Reklama

kakání partnerky

Zvědavá (Čt, 2. 6. 2011 - 22:06)

No běžně nééé, je to na...A ty máš rád hovna ?

Gr-Gr (Čt, 2. 6. 2011 - 22:06)

se běžně očkuje,...No běžně nééé, je to na vyžádání... třeba Déčko jsem dostal jenom v Havelský.

Proti hepatitid (Čt, 2. 6. 2011 - 22:06)

A to jako nemáte strach o...se běžně očkuje, kaviárismus je geneticky svázán s vysokou inteligencí a tak lze předpokládat, že to kaviáristům nikdo nemusí připomínat. Hepatitidy C a E, proti kterým vakcíny nejsou, se hovnama nepřenášejí.

no a (Čt, 2. 6. 2011 - 22:06)

A to jako nemáte strach o...normálního člověka označují za úchyla...

PX (Čt, 2. 6. 2011 - 21:06)

A to jako nemáte strach o játra, z infekce a tak...? Kdysi jsem cetl knihu Konecna stanice Bagdad,kde zajateho clena SAS Iracani nutili holyma rukama po sobe cistit hovna v zachode a pak si olizat prsty. Dostal zloutenku. Stejne mam dojem, ze si na tyhle diskuzi delate prdel. Na vojne jsem musel uklizet nekolikrat cizi hovna a jen letmej pohled do zesrany misy ve mne okamzite budil nutkani zvracet. To,co tady ctu,je proste sileny, v realu si to nedokazu predstavit a vlastne ani nechci....

úchyl (Čt, 2. 6. 2011 - 21:06)

Co se sem sereš, úchyle. My...Zkus mi definovat úchyla a úchylku.

Julietta (Čt, 2. 6. 2011 - 21:06)

Kaviár je můj sen bohužel už od nějakých třinácti let. Vždycky jsem se o tom bála mluvit a svým partnerům jsem to samozřejmě nenavrhla protože jsem si to netroufla a myslím, že by mě s tím poslali někam protože kaviáristů moc není. Nevím, jak bych to popsala. Prostě už od dětství se mi hovínka líbila, ale tak v těch třinácti mě začala vzrušovat. Schválně jsem chodívala na záchody ve školách a zůstávala tam dlouho protože jsem doufala, že tam někdo bude kakat. Hovínečka jsou krásná a kakání ještě víc. Říká mi to víc než sex takže trávím hodiny na fekálním pornu a závidím těm hercům. Bohužel je to prý většinou čokoláda. Mám v sobě vztah k hovínkům odjakživa. Je to moje přirozená součást. Párkrát se mi povedlo někoho pozorovat při kakání a cítila jsem tu krásnou vůni, ale to mi nestačí. Hovínko je přirozené, krásné a intimnější a osobnější než sex. Sex jako takový mi moc neříká. Ne že bych se někdy neudělala, ale není to ono. Zjišťuju, že lidí jako já je víc, ale pořád je to hrozně málo na to aby mě někdo pochopil. Říct to o sobě tak by se se mnou nikdo nebavil:-( Tak si hovínka užívám sama ačkoli je to dost omezené.

Ilang (Čt, 2. 6. 2011 - 20:06)

Pěkně nechutně popsáno.Co se sem sereš, úchyle. My máme rádi zdravé pevné hovno abnormální velikosti.

??? (Čt, 2. 6. 2011 - 20:06)

Lunyk: Můžeš mi, prosím,...Nejradši mám krvavý průjmy...

:-( (Čt, 2. 6. 2011 - 20:06)

Lunyk: Můžeš mi, prosím,...Pěkně nechutně popsáno.

Veronika (Čt, 2. 6. 2011 - 20:06)

Veronika: Rozumný názor,...Jistě, jsem si jistá, že udělala, dokonce bych si nechala i nakadit od partnera do pusy... i když je to jenom teoreticky, jak už jsem tu psala, nikdo z mých partnerů se na mne s tímhle požadavkem neobrátil... a to zrocvna jeptiška nejsem!

Agra (Čt, 2. 6. 2011 - 18:06)

Lunyk: Můžeš mi, prosím, vysvětlit některé praktické záležitosti kolem kaviáru? Když nekonzumuješ, ale necháváš si to dělat do pusy to to jako potom vyplyvneš? Něco jako kdyš ženská plive semeno, když nepolyká?
Pro mě je polykání běžná, normální věc. Plivat jak lama semeno, když už ho mám v puse mi přijde divný a blbý zvlášť vůči tomu chlapovi, kterého mám ráda.
Takže jsem to pochopila správně, že to hovno vyplyvneš? A vyplyvneš ho hned a nebo ho pocumláš?
A taky bych ráda věděla, jestli je třeba nějaký druh stolice, který tě vzrušuje víc než jiná. Stolice se liší barvou, konzistencí atd. - to jistě víš líp než já. Je nějaké hovno, které je pro tebe víc sexy než jiné?
Snad ti tyto otázky nejsou nepříjemné. Já prostě nemám koho se na to zeptat.

Lunyk (So, 28. 5. 2011 - 12:05)

Veronika: Rozumný názor, ono je to také často tím, že mnoho lidí se bojí naznačit i minimum, bojí se toho, že budou partnerem označeni za úchyly, atp... Moje současná partnerka zprvu označovala lidi, kteří provozují kaviár za naprostá prasata (např. pokud jsem ji ukázal video s touto tématikou) a dnes jsme tam kde jsme :) Je to zkrátka o postupném poznávání, jsem si jistý, že po několikaletém vztahu člověk rád vyzkouší nové experimenty, častokrát velice úchylné a perverzní. Pokud můžu doporučit, moje partnerka miluje vsunout si do zadku několik čokoládových kuliček a po 10 minutách mi to udělat do pusy. Což může být pro mnoho lidí jako přijatelný začátek s poznáváním či sledováním kakání druhého. ;) Mimochodem Veroniko, kdybys potkala partnera, kterého by vzrušovalo nechat si nakakat do pusy, udělala bys to pro něj ikdyž bys k tomu neměla vůbec žádný vztah? Jsem si jistý, že časem ano, pokud tě sex s ním baví a užíváš si ho naplno...

Agra (Čt, 19. 5. 2011 - 00:05)

Veronika: Tak to uvolnění po vykonání stolice je příjemné každému. Stejně jako když se ti chce čůrat a dlouho nemůžeš a pak se konečně posadíš na ten záchod...to je potom panečku slast. Stejně tak je slast a příjemné se napít když máš žízeň nebo se najíst, když máš hlad.
Ale to nemá co dělat se sexualitou nebo tím, že tě to vzrušovalo to je prostě jen fakt, že když se ti chce na záchod a pak je vykonáno, tak se logicky dostaví příjemné pocity úlevy.
Pro mě maximum toho, co bych byla ochotná pro partnera, který má rád kaviár udělat je, že bych mu dovolila, aby se mnou byl v koupelně a díval se jak sedím na záchodě a kakám. Jsem tolerantní, snažím se vyjít vstříct a tohle by pro mě bylo ještě únosné. Však s kamarádkami taky často čůráme před sebou v jedné kabince protože jsme zabrané do rozhovoru a nechceme na sebe volat přes dveře. Takže to pozorování na toaletě se ještě dá zvlášť, když toho člověka máš ráda a věříš mu.

Veronika (St, 18. 5. 2011 - 23:05)

Já jsem piss ani kaviár...Ano, řekla bych, že k tomu musí být vztah. Spousta lidí bere kakání jen jako nutné zlo a zejména ženám je to dokonce odporné. Mě srandění baví, i když nevzrušuje. Ale je mi to příjemné, když mi po ránu zatlačí v prdelce hovínko a já si můžu ulevit. Nemyslím si, že by kluků s úchylkou na kaviár bylo nějaké velké množství, protože ani jeden z mých partnerů mi nic podobného ani nenaznačil. A já bych se asi přesvědčit od kaviáristy nechala... kdybych věděla, že ho to vzrušuje.

Agra (St, 18. 5. 2011 - 21:05)

Já jsem piss ani kaviár nikdy neprovozovala z čehož je patrné, že to přirozeně nepatří do mého sexuálního profilu protože kdyby mě to lákalo, tak jsem to zkusila už dávno.
Mně to neláká a nemám potřebu něco takového dělat pouze se zajímám o netypické a zajímavé věci a tak si o tom ráda pohovořím.
To, že bych se od partnera, kterému věřím a dobře se známe dala časem vychovat k pissu považuju za docela možné protože i když mě to nevzrušuje a nemám potřebu to dělat, tak kvůli partnerovi bych to aspoň do nějaké míry dělala nebo zkusila dělat už jen protože milované osoby se člověk přece neštítí. Ve vztahu člověk stejně přijde do kontaktu s potem, slinami či slzami toho druhého a neštítí se jich. Chlap se také neštítí menstruační krve milované ženy ačkoli ho současně ani nevzrušuje. (Pokud tedy není na menses sexuálně zatížený).
Ovšem to, že bych se nechala vychovat na kaviár pouze nemohu vyloučit protože nejsem z lidí, kteří by se dušovali že nikdy nikdy, ale dávám tomu tak 98% že bych se na to uměle nenaučila a 2% že ano.
Tedy to nevylučuju, ale silně o tom pochybuju.
Myslím, že taková praktika jako je kaviár se nedá dělat bez toho, aby k tomu člověk neměl alespoň minimální vztah.
Takže ty ženy, které se na to naučily k tomu musely mít nějaké vrozené byť malé dispozice.
Ani malé dispozice však u sebe nenacházím. Maximálně jen snahu a ochotu vyjít vstříct plus samozřejmě moře tolerance.

Janos Vascsinec (Pá, 7. 4. 2023 - 06:04)

A mohla bychs mnje počůrat a potkat do pusy

Lunyk (St, 18. 5. 2011 - 13:05)

jarda: Moc hezky napsáno.

Agra (St, 18. 5. 2011 - 00:05)

Jarda: To jsi řekl hezky.

jarda (Út, 17. 5. 2011 - 22:05)

Agra: Jak už napsal kolega,...Agra a Lunyk: dávám oběma za pravdu, kouzlo neleží v chuti, ale v intimitě vztahu. Pokud je důvěra a přijetí maximální, není třeba přidávat příliš mnoho "úchylnosti" a kaviar nebo piss se sám nabízí jako součást milování.

Reklama

Přidat komentář