Reklama

kakání partnerky

P.L. (Út, 1. 4. 2008 - 07:04)

Mně se vždycky moc líbily baculky s hezkým velkým zadkem. Moc rád olizuju ženě prdelku a miluju i anální sex, samozřejmě při maximální hygieně a ohleduplnosti k partnerce.
Taky jsem chtěl vidět ženu kakat, ne kvůli nějaké úchylce, ale krása ženského těla a smrad z hoven mi jaksi nešly dohromady. Manželka je v tomhle celkem přístupná, řekla mi že na tom nic není, že když jsem ji viděl u porodu tak že se nic nestane když ji uvidím na záchodě. Když šla jednou na velkou řekla abych s ní šel do koupelny. Sedla si ale jinak než já, ne pohodlně doprostřed, ale trochu stranou. Takže nebylo slyšet ani žbluňknutí. Nejdřív se vyčurala a pak pořádně zatlačila. Trochu prdla, ale ne moc. A v záchodě ležely dvě pořádný hovna, za který by se nemusel stydět ani chlap. Ona okamžitě spláchla a teprve potom si utřela zadek. Potom spláchla znovu, vzala štětku a umyla záchod. Nechala si kalhotky dole, došla k vaně (máme WC v koupelně), sedla na ní a umyla si zadek sprchou a gelem. Pak se utřela jako po koupání a oblékla se.
Tím že to spláchla hned tak po ní nebyl ani smrad. No dělá to docela komplikovaně, ale je velmi čistotná. Od té doby si zadek po stolici taky myju. Zato mám trochu problém lízat teď manželce při milování prdelku. I když je umytá, tak si přitom vždycky vzpomenu na ty dvě pořádný hovna v záchodě.

Adamíra (Po, 31. 3. 2008 - 21:03)

Nabízím hovínka k ochutnáce k prodeji. Po 6 členech rodiny - 2 dětí (mléčný kvas), 2 důchodci(řidina), 2 dospělí. Diskrétní balení, platba dobírkou. PS: řádně uleželí

Návštěvník (Po, 31. 3. 2008 - 18:03)

je to uchylka,o tom neni sporu....bezte do chleva,tam si uzijete smradu z hoven dost a muze se pricinit i partnerka..

voňavá (Po, 31. 3. 2008 - 17:03)

Bože, snad nebudeš srovnávat orální sex s vyprazdňováním střev. Ale tady je asi všechna snaha marná, prostě mně a nejen mně, ale většině lidí by se z toho zvedl žaludek, natož aby je to vzrušovalo.

rOSENTHAL (Po, 31. 3. 2008 - 17:03)

voňavá, když přítelkyně kaká, smrad si užiju tak jako tak, je úplně jedno, jestli jsem od ní pár centimetrů nebo 10 metrů. A já nejsem cimprlich. Když někde venku kouříš penis svému partnerovi, tak to taky smrdí a přesto to děláš, jednoduše to vzrušení tě přemůže....

voňavá (Po, 31. 3. 2008 - 14:03)

rOSENTHAL: přihlouplý jsi ty, hovno a smrad spolu souvisí, nebo mi chceš říct, že když se "zadeček otevře a vyleze z ní úžasné hovno" že to nesmrdí??? To je dobrý, člověk, který si libuje v hovnech píše druhému, že je přihlouplý, trochu paradox, nemyslíš?

rOSENTHAL (Po, 31. 3. 2008 - 13:03)

Voňavá ty jseš přihlouplá, nejde o smrad z hoven, ale o akt vyloučení hovna partnerkou. Kterak se otevře zadeček a vyleze úžasné hovno!

voňavá (Po, 31. 3. 2008 - 13:03)

Co je na tom proboha rajcovního, smrad a hovna, jak tohle někoho může vzrušovat????? Jděte bydlet do žumpy, tam to pro vás bude eňo-ňuňo dobytkové.

Návštěvník (Po, 31. 3. 2008 - 13:03)

Bože, bože......ty to vidíš.

ales (Po, 31. 3. 2008 - 13:03)

Je to strasne rajcovni predstava,lezet pod zadkem hezky holky,kdyz potrebuje moc kakat,adivat se jak ji zacina lezt hovno,nechat si to padat na oblicej..

Spinny (So, 29. 3. 2008 - 15:03)

Docela tomu rozumím, kakání partnerky je pro mne velmi sexy téma, bydlím v baráku a miluji třeba takhle v sobotu nebo v neděli ráno zastavit vodu jako že je porucha přívodu a moc obdivuji hovna svých přítelkyň, nemám touhu to jíst ani kadit na sebe, jen mám rád pokochat se jejich hovnama, to je všechno.

re (So, 29. 3. 2008 - 01:03)

Nevěřím,že ten puch zmizel po jednou vyspršení?
Jen nekecej,určitě se v tom vyžíváš?!

Milda (So, 29. 3. 2008 - 00:03)

V loni v létě,jsem si vyjel s kámošema na pánskou jizdu pod stan a manželky sme nechali doma.Byli sme v kempu kde suočásti byly dvě spojené dřevěné WC.Jednou ráno jak jsem byl na záchodě,mně vyklouzl snubní prsten a spadl dolu.Nedalo se to z venku otevřít,tak jsem zvedl prkénko a prosoukal se přes ten otvor dolu,hledal jsem a za chvíli přišly dvě holky na WC.Byl sem potichu a nechtěl jsem vyvolat paniku.Holky vykonaly svoji ranní malou potřebu,až na jednu řekla té druhé,že nemá čekat,že bude kadit.Byla zrovna nademnou a já neměl kde uhnout,dřepěl sem tam padalo mi to na nohy a hlavu sem měl za jejím zadečkem a čekal až bude hotová.Potom jsem vylezl a zadní cestou šel do sprchy se umýt.Tak tam jsem poprvé viděl zblízka to kakani holky.

Pavla (Čt, 27. 3. 2008 - 23:03)

Takhle to preci nejde,musis pozadat treba svou pritelkyni.tohle je hodne intimni,musis to delat s nekym,komu duverujes a koho mas rad.nepredvedu preci kazdemu sve kakani :o)

Pavla (Čt, 27. 3. 2008 - 23:03)

Dík dromedárovi,že ses mě zastal :o), hloupí lidé tu opravdu nemají co dělat.stačí se podívat na téma diskuse - nelíbí se mi, tak sem nelezu,ale ani neotravuju.to dá rozum.k tvoji otazce,za kterym smrčkem,hm...to už jsem dlouho nebyla,zas tolik příležitostí není.asi naposledy v lete,to bylo,kdy sme stanovali.sli sme na vyslap a mne se tak za hodinu zaclo trochu chtit,ale preslo to.a pak najednou hrozne nutkani,tak sem popadla ubrousky a hura hledat nejake klidne misto.bylo to spis nejake takove krovi a velke balvany a tam jsem se schovala a sedla na bobek.uleva byl nepopsatelna a ze toho taky bylo :o)))

misa (St, 26. 3. 2008 - 22:03)

Pavlínko,rád na tebe budu koukat a nechám i tebe koukat na mě. odpověz mi.

Pavel (Út, 25. 3. 2008 - 14:03)

Lidi, jste normální? Mně se vždycky moc líbily boubelky s velkým zadkem. Moc rád olizuju ženě prdelku (má 110cm přes zadek), samozřejmě oba se před milováním koupeme. Nebo jí nageluju takovým sladkým gelem a pak to olizuju, chutná to jako marmeláda. Miluju i anální sex, máme přitom oba orgasmus že skoro omdléváme. Ale proboha jíst hovna? Fuj, jste normální?

no teda.... (Út, 25. 3. 2008 - 12:03)

Hovno, prdel, sračka- to je vaše značka, debilové.

no proboha (Út, 25. 3. 2008 - 12:03)

to je diskuse, vo hovně:-))

Ignácius (Út, 25. 3. 2008 - 10:03)

25. 3. 2008 06:19:22,
ZVRHLÝ ANONYME, RÁD BYS VYPROVOKOVAL DISKUZI O KAKÁNÍ PARTNERKY, TO BY SE TI LÍBILO, počíst si o holčičích hovínkách!!!!
Hnus, sleduj si svoje hovna a poddej se svým perverzním chtíčům.

Reklama

Přidat komentář