Reklama

Stahy pochvy

Kacka (Út, 9. 3. 2004 - 16:03)

Myslim si, že vím o čem Mirek píše. Můj přítel mně také říkal, abych "nepulzovala", jak on to nazýval. Pak jsme zkusili, že kromě úmyslných stahů poševních svalů, mně pochva od určitého vzrušení sama pulzuje a já to necítím. Příteli se to líbí.

Mirek (Po, 8. 3. 2004 - 21:03)

Jeaneto to poznám. Bez vyvrcholení partnerky mě sex nebaví. Vy, které píšete, že ovládáte pochvu, to ona uměla taky. Navíc měla ty bezděčné stahy, které neovlivnila. Nebyly příliš silné, ale pravidelné a velmi, velmi vzrušující.

Pavel (Po, 22. 4. 2019 - 12:04)

nejspíš půjde o křečovou žílu, to bude to pulzování krve a srdce, pokud to ona neovlivnila

Kabát (St, 3. 3. 2004 - 20:03)

MÁ JI MOTOROVOU!!! :)

jana (St, 3. 3. 2004 - 11:03)

taky to dělám..vědomě :o)

Jeanette (St, 3. 3. 2004 - 11:03)

Mirku, jak si muzes byt tak jist, ze jsi vsechny partnerky dovedl k orgasmu?? To jsi fakt dost dobrej a taky vsemu veris.

Lucie (St, 3. 3. 2004 - 11:03)

No to je goll, taky to umim a uzivam pri domacim sexu. Kdyz uz to trva moc dlouho, staci abych takhle zavlnila pochvou a do minuty je po vsem. Taky jsem videla jeden film, kde gejsa pochvou psala. Normalne tam udrzela tuzku. Samozrejme to chce cvik. Ja jsem trenovala a poradne to zacalo jit az tak od 28 let. Tak holky trenujte, kdyz jsou ty chlapi z toho tak na vetvi.

Johana (St, 3. 3. 2004 - 11:03)

Ja jsem si taky myslela, ze to umime vsechny. Pri orgasmu stahy neovlivnim, ale to o cem mluvite (pisete) samozrejme jde vuli. Vzdycky o tom VIM, vydyt to schvalne delam!! Manzelovi se to taky moc libi. Jinak technicky pri soulozi to jde velice dobre. Na jeden zasun, jeden stah. Stahy se daji nacvicit pri zastavovani a spousteni curani. O tom jevu, o kterem psali vyse muzi jsem nikdy neslysela, navic, aby o tom dotycna nevedela a necitila to, to je divny.

beruška (St, 3. 3. 2004 - 11:03)

No já koukám... Stahovat pochvu umím kdykoliv, klidně i na povel a myslela jsem si, že je to normální, že to umí každá žena. Nějak nemůžu věřit, že by to byla až taková zvláštnost...

m u ž (St, 3. 3. 2004 - 10:03)

Mirku nic si nedělej z nepochopení pisatelky jako je LUCKA.Asi vím o čem píšeš.Měl jsem za svůj život asi kolem stovky žen v posteli/je mi 60/ a skutečně pouze u jedné jsem poznal něco co jiné něuměly.Představ si pohyb "píďalky",tak takto ona když jsme byli oba v klidu uměla svojí pochvou takto ti jej natahovat a stahovat.V životě jsem se s tím podruhé už nesetkal.To nebyl orgasmus.To uměla kdykoliv jste si to přáli.Super.Škoda,že už dnes tato žena bude asi vychladlou babkou.Navíc už bych neuměl ji najít.To bylo před cca 30 lety.

Mirek (St, 3. 3. 2004 - 09:03)

Lucko chápu Tvou ironii. Ale nejednalo se o orgasmus, ten mívala a velmi intenzívní, tedy mimochodem, všehcny mé partnerky jsem přivedl k orgasmu. Ty stahy o kterých píši trvaly celou dobu milování, byly pravidelné a její vůlí neovlivnitelné. Těžko se to vysvětluje někomu, kdo to neprožil. Nedávno jsem četl dotaz, v tištěném časopise, mladíka, který se s tímto jevem setkal a odpověd sexuologa byla, že se jedná o velmi zřídkavý jev. Proto jsem tu otázku otevřel , jestli máte něko podobné zkušenosti. Žena jenom, když kí to řekne partner, tyto stahy necítí.

ayperi (Pá, 27. 2. 2004 - 20:02)

hehe hehe :)

lucky (Pá, 27. 2. 2004 - 18:02)

Milý Mirku, dovol abych Ti představila orgasmus. Škoda že tuto zvláštnost měla s tebou jen ta jedna. :-)

Mirek (Pá, 27. 2. 2004 - 17:02)

Spoludiskutující kolegové nejsem mnohoženský typ, měl jsem dosud asi 5 žen. Na jednu, a je to už skoro deset let, vzpomínám dosud. Měla jednu zvláštnost. Při milování jí pulsovaly stěny pochvy, pochva se pravidelně stahovala a uvolňovala. Podotýkám, že tyto stahy probíhaly bez jejího vědomí, ona je necítila, ale já ano, bylo to kouzelné milování. Kromě toho uměla svou vůlí pochvu sevřít, ale ty bezděčné stahy, to byl požitek. Máte někdo podobnou zkušenost?

Reklama

Přidat komentář