Vážení uživatelé - pracujeme na migraci do nového systému. Je možné, že může být web v některých chvílích pomalejší. Pokud se tak stane, omlouváme se a věříme, že se vám nová verze bude líbit. Děkujeme!
6780 komentářů / 0 nových
Poslední

Komentáře

Stránky

Obrázek uživatele Návštěvník
Janča (anonym)
Odpověď na Výborně Jirko,nezklamals.Ani
Vážený pane, není to Jirka. Jsem to já, Janča, snad sexy holka, která s žádnými jmény zde zmíněnými nemá nic společného. Pokud byste se někdy dostal na chirurgii nejmenované nemocnice v Brně, tak budu vaší ošetřující sestrou. Ale to je nepravděpodobné , jedna ku milionu.
26. Únor 2023 - 10:11
Návštěvník (anonym)
Odpověď na Vážený pane, není to Jirka.
Jirko,vše je v cajku.O tvé schíze se ví takže klidně buď třeba doktor Cvach nebo sestra Ina. Hlavně piš,tím že budeš psát znamená že nikomu nic neuděláš.
26. Únor 2023 - 10:19
Jirka (anonym)
Odpověď na Vážený pane, není to Jirka.
Jančo, napsala jste to krásně. Snad se mu rozsvítí v hlavě. Nebo to možná bude chtít chirurgický zákrok.
26. Únor 2023 - 10:22
Návštěvník (anonym)
Odpověď na Jančo, napsala jste to krásně
Jirko,skvěle.Takhle tě poznáváme.Teď si odpověz jako Janča.
26. Únor 2023 - 10:27
Janča (anonym)
Odpověď na Jančo, napsala jste to krásně
Těžko již říci, kdo je Návštěvník, kdo je Jirka. Či je to jeden muž? Chvíli jsem byla na praxi na psychiatrii, a nepřála bych vám to. Jaké představy mají pacienti, to je něco šíleného. A člověk s nimi musí spolupracovat, musí s nimi vyjít.
26. Únor 2023 - 10:39
Návštěvník (anonym)
Odpověď na Těžko již říci, kdo je
Jirka jsi ty.Neboj nic a nenech se vykolejit.Hlavně piš !!! Dokud píšeš tak neublížíš.U tebe a tobě stejně postižených nevíš minuty co se ti posune v lebedě .
26. Únor 2023 - 10:46
Jirka (anonym)
Odpověď na Jirka jsi ty.Neboj nic a
Cítím se být ale Jančou a jako bych pracoval v nemocnici protože tam se korkáče ještě trošku nosí,jinde ne. Chtěl bych taky ještě být dneska Jemným a napsat něco “oduševnělého”.Uvidim jak to půjde.
26. Únor 2023 - 10:52
Návštěvník (anonym)
Odpověď na Cítím se být ale Jančou a
Bože, co to je za diskuze? Co se to tu řeší za nesmysly?
26. Únor 2023 - 13:13
Janča (anonym)
Odpověď na Bože, co to je za diskuze? Co
Pokud to tady někdo vede do kopru, tak je to 'Návštěvník'. Tedy ten s příspěvky před vámi.
26. Únor 2023 - 13:34
Návštěvník (anonym)
Odpověď na Pokud to tady někdo vede do
Jirko,ta zpráva jako návštěvník je průhledná.Musíš se víc snažit.S tou Jančou,snad sexy holkou z Brna,to taky bylo špatný.
26. Únor 2023 - 14:21
Janča (anonym)
Odpověď na Jirko,ta zpráva jako
Dnes mám celý den volno i zítra. A tak se jen tak bavím. Neříkám, že jsem zrovna až tak sexy, ale pánové se za mnou otáčejí a vidím jejich pohledy i v šalině. Takže žádný Jirka nemá se mnou nic společného.
26. Únor 2023 - 14:33
Návštěvník (anonym)
Odpověď na Dnes mám celý den volno i
A proč to sem píšeš ?
26. Únor 2023 - 14:35
Návštěvník (anonym)
Odpověď na A proč to sem píšeš ?
Jirka dělá sekuriťáka na směny tak když má fraj tak tady blouzní o korkáčích a u toho si leští brko.Teď se mu vrazila do tykve Janča.Snad sexy holka za kterou se otáčí a v šalině kókajó :-))
26. Únor 2023 - 14:40
Janča (anonym)
Odpověď na A proč to sem píšeš ?
Píšu to jen proto, že pořád píšete o nějakém Jirkovi, jež píše pod mým jménem. A to není pravda. Mám ráda pořádek. A za poslední asi dva dny jsem tady psala asi pětkrát, a nikdo za mě, nikdy nepsal. Proto to píšu
26. Únor 2023 - 14:44
Návštěvník (anonym)
Odpověď na Píšu to jen proto, že pořád
Proč píšeš jaká jsi a jak máš volno a jiné blbosti ze soukromí?To nikoho nezajímá !
26. Únor 2023 - 14:49
Návštěvník (anonym)
Odpověď na Jirka dělá sekuriťáka na
Jirka dělal lapiducha v nemocnici,to ho zas vyhodili ?
26. Únor 2023 - 14:50
Jemný (anonym)
Trollové dokážou hodně, ale jedno co nedokážou je smysluplně a slušně diskutovat k tématu. Je to jejich achilovka. S tím nic nenadělají. To je důkaz, že ničitel není schopen tvořit hodnoty.
26. Únor 2023 - 14:52
Jemný (anonym)
Kdo se přidá k Jemnému v tvořbě slušného a hodnotnému obsahu na této diskusi o korkáčích? Zvu i trolly!
26. Únor 2023 - 14:55
Návštěvník (anonym)
Odpověď na Trollové dokážou hodně, ale
Ááá Jirka už je tady jako Jemný,tak to bude “debata” s Jančou.Ta taky nepíše smysluplně k tématu ale to nevadí :-))).
26. Únor 2023 - 14:56
Janča (anonym)
Odpověď na Proč píšeš jaká jsi a jak máš
Takže už nic zde nenapíšu.
26. Únor 2023 - 14:58
Návštěvník (anonym)
Odpověď na Kdo se přidá k Jemnému v
Buzíčku,proč už nepíšeš jako korkokluk?To proto že si tuhle diskuzi pod nickem korkokluk zkurvil ? To určitě ne...
26. Únor 2023 - 14:58
Návštěvník (anonym)
Odpověď na Takže už nic zde nenapíšu.
Včera si taky sliboval nejen jako Jirka ale i jako Janča :-)).Teď přišel čas Jemného korkokluka :-)))
26. Únor 2023 - 15:00
Jemný (anonym)
Mně by zajímalo, jak je to s nošením korkáčů v zimě. Jak to děláte v zimních měsících?
26. Únor 2023 - 15:01
Jemný (anonym)
Třeba já nosím s korkáči ponožky a je to super. Někdo zvládne i silonky a chodí v korkáčích uplně bez problémů. Jiní s tím ale mají problém.
26. Únor 2023 - 15:03
Jemný (anonym)
Taky nosím ke korkáčům legíny a dámské šaty.To už jsem ale dostal jednou v parku po hubě,tak dámské šaty nosim jen doma když naši jsou pryč.
26. Únor 2023 - 15:06
Janča (anonym)
Odpověď na Včera si taky sliboval nejen
Doufala jsem, že se zde člověk domluví, že když smysluplně sdělí své myšlenky, tak mu také bude odpovězeno. Když ne intelektuálně, tak alespoň malinko inteligentně. Avšak zde je to zoufalé.
26. Únor 2023 - 15:07
Jemný (anonym)
No a právě to je užasný, že každý v těch korkáčích tak nějak balansuje, jak umí. Ponožky a silonky to ještě zvýrazňují!
26. Únor 2023 - 15:08
Janča (anonym)
Odpověď na Mně by zajímalo, jak je to s
Korkáče přece můžete nosit i v zimě. Doma to určitě nevadí.
26. Únor 2023 - 15:10
Jemný (anonym)
Odpověď na Doufala jsem, že se zde
Jančo, není to zbytečné. Každá taková osoba, jakou jsi tady Ty/Vy, je tady velmi cenná. Hodně lidí je na této diskusi odrazováno trolly a vzdávají se a odchází.
26. Únor 2023 - 15:10
Jemný (anonym)
Odpověď na Korkáče přece můžete nosit i
Nevadí to ani, když v nich chodíte, kde se dá. Třeba obchodní domy, kanceláře, nemocnice, školy, různé indoor prostory. Zajisté, není toho málo
26. Únor 2023 - 15:13

Stránky

Přidat komentář