Reklama

Mají starší ženy rády sex?

Jasně (Ne, 5. 6. 2016 - 10:06)

jsem neměl v životě tolik...Se starou popelnicí, můžeš jet doslova ralley Paříž - Dakar. Jen kdyby se nějaká objevila...

Ivana (Ne, 5. 6. 2016 - 09:06)

Po čtyřicítce mám chuť podržet nadrženýmu chlapovi co by si mě vzal bez ptaní. Klidně by jich mohlo být i víc, mladých starých nadržených, až bych měla semeno všude.
Bohužel manžel je debil.

(Ne, 5. 6. 2016 - 09:06)

jsem neměl v životě tolik milenek, jako nyní. 6eny kolem padesátky mají doma chlapy staršík kteří už nechtějí nebo nomůžou šukat. Já mám padesát, ocas mi šlape parádně a s padesátkama si vyšukávám jen to fičí. A navíc jsou vděčné za každý orgasmus.

Evžen (Ne, 5. 6. 2016 - 08:06)

Starší ženy jsou z generace, která sexuální apetit nedávala navenek najevo a v soukromí ho berou naprosto přirozeně a živelně bytostně, takže jsou mnohem lepší, než většina žen současné generace.
Také jsou dost často poznamenány současnými trendy z médií, že starší lidé jsou odkecaný a čekají jen na smrt a otravují okolí svou existencí.
Proto je nutné se staršími ženami se několikrát sejít, vzít je do divadla, aquaparku, do galerie a na večeře, bavit je a naslouchat jim a projevovat zájem.
A po pár schůzkách uvidíte jak roztávají, cítí se chtěné a plné života a pak vás v posteli převálcují...

Jindra (Pá, 3. 6. 2016 - 08:06)

Mě je přes 60 a občas mám...To je hezké a celkem obdivuhodné.Jste tady už několikátá žena která píše že má plus mínus 60 let že je pořád při chuti,ba někdy ještě více než za mlada.Já však mám takovou zkušenost,že všechny takovéto starší ženy které jsem kdy v životě potkal,byly většinou dost asexuální osoby s minimálním ale spíše nulovým zájmem o sex či cokoliv intimního.Byly zapšklé a nebo se maximálně zajímaly o svá vnoučata,nebo měly nějaký jiný zájem,který ovšem neměl se sexem nic společného.Ale nemusí být žena zrovna starší,aby neměla o intimnosti zájem.Potkal jsem i ženu která neměla ani zdaleka 50 let a projevovala se jako dost těžká asexuálka.Takže nevím jestli to s tím chtíčem u starších žen bude až tak horké.Možná nějaké takové jsou,ale rozhodně jich je jako šafránu.Kolikrát nechtějí souložit ani mladé ženy,natožpak ty starší.

Olí (Čt, 2. 6. 2016 - 18:06)

Mě je přes 60 a občas mám na sex fakt velkou chuť. Ale chlap už na to není a tak si pustím porno, vytáhnu robertka a pořádně ho proženu. To jsou orgasmy, že ani zamlada to takové nebylo! Než si hledat milence, bát se prozrazení, nějaké nákazy, to si sáhnu pro roberta a dám mu pořádně za uši. :-)

Dajana (Čt, 2. 6. 2016 - 04:06)

Rád bych znal názor...Ahoj, je mi 60 a bez sexu jsem mimo. Potřebuji ho a je mi jedno, jestli je partner starší, či mladší. Hlavně, že nám to spolu klape. Když jsem byla mladší, tak jsem byla více zdrženlivější, na stará kolena se mi to líbí více.

L (St, 1. 6. 2016 - 07:06)

Jsem také na starší ženy a mysslím že problém s nimi není v tom, že by nebyly schopné si užíat milování, ale že spousta z nich vše vzdá. Řeknu si, jsem stará, tlustá, život je pryč a tak.
Přitom je to naprostá pitomost.
Když je člověk vytáhne z jejich ulity a ony začnou žít, je to nádherné a i milování je krásné.

Lukáš (So, 28. 5. 2016 - 19:05)

Byli jsme v Marjánkách v lázních a vedle nás bydlela taková 92 letá malá babička, která chodila na jídlo pomalu a schrbená, tak se smutně šourala že jí člověku bylo líto.
Třetí den si přivedla zajíce, asi sedmdesátníka a každý večer do toho bušili minimálně třikrát a pokaždé tak půl hodiny. Až se na mě žena vyčítavě dívala, že jsem o polovičku mladší a takovéhle výkony nepodávám, nicméně jsem se vymluvil, že když chlap sbalí novou kočku, ta je to častější a at si spomene, jak jsme se seznámili, že byla ráda, že dá nohy k sobě, tak se smála a odpustila mi to.

Lenka K (So, 28. 5. 2016 - 17:05)

Taky po 50ce mám na sex maximální chuť....manžel se snaží ale milenec ho má 2x větší jak manžel a vydrží moc...
To je pak pipinka červená jak rudá vlajka!
Je to úžasný pocit jak 5Oti letou šuká mladý 30 letý hřebec
s velkým pérem! Nikdy jsem milence neměla až po 50ce!!
Protože jsem na sex dříve moc chuť ani neměla...........

Meduza (Pá, 27. 5. 2016 - 18:05)

Mě se žije nejlíp po všech stránkách teď po 60. Budu ráda když mi to jestě10 let vydrži a pak už je mi to fakt jedno.

Lucie B (Pá, 27. 5. 2016 - 16:05)

Je to velké uvolnění, když po padesátce ženě dojde, že se nemusí tolik snažit a může začít žít.

Jan (Čt, 26. 5. 2016 - 20:05)

mají i ohnívákaPo 50-ti?

Dana (Čt, 26. 5. 2016 - 17:05)

Me taky začal bavit sex víc po padesátce, do té doby jsem furt byla nervozní, jestli nepřijdu do jiného stavu, jestli mám dobrou váhu a formu a ...
a pak mi došlo, že můžu žít a hrát si a že tím vlastně všechny těším nejvíc.

někteří (Čt, 26. 5. 2016 - 07:05)

To je ten rozdíl, muž za...mají i ohníváka

Ludmila (St, 25. 5. 2016 - 16:05)

To je ten rozdíl, muž za...Nebo je to naopak.
U mě ve dvaceti nebyl sex tak úžasný jako v pětatřiceti a i po padesátce je to úžasné

Jan (Út, 24. 5. 2016 - 23:05)

22.5.2016 14:20 -...To je ten rozdíl, muž za mlada je často pták ohnivák, po 50 lemra, u mnohých žen tento regres neprobíhá tak rychle, ... takže máte pravdu.

baros (Út, 24. 5. 2016 - 20:05)

Chtěla bych sex s mladším,...Ahoj měl bych zájem napiš mi na email: [email protected] těším se na odpoved.

Dana (Po, 23. 5. 2016 - 22:05)

U mě se po padesátce vztah k sexu a milování změnil a jsem více otevřená novým dobrodružstvím a zážitkům. Po rozvodu ( exmanžel podnikatel si našel v 55 28 letou učitelku) jsem měla štěstí, že jsem potkala 40ti letého muže, se kterým jsem zažila krásný milostný románek a následně pochopila, že není vše za mnou, ale můžu žít a učinit muže štastným, i když jsem vlastně už babča a navíc dost oplácaná. a během dvou let jsem aktivním životem omládla o dvacet let a nemám problém přijít na diskotéku, zatančit a odejít s mužem o dvacet let mladším. Není to o tom, jaký věk máme v občance, ale v hlavě.

Tohle je mýtus (Po, 23. 5. 2016 - 19:05)

22.5.2016 14:20 - Samozřejmě,že......
starý vraždy nebo dámy na pokraji odkvětu šukají jako čerti pokaždé když mají příležitost,protože si myslejí že už je to naposled!
--------------
Holý mýtus a nesmysl. To se týká spíš chlapů, protože ti mají životy postavené na sexu, pro ženu není sex na prvním místě, a tak se ani nemusí bát, že to bude jednou naposledy. To chlap má strach, že bude slintat chtíčem po mladé kundičce, ale už se mu nepostaví a zbude mu jenom to slintání a očumování.
Zralé ženy šukají aktivně prostě proto, že je sex baví. Kterou nebaví, nešuká. Nemusí, protože na rozdíl od mladších žen už nepotřebuje na sex utáhnout chlapa k hnízdění a dětem. Mladé holky se často přetvřaují, jak mají sex rády, a ejhle, jen co dostanou, co chtěly a vdají se a porodí, chlap se nestačí divit, jak se jejich vztah k sexu najednou změnil. Jenže on se nezměnil, sex je nikdy moc nebral, jen ho měly jako prostředek k chlapově kontu a k dětem. Zato starší ženy šukají prostě jenom proto, že chtějí a že mají sex rády.

Reklama

Přidat komentář