Reklama

kakání partnerky

Pavkol (Čt, 28. 6. 2018 - 18:06)

už enevím ale s mojí "zálibou" to nesouviselo ivo už se těším od tebe v p tek 29. června na dárek k skvátku

scatter (St, 27. 6. 2018 - 16:06)

Tak u Vietnamců se dají...KIKINO MILUJI TĚ! Si žena mých snů, nechceš být mou pokakanou čokoládovou princeznou? Nebo alepsoň pokecat k tématu [email protected], budu se těšit.

Iva (St, 29. 3. 2017 - 19:03)

No, v tomhle výjimečně...Zdravím tě,Honzíku.No v tom případě není co dodat,zkrátka idealní přírodní přostředek na utírání zadečku, a bez chemie a parfemu.Já jsem se mechem neutírala,protože jak už jsem psala výše ,větší důvěru jsem měla k velkemu lístí jako třeba lopuch,ale až bude příležitost zkusím to s mechem.

Honza (St, 29. 3. 2017 - 15:03)

Zdravím tě,Honzíku.Co se...No, v tomhle výjimečně pravdu nemáš, Ivo. Tehdy, když jsem se následně utíral mechem, tak to byly dvě poměrně slušné a hlavně tuhé šišky, takže jsem se bůhvíjak moc utírat nepotřeboval. A co si pamatuju, stačil mi na to jeden souvislý kus mechu a taky ne bůhvíjak velký. A hned co jsem se jím poprvé utřel, tak to bylo hotovo. Fakt. Jak jsem psal, opravdu to bylo znatelně lepší než toaleťákem a to po všech stránkách, dá-li se tak říct. A co ty? Taky ses někdy po vykakání v přírodě utřela mechem?

kadel (St, 29. 3. 2017 - 14:03)

Včera jsme si se ženou zařádily a po mém vystříkání do análku jsem jí náležitě vylízal a s obsahem. Super.

Iva (Po, 25. 6. 2018 - 19:06)

celkem dobř mohl jsem se jí...Pavkole,díky za odpověď.Takže podle všeho co si napsal usuzuju,že to byla holka pro tebe.Je to intimní otazka,zeptam se proč jste se tedy rozešli,nemusíš odpovědět,pokud nechceš,ale vypadalo to že postupem času by snad splnila tvůj sen.

Iva (Út, 28. 3. 2017 - 21:03)

Ahoj Ivo

Napadlo mne,...Zdravím tě,Honzíku.Co se týče mého kakání v přírodě,kakala jsem klasicky ve dřepu,do pařezu mě nenapadlo,i když to může být zajímavé kakáníčko.Ty jako správny tremp máš jistě hodně zkušenosti s kakáním v přírodě a v takovem případě člověka leccos napadne.Co se týče utírání,víckrat jsem měla s sebou papírovy ubrousky,ale někdy se stalo že jsem je zapomněla,tak nezbývalo než se utřít lístím,tedy hlavně velkym lístím,většinou lopuchem.I suchy mech je dobre řešení,četla jsem že v minulosti si utírali zadeček mechem,podle mě je to zdravější,zkrátka příroda...Současny toaleťak je spíš-hodně chemie.Ale musel si utrhnout větší množství mechu,ne?Jinak bys měl ruku od hovínka,nemám pravdu?

Honza (Út, 28. 3. 2017 - 19:03)

Ahoj Ivo

Napadlo mne, když bych se ještě vrátil k našim dosavadním zkušenostem a zážitkům z kakání v přírodě, kakala jsi, když se ti to někde v přírodě poštěstilo, pokaždé jen klasicky ve dřepu anebo jsi někdy kakala i do pařezu, dejme tomu? Přesně takhle jsem jednou na vandru kadil já, vyhlédl jsem si za tímto účelem jeden vykotlaný pařez a přiznávám, bylo to i tak trochu z frajeřiny. Ale na druhou stranu, pokud jsem se ti o tomhle dosud nezmiňoval, jsem tremp, takže s takovou to lze jistě pochopit, takovouhle kuriozitu. A kupodivu, i tak to bylo poměrně pohodlné...se takhle netypicky vykakat.

A taky mne napadlo, když ses po vykakání v přírodě následně utírala a dílem náhody to nebylo zrovna toaleťákem ani papírovými ubrousky, utírala ses v takovém případě i něčím jiným než lopuchem, bezesporu nejznámější přírodninou na něco takového? Já jsem kdysi dávno na jiným svým vandru se experimentálně utřel jedním suchým mechem, tím spíš, že jsem si nedlouho předtím vzpomněl, že někdo říkal, že kdysi v dávné minulosti se místo toaleťáku užíval mimo jiné právě i nějaký druh mechu. A kupodivu, bylo to snad ještě lepší, než toaletním papírem...jaké máš z něčeho takového zkušenosti ty?

Pavkol (Po, 25. 6. 2018 - 07:06)

celkem dobř mohl jsem se jí ptát na ot kdy napsoledy kakala a jestli byl prd a ten odposlech toho kakání jí nevadil naopak to bypadalo že jí dělalo dobře že mě to žbluňkání vzrušovalo

Iva (Ne, 24. 6. 2018 - 21:06)

Ahoj Ivo. Tak jsem dal na...Ahoj,Rarasku.No,kluku,tos mě moc potěšil,jednak tím že už seš zdravy a že ti ty semínka chutnají,můžeš je klidně papat každy den,2 čajove lžičky,ale hlavně drcene,protože jen tak získaš prospěšne latky pro svůj organismus,a můžeš si přidat i 1 čajovou lžičku chia semínka,to je taky zdrojem prospěšnych latek a kromě toho zdrojem energie a dodávají fyzickou kondici ,užívají je sportovci.A tou druhou věcí kterou si mě potěšil je že si svoje uzdravení tak krásně oslávil že ses vykakal v lese,vím že tvoje hromádka nevyjde jen tak nadarmo,ale bude k užitku těm drobnym tvorečkům pro ktere je delikatesou.Díky za přání,tobě taky přeju krásny začátek týdne krásnym bobečkem nebo krásnou tlustou mega šíšou,aby sis to dokonale užil a ještě hodně kakáníček po cele leto v lese.Měj se krásně.

rarasek830 (Ne, 24. 6. 2018 - 20:06)

Ahoj Rarasku.Gratuluju ke...Ahoj Ivo. Tak jsem dal na tovji radu a koupil si ty lněná semínka a docela mě to překvalpilo, protože to není špatné a docela mi ty semínka zachutnaly. Jinak já docela pravidelně popíjím acydofilní mléko a to je myslím také dobré. Jinak už jsem zdráv a ta nepříjemná angínka už je za mnou.
A to mé uzdravení jsem "oslavil" i jedním kakáním v lese :P Bylo to prima - všude klid, jen ptáčsi a já :) Tak jsem broučkům a všemožnému hmyzu zanechal moji hromádku, aby si s ní poradili :)
Tak se v tom novém týdnu měj pěkně a začni ho třeba hned v pondělí pěkných hnědým bobečkem :)

Iva (Ne, 24. 6. 2018 - 19:06)

Zdravím tě,Pavkole.Díky za zajímavý zážitek.A jak se tvůj vztah s tou holkou rozvíjel dál,mluvili jste spolu o kakání,o tvé touze vidět svoji holku kakat,měla kladny vztah ke kakání,jak to prožívala?

Pavkol (Ne, 24. 6. 2018 - 09:06)

já mám jediný zážitek a to ještě jen odposlechový že hmoje holka kadila na záchodě takže mezi mnou a ní bly zavřené dvěře (nteroufal jsem si vzít z akliku a vlézt dovnitž protože to bylo na škole v přírodeě v roce 1992) takže jsem celý proces (žbluňkání šišek) jen slyšel

Pavkol (Ne, 24. 6. 2018 - 09:06)

nezakládající se na...říkáš že jsou to blbosti a kde jinde si maj takový věci sdělotav když fb je na takové věci už delší dobu háklivej?

Iva (Ne, 26. 3. 2017 - 20:03)

Ahoj Ivo a ostatní kamarádi...Zdravím tě Honzíku a všechny ostatní taky.Honzíku,díky za zajímavy příspěvek.Víš,všechny zážitky se promítají do podvědomí a to se pozdějí odráží ve snech.Psal si hodně zážitků z táborů přírodovědně turistickeho kroužku,ktere se týkaly kakání,čůrání a šmírování a to se ve snu tak propojilo,ale ten sen byl jistě pro tebe krásny a bylo ti líto že už skončil.Mě se taky často sníva,že kakám u babičky na latrině a je tam se mnou kamaradka,sestřenka nebo bratranek ale je mi ve snu 8-10let,takže se vracím v čase.Honzíku,doporučuju ti zajímavou knížku ktera je pouční a zároveň humorna,napsala ji jedna mlada lekařka gastroenterologička přibližně v mem věku-Giulia Enders-Střevo není tabu,píše o střeve jako důležitem organu pro život,o správne poloze při kakání o typech stolice,zkrátka je to knížka pro širší veřejnost a je psána v pohodě,žádne suchoparní odborné termíny.A taky ostatní v tehle diskuzi si ji můžete přečíst.Zatím se mějte krásně,krásne pohodove kakáníčko přeju všem.

Honza (Ne, 26. 3. 2017 - 17:03)

Ahoj Ivo a ostatní kamarádi v téhle diskuzi. Napadlo mne nově, že nějaká kakací story by se tady měla počítat i v případě, že se nám o ní jen zdálo. Přesně to se dneska ráno přihodilo mně. Zdálo se mi, že jsem ráno šel dolů do přízemí domu, kde bydlím, vyvézt popelnice ven pro popeláře a když jsem přišel k místu, kde jsou (před takovou mříží na klíč, za kterou je posléze vstup na takový malý přízemní anglický dvorek), tak mně tam praštil přes nos zápach lidských tuhých exkrementů, i když ne buhvíjak moc silný. Tak mne to zaujalo, naslouchal jsem, jestli na tom dvorku někdo je a posléze jsem asi třikrát za sebou zaslechl "e" v ženském hlase. Ani nevím proč, ale hned ve mne vytanulo podezření, že tam kaká mladší sestra jedné vedoucí z takového přírodovědně turistického kroužku, kam jsem kdysi chodil. Pak jsem ale usoudil, že se mi tohle celé asi jenom zdá, tak už jsem tomu posléze nevěnoval pozornost, odběhl si kvůli popelnicím otevřít a zajistit vstupní dveře do našeho domu a když jsem zamířil zpět ke dvorku, abych popelnice vytáhl ven, tak ke mně akorát naproti běžela právě sestra téhle bývalé vedoucí, kamarádsky mě pozdravila a doslova se mi pochlubila tím, že tam byla na záchodě. V tu chvíli mně nějak vůbec nenapadlo se jí zeptat, jak se vůbec do našeho domu dostala, natož abych ji sprdnul za to, že si na náš anglický dvorek odskočila na záchod, nýbrž mne zajímalo, jestli tam byla na malý nebo na velký. Následně řekla, že na velký (a i s tímhle se mi pochlubila), načež jsem jí navrhl, že s takovou bysme se o kakání mohli i pravidelně někdy bavit, ona vůbec nebyla proti, načež se se mnou rozloučila a vyběhla otevřenými vstupními dveřmi mého domu pryč ven. Načež jsem si celý vzrušený řekl, že takovou mohou popelnice klidně počkat a hnal jsem se zpátky ke dvorku za účelem prohlédnout si její hovínka. Skutečně tam byla a poměrně tuhá i objemná, jenomže mezitím se na balkonech nad dvorkem zcela nečekaně srotili nejedni mí kamarádi, kteří tam měli nějakou ranní party s vínem, chlebíčky a tak a všichni se na mně jakoby dívali, tak jsem pochopitelně prohlídku jejích hovínek téměř ihned ukončil a radši se odebral pryč. Pak jsem si ještě v duchu maloval, jak bude super, až si s ním o kakání někdy pokecám no a pak jsem nějak pozvolna z tohohle snu procitnul. A přiznávám, že následně celkem litoval, že to byl jen sen...

Posedlá možná j (Ne, 26. 3. 2017 - 11:03)

Nabídni ho tady Ivě, ta si...ale jakékoliv další kontakty odmítá. Jistě není zvědavá na hovno cizího chlapa.

ackar (Ne, 26. 3. 2017 - 10:03)

nabizim zene hovno a tez...Nabídni ho tady Ivě, ta si ho určitě vezme. Ta je tím kakáním a vším okolo toho souvisejícím přímo posedlá.

jiri (So, 25. 3. 2017 - 17:03)

nabizim zene hovno a tez hovno chci!jednostranne i oboustranne bez fin.zajmu nebo dohoda..58.lety usti n.labem jen vazne!meil [email protected] napis na meil a dame si tel.!

Tohle jsou blbo (Pá, 22. 6. 2018 - 16:06)

nezakládající se na pravdě, píše to nějaký gender-kokot

Ahojte Všichni.Hodně z Vás se na mě obrátilo s dotazem kolektivního kakání.Takže Kolektivní Kakaní bude a to dnes v 18.hod.Sraz na WC.A ten kdo se na to Vysere tak toho vytahám za Hovna:-)Váš Milujicí Kakáček:-):-):-)

reagovat
20.6.2018 13:42 - Shit of USA

Milé Dámy,které se Rádi mazlinkáte se svými hovínky.Mám pro Vás pecku.V USA se stal velkým Fenoménem poslední doby,že když se Žena vykaká tak na bobeček dá obojek a jde s ním na procházku aby nesmrděl furt doma.Tak co Dámy v ČR necháte se Ženami v USA Zahambit:-)????!?

reagovat
22.6.2018 09:32 - MIrek Janál Tučapy 158

Dobrý den milovníci fekálních hrátek.
Mně osobně se líbí nějaký ten výkal na okraji chodníku.
Můj blízký kolega Martin Hejník z Holešova si libuje v plavání a potápění ve vlastních splaškách. Je to fekální fajnšmekr.

reagovat
22.6.2018 15:25 - Hovnáček

Petra znám a je to opravdu Hovno gurmán.To můj kamarád z Prahy Břevnova dokonce hovna šlechtí a kříží a to je potom materiál..

Reklama

Přidat komentář