Reklama

Tajné představy žen při souloži

Marta (So, 24. 3. 2007 - 13:03)

To Milan: protože mám určité nároky na ty muže :)))

Milan (So, 24. 3. 2007 - 12:03)

Marto, proč by tvá představa pár příspěvků zpátky měla být těžko realizovatelná. Já si myslím, že ze strany ženy v tomhle moc problém být nemůže. Chlapů jít do nečeho takového se vždy najde dost. Horší je to, když si muž chce splnit obdobné přání.

. (So, 24. 3. 2007 - 00:03)

Primo pri sexu si nepredstavuji nic jinak co tu tak pise hodne holek.Sex partnera s jinou, vic chlapu se mnou samozrejme nasilim"-) to je vubec caste pritel vzdycky rika"vsechny jste stejne":-))) V realu bych to samozrejme nechtela ale takove to pridrzeni rukou nebo i svaznani rukou oral kdy si pred kluka kleknu a ...vse co -ne fyzicky-je jakoby delano "potupne" nasilim:-) nenapada me lepsi vyjadreni./sex s partnerem ktery si privede kamarady, nekdo me pritom zamerne privede do jineho stavu atd..Jinak sex mam rada tez nezne:-))))) to jen aby to nebylo zavadejici...:-)

Tina (Pá, 23. 3. 2007 - 18:03)

...často si predstavujem že som zviazaná a striedajú sa na mne cudzí muži úplne bez ochrany...

Marta (Pá, 23. 3. 2007 - 10:03)

Jo, k tomu se ráda připojím jako jedna z těch, co si sex užívá a nemá hloupý svazující zábrany. Život hrozně rychle utíká a vždy je lepší, když na co vzpomínat, než se trápit, co jsem v životě neokusila.

Michal (Pá, 23. 3. 2007 - 08:03)

TO: Marta: No ona je v "rauši" také, ale bohužel ne tak, jak já bych si představoval :-( No uvidíme. Hlavně bych chtěl požádat všechny dívky a ženy, aby si nehráli na cudné princezny a řekli si o to co chtějí. Život se dá prožít naplno a odříkání lepšího člověka nedělá.

... (Čt, 22. 3. 2007 - 19:03)

Já si představuji, že právě teď otěhotním... Ta představa mi vyvolá nejlepší orgasmus, třebaže nikdy děti nechci a beru ATK. Myslím si, že je to nějaká biologická potřeba, aspoň v mysli.

Marta (Čt, 22. 3. 2007 - 16:03)

To Michal: souhlasím, všechno asi ne, ale hodně ano... taky jsem si zvykla, že doma to stojí za houby po stránce sexu. Jenže na druhou stranu docela dobrý a fungující vztah. No co už, občas si svoje sexuální choutky vybíjím jinde. Nám se to právě úplně obrátilo, když chtěl on, mě to moc neřikalo, teď jsem v sexuálním rauši já a on je už příliš pohodlný. hele ale napadlo mě, že jí se apetit určitě vrátí. Jenže nikdo neví kdy.

zita (Čt, 22. 3. 2007 - 14:03)

Já si představuji jak mě píchá Jirka dýkou přímo do vaginy, přijíždí policie amísto aby ho s pacifikovali vrhnou se namě a píchají mě taky, celé pluky vojáků a pak jedu limuzimou Prahou lidé mě házejí květina a křičí Sláááva to je největší kurvaááááá sláva.

Michal (Čt, 22. 3. 2007 - 14:03)

TO: Marta: No to jsem si myslel taky, ale bohužel se to nevyplnilo. Také jsem myslel, že se vše vyvrbí a skoro se mi zdá, že ve vdaceti byla "otevřenější a přístupnější" než ve třiceti. Je to hold složité a člověk asi nemůže mít v životě všechno :-/

Marta (Čt, 22. 3. 2007 - 13:03)

To Michal: z toho je jediná cesta - absolutní otevřenost co se týče sexu od úplnýho začátku vztahu. A tvůj poměr žen se věkem otáčí, věř mi. Žena ve 30 - 40 letech dokáže promilovat celou noc, jako nikdy před tím, vidím to sama na sobě. A budeš se divit, může to být i s vlastním manželem. Teda pokud on jí ještě stíhá. Vztah jako takový se vyvíjí lety a prostě to neodhadneš co bude dál. Takže spíš si najdi někoho, s kým je ti fajn a s kým si ochoten zestárnout. Ten sex jí dodatečně můžeš naučit;)

Michal (Čt, 22. 3. 2007 - 12:03)

TO: Marta
Nevím, ale dělá to na mě dojem, že polovina žen vyžaduje sexuální věrnost, kterou mají přímo spojenou s hodnocením kvality vztahu a sex s jiným partnerem je pro ně nepřijatelný. Pak je dalších asi 45% žen, které by toho spoustu chtěli vyzkoušet, ale bojí se to říct partnerovi, aby si nepřipadala jako coura a tak raději celý život žije pouze se svou představou. A zbývajících 5% je žen, které řeknou nahlas co se jim líbí, co by chtěli vyzkoušet a co je vzrušuje. Vybrat si mezi těmi 5% životního partnera, který by vyhovoval i v ostatních ohledech je dle mého názoru téměř nemožné. Vázat se citově mi nedělá problém, ale ten po pár letech stagnující sex pro mě asi problém bude :-(

lenka (Čt, 22. 3. 2007 - 10:03)

predstavuju si chlapa v cernych klasickych kalhotech,pod kteryma mu stoji ptak.Ma bilou kosili,je trochu snedy a vousaty-bez vlasu.Jdeme do hotylku a tam me zacne drazdit a pritom me porad pozoruje.Zboznuje moje vzruseni a suka me,az ztracim pojem o okolnim svete.

Marta (Čt, 22. 3. 2007 - 09:03)

To Michal:
No, já myslim, že je nás čím dál tím víc. A asi je to taky věkem, čím jsem starší, tím míň se chci vázat. Nevim kolik ti je, a jakou ženu hledáš, ale myslím, že bys s tím neměl mít problém. Tedy pokud zrovna nenatrefíš na nějakou co hledá tatínka pro svý dítka, nebo údržbáře do svý chátrající chaloupky ;)))

Michal (St, 21. 3. 2007 - 14:03)

TO: Marta. No tak někoho jako jsi Ty hledám. Kéž by Vás bylo víc :-(

Marta (St, 21. 3. 2007 - 13:03)

To Michal:
kdyby byl jeden, a já hledala chlapa, dlouhodobá záležitost a navíc hodně přitažlivej, tak snad možná. Ale u trojky a více tohle fakticky nehrozí, alespoň ne u mě. Vím, že když jsem tu a tam hodila bokovku, tak jsem do toho nikdy citečky netahala, problémů má člověk dost i bez toho. Vychutnat si dobrej sex a jít dál, proč si komplikovat život. Když já jsem holt zvyklá si svý představy splnit :)))

slavka (St, 21. 3. 2007 - 13:03)

i ja si predstavuju jak to dela muj partner s jinyma moc me to bere a chtela bych to videt vzdy se pri tom udelam kdyz myslim ze si nas bere postupne,jsem uchyl?

kája. (St, 21. 3. 2007 - 12:03)

Představuju si starého,slizkého chlapa.

Návštěvník (St, 21. 3. 2007 - 10:03)

City jsou u žen více v sexu zapojené. Třeba naše kantýnská vyprávěla jak šukala ze svým starým Jánem.Když tu se ho zeptala jestli Jáno zavřel slepice. Nato jáno přrušil soulož, vstal a odběhl zavřít slepice. Tak to jsou ty city, bába měla strach o slepice! Jáno byl debil, příslušník SNB, tak se ani nedivím že ji občas rozbil tlamu.

Michal (St, 21. 3. 2007 - 10:03)

Ne, jen jsem se setkal s tím, že to ženy rozhodí. Pokud chlap vlítne do trojky, nebo jinak ulítne, tak je to v pohodě. Pokud se něco podobného stane ženě, tak jsou z toho celkem rozhozené. Myslím, že máte sex mnohem více spojen s city, než my.

Reklama

Přidat komentář