Reklama

Líbí se Vám jak holka / kluk / čůrá ??

Marek (Po, 30. 7. 2018 - 23:07)

I moje partnerka mi při orgasmu stříká do pusy. Mooc mi to chutná. A když vidím jak ji ten proud valí z pičky ven, jse taky hned hotový

Jan (Po, 30. 7. 2018 - 13:07)

Jana pije hodně slabé čaje a umí vyčůrat určitě přes litr najednou. Její čůrání voní, má úžasnou chuť a strašně mně vzrušuje, když mi čůrá na penis a honí mi ho. To jsem i za dvacet sekund.

Tomáš (So, 28. 7. 2018 - 07:07)

Přidávám se - taky miluji, když partnerka čůrá kdekoli. Vždy se rád podívám na její proud,který ještě k tomu tak hezky syčí.

M (So, 28. 7. 2018 - 06:07)

Občas se vyčůráme ve vaně. Někdy jde čůrat a pak na to jdeme.

Samozřejmě (Pá, 27. 7. 2018 - 15:07)

že líbí, jak holka čůrá. Vzrušující je, když to předtím musí dlouho zadržovat, protože není kam nebo možnost si odskočit.

Stan (Pá, 27. 7. 2018 - 14:07)

Curani holek je krásný. Kazda chcije jinak a ma jinou pipinu.
Nejradsi mam , kdyz cura holka hodne a ma pipku malou a sevrenou.
Obcas takovou holku vidim a jednou se mi podarilo videt chcat i holku, se ktetou jsem chodil,kdyz to nemohla udrzet a pustila to v lese u stromu a slo to okamzite prudkym chcanim.

Nina1 (Čt, 27. 4. 2017 - 08:04)

Chcala jsem taky partnerovi na pusu a vypil to.
Pak mi ji mokrou zlibal a hned se udělal mně do dlaně.

Martina (St, 26. 4. 2017 - 11:04)

Jeden bývalý můj kluk chtel abych se mu taky č urala na pusu a pil to.
No a pak mi ho strčil do pipinky a hned byl udělanej a já plná jeho .

Disc 44 (St, 26. 4. 2017 - 08:04)

Hodně mne lákalo nechat si od holky načůrat do pusy. Kamarád mi řekl, že moč svý holky taky normálně pije. Zkoušel jsem to přesvědčit i moji holku, a tak se mi ta moje po krátkém stydění vyčůrala do skleničky a ať to zkusím. Tedy nic moc. Ta moč je spíše nechutná, ale když jsme to zkusili jinak a to mne lákalo - pít její moč při jejím čůrání, takto bylo bezvadný! Už se nestyděla a čůrala v podřepu hodně z výšky a já pod její zadeček dal hlaavu a najednou začala čůrat a já si to nechal z její pipiny všechno natéct do pusy a polykal jsem to její čůrání skoro celý. Když vidím,jak to z holky teče, tak je ta moč taková živá a chutná. Super!!!
Nejradši mámk dyž potřebuje ráno a to je její čůrání hodně velký a tak to děláme ve vaně a čůrá mi do pusy opět se zvednutým zadečkem výše, nebo když potřebuje hodně i přes den, protože pak čůrá rychle a její proud mi spláchne celou tvář, protože to pouští silně a to nejde v tý rychlosti vypít najednou.
Pila i moje čůrání, ale není z toho úplně odvázaná. Líbí se jí to, ale mně asi víc a ji to baví mi vyhovět.

mg11 (Út, 25. 4. 2017 - 20:04)

stačí si někdy počkat na holčičím záchodě a tajně sledovat jak choděj holky chcát.Hlavně v hospodě na vesnici,kde je plno a točí se pivo. To je pak jejich chcaní tak velký, že je to jako vodopád a některý holky u toho naříkaj jak si ulevují a jak byly plné nebo vykřiknou,když to nevydrží a začnou chcát ještě než se svlíknou. A když tajně pozoruješ takovou holku,co jde chcát třeba ven za hospodu, tak to je vidět z její prciny jak jí toz ní stříká velkým proudem a nebo si taky trochu nachčije do kalhot,když to nevydrží.

Kamil (Út, 25. 4. 2017 - 18:04)

Když holka chčije a já se můžu dívat,je to moje největší blaho. Bohužel žádnou holku jsem k tomu ještě nepřemluvil tak mám taktiku, že si vyhlédnu holku, která potřebuje na záchod a to se pozná, že je nesoustředěná a když si drží baculku rukou mezi nohama, stačí ji sledovat jen pár minut a už chčije.
A to vím, že ikdyž se dívám nebo jdu kolem ní, tak čůrat nepřestane, protože se jí hodně chce. Takový místa jsou u nás (Budějovice)více a tam když si počkám ,tak holku vysleduju vždycky a někdy i více když si počkám na další. Někdy jsou dvě a to jsem opatrnej, ale často jde jedna sama a to pak je to tutovka.Dneska to byla jedna, včera taky a v neděli dokonce tři. A to jsem byl u po třetí vyteklej hned na záchodě do ruky.

S.k. (Út, 25. 4. 2017 - 13:04)

Byla jsem nedavno nakupovat a asi jsem nastydla, protože se mi chtělo čurat často a nepříjemným způsobem. Bolela mne u čuráni celá pipulka a pálila. Navíc to nešlo moc udržet.
Za obchodním domem je za zdí neudržovaná schovka a tak jsem tam na poslední moment zaběhla,rychle vyhrnula sukni a okamžitě intenzivně čurala. Nikdo mne naštěstí nesledoval a já to mohla udělat v klidu. Ale kdyby tam někdo čuměl,čurala bych stejně,protože to nešlo udržet a pipulka opět pálila a mohla se učurat do velké louže pod nohama.

Ž aneta (Út, 25. 4. 2017 - 12:04)

Podobné příběhy jsou proto, že chcani holek je vždy o tom samém.
Nevidim na tom nic úchylneho. S holkama to má me zažité.

?? (Út, 25. 4. 2017 - 12:04)

Druhý uchyl...

?? (Út, 25. 4. 2017 - 09:04)

Ž Aneta,Jája,Nikola=jeden úchyl.

Ž aneta (Út, 25. 4. 2017 - 06:04)

Musela jsem si včera odskočit v parku. Mocila jsem za stromem ale sledovali mne asi z dvaceti metrů dva náhodou jdoucí kluci. Tak jsem si přikryla sukni až k zadečku aby moc nevideli a vypustila to všechno najednou. Odešli.

Jája (Ne, 23. 4. 2017 - 19:04)

Dnes jsem šla s kamarádem odpoledne domů a chytla nás velká chumelenice s deštěm a schovali jsme se u nejbližší boudy a mně se už chvíli chtělo rychle čůrat. Kamaráda znám,ale ještě jsem nikdy s ním nečůrala,ale tady jsem to nemohla vydržeta v tý zimě jsem mu to řekla, že nutně musím a on mi podržel bundu a já to okamžitě ihned pustila. Trochu jsem se sice styděla, ale nevyčůrat se, za chvíli bych byla počůraná a to by mi bylo opravdu trapný daleko více.
Všimla jsem si,že se dívá jak ten proud ze mně teče ven a dřepím ve svém čůrání,protože se díky špatnému počasí nedalo jít dál.Tak jsme oba v mém čůrání ještě chvíli stáli než přeháňka odešla.

Nikola (Po, 17. 4. 2017 - 19:04)

Tak jsme šli s kamarádem z pomlásky a jak bylo chladno oběma se nám chtělo čurat. On se vyčural za garážema a já se poočku dívala a pak jsem se vyčurala i já,a taky se na mne díval a asi se mu to moje čuraní taky líbilo abyl pak vic milej a skončili jsme u pusy a pak i spolu se pomilovali a bylhodně náruživý a hned se udělal ještě venku se mnou.

Sexik (Po, 17. 4. 2017 - 09:04)

Tak kde se sejdeme?

Romana (Ne, 16. 4. 2017 - 16:04)

Ale já vydržím hodně a anka taky a pak to nám jde hodně. Vyhrajeme.

Reklama

Přidat komentář