Reklama

Muži v dámském prádle.

Jan (Po, 25. 6. 2007 - 13:06)

ne.sex mám nejrádši s níty šaty se mi líbí jako doplněk.

J. (Po, 25. 6. 2007 - 13:06)

Hm tak to je dost často,to já myslela jen tak jednou do měsíce,to nemá ani cenu si to měnit a rovnou v nich zůstat.A jinak po stránce sexuální máš jasno?

Jan (Po, 25. 6. 2007 - 13:06)

dělám to tak každej druhej den ale ona o tom ví,ale pořád je strach že se to provalí i když o tom ví jen ona.

J. (Po, 25. 6. 2007 - 13:06)

tak to dělej když není doma,ale určitě ať o tom ví,jinak by to brala jako zradu.Jak často to děláš?

Jan (Po, 25. 6. 2007 - 13:06)

To je fakt.už jsem si na to docela zvykl jen moje přítelkyně to nemůže pochopit.

J. (Po, 25. 6. 2007 - 12:06)

no lepší než v parku lítat v baloňáku a jukat na ženský.

Jan (Po, 25. 6. 2007 - 12:06)

občas se převlíknu do ženskyho

J. (Po, 25. 6. 2007 - 12:06)

jane hele a v čem jsi divnej?

Jan (Po, 25. 6. 2007 - 12:06)

já si myslím že člověk který se převlíká za ženu tak je divnej a záleží na tom jestli si to připouští.Já jsem taky divnej ale vím o tom a žiju si svůj život po svým.

Jupik (Ne, 24. 6. 2007 - 18:06)

Ale vzdyd to damske pradlo je jinak usite - to musi tlacit panum ne? Ale teda chlap s krajkovanyma kalhotkama no ja nevim no ale elasticky kalhotky s nohavickama sou gut

vela (Ne, 24. 6. 2007 - 17:06)

souhlasim s tomem i markem, v žádném případě to není úchylka.jak z praktických tak ekonomických důvodů ale taky každý člověk bez ohledu na pohlaví by měl nosit v čem se cejtí nejlíp.a to není úchylství nosit to v čem se cejtim dobře. já sama bych nemohla nosit na spaní saténoví košilky co nosí většina žen i když je to sexy já bych se nevispala nosim trenýrky a triko a spim jako nemluvně a nepřipadám si jako úchylná ženská.

a ty ženy co říkaj že by nemohli a netolerovali mužům nosit dámské prádlo, musim říct že jste ubohé. zajímalo by mě kdyby jste se seznámili s mužem byl by hodný... a vi by jste se do něj zamilovala až po uši on by vás taky miloval no prostě nádhera ale najednou by jste zjistili že nosí dámské kalhotky to mě chcete říct milé dámy že by jste se s nim rozešli pak vás lituju, protože budete mít těžký život.

Marek (Ne, 24. 6. 2007 - 17:06)

Petr, úchylka to možná bude, když si obleču podprsenku a před zrcadlem si v ní budu honit péro. Když si ale vezmu příjemné kalhotky a punčocháče a jdu v tom do práce a tam stojím 8 hodin v průvanu u soustruhu, pak to není úchylka, ale praktická nutnost.

petr (Ne, 24. 6. 2007 - 16:06)

skováváte se za něco....jinak je to úchylka od normálu..

Tom (Ne, 24. 6. 2007 - 14:06)

Muži si vemou ženský ekvivalent jen proto, že žádný pohodlný a příjemný na nošení prostě není. Dámy, nechť se podívají do pánského co by si muži měli oblékat a samy zjistí, že v tom by vůbec nebyly. Kdo by se také v pánském trápil v neprodyšném spodním pánském prádle!

Ekonomická stránka věci také není zanedbatelná. Co byste koupily, milé dámy? Kalhotky za 800,- nebo skoro ty samé a prodyšné za 30,-Kč? Jistě mi dáte za pravdu, že ty levnější. V pánském buď nic není a když se něco objeví je to astronomické sumy. Muži chtěnechtě musí sáhnout do dámského. Ostatně, vy do pánského šatníku saháte běžně. Tak proč by si nemohli muži z dámského vybrat co se jim hodí? Zkuste si např. letní pánskou noční košili a buďte v ní byť jedinou noc. A pochopíte velmi rychle, proč muži občas sáhnou do dámského.

Tvrdí-li tedy někdo, že muž v něčem dámském je úchyl co je tedy podle vás oněch víc než 70% žen, které nosí něco pánského??!!!

Kamil (Pá, 22. 6. 2007 - 17:06)

Správně, Velo. Škoda, že takových tolerantních lidí jako jsi ty nejsou všichni. A žen jako ty taky :-)

Návštěvník (Pá, 22. 6. 2007 - 17:06)

Jak muzete tvrdit, ze to neni uchylka, nebo neco zvlastniho? Proc by si zena mela oblekat panske trenky a chodit v nich? Snad se se mnou nebude nekdo prit, ze bych s tim neodpuzovala sveho muze! Nebo mi chce nekdo tvrdit, ze bych pro nej v jeho trenkach byla sexy, protoze me moje spodni pradlo nebavi a je to nuda?!?!

Návštěvník (Pá, 22. 6. 2007 - 17:06)

Pane Boze, vy mate ale zvlastni uchylku. Jak by me asi mohl pritahovat chlap v damskem pradle, kdyz ho chci videt jako chlapa? Jezisi Kriste,...opravdu otazka od veci. Celkove je mi jedno, co kdo nosi, ziju v Londyne a tady si toho clovek ani nevsimne, coz je hrozne fajn! Takze rozhodne by me nepritahoval, ale odpuzoval, a co se tyce toho, ze by to nosil pro sve vlastni poteseni bych taky shledavala zvlastni. - U SVEHO PARTNERA. Jinak u cizich...at si kazdy na sebe navlekne co se mu zlibi.

vela (Pá, 22. 6. 2007 - 17:06)

jo lidi jsou zlí co se týče mody,a to nejde jen o kalhotky. lidi kolem vás se vám začnou posmívat jen proto že se lišíte mezi ostatníma.znám partu kluků nosí roztrhaný kalhoty vitahaný trika .. však víte,ale mezi nima byl kluk který nosil normální kalhoty trička různých pastelových barev čistej vonavej. meli jste videt jak se mu posmívali a jaký meli narážky, říkali mu slečinko buzno..prostě to bylo hnusný,sem asi hloupá nedokážu pochopit.ten kluk už se snima moc nesetká má jiný kámoše, ale byla to dobrá parta a ubližovat si jen kvůli tomu co lidi nosí nasobě je hrozný. takže chápu kamila.

vůbec už nechápu co mají všichni ve zviku nazývat hned každýho homosexuálem to fakt nechápu a vadí mě to, jen proto že lidi nosí co se jim líbí v čem se cítí dobře tak hned nemusí být teplouši.
nebo snad vidíte muže heterosexuála smradlavího,v roztrhanejch telakách a v botách od sraček.
tak to pak chápu proč vám muži vonaví v kalhotkách příjdou teplí ale oni jsou hetero jen to ukazuje že vědí co je higiena a dbají o sebe...ženy by si jich meli vážit a ostatní muži by měli jít příkladem.

Martin (Pá, 22. 6. 2007 - 12:06)

Jako většinu prádla si je objednávám v Quelle nebo u Neckermanna.

Kamil (Pá, 22. 6. 2007 - 12:06)

Martine, dej tip, kde se dají takové kalhotky ke kolenům koupit.

Reklama

Přidat komentář