Reklama

kakání partnerky

Michal (Ne, 2. 11. 2008 - 13:11)

No, ono to tak bývá, že spousta žen se tváří, jakoby by prdy ani velká pro ně neexistovala. Už jsem tu jednou psal, že jsem měl přítelkyni, která v mé přítomnosti ani neprděla ani nekadila a to ani kdy jsme byli třeba spolu na dovolené. Buď na velkou nešla celých 14 dní nebo si našla nějakou krátkou chvíli, kdy jsme spolu nebyli. Má druhá manželka, se kterou teď jsem, prdí vesele a jde-li na velkou, důležitě mi sdělí, že se jde vysrat. Dle mého názoru jí to na atraktivitě neubírá. Psal jsem to jako reakci na příspěvek Lenky, která tu osočila Helenu, že není ženou, pokud prdí a kadí před mužem nebo se s ním o tom baví a že by si k ní nesedla ke stolu, ba dokonce neopřela ani kolo. Mě zas připadají psychicky narušené ženy, které se snaží vzbudit dojem že nekadí a neprdí. Když si má žena připrcne na WC, rozhodně mi to nepřijde jako něco odpudivého.

anonym II. (Čt, 30. 10. 2008 - 12:10)

Najde se zde nějaká pěkná holčina, která by bez ostychu natočila sebe při kadění včetně doprovodných zvukových efektů (v přírodě i jinde) a zveřejnila to někde???

Milovník ženské (St, 29. 10. 2008 - 10:10)

Hele, tak jsem ti právě napsal na tvůj mail. Snad to k tobě došlo v pohodě...Kdyby snad ne, hned mi na týhle diskuzi dej vědět a budeme se o tomhle všem dál dohadovat normálka tady...

Milovník žesnké (St, 29. 10. 2008 - 09:10)

OK, díky za tip, napíšu ti co nevidět!

JohnKey (Út, 28. 10. 2008 - 20:10)

Cus napis na JohnKey"seznam.cz mam jedno video kadicich holek.

Milovník ženské (Út, 28. 10. 2008 - 20:10)

...tím pádem se potřebuju dozvědět právě o těchle videích či webech s touhle tématikou, kde by to bylo takové, jak si to představuju já a jak jsem napsal do tohohle příspěvku...Tak jestli se najde někdo, kdo o tomhle ví aspoň něco víc, tak ať mi prosím dá vědět, budu mu moc vděčný!

Milovník ženské (Út, 28. 10. 2008 - 20:10)

Hm. No, možná máš pravdu, ale takovouhle možnost já momentálně vůbec nemám. Proto zatím vidím náhražku v těchhle videích apod...Zdaleka ne každý si to může užít tak, jako ty...

Luděk (Út, 28. 10. 2008 - 15:10)

Hele, Milovníku ženského sraní, není nad to, když sew na to podíváš na živo. Mě se to nikdy neokoukalo a jsem z toho naprosto hotový pokaždé, když mi to předvede má přítelkyně.

28.10.2008 Milo (Út, 28. 10. 2008 - 14:10)

Zdravím vespolek. Hrozně mne vzrušuje, když pěkná holka kadí včetně doprovodných zvukových efektů a za tímto účelem jsem na webu shlédnul už nejedno video věnované této tématice. Ale pořád to nějak není ono. Alespoň pro mne. Jednou holky kaděj jenom do spoďárů, jindy to hovno za nic nestojí a pak zase jsou při tom skoro nahé či úplně nahé, ještě pak po tom třeba onanují, zkrátka erotický podtext...Tohle fakt není pro mne. Já bych daleko radši, kdyby mi bylo dopřáno zkouknout taková videa, kdy si pěkná holka, normálně oblečená (ať v přírodě, v domu nebo i jinde) jednoduše stáhne, džínsy, kraťasy či sukni, dřepne si, pozvolna se vysere, pak si třeba ještě utře prdel a jde dál. A bez kdovíjak podrobných záběrů na konečník a okolí, to je podle mne také zbytečné. Nevíte náhodou někdo, jestli je někde u nás k dispozici takový web nebo přímo takováto DVD-čka, nejlépe tuzemské provenience? A pokud ano, kde bych to nejsnáze sehnal? Předem díky za brzkou odpověď.

Luděk (Út, 28. 10. 2008 - 14:10)

Prďochu, zasrali jste to tam blbostma a ještě jednou a můj příspěvek by nebyl vidět.
A zajímavý to je, spousta kluků by ráda viděla kakat svou partnerku, ale hned tak se to někomu nepodaří. A mobil u kadící prdele? To už vůbec hned tak nikdo nemá. Napiš, co jsi zažil ty. My jsme s partnerkou na sebe hrdí, že si takhle společně kadíme. Týden sem nikdo nic nepíše a najednou tu zacláním.
Já myslím, že vzájemné pozorování odchodu stolice mezi partnery není až tak velká úchylka. Můj kámoš to dělá s přítelkyní, já to dělám s partnerkou taky. Asi v tom rozsahu, jako to popisuje Jana 66. Žádné kakání na tělo jako Ilonka nebo narážení posraných spoďárů na hlavu jak Hovnovec, zas takhle to nemilujeme. Ale jde spíš o ten akt. Svlékání, sednutí na mísu, prdění vylézání stolice. To vše je velmi atraktivní. Podle našeho názoru s partnerkou, ten kdo neviděl hovno svého intimního partnera, ví o sexu hovno. Oba dva chodíme na velkou dvakrát denně a velmi často se poté milujeme. Tedy pokud jsme zrovna doma. Ale i když to na nás přijde mimo dům, většinou si zavoláme. Zvlášť efektní je, když si dám mobil k zadku a partnerka napjatě poslouchá moje prdění a vylézání hoven. Naprosto suprácký je když se spolu vykadíme někde v lese. Pro různé hygienicky založené jedince taky napíšu, že máme rádi se společně vykadit v rybníce, když plaveme. Hovno jde nahoru a vyjukne na nás. Skvěle se u toho nasmějeme.

Návštěvník (So, 25. 10. 2008 - 14:10)

všude samej zasranej puberták..

anonym (Pá, 24. 10. 2008 - 21:10)

holky, bolí vás kakání? jste statečné a tlačíte? říká vám miláček zatlač?

jedovaty (Pá, 24. 10. 2008 - 11:10)

Podle mě chceš k sobě přilákat koprofilní jedince (tedy podvědomě).Sraním všude možně vyjařuješ svou sexualitu.

Valentina (Pá, 17. 10. 2008 - 11:10)

Pro tohle mám, pane Hovnař pochopení, doma se mi nechce srát nikdy, ale jen vylezu ven, chce se mi kadit. Kámošky tvrdí, že chodí na velkou skoro vždycky doma a já zas seru skoro vždycky venku.

Hovnař (Pá, 17. 10. 2008 - 11:10)

Ty jo taky to na mě leze, asi se poseru. Nechce se někdo podívat? Všude kam vlezu, tam po mě zbyde hovno, takže, kdyby jste někde nějaký viděli, tak to jsem byl já.
S pozdravem pan Hovnař

Karolina (Pá, 17. 10. 2008 - 01:10)

lidi po precteni nadpisu se mi chce strasne ale strasne srat ale v tuhle hodinu to nejni dobrej napad..

Návštěvník (Čt, 16. 10. 2008 - 22:10)

ZAMISLETE SE NAD SEBOU TOHLE JE HAKT HUMAC KDYBY STE TOHLE REKLI NEKDE NA VEREJNOSTI TAK SI O VAS VSICHNI REKNOU ZE STE PRASATA A JESTLI STIM NEMUZETE PRESTAT TAK SE BJESTE LECIT TOHE NENI NORMALNI TO JE NEMOC A CLOVJEK KTEREJ TO DELA TAK TEN BY SE MNEL NEKDE LECIT KURVA UVJEDOMTE SI ZE JE TO FAKT HNUS TO JE TO SAMI JAKO KDYBY STE KOUKALI NA NEJAKOU KRAVU KTERA SERE A VAS BY TO VZRUSOVALO FAKT STE HOVADA A NECHTE SI VISETRIT MOZEK PRASATA

FUCK OFF (Čt, 16. 10. 2008 - 22:10)

PRASATA HOVADA TOHLE NEDELAJ ANI ZVIRATA A TO MAJ STOKRAT MENSI IQ NEZ CLOVJEK TAK CO TO DELATE HOVADA

FUCK OFF (Čt, 16. 10. 2008 - 22:10)

NORMALNE SI STRCTE DO PRDELE NEJAKEJ SPUNT PROTOZE DELAT TAKOVIHLE VJECI TO JE FAKT PRASARNA

FUCK OFF (Čt, 16. 10. 2008 - 21:10)

KDO CHCE NASRAT DOHUBY TAK AT NAPISE-------NASERU SI NABOTU A KOPNU VAS DOHUBY PRASATA

Reklama

Přidat komentář