Vážení uživatelé - pracujeme na migraci do nového systému. Je možné, že může být web v některých chvílích pomalejší. Pokud se tak stane, omlouváme se a věříme, že se vám nová verze bude líbit. Děkujeme!
Škoda, že mě neznáš. Nemám potřebu někoho napadat. Jen přemýšlím nad tím, jak zabránit tomu, aby mne tady někdo napadal, že píšu pod více jmény, když to nedělám.
Napiš o silonkách v korkáčích teplouši.Nebo jak nosíš legíny nebo dámský hadry úchyle.
25. Únor 2023 - 8:27
Jirka (anonym)
Tak po takové smršti urážek končím. Tohle nemám zapotřebí. Sbohem.
25. Únor 2023 - 8:42
Janča (anonym)
Nevím, proč se tady tak napadáte a urážíte. Přitom je to téma, kde by žádné třenice neměly být. Já třeba korkáče nosím od mých třinácti, tedy teď deset let. Ale abych se i toto málem obávala zde sdělit, neboť můžu být napadena a zneuctěna.
Neboj se, holčino. Tady jde jenom o slova a takové půtky běžné. Nikdo tě nenapadá, ale jak na tom si? Pěkná skoro pětadvacítka v korkáčích? Jsi trochu k světu a stojíš za hřích? Pak bych tě rád zneuctil. Jéžiš, jaks to krásně napsala. Zneuctěná, zbavená panenství. Sedí to na tebe, holčičko?
Dělá to jedna zlovolná osoba. Vymýšlí si různé identity a vede mezi nima konflikty a myslí si, že jí na to každý skočí.
25. Únor 2023 - 12:36
Jemný (anonym)
Jemný tady jen diskutuje o korkáčích. Nikoho nikdy neosočuje. Jemný je jemný, slušný a hodný a ne drsný, sprostý konfliktní, to přece každý ví. Sprosté psaní tady mají na svědomí trollové.
25. Únor 2023 - 12:37
Jemný (anonym)
Ono, tady na této diskusi je to jednoduchý. Když budete psát k tématu slušně, žádný troll vám to nezkazí. Trollové jsou jak kroužící démoni. Akonáhle objeví něco slabé, vrhnou se. Pokud je však diskutující zdravý a inteligentní, nemají na něj.
Jirko to si psal Janče jako Jemný tak je prdel jak se v tom sám motáš.Udělej si v těch jménech za které píšeš pořádek ať se tu furt neztrapňuješ dokola
Zaznamenal jsem tu takový názor, že lidem jako jsi třeba Ty se nemá ustupovat a že se odsud nemám nechat vyštvat. A to je pravda. Tak proto jsem neodešel z této diskuse.
To je taková ta tvoje ubožárna že si pak sám sobě píšeš podporovací vzkazy :-)).Za chvilku budeš psát jako Jemný....”to si udělal Jirko dobře že si neodešel,je potřeba se trollům vzepřít” a podobně.Jsi za tu dobu co sem píšeš ty hovadiny průhlednej.
26. Únor 2023 - 8:10
Návštěvník (anonym)
Já bych Jirko,být tebou,ještě vzkřísil i tu Janču co jsi tu včera psal a pak taky sliboval že jako Janča končíš....Víš,byla by to taková revolta...hlavně se do toho nesmíš zamotat jako včera :-)).To jsi pak k smíchu ty a ještě jsi standartně za blba.
26. Únor 2023 - 8:25
Janča (anonym)
Včera v 8,55 jsem napsala svůj první příspěvek. Žádný Jirka či korkokluk s tím nemá nic společného. Nějaký 'Návštěvník' se zde neustále snaží podsouvat, že Jirka psal pod jménem Janča. Není to pravda! Sice jsem včera napsala že končím, ale toto jen chci dát na vysvětlenou. I když tady to mnohdy nemá význam, neboť jsou zde lidé, které nic nepřesvědčí.
Komentáře
Stránky
Stránky
Přidat komentář