Reklama

kakání partnerky

ewa (Čt, 12. 7. 2007 - 07:07)

Počůránek normální je a to je bez debat, ale vy máte určitou úchylku.A proč by sem nemohl přichvátat a napsat na to svůj(myslím si, že logický)názor?Od toho všechny ty diskuze tady jsou, nebo chcete aby s váma jen všichni souhlasili?Pak si založte svůj Fan club a scházejte se na WC a nikdo vám tam nepoleze, ale vy vlastně ty WC nepotřebujete.

Jana (Čt, 12. 7. 2007 - 07:07)

O tom by se dalo diskutovat.Myslím že sem zavítají lidé ze zvědavosti.Je to téma k nakousnutí , s kým by si se chtěl normálně o tom bavit než tímto způsobem.Tady se můžeš odvázat aniž by si měl potřebu někoho posrat.

bobbysolo (Čt, 12. 7. 2007 - 01:07)

Víte co mě zajímá? V jakém intervalu sem příjde někdo, kdo je tématem natolik šokován, že se musí kriticky vyjádřit? Čím je přitahován k tématu kakání partnerky tak, že na odkaz klikne? Je jisté, že zde probíhá diskuze na téma, které ho nějakým způsobem oslovilo. Už to, že příjde, tak dává přednost před jinou pro něho důležitou činností. A proto vítej Počůránku a nedělej si iluze o tom, že jsi o moc normálnější, než si myslíš. Jinak bys sem nikdy nepřichvátal a byl bys možná k nalezení v diskuzi na téma háčkování pletení.

Počůránek (St, 11. 7. 2007 - 17:07)

Teda řeknu vám,přečetl jsem pár stránek a udělalo se mi docela nevolno.
Nenapadlo by mě ani ve snu někoho sledovat jak sere,natož si to matlat po těle,to už snad ani není uchylka.
Nemáte doma záchody,že serete po svých partnerech?
Ty vole,ta Ilonka,to je případ,posraný kalhoty ji vadí,prý je to síla,ale nechat si nasrat na břicho a ještě to labužnicky nazývat kávik,to je pro ni vrcholný zážitek.
Co takhle zajít do ZOO a požádat o vlečku sloních hoven? To by byla prima koupel,ne? fuj,hovada

Návštěvník (Po, 9. 7. 2007 - 21:07)

Hele nechápavý to je normál,.Víš co se říká?Jé to je kočka,já se snad poseru.No a je to.Ty to bereš doslovně a tak si říkej něco jiného,třeba .Jé to je kočka já se na ni vyseru a když to bude Ilonka ukáže ti co proto.

Hovnovec (Po, 9. 7. 2007 - 20:07)

Je to normální, modli se, abys poznal krásnou holku, která má ráda sraní, mně se to zatím ještě nepovedlo, tak musím držet mojí úchylku pod pokličkou, ale když jsem sám, to se vyřádím. A pro Ilonu: Já tu nechci mermomocí sehnat nějakou holku, která má ráda sraní, když jí seženu, tak ok, když ne, tak se nic neděje a jen kvůli tomu, abych nějakou zaujmul, tak se nebudu přetvařovat, prostě co mám rád, to mám rád. A posraný prádlo si budu strkat komu budu chtít, klidně ti to rozmažu po ksichtě, abys konečně poznala co je eklhaft.

Nechápavý (Po, 9. 7. 2007 - 20:07)

Vždy když vidím krásnou holku, chce se mi velmi srát. Je to normální? Sice to vždy udržím, ale je to zvláštn? Prosím nesmějte se,myslím to vážně.

Ilonka (Pá, 6. 7. 2007 - 08:07)

Hele, Hovnovče, já jsem si hned u toho Třetího prince na tebe vzpomněla, že jsi psal, jak jsi na tu pohádku ujetý. Jak vidno, tušení mě nezklamalo. Princ Jaromír nevolal na tvé kaštánky, ale svého koníčka, který s kavíkem nemá nic společného. Chtěla bych vidět holku, ktewrá by si chtěla taky užít tvé posrané kalhoty. Víš, že já taky kavík ráda, ale tohle, to je síla. Doufám, že si sám pereš a nestrkáš to přítelkyni nebo mamince do prádla!
To je na mě trochu moc. Miluju, když se dívám, jak manželovi leze ze zadečku macaté, dlouhé hovénko a pak mi mlaskne na prsa. Pokochám se tím, trochu smrádku k tomu nevadí. Horší je, když tlačí, tak si u toho někdy prdne. To je eklhaft. A ochutnávat? To už vůbec ne! Fuj, fuj, fuj!

Hovnovec (Pá, 6. 7. 2007 - 04:07)

Dneska dávali pohádku Třetí princ. Byl jsem zase nepředstavitelně vzrušenej, když princ Jaromír na svého koně volal Kaštánku. V ten okamžik mi začal cukat řitní svěrač a já se pokakal do kalhot, tak jsem si je sundal a nasadil na hlavu i z hovínkama (měl jsem zrovna lehčí průjem, tak to byl obzlášť silný odér) a masturboval. Udělal jsem se asi za minutu, jak jsem byl vzrušenej a umocnilo to, když v momentě mého orgasmu znovu zavolal na svého koně Kaštánku a já si přitom vychutnával na hlavě nasazané posrané kalhoty.

Pavel (Čt, 5. 7. 2007 - 11:07)

Trochu se pleteš. Koprofilie je dost těžká úchylka, je to právě to kadění po sobě a pojídání výkalů. FUJ!!! Ale úplně normálně děláme tohle. Koupíme jahodovej gel (chutná trochu jako marmeláda), já si to nalíznu na jazyk a pak s tím lížu Blance prdelku. Nebo děláme běžně anál. Mě strašně vzrušuje ten její krásnej velkej baculatej zadek, ale ona je samozřejmě vykoupaná. Kadit po sobě je odporný a vůbec si to neumím představit.
Moč je něco úplně jinýho, to je přefiltrovaná krev a je úplně sterilní (možná čistější než balená voda). Nechat se od partnerky počurat, to naopak zkuste a uvidíte. Jen se to musí dělat v koupelně. Budete přitom umdlévat rozkoší a zažijete pocit, že jste nekonečně milováni. Někdo jinej zažije třeba pocit že je zas dítětem, ono je to i takový dětsky-milý. Ale určitě se vám to bude líbit.
Možná nevíte tohle. Hodně zkušený holky, když si chtějí s klukem užít orál, tak se těsně před milováním dojdou vyčurat a už se nemyjou. V moči jsou totiž feromony, který kluka vydráždí na nejvyšší stupeň. Ten pak líže úplně do umdlení a co holka předtím dělala přitom vůbec ani neví.....

Dokrorka (Čt, 5. 7. 2007 - 10:07)

Koprofolie

Koprofilie spočívá v tom, že je sexuální vzrušení způsobeno manipulací s výkaly či močí - vylučováním během sexuálního aktu, močením na partnera, močením do úst partnera a dalšími fantaziemi. Jednou z forem koprofilie je pojídání výkalů, které se nazývá koprofagie. Nedělejte to a ani to nezkoušejte. Alespoň vám to radím, protože tahle úchylka se mi zdá až příliš úchylná a docela odporná.

Pavel (Čt, 5. 7. 2007 - 09:07)

My máme větší koupelnu, ale dohromady se záchodem. Znáte ty problémy, kdy se jeden koupe a druhej chce na WC. U mojí ženy je ale normální že se nestydí jít na velkou přede mnou a nehledá v tom nic divnýho. Takže u nás ráno v koupelně to občas vypadá tak, že já se holím, Blanka sedí na záchodě a přitom se mě ptá kdy vymalujem tu koupelnu....:):):).
Taky jsem si všimnul proč po ní na záchodě není smrad. Protože po vykakání hned spláchne, chvíli počká, potom si teprve stoupne a utře se. Potom znovu spláchne, otře záchod, sedne na vanu a umyje si prdelku. Sprchou a koupelovým gelem. Potom si umyje ruce, utře se ručníkem a oblékne se. Hodně holek to asi dělá takhle, proto po nich na WC není smrad.
Ale mě tohle nijak nevzrušuje. Víc se mi líbí podívat se na to co my chlapi nemáme. Třeba jak žena čurá nebo přebalování při menstruaci. Mám v práci kolegu, kterej se stydí koupit manželce při nákupu krabici vložek. A mně to, po tom co jsem se podíval na to "přebalování", nedělá nejmenší problém.
Taky se mi moc líbí lakovat manželce nehty a nedávno jsem si zkusil ji v koupelně namalovat. Prostě jsem si to chtěl zkusit a nedal jí s tím pokoj. Ona mi to všechno vybalila, vysvětlila co je na co, pak si sedla před zrcadlo a já jí dělal make-up. Náhodou super a vzrušující zážitek, vyzkoušejte, uvidíte.

Ilonka (St, 4. 7. 2007 - 14:07)

To je na mě trochu moc. Miluju, když se dívám, jak manželovi leze ze zadečku macaté, dlouhé hovénko a pak mi mlaskne na prsa. Pokochám se tím, trochu smrádku k tomu nevadí. Horší je, když tlačí, tak si u toho někdy prdne. To je eklhaft. A ochutnávat? To už vůbec ne! Fuj, fuj, fuj!

Hovnovec (St, 4. 7. 2007 - 10:07)

Stačí říct.

klo (St, 4. 7. 2007 - 09:07)

No to mě poser!

Hovnovec (St, 4. 7. 2007 - 08:07)

Mňam scheize, mňam, mňam.

Vlada (Út, 3. 7. 2007 - 15:07)

Jeto krasne divat se jak to leze ven jak v zrcadle tak i na holku.Bohužel na manželka nato není.CHtel bych to ještě někdy zažít.

Ilonka (Po, 11. 6. 2007 - 09:06)

To je na mě trochu moc. Miluju, když se dívám, jak manželovi leze ze zadečku macaté, dlouhé hovénko a pak mi mlaskne na prsa. Pokochám se tím, trochu smrádku k tomu nevadí. Horší je, když tlačí, tak si u toho někdy prdne. To je eklhaft. A ochutnávat? To už vůbec ne! Fuj, fuj, fuj!

Ilja (Po, 11. 6. 2007 - 09:06)

Nadržená copak prstíky,ale pěkně si nakakat do pusinky a pomaličku vychutnávat.

Nadržená (Po, 11. 6. 2007 - 09:06)

Čunětem,pokud jde o toto,jsem rááda!
Anetko,už jsi někdy ochutnala tu slizkou,teplou,hustou,čerstvou,tak trošku trpkou dobrotu?
Asi ne,viď?Dej si na dva prstíky a šup s tím do pusinky!!!Haminy mňam!

Reklama

Přidat komentář