Reklama

kakání partnerky

kristian (Pá, 23. 12. 2011 - 19:12)

Přeji všem krásné prožití Vánočních svátků, hodně štěstí v Novém roce a spoustu nádherných zážitků nejen ve výše popisovaném tématu.

kakadus (St, 21. 12. 2011 - 22:12)

Jo přesně tak...
Nevím co z toho všichni děláte,když stejně všichni svejma usranejma prdelema pořád děláte.Hovno jsme a hovno z nás a po nás zbude.
Takže,Happy New Year,Světu mír a hovno utři na papír.
A nebo pro ty který to vzrušuje jako mě,hodně krásných holčičích a ženských kakajících zadečků a čůrajících pipinek v novém roce.

Tony (Po, 19. 12. 2011 - 13:12)

Nevím co z toho všichni děláte.Je to úchylka,ale ne nějak nová.Už Markýz de Sade se proslavil tím že ve svém díle 120 dnů Sodomy(četl jsem to,a nijak mě to nebralo teda sexuálně) popisoval jak si někteří lidi nechají srát do pusy od tlustých a starých prostitutek.Možná že prasata které to vzrušuje tak by po přečtení této knihy mohli dostat rozum!

karlos (So, 17. 12. 2011 - 14:12)

no to ti řeknu, ta to teda pěkně posrala. a co bylo pak ? lízal jsi to ? děláte to nyní častěji ? jak chutná její hovno ?

Bogo (So, 17. 12. 2011 - 14:12)

Moje přítelkyně,mně...Mně se jednou s přítelkyní stalo, že při souloži měla srajdu. Dělal jsem jí to zezadu, ale ona nevydržela a pod tlakem mne ohodila pěkným průjmíkem.

ALIAS (So, 17. 12. 2011 - 09:12)

Tvůj přítel je šťastný...Moje přítelkyně,mně občas dráždila nejvíc tím,že když se jí chtělo hodně na záchod,tak se semnou ještě šla milovat,nebo se nechala dráždit jazykem a přitom mě říkala:Mně už se strašně chce,já už musím kadit,já už to nevydržím" a to mně vždycky vzrušovalo víc,než cokoli jinýho i to patří k té rajcovní předehře kaviáristů-vyzkoušejte!!

kristian (Čt, 15. 12. 2011 - 12:12)

Taky to s přítelem občas...Tvůj přítel je šťastný člověk. Máš pravdu, že samotná příprava a to očekávání může být více vzrušující, než ten akt. Jednou jsem si o tom dopisoval s jednou paní. Byla ale spíše zaměřená na SM a kadění před někým brala jako formu trestu. Hezky jsme si ale popovídali o detailech a našich zvrhlých představách. Jen ta představa, co si sama provádí mě vždy dostala.

KONANIATOR (Čt, 15. 12. 2011 - 00:12)

ja tez nechapem tych trtkov co tu nadavaju do humusu a hovad, sak co je na tom? ked to dvoch vzrusuje tak nech si daju, aj mne osobne sa paci ked pri maznani sa hrajem s holkynou prdelku a vytiahnem troska okakany prstek,,,moralisti co poznate len 1-2 polohy,, nie ja niesom uchylny, som len sexualen kreativny,,, aked sa vam to nelubi tak nepochopim naco do googlu jebete taketo temy anaco to tu rozoberate, tam si napiste neco ako stav snehu na horach, nove modne trendy, kedy kde je daka omsa a hotovo :) mier vsetkym

Kvítek (St, 14. 12. 2011 - 22:12)

ahoj děvčata, rád bych koupil použité kalhotky jež budou pokakané. Koupím jedině s krátkým videem z mobilu jak na kalhotky kakáš. Máš zájem ? napiš na [email protected] , povím Ti víc. platím dobře, těším se

Kvašak (St, 14. 12. 2011 - 21:12)

:-D :-D :-D :-D Jedete si tady pecky všichni :-D

Kristian (St, 14. 12. 2011 - 14:12)

Tuhle diskuzi jsem našel náhodou. Pročítám si příspěvky a moc mě těší, že tuto zálibu jsou ochotny přiznat i ženy. Pro mě osobně je vidina roztahujícího se análu milované partnerky něčím naprosto vyjímečným. Bohužel jsem v reálném životě takovou ženu zatím nepotkal. Jen to, že si o tom můžu s někým popovídat přes net je pro mě zážitek. Upřímně závidím všem párům, pro které není hraní s análem, nebo vyměšování při sexu žádné tabu.

Marika (Út, 13. 12. 2011 - 18:12)

Evko, kaviárismus není...Já jsem myslela dlouho, že jsem snad jediná na světě. Z kamarádek ani z mých kluků hovna nikoho nazajímaly. Ped 3 roky jsem našla přítele, který k nim má kladný postoj. Úplně náhodou, bylo vdět, když jsem byla na stolici v lese. Vysloveně mne požádal, že by se chtěl dívat. A od té doby je kakání součástí našeho sexuálního života.

Luboš (Út, 13. 12. 2011 - 16:12)

Neznám tedy jedinou...Evko, kaviárismus není běžná záležitost ani u kluků. Web s touhle tematikou, který kdysi měla Ilonka pro českou a slovenskou komunitu nashromáždil asi 600 registrací a myslím, že o moc víc jich není. A to většina z nich se chce jenom kouknout. "Tvrdých" kaviáristů u nás podle mně je tak maximálně 150. Já se s některými znám jen díky tomu, že jsme se dřív i osobně stýkali. V běžném životě jsem nikoho takového nepotkal. Partnerku mám už spoustu let a pořád nás hovnohrátky baví.

Sylvie (Út, 13. 12. 2011 - 15:12)

Mně teda vzrušuje už...Taky to s přítelem občas děláme v koupelně ale musím přiznat,že nejvíc mně na tom vzrušuje dlouhá předehra,kdy se spolu mazlíme a mně už se opravdu hóódně chce,schválně to prodlužujem a já zoufale cítím,že už to mám fakt na krajíčku.

Aleš (Út, 13. 12. 2011 - 14:12)

Já si myslím, že dívání...Mně teda vzrušuje už jenom, když mám plnej kaďák a nemám kam jít a když vím, že se chce mé partnerce, tak jsem z toho celej mimo a nejrači bych jí nějak přesvědčil abych mohl jít s ní.Je to větší vzrůšo než sex.

ALIAS (Út, 13. 12. 2011 - 13:12)

Neznám tedy jedinou...Já si myslím, že dívání se na partnera opačného pohlaví, jak čůrá nebo kadí přitahuje každého, záleží ale na tom, jak moc jsi ochotná uvolnit své zábrany zvědavosti a přirozeného pudu.Mně se jinak taky líbí každý pořádný hovno ale u ženské mně to vzrušuje a to hodně.V tu chvíli, by zato člověk dal všechno!

Evka (Po, 12. 12. 2011 - 20:12)

Tak koukám, že nejsem...Neznám tedy jedinou ženskou, které by kadění nějak vzrušovalo. Lidé jsou ale pravda různí :-/

Patricie (Po, 12. 12. 2011 - 10:12)

S kaviárismem je to...Tak koukám, že nejsem sama... mně taky rajcujou holčičí hovna a přitom lesbismus mně je odporný, jj, je to těžký úděl, ten kaviárismus. I když na druhou stranu se všichni s chutí vysereme.

Vincek (Po, 12. 12. 2011 - 10:12)

Ne jenom koukám. Taky si...S kaviárismem je to složitý. Mně vzrušujou především hovna a to i klučičí. MOJE PARTNERKA je lehce kaviární, takže ráda přede mnou kaká, ale je to jen o tom, že se vykaká a já si můžu prohlídnout její hovno. Kluci jsou v tomhle daleko bezprostřednější a velmi ochotně umožňují detailní pozorování jejich defekace. Jenomže se hrozně diví, že nejsem na kluky. Jejich hovna mne zajímají, ale sex do jejich prdelí je mi odporný. Každý kaviárista to má jiný.

Patricie jsi ro (Ne, 11. 12. 2011 - 18:12)

Ne jenom koukám. Taky si...Musíš byt super partnerka...asi mas hodne ráda i sex a ruzné praktiky vid? nepokecnem po mailu?skypu?

Reklama

Přidat komentář