco zcela jiného - živočišného.
A jak se jinak lidi máte?
Doufám, že všichni dobře - VŠICHNI.

Kočko (So, 6. 7. 2013 - 09:07)

Já už se sem chodím...kdoví jestli nechodí k paní učitelce českého jazyka. Pak by ti mohl dát pár výukových hodin ČJ. Potřebuješ to jako sůl. Nic ve zlém. Je dobře, že jste našli cestu k sobě i po těch letech. Bylo by škoda všechno bourat. Hodně štěstíčka a Hani, nezapomeň, mrcha bude mrchou a je jí jedno kdo zalepuje. Držím palečky.
Peťa

ahoj (So, 6. 7. 2013 - 08:07)

manžel, který je někde bokem milencem, stojí za velký kulový. Rozbila jsem jeho manželství. Že prý má doma kačenu co ho pořád sekýruje, furt lítá s hadrou, počítá kalorie.
Jako milenec byl fajn. Dělala jsem všecko proto abych ho měla jen já. Ona zase dělala všechno proto aby ho měla jen ona. Já jsem vyhrála. Všechno jí nechal. Jo auto si vzal. Jenže jak se nastěhoval tak se změnil. Televize jen jeho. Tohle nejím. Tohle nedělej. Stačilo se na něj podívat jak koulí očima a už jsem věděla že mu není něco recht. Odbýval pak už i sex. A navíc jsem zjistila že se tajně schází s jednou ženskou od nich z práce. Vůbec jsem se netěšila z práce domů. On mi tam vadil. Něco jinýho bylo jen tak občas rande plný sexu. Vydržela jsem to 9 měsíců. V květnu jsem mu řekla Milane už tady nebudeš bydlet. Nepřeju si to. Odstěhuj se. Máš na to víkend. Ani nemrk. Sbalil a odjel. Dozvěděla jsem se že zpět ke své bývalé ženě. Jak jsem jí nenáviděla tak jí lituju. Ta ženská musí mít svatozář. Teď jsem sama a moc dobře si rozmyslím než do něčeho půjdu. Tak bych chtěla ženský varovat. Fakt je něco jinýho chlapa doma 24 hodin každý den nebo občasné sváteční ranďátko.
Poučená.

Lindo, (Pá, 5. 7. 2013 - 18:07)

můžeš dát svůj email?

Linda (Pá, 5. 7. 2013 - 18:07)

Bože co se to tady děje? To jsem tady nějak dlouho nebyla! O co se tady tak zuřivě hádáte a urážíte se proboha. Jestli máte nějaký problém, ať jakýkoliv, najděte si u vás doma maséra, který dělá erotické masáže a budete v pohodě. Já na ty masáže chodím už skoro rok každý měsíc a nejen , že se krásně udělám, ale i pěkně si popovídám a vypovídám se a je mě dobře. P. masér u nás v Hradci Králové je zároveň tak trochu psychoterapeut, takže mě to hodně pomáhá a doma to je v pohodě!

Hanka (So, 29. 6. 2013 - 23:06)

Já už se sem chodím vyloženě pobavit protože člověk má sám práci se stím srovnat,a nedokážu si představit až takhle šílet.Já se snažím aby jsme co nejdřív najely tam kde jsme skončily.
Aby to bylo jako dřív než začal cestovat pryč,když se rozhodl pracovat už jen blízko domova.
Já se taky zlobým sice to trvalo hrozně krátce,ale ona věděla že je ženaty,že jezdí díky práci málo domu viděla fotky dětí když je ukazoval chlapům,a ona stejně nabídne sex.Měla ho jen jako převozníka jelikož jí přítel dal chvilku před tím kopačky.Když ženská řekne půjdem je mě.Jakej chlap pak odmítne když jezdí domů sporadicky.
My jsme problém vyřešily neboli chlap že bude pravovat už jen tak aby byl každý den doma.
Už nešílím,nepíšu kde co na netu prostě chci to mít doma zas tak jako dřív.
U vás je vidět že to prostě nezvládáte a měla by jste bez prdele navštívit psychologa,já sama se kní chodím už 4 měsíce vykecat.Věřte že to strašně pomáhá když se vám v hlavě oní spousta myšlenek.Já o ní vím hodně a tím to je horší.Horší je pro mě i to že je to taková roznoška nešlo tam o jakési zamilování ona protě potřebovala zalepit díru tak manžel lepil.A když tam přemýšlím,on si to rozlepil doma.Jsme spolu 18let takže to je velkej zásach do toho co jsme budovaly.

Hanka (So, 29. 6. 2013 - 23:06)

Hano, to jsi ty, ta napadaná?Asi ano.
Ale udivuje mě že paní napadá mě když já blbá věrná sem haha.Ty parohy mám sama od manžela 4 měsíce a musela bych takto nahánět dotyčné jméno po celém netu jenže ona radči sedí v hospodě než u pc haha.

Matylda (So, 29. 6. 2013 - 21:06)

se měj taky hezky. Majka...je strašné jméno - takže Majka

Ty (So, 29. 6. 2013 - 21:06)

že máme slušné, zdravé,...se měj taky hezky. Majka byla také kdysi moje kamarádka, tak asi i proto mi to jméno zůstalo v hlavě. Vážně šlo o omyl a náhodu. Že se také tak budeš jmenovat, by mě ani ve snu nenapadlo.

Reklama

Přidat komentář