Reklama

Jsou cikáni takoví chudáci?

gejza (Pá, 26. 11. 2010 - 17:11)

Konecne dobry clovek dal by nam romum ostrov a jeste k tomu rum.

Jmesser (Pá, 26. 11. 2010 - 16:11)

Já bych jim dal celý - pěkný ostrov. Na ostrov hodně rumu. Mimo rum, by tam směli mít jen nože. No a až by to tam přestalo smrdět mršinama, vysázel bych tam palmy.

!!!!!!!!!!!!!!! (Pá, 26. 11. 2010 - 13:11)

Nejsem žádnej rasista ale jednou za týden by se měl na ně pořádat hon !!!

. (Pá, 26. 11. 2010 - 13:11)

Nevite nahodou jake pocasi bude o vikendu!

jirka (Pá, 26. 11. 2010 - 11:11)

měl jsem firmu na Vranovské v Brně.6 krát vykradená chudáci

! (Pá, 26. 11. 2010 - 10:11)

no je to hnus co ti zmetci...Ale tady nejde o to jak se chovaji ci.ani a jak normalni lidi. Kdyby soudy soudily stejnym metrem viz. Vitkov a ten posledni pripad stluceneho a znasilneneho kluka, tak by to bylo OK. a neprotezovaly jednu zvyhodnovanou mensinu, aby snad EU nebo amnesty nemela nejake namitky.
Jen se bojim, at za nekolik let nezpivame hymnu Kde romov muj ...

angelika (Čt, 25. 11. 2010 - 17:11)

taky mi cikáni vadí. Když slyším někde na ulici sprostou hádku, ještě než se tam otočím je mi jasné, že to jsou oni. Mě naštěstí!ještě nic neudělali, ale mámě asi dvakrát ukradli peněženku. A jednou v posledním metru jsem viděla ozralýho cizince a tři cikánky, který se na něj začaly lepit a šacovat. Naštěstí je seřval jeden kluk, to už měl ten chlápek rozepnutý zlatý řetízek.
Vůbec žádné ohledy bych na ně nebrala. Jenže každý tady má strach něco říct, protože jinak by byl hned "rasista".

Vlastimil (Čt, 25. 11. 2010 - 15:11)

no je to hnus co ti zmetci provedli o tom neni pochyb, zlinčovat je a hotovo, ale je tam uvedenj dobrej příklad toho, jak je u nás "bezpečno", dvanáctiletej kluk šel sám několik kilometrů podel trati, což je podle mě absolutní nerozum, zvlášť v lokalitě obývané černou lůzou, to byla jen otázka času než se něco takovýho stane, vim to z vlastní zkušenosti

xy (Čt, 25. 11. 2010 - 15:11)

Řeknu vám,Čunka...Kocáb je typickej havlista a pravdoláskař. Je to člověk s pokřivenym viděnim světa, který si postavil politickou kariéru na lži jíž sám uvěřil, v podstatě je to typ komunistického politika před rokem 89. Čunek je jen nenažraný prase s pochybnou minulostí, kterej se sice odvážil říct pravdu, ale spíše jen proto, aby mu nahnala politické body. Je přece absolutní nesmysl, aby "demokraté" a liberalisté typu ODS, ČSSD a lidovců tedy dnešní TOP 09 si dosadili do vlády někoho, kdo bude spochybňovat oficiální postoj státu v otázkách romů.

jitka (Čt, 25. 11. 2010 - 15:11)

Řeknu vám,Čunka nesnáším,ale ten se nebál té černé chátry.Jako jediný politik.Kocáb se jich zastával a lidi ho za to nenávidí-asi víte proč

xy (Čt, 25. 11. 2010 - 15:11)

A potom se někdo diví,...To je "přirozená obraná reakce systému". Já si myslim, že tento sytém a potažmo stát ze svého postoje tzv.pozitivní diskriminace za těchto podmínek neustoupí, protože by musel vlastně přiznat, že je to lež, že celech dvacet let lhal o diskriminaci a rasizmu na romech, je to to samí jako komunismus, kdo z oficiálních představitelů jednou řekne nahlas pravdu, toho kariéra v politice končí.

honza (Čt, 25. 11. 2010 - 15:11)

A potom se někdo diví, když někdo bydlí v domě s cigány a jejich neustálé obtěžování nevadí místním úřadům ani policii, protože žádný úředník ani policajt nechce býr "rasista" a toho občana to cigánské chování tak zdecimuje, že vezme samopal a tu lůzu jednoduše postřílí. Tak, jak se to nedávno stalo v Bratislavě. A Slovenská vláda, namísto, aby se zamyslela nad tím, že je nutné něco dělat pro ochranu té obtěžované většiny, vyhlásila státní smutek v den pohřbu příslušníků té černé lůzy. To je stejné, jakoby vyhlásili státní smutek proto, že deratizátoři zničili hnízdo potkanů. Když následkem nějaké skutečné tragedie zemře skupina bílých občanů, stát to obvykle nezajímá a státní smutek se nevyhlašuje.

xy (Čt, 25. 11. 2010 - 14:11)

Hlavně si myslím, že jeho...To jo, taky se o to obhajoba evidentně snažila, naštestí se to systému nepodařilo ututlat, tak ja by mnozí lidé chtěli a okolnosti jsou již veřejnosti dost známy, proto taky dostal ten "nejvyšší možnej trest", což ale neni konečná, alespoň v podmínkách ČR. Jinak to IQ je naprostej nesmysl, je jasný, že moc inteligentní nebude, ale IQ 41 je už pásmu imbecility a takovej člověk se už neni schopnej o sebe starat, přičemž tento fungoval naprosto "normálně" ve své komunitě, takže je to účelově zkreslený. A ten druhej je to samí, neni mu 15 tak je vysmátej a je jen otázkou času, než někoho zabije.

martina (Čt, 25. 11. 2010 - 13:11)

Hlavně si myslím, že jeho debilita pro něj bude důležitou polehčující okolností - "nemohl dobře rozpoznat závažnost svého jednání a předvídat jeho důsledky"...Taky bych se klidně vsadila, že obhájce bude u soudu popisovat srdceryvně dětství obžalovaného a ohánět se jeho citovou deprivací...

Jarda (Čt, 25. 11. 2010 - 13:11)

...Se vsaď, že se ještě odvolá, novej soudce to překalifikuje na pouhé úblížení na zdraví a výtžnictví a ten zmetek dostene pár let a za dva roky ho máme znova venku a až příště někoho napadne, bude z něho už vrah.

xy (Čt, 25. 11. 2010 - 13:11)

http://www.novinky.cz/krimi/217819-za-brutalni-rasisticke-napadeni-chlapce-dostal-16lety-rom-maximalni-trest-10-let.html

Za pokus o vraždu dítěte na deset let, no nědělám si iluze, kolik si ve skutečnosti odsedí, za 5 let ten hajzl bude venku. No jsme přece v demokracii že, hlavní jsou práva menšin a kriminálníků, aby ČR vypadala navenek korektně a jako humánní stát. Není pochyb o tom, že kdyby se to podařilo dostatečně ututlat před veřejností, že by možná dostal trest čtvrtinovej nebo třeba jen podmínku, vždyť je to chudáček diskriminovanej přece. Je jasný, že když je mladistvej, tak podle našich "skvělejch" zákonů víc dostat nemůže, ale myslim si, že kdyby mu bylo o dva roky víc, stejně by nedostal tolik, co ti debilové z Vítkova.

Karel (Út, 23. 11. 2010 - 17:11)

Teda po přečtení toho článku se mi málem otevřela kudla v kapse. Tak účelově napsanou slátaninu jsem už dlouho nečetl. To jak se autor článku nepřímo zastává toho zmetka, je hnus a do nebe volající, cituji: Eskorta přivedla v půl deváté ráno z vazby před soud malého kluka s delšími vlasy a vyplašeným výrazem. Na policii nejprve odmítl vypovídat, před soudem, který rozhodoval o jeho vazbě, se ale k násilí přiznal.
Hlavně mě zarazila argumentace týkající se jeho IQ. Tady je úplně jasný, že soud si chce za každou cenu vycucat z prstu nějakou polehčující okolnost a jak jinak než náležitě zmanipulovanym psychologickym vyšetřenim, jehož jedinej cíl je od začátku jasnej, udělat z obžalovaného mentálního chudáka a zbavit ho v očích soudu odpovědnosti. Prý má teda podle "odborníků" IQ 41, přičemž každýho normálního člověka musí napadnout, že je to absolutní nesmysl, protože takovej "člověk" by bez cizí odborné pomoci v ústavu nepřežil. Stačí si to najít na Googlu a i dítě školou povinné musí nevěřícně kroutit hlavou.

xy (Út, 23. 11. 2010 - 13:11)

http://zpravy.idnes.cz/mladik-ktery-v-krupce-zbil-a-znasilnil-dvanactileteho-zacal-loupit-uz-jako-dite-gcs-/krimi.asp?c=A101122_132948_usti-zpravy_alh

Účel je jasný, najít za každou cenu polehčující okolnost a z útočníka udělat nesvéprávného chudáka, který za nic vlastně nemůže, naši soudci by z něj asi nejraději udělali rovnou oběť.

- (Po, 15. 11. 2010 - 08:11)

no co je kde je ten příspěvek někdo to maže ne?

Jintinka (St, 27. 10. 2010 - 14:10)

Prý když cikán něco...Hele to máš dobrý.V našem městě je rodinka,která si myslí,že má na vše právo.Již se třikrát stěhovali a zase chtějí nový byt-vždy po sobě zanechají brajgl.A pokud zase dostanou jiný byt,tak se sepíše petice,protože je tady plno lidí,kteří potřebují bydlet,ale musejí čekat na pořadník.Nemakaj a maj vše co potřebují,stačí natáhnout ruce a řvát diskriminace.

Reklama

Přidat komentář