Reklama

kakání partnerky

Honza (Po, 16. 7. 2018 - 12:07)

Ahoj Ivo. Tak mne poslední dobou zase nějak nenapadá žádná kadící story z minula, ať už moje nebo nějaká cizí, takže mne možná zase o to víc začalo zajímat, jestli se to u tebe zase nějak posunulo v souvislosti s možným zájmem tvého drahého vidět tě kakat nebo aspoň čůrat, jak po tomhle stále hodně toužíš. Něco mi říká, že snad jo...zvlášť poté, co byl už jednou fyzicky přítom u toho, jak jsi na záchodě zvracela a následně ještě čůrala, kdy ti sám stáhnul kalhoty a byl po celou tu dobu u tebe, protože se ti tehdy chtělo nějak i omdlévat.

A taky jsem si vzpomněl na jednu dávnou story z doby, kdy mi bylo nějakých třináct, šel jsem ze školy domů a cestou jsem to vzal přes takový přilehlý parčík, kde se - skryti za stromy - bavili nějací mladí týpci, i když už nevím přesně o čem, mohlo jim být okolo dvaceti a jeden z nich náhle pobaveně a se smíchem zvolal: "Hovno, prdel, sex!" Aniž by pak tenhle svůj citát nějak komentoval, co si ještě tak pamatuju. A zmiňuju to tady hlavně proto, že dotyčný týpek tím podle mého naprosto přesně vystihl, ve kterých třech nejintimějších věcech z běžného života si my lidi libujeme. Tehdy, když mi bylo nějakých těch 13, jsem to považoval jenom za nějakou nablblou frajeřinu, která neměla svým obsahem hlavu ani patu a teprve nyní, když jsem si na to po x letech úplnou náhodou vzpomněl, tak mi to celé došlo...no, co o tom soudíš ty, o tomhle výroku? Asi bez debat....

Perverzní praso (Pá, 14. 4. 2017 - 23:04)

Zdravím tě,víš,když jsem...Ivo mě přijde prostě strašně laciné a uhozené ukazovat svoje hovna na netu.Je hezké,že jsi se začlenila do komunity,kde se plácáte po zádech za to kdo z vás vysere pevnější lejno,ale přiznej si,že to neděláš kvůli těm fotkam,nýbrž kvůli těm lidem,se kterými se potom chválíte.

M (Pá, 14. 4. 2017 - 20:04)

Zdravím tě,víš,když jsem...Ivo voni Ti nekdy tvoje hovinko jako ten pach.

Iva (Pá, 14. 4. 2017 - 19:04)

Vždyť ta celá diskuze...Zdravím tě,víš,když jsem poprve zabruslila do tehle diskuze ,o strance hovno.sk jsem nevěděla vůbec a jeden kluk z diskutujícich mě nabídl abych svůj vytvor poslala na hovno.sk,většině lidem se to líbílo tak jsem si řekla, proč to nezvěčnit.Nikdo z nás není oslíkem otřes se a nekakáme zlato,ale budu se opakovat,a opět připomenu že stolice je ukazovatelem zdraví,její tvar,barva,konzistence nám dokážou hodně říct.Psal si,že máš taky krásnou stolici,tak to ti blahopřeju a ať ti to zůstane nadále.Sva hovínka nepapám,a aroma stolice mě moc nevzrušuje,vzrušuje mě samotny průběh kakání.

Otazka? (Čt, 13. 4. 2017 - 15:04)

Proti jeji vuli???A Ty znáš nejakou co by šla dobrovolně? Stejně si to ani nepamatovala!!!

To jo! (Čt, 13. 4. 2017 - 14:04)

před lety,jsme s kámošem...Proti jeji vuli???

Perverzní praso (Čt, 13. 4. 2017 - 12:04)

před lety,jsme s kámošem...Hezké

seru nato (Čt, 13. 4. 2017 - 10:04)

před lety,jsme s kámošem opili holku a vyprstovali ji prdel i s jejím obsahem a bylo nám to jedno.a že jsme si zařádili dlouho.Asi zažila pořádný tlaky v konečníku.ještě že byla opilá! :)

Adámek (Čt, 13. 4. 2017 - 07:04)

Adamku, tak to ti asi leckdo...Jesem si řekl a vyšlo to..ale ne hned no.Chvilku jsem přemlouval. :)

Adámek (Čt, 13. 4. 2017 - 07:04)

Adamku, tak to ti asi leckdo...Jesem si řekl a vyšlo to..ale ne hned no.Chvilku jsem přemlouval. :)

Perverzní praso (Čt, 13. 4. 2017 - 00:04)

přečti si její komenty a...Vždyť ta celá diskuze musí být úplně o hovně.Já seru taky krásný hovna,jak konzistencí,tak i barvou, ale nemám potřebu jejich fotky vystavovat na netu.Ať si Ivanka žere třeba svoje hovna,ale pořád její hovno ze zlata nebude.

A zasádní omyl (St, 12. 4. 2017 - 20:04)

Není to žádná Ivetka, ale Ivana

Mimochodem (St, 12. 4. 2017 - 20:04)

Jak to?Žere kytky a chlastá...přečti si její komenty a diskuzi s Dobrem a Pavkolem NA www.hovno.sk . Tam se to dozvíš

Žere semínka (St, 12. 4. 2017 - 20:04)

Jak to?Žere kytky a chlastá...klíčky, řepu, jogurty a podobný blivajzy.

Perverzní praso (St, 12. 4. 2017 - 20:04)

nepáchne, prasopse !!Jak to?Žere kytky a chlastá parfémy?

Můj bobek (St, 12. 4. 2017 - 20:04)

Ivetko zajímá mě jestli...nepáchne, prasopse !!

Perverzní praso (St, 12. 4. 2017 - 20:04)

Zdravím vás všechny.Dnes...Ivetko zajímá mě jestli tě vzrušuje i smrad z hovna.

Iva (St, 12. 4. 2017 - 20:04)

Zdravím vás všechny.Dnes se mi opět povedlo krásne kakáníčko,můžete se kouknout na hovno.sk.Adámku,zavisí to na tom,jestli je ta holka moc stydliva,jestli má kladny vztah ke kakání,a nevím jak dlouho jste spolu a chce to jen čas.Já kakám moc ráda už od raného dětství a vykakat se před mým přítelem by nebyl pro mě problem pokud by to chtěl on.Honzíku,pokud se jedná o snesitelnou slastnou bolest tak podle mě je to vzrušující a příjemny pocit z kakání.Víš,co se týče sestřiček každa je jina a takove ktere dovedou odhadnout pacienta a poznají co mají dělat v případě kakání do mísy vycítí jestli si ten pacient žáda jejich přítomnost při vykonání tělesne potřeby,a to povzbuzování pacienta ještě víc nakopne a dostaví se uspěch.Tak se zatím mějte krásně,krásne a pohodove kakáníčko přeju všem.

HONZÍKU (St, 12. 4. 2017 - 17:04)

Ještě jsem se chtěl...Byl jsi opakovaně žádán, abys neobtěžoval s obtížným a bolestivým tlačením na stolici. Nikoho to nezajímá, je to tvoje úchylka, tak si to nech na své honění a neobtěžuj s tím ostatní účastníky diskuse. Na všechny ty své kraviny ohledně tlačení a povzbuzování ses už mnohokrát ptal.

Mirek (St, 12. 4. 2017 - 16:04)

Adamku, tak to ti asi leckdo odsud bude závidět. Můžeš napsat, jak jsi se k tomu dostal, že jsi ji mohl vidět kakat?

Reklama

Přidat komentář